תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
נשמע הגיוני. השתכנעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 15:18 
אדום נחמד כתב:
נשמע הגיוני. השתכנעתי

נהדר.
בסופו של דבר, אם מתבוננים על מכלול התמונה מבינים שאין באמת שום אפשרות אחרת.

אז כן, אפשר להיות ציניים וללגלג, רק חבל שאלה שעושים זאת יושבים להם על כורסא במזגן עם מוזיקת מטאל ברקע, בזמן שהם מאפשרים בכסילותם לעוד דור חדש של ערבים מוסלמים בעזה ובאיוש לגדול לתנאי עוני ומחסור מבלי שהם מקבל זכויות אזרח ושירותי בריאות וחינוך סבירים. מי שבאמת רוצה בטובתם יבין בשלב כזה או אחר שזה הפתרון הטוב ביותר עבורם, ויפה לבצעו עשור אחד קודם.

לשאלתך, NARKOTIKA,
במקביל לכל הצעדים שהזכרתי (החלת ריבונות, התיישבות יהודית מאסיבית ושלל תיקוני חקיקה לחיזוק אחיזתו של עם ישראל בארצו), כפי שכתבתי בהודעת הפתיחה, ישראל תצא למלחמת חרמה בטרור הכוללת הוצאת אלפי מחבלים למוות (יש להתחיל ב5500 המחבלים הכלואים) השמדת תאי טרור, מוסדות, תשתיות ואמצעי לחימה, ותחתור לחיסול ארגוני הטרור. ישראל תפרק את כל ארגוני המחבלים לרבות חמאס, פתח, אשף, גיאהד איסלמי וכו, כולל כמובן את ארגון הגג של המחבלים המכונה "הרשות הפלסטינית". אין לי ספק שפעילות זו בעוצמה הראויה תביא עם הזמן להפחתת האיומים ולהפחתת המוטיבציה והיכולות של אויבנו מעזה ומרמאללה, אם בכלל יישארו כאלה, לפגוע בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, רק שאלה, איך הורגים בבת אחת 5500 איש?
אני מניח שמדובר בהרבה תחמושת וכוח אדם אם אתה בונה על כיתות יורים.
ולתלות כזו כמות של אנשים ייקח מלא זמן פלוס פינוי וזה.
אם רק היה אפשר ליישם שיטות מהירות וקלות על כמות אנשים גדולה.

#לאנאצי #אסורלהשוות #חברשלשירונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 15:49 
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
נשמע הגיוני. השתכנעתי

נהדר.

אז כן, אפשר להיות ציניים וללגלג, רק חבל שאלה שעושים זאת יושבים להם על כורסא במזגן עם מוזיקת מטאל ברקע, בזמן שהם מאפשרים בכסילותם לעוד דור חדש של ערבים מוסלמים בעזה ובאיוש לגדול לתנאי עוני ומחסור מבלי שהם מקבל זכויות אזרח ושירותי בריאות וחינוך סבירים. מי שבאמת רוצה בטובתם יבין בשלב כזה או אחר שזה הפתרון הטוב ביותר עבורם, ויפה לבצעו עשור אחד קודם.

חחח ממש אביר זכויות האדם.
הנה הצעה, אני בעד שהם יקבלו את זכויות האזרח והאדם שלהם ממש פה, במדינה שלנו או במדינה שלהם.
אתה פשוט רוצה לסלק אותם באצטלה של "מעניק זכויות". זאב בעור כבש קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
סליחה, רק שאלה, איך הורגים בבת אחת 5500 איש?
אני מניח שמדובר בהרבה תחמושת וכוח אדם אם אתה בונה על כיתות יורים.
ולתלות כזו כמות של אנשים ייקח מלא זמן פלוס פינוי וזה.
אם רק היה אפשר ליישם שיטות מהירות וקלות על כמות אנשים גדולה.

#לאנאצי #אסורלהשוות #חברשלשירונים

חוסר המודעות של קומונאצי וחבריו מספקת רגעים קומיים רבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
נשמע הגיוני. השתכנעתי

נהדר.

חחח ממש אביר זכויות האדם.
הנה הצעה, אני בעד שהם יקבלו את זכויות האזרח והאדם שלהם ממש פה, במדינה שלנו או במדינה שלהם.
אתה פשוט רוצה לסלק אותם באצטלה של "מעניק זכויות". זאב בעור כבש קלאסי.

