בני יעקבי כתב:
גבעתיים כתב:
היתרון המכריע שלך מכבי הוא המקצוענות כשהנקודה העיקרית היא מקצוענות באימונים ופיזיות.
באליפות הראשונה ראדי תרם יותר מזהבי.
בהכנות לעונה שאחרי הדאבל כתבתי שטביב הורס אותנו בגלל שאינו נותן לגוטמן מספיק כלים ובכלל מפריע לו.
ובכך אנחנו עומדים להחמיץ את ההזדמנות להיות הקבוצה האירופאית הראשונה בארץ (לרצינות ולמקצוענות לא צריך יבוא מספרד, מספיק גוטמן של הפועל) שתכתוש ותמצוץ את הליגה. משהו כמו מכבי בכדורסל משך שנים רבות.
וגם כתבתי שלמכבי יש את הסיכוים הטובים להיות הקבוצה המקצוענית - אירופאית הראשונה בארץ ולמחוץ את השאר. מה שקרה לא הפליא אותי.
אם הייתי אוהד מכבי הייתי מאוכזב. וכמו הפועל אחרי הדאבל הם בסיכון שקבוצה אחרת תעקוף אותם. אין ספק שהם ה-בכירים בליגת העל אבל הם לא השתלטו סופית על הליגה ולא פקטור באירופה.
נכון אבל קבוצות יכולות לעבוד על כושר גופני גם בלי הכסף של השייך הקנדי
נבל נשאר נבל. טביב החמיץ הזדמנות של פעם בחיים להיות בעלים של מועדון אירופאי מהשורה השניה מכובדת. לא דרג א אבל בהחלט דרג ב עם הופעות קבועות בליגת האלופות. במקום זה לקח וגנב את הכסף. זה ה10 מליון דולר הכי יקרים שהיו לו....השייך הקנדי מנסה לשחזר את זה לא מגיע אפילו קרוב ועלה לו כבר קרוב ל75 מליון דולר והיד נטויה....
צריך מאמני כושר ובכלל מגוון מקצועני פיזיות מגוונים. ניקח כדוגמא, את תהליך בנית הכושר ובלי להיגרר לפציעות ובהמשך טיפול נכון בפציעות.
צריך סביבת אבזור ומכשור. ומעקב פרטני אחרי השחקנים.
צריך ניהול מקצועני (אי אפשר לקחת סתם אנשים מהרחוב ולהגיד להם לנהל טוב אופרציה רצינית) שבכלל מודע לענין ובעל יכולת להקנות מוטיבציה לאימונים.
בקיצור, קשור לכסף. ונראה לי שבמכבי קיבלו תמורה לכל שקל שהשקיעו, והשקיעו הרבה.
עם זאת, מקבל שהקניית כושר היא נושא שניתן לשפרה ביחסי עלות / תועלת טובים במיוחד. אבל שוב, מנגד יש גורמים כמו העצלות וחוסר המודעות של הכדורגלן הישראלי שכסף יכול לעזור לתקן אותם.
ברוך השם לקרוא מדי פעם את מה שכתבת על טביב. מאכזב שאוהדי הפועל רבים לא בענין מלוא הנזק שטביב גרם.
כאן זה לא היה רק השנאה להפועל ולגוטמן שניתפס בעיניו כמתחבר למוני ובכלל (שומו שמים) אשכנזי. כאן זה שלמרות מגוון כישורים של טביב, האיש שטחי ומוגבל לרמה מסוימת ולו רק כי הוא חולה שליטה.