purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:
לגבי וורקמן, עם כל החיבה לבחור אבוי לנו אם הוא ישחק יותר דקות.
זה נחמד שהוא הולך לריבאונד התקפה, שולח ידיים, מתאבד על כדורים וכו', אבל לבחור אין שום יכולת התקפית. לא קליעה, לא כידרור. כלום. אפילו עונשין הוא לא מסוגל לקלוע.
זה נכון שגוט ובלאט לפעמים עושים נזק רציני מה שהוא לא, אבל זאת הסיבה שהם שחקנים שוליים בסכל ולפחות לגוט יש גם יותר יכולת לאיים.
תראה מה ווילי עשה בעונה שעברה בלאומית ומה גולן עושה העונה בלאומית. אין מה להשוות בכלל.
אז? תראה את הממוצעים של גפן בעונה שעברה בלאומית, לא פחות טובים משל וורקמן. אני מסתכל על מה קורה בליגת העל.
לגבי מיימון, תראה אין ספק שהוא לא מספיק טוב בשביל הפועל והיה צריך להחליף אותו. אמרתי את זה מספיק פעמים בעבר.
הבעיה שלי עם קטש היא שגם כאשר גייטס היה על הפנים ומיימון היה לא רע בכלל (ותסכים איתי שאיך שהוא נראה בשני המשחקים האחרונים זה לא איך שהוא נראה בשאר העונה) גייטס עדיין קיבל קרדיט בלתי מוגבל לא משנה כמה הוא חירב אותנו.
אותם דברים נכונים גם לגבי אובאנון ורביב. סקוט לעומת זאת, השחקן הכי טוב שלנו ביי פאר, הורד לספסל אחרי כל טעות כי הוא לא מחביבי המאמן עד שבסופו של דבר גם הוא התפוצץ.
איך שלא יהיה, לדעתי אנחנו אכלנו אותה מכל הכיוונים פה. תומפסון אולי שחקן טוב (בינתיים הוא חלש מאוד) אבל הוא ממש לא השחקן שהיינו צריכים ומספיק לראות את הטיילת מתחת לסל שלנו כל המשחקים האחרונים. קטש יודע את זה ולכן הוא לא חותך את מיימון למרות שבפועל הוא כבר לא ממש חלק מהקבוצה.
פז, אין לי מושג מה אתה רוצה ועל מה אתה מדבר. אני אישית מעדיף להתייחס עניינית.