בוא נגיד שהתחפושת שלו לא יצאה ממש מוצלחת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 15:57 
לא כל כך הבנתי איך משנים פתאום עונש של אנשים שנשפטו והורשעו, ועוד לעונש מוות, ועוד לכזו כמות של אנשים (רק ערבים אני מניח, זורקי אבנים ושאר מחבלים יהודים לא יקבלו עונש זהה).

זנחנו את הדמוקרטיה אני מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
מדהים מה שקורה פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא כל כך הבנתי איך משנים פתאום עונש של אנשים שנשפטו והורשעו, ועוד לעונש מוות, ועוד לכזו כמות של אנשים (רק ערבים אני מניח, זורקי אבנים ושאר מחבלים יהודים לא יקבלו עונש זהה).

בכל הדבר הזה -

ציטוט:
ישראל תצא למלחמת חרמה בטרור הכוללת הוצאת אלפי מחבלים למוות (יש להתחיל ב5500 המחבלים הכלואים) השמדת תאי טרור, מוסדות, תשתיות ואמצעי לחימה, ותחתור לחיסול ארגוני הטרור. ישראל תפרק את כל ארגוני המחבלים לרבות חמאס, פתח, אשף, גיאהד איסלמי וכו, כולל כמובן את ארגון הגג של המחבלים המכונה "הרשות הפלסטינית". אין לי ספק שפעילות זו בעוצמה הראויה תביא עם הזמן להפחתת האיומים ולהפחתת המוטיבציה והיכולות של אויבנו מעזה ומרמאללה, אם בכלל יישארו כאלה, לפגוע בנו.

זניחת הדמוקרטיה זה מה שמטריד אותך ?
הבן אדם זנח קשר למציאות. הוא רוצה לכבוש את עזה ואת איו"ש, להפיל את שלטון החמאס ואת שלטון הרשות הפלסטינית ולבצע טיהור אתני של כל מי שמוגדר בעיניו מחבל שם, כולל אבו מאזן.
קומוניסים, קח את זה מאחד שלא רק ישב על כיסא במזגן ובטח שלא שומע מוזיקת מטאל (זה כאילו הנוסח שלך לשמאלנים שיושבים בבתי קפה ?) - רד לקרקע. אנחנו לא יכולים לעשות אחוז אחד ממה שאתה מציע, גם מבחינה צבאית וגם מבחינה מדינית. תקרא קצת על מה שהלך בצוק איתן, עמוד ענן ועופרת יצוקה. אולי אז יפול לך האסימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אמרתי לכם שהימין הקיצוני יזנח את רעיון הדמוקרטיה בישראל, בדיוק כמו שהשמאל הרדיקלי זנח את רעיון הזהות היהודית של המדינה. צריך להעמיד את 2 הצדדים במקום- לא מדינת אפרטהייד ולא מדינת כל אזרחיה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
19 כתב:

בכל הדבר הזה -

ציטוט:
ישראל תצא למלחמת חרמה בטרור הכוללת הוצאת אלפי מחבלים למוות (יש להתחיל ב5500 המחבלים הכלואים) השמדת תאי טרור, מוסדות, תשתיות ואמצעי לחימה, ותחתור לחיסול ארגוני הטרור. ישראל תפרק את כל ארגוני המחבלים לרבות חמאס, פתח, אשף, גיאהד איסלמי וכו, כולל כמובן את ארגון הגג של המחבלים המכונה "הרשות הפלסטינית". אין לי ספק שפעילות זו בעוצמה הראויה תביא עם הזמן להפחתת האיומים ולהפחתת המוטיבציה והיכולות של אויבנו מעזה ומרמאללה, אם בכלל יישארו כאלה, לפגוע בנו.

זניחת הדמוקרטיה זה מה שמטריד אותך ?
הבן אדם זנח קשר למציאות. הוא רוצה לכבוש את עזה ואת איו"ש, להפיל את שלטון החמאס ואת שלטון הרשות הפלסטינית ולבצע טיהור אתני של כל מי שמוגדר בעיניו מחבל שם, כולל אבו מאזן.
קומוניסים, קח את זה מאחד שלא רק ישב על כיסא במזגן ובטח שלא שומע מוזיקת מטאל (זה כאילו הנוסח שלך לשמאלנים שיושבים בבתי קפה ?) - רד לקרקע. אנחנו לא יכולים לעשות אחוז אחד ממה שאתה מציע, גם מבחינה צבאית וגם מבחינה מדינית. תקרא קצת על מה שהלך בצוק איתן, עמוד ענן ועופרת יצוקה. אולי אז יפול לך האסימון.

