תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:59 
kobster, התייחסתי לנושא כאן באשכול מקודם. אני דווקא שולל את הרעיון ולא רואה בו "אחלה פתרון". מי שאזרח בישראל הוא אזרח לכל דבר וכך יש להתייחס אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 10:00 
קומוניסים כתב:

כן, צרפת. בצרפת חיים 66,259,012 נפש. מאה אלף זה מספר זניח יחסית לגודל אוכלוסייתם. כבד מאה? שייקחו 50. לא רוצים? גם טוב. אנחנו ממשיכים לבנות בניה יהודית מאסיבית ומצהירים במקביל שלעולם לא נאפשר הקמת ישות מדינית נוספת בתחומנו, מחילים ריבונות ומחסלים את הטרור. כל מדינה בעולם שתצייץ לכיוון תוזמן לקחת חלק בעצמה בפתרון. שנה, שנתיים, חמש.

או, אתה רואה, פה הבדיחה.
הבדיחה היא שאתה חושב שישראל היא מינימום רוסיה.
לא רוצים, אז נעשה לכם דווקא. כי אנחנו ישראל מאדר פאקרס. נראה אתכם אחרי שנצהיר שלעולם לא נאפשר הקמת מדינה נוספת.

ההבדל הוא שבניגוד לאחרים אני לא מזלזל בך. אני חושב שיש הרבה יותר אנשים שתומכים במה שאתה אומר ממה שנדמה פה למשתמשים.
היום שבו ישראל תקבל את הסטירה המצלצלת אחרי אינספור אזהרות יהיה מעולה. חבל שהפתרון יגיע ככה ושהדיון המוסרי הוא כבר לא פקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 10:16 
לא רוסיה אבל עדיין מדינה עצמאית שדואגת לאינטרס הקיומי שלה ולא נכנעת לתכתיבים. גם את מימוש זכותנו בגולן ("סיפוח") עשינו בלי תמיכה