אתה יכול לעשות את זה אם תלך בדרך של בידוד מוחלט כמו איראן. טיהור אתני קורה וקרה בהרבה מקומות, פשוט לאף אחד מהמדינות האלה אין הפריבילגיה להיות חלק מהעולם המערבי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:17 
על איזה סוג של מטאל מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

אמרתי לכם שהימין הקיצוני יזנח את רעיון הדמוקרטיה בישראל, בדיוק כמו שהשמאל הרדיקלי זנח את רעיון הזהות היהודית של המדינה. צריך להעמיד את 2 הצדדים במקום- לא מדינת אפרטהייד ולא מדינת כל אזרחיה.

בוא תסביר לנו קצת על פתרון הביניים הקסום שלך, שבו גם אין לכולם את אותן זכויות וגם אין בו אפלייה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

בוא תסביר לנו קצת על פתרון הביניים הקסום שלך, שבו גם אין לכולם את אותן זכויות וגם אין בו אפלייה.

מדינת ישראל(בתוך גבולות הקו הירוק) של היום היא מדינת אפרטהייד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:37 
אז בגדול אתה אומר שאם נפעיל הרבה יותר כח ונוציא להורג מחבלים הפלשתיניאים בעזה ובאיו"ש יכנעו ויזנחו את הטרור. וילד בן 16, שלא קשור לטרור אבל שהוצאת לו להורג את כל המשפחה (בצדק, הם תכננו פיגועים) יבין שבעצם האבא והאחים שלו לא בצד הצודק, שהטרור לא משתלם ולא יחפש יום אחד נקמה.
הוא יעמוד בתחנת אוטבוס לצד המתיישבים החדשים שסיפחו את הכפר שלו ושניהם ישחקו בסמארטפון. והארץ תשקוט 40 שנה.
נשמע אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

לא יודע אם זה חד וחלק, אבל אפשר לטעון שכן. למשל - בפועל, חוקי הבנייה והתכנון שונים ליהודים ולערבים, בפועל, רק כלפי הערבים משתמשים באכיפה וגבייה כאמצעי עונשין, בפועל, העונשים שנגזרים על ערבים במערכת הדין הפלילי שונים באופן מובהק מאלה שמוטלים על יהודים שמורשעים באותן עבירות, בפועל, התקצוב הממשלתי לנפש נמוך בהרבה כשמדובר בנפש של ערבי לעומת נפש של יהודי - בכל תחום שלא תבחר, וכו' וכו' וכו' וכו'.
בנוסף, להזכירך, במשך עשרים שנה היו אזרחי ישראל הערבים נתונים תחת משטר צבאי.
ובנוסף לנוסף, אם תספור כמה מפגינים יהודים הרגו כוחות חמושים שונים ומשונים של המדינה ואז תספור כמה מפגינים ערבים הם הרגו, תגלו שגם כשמדובר בערך חיי אדם לא ברור שבמדינת ישראל כולם באמת שווים.

אז יכול להיות שאתה יכול להתפלפל איתי עכשיו על איזה קוצו של יוד בהגדרה של המושג "אפרטהייד", אבל לטעון שבמדינת ישראל כיום יש שיוויון בין כל אזרחי המדינה בלי הבדל דת גזע או מין זה בדיחה.

וכל זה כמובן בהתעלמות מוחלטת מנושא האשכול, שבו מדובר על מה שקורה בכל השטחים שישראל שולטת בהם, לא רק בתחומי ריבונותה (קרי הקו הירוק).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:41 
עוד שאלה, כמה כסף בדיוק נציע לכל משפחה פלשתינאית כדי להגר,
בהינתן זה שאנחנו תחת סנקציות בין לאומיות (אתה אמרת) ושהרגע בעצם הוצאת תקציב של 10 שנים על מבצא צבאי.
ולמי תפנה בעולם כשיגמרו לך הכדורים (לרובה. לא הכדורים שטקנו ממליץ עליהם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

לא יודע אם זה חד וחלק, אבל אפשר לטעון שכן. למשל - בפועל, חוקי הבנייה והתכנון שונים ליהודים ולערבים, בפועל, רק כלפי הערבים משתמשים באכיפה וגבייה כאמצעי עונשין, בפועל, העונשים שנגזרים על ערבים במערכת הדין הפלילי שונים באופן מובהק מאלה שמוטלים על יהודים שמורשעים באותן עבירות, בפועל, התקצוב הממשלתי לנפש נמוך בהרבה כשמדובר בנפש של ערבי לעומת נפש של יהודי - בכל תחום שלא תבחר, וכו' וכו' וכו' וכו'.
בנוסף, להזכירך, במשך עשרים שנה היו אזרחי ישראל הערבים נתונים תחת משטר צבאי.
ובנוסף לנוסף, אם תספור כמה מפגינים יהודים הרגו כוחות חמושים שונים ומשונים של המדינה ואז תספור כמה מפגינים ערבים הם הרגו, תגלו שגם כשמדובר בערך חיי אדם לא ברור שבמדינת ישראל כולם באמת שווים.

אז יכול להיות שאתה יכול להתפלפל איתי עכשיו על איזה קוצו של יוד בהגדרה של המושג "אפרטהייד", אבל לטעון שבמדינת ישראל כיום יש שיוויון בין כל אזרחי המדינה בלי הבדל דת גזע או מין זה בדיחה.

וכל זה כמובן בהתעלמות מוחלטת מנושא האשכול, שבו מדובר על מה שקורה בכל השטחים שישראל שולטת בהם, לא רק בתחומי ריבונותה (קרי הקו הירוק).

אף אחד לא מתפלפל איתך על קוצו של יוד. ישראל(אפילו מחוץ לקו הירוק) היא לא מדינת אפרטהייד. בוא לא נשלה את עצמינו, היא גם לא מושלמת. היא עוד מדינה מערבית(סמי מערבית) שחוטאת באפליית מיעוטים ללא כוח פוליטי וכלכלי, כמעט כמו בכל מדינה מערבית שקיימת בעולם. נכון, ישראל היא כנראה זנב לאריות בעניין הזה ובטח נמצאת באחד מהמקומות האחרונים ברשימת השיוויון בין מדינות המערב, אבל בטח שלא מתקרבת למדינת עולם שלישי. בהתחשב במצב שאנחנו נמצאים בו(סכסוך מתמשך עם מדינות שלא משחקות לפי כללי המערב והדמוקרטיה), זה מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
כמו שחשבתי, אתה מציע למסד בחוק את האפלייה הלא רשמית שיש היום (או לחילופין להמשיך להעמיד פנים ולקוות שאף אחד לא ישים לב ולא יתעצבן יותר מדי), וכמובן שאתה מתפלפל על ענייני הגדרות ועל האם השם "אפרטהייד" מתאים או לא.
בוא נסגור על "מדינה-שהגזענות-מובנית-בה-אבל-לא-מוגדרת-כאפרטהייד".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 17:11 
אני יודע שאני אשם, אבל אדמין יקר אדמין חביב, האם תוכל להפריד את כל החלק של קומוניסים לאשכול נפרד? השם "חזון העצמות היבשות" יהלום אותו. תבורך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
כמו שחשבתי, אתה מציע למסד בחוק את האפלייה הלא רשמית שיש היום (או לחילופין להמשיך להעמיד פנים ולקוות שאף אחד לא ישים לב ולא יתעצבן יותר מדי), וכמובן שאתה מתפלפל על ענייני הגדרות ועל האם השם "אפרטהייד" מתאים או לא.

מסכים. זה אולי לא נעים לך לאוזן, אבל זה המצב. קיימים כאן 2 עמים, בעלי זהויות מאוד עמוקות, וזה רק מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:

מסכים. זה אולי לא נעים לך לאוזן, אבל זה המצב. קיימים כאן 2 עמים, בעלי זהויות מאוד עמוקות, וזה רק מתבקש.

זה מאוד לא נעים לאוזן.
אגב, תתפלא לשמוע, אבל יש עוד הרבה מקומות בעולם שבהם "שני עמים" חיים זה לצד זה, כולל לשנוא זה את זה, ובכל זאת לא תמצא שם לחמה מתמשכת ולא גזענות-מטעם-המדינה.
יוצא שהמצב הקיים נראה לך מתבקש זה כנראה יותר פונקציה של האישיות\דעות\אמונות\תפיסת עולם שלך מאשר של המצב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
הפוך. האידיאולוגיה והתפיסה שלי מודרת ממוקדי קבלת ההחלטות במדינה. לא יהדות התורה ולא ש"ס נמצאות בראשות הממשלה, הן אף פעם לא היו. אין רב מסויים שהוא פטרונו של ראש ממשלה בישראל, אין ולא היה ראש ממשלה חרדי או דתי בישראל. באופן מסורתי, ראשי הממשלות בישראל היו אוכלי נבלות ומחללי שבת. עד 77 שלטה כאן מפלגה חילונית לחלוטין, שאפילו הייתה ממחנה השמאל ועיצבה את הזהות של המדינה ושל הסכסוך. דווקא בגלל העובדה שלאורך ההיסטוריה הדת הייתה מודרת כמעט לחלוטין מהאופי של הסכסוך, אני חושב שהמצב מתבקש. הזהות הדתית(שמשתלטת על הסכסוך משני הצדדים) היא חזקה יותר מהזהות הלאומית, והמצב יכול להיות הרבה יותר גרוע ממה שהוא עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפוך. האידיאולוגיה והתפיסה שלי מודרת ממוקדי קבלת ההחלטות במדינה.

לא דיברתי על מדינת ישראל, דיברתי עליך.
יהיה נחמד אם תתייחס לכתוב במקום לשפוך פה נאומים על ההזיות שהיו לך אתמול לפני השינה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
זה לפני או אחרי שהחלפתי את התרופות? ההזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שאין לך תשובה עניינית.
אם ככה, שיהיה חג שמח.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 22:12 
teknoboy כתב:
אם ככה, שיהיה חג שמח.

עצה: נסה לרסן קצת את הגאווה וגבהות הלב כלפי מי שלא חושב כמוך, ואז תוכל לקבל תשובות על השאלות שאתה שואל.
(ולא שאני חולק על תוכן הדברים שלך הפעם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
teknoboy כתב:
אם ככה, שיהיה חג שמח.

עצה: נסה לרסן קצת את הגאווה וגבהות הלב כלפי מי שלא חושב כמוך, ואז תוכל לקבל תשובות על השאלות שאתה שואל.

במקרה הנידון, אני לא חושב שמישהו יוכל למצוא לי פיתרון שאינו מפלה מחד אך אינו מעניק לכולם זכויות שוות מאידך, ולא חשוב כמה צנוע ועניו אני אהיה.

באופן כללי אתה די צודק, אם כי אני באמת ובתמים חושב שאני מתבטא בגבהות לב לא כלפי מי שחולק על דעתי אלא כלפי מי שמדבר כמו מטורף (כל מדינה במערב תקלוט מאה אלף פלסטינים כדי לפתור את הבעיה דמוגרפית של ישראל, נבנה מדינה בלי אפלייה אבל גם עם אפלייה באותו זמן, וכדומה).
על הפעמים המצערות (והמעטות, למיטב זכרוני) שבהן אני מתבטא בצורה כזאת כלפי מישהו סתם כי הייתי עצבני או משהו דומה, אני משתדל לבקש סליחה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
teknoboy כתב:
אם ככה, שיהיה חג שמח.

:bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2015, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שחוסלו חמאס, הג'יהד האיסלמי, פת"ח, הרשות הפלסטינית, כל הפלגים של התנועה האיסלמית, כל המנויים לשער 5, כל אלה שפקדו את הבארבי בהופעה שהיתה סולד אאוט, ואני מניח שכל מי שיצא לו לאכול בשווארמה הצמחונית, מה בדיוק אמור למנוע מאותו בן אדם שנשללות לו כמעט כל הזכויות ואין לו שום תקווה לעתיד לעצמו או לילדיו, לקחת סכין מהמטבח ולדקור 4-5 אנשים שנהנים מהמשטר שמדכא אותו? המזון שיתנו לו יהיה רק מרק? ובשביל למנוע ממנו גישה למקלות ואבנים יכריחו אותו לגור בבקתת בוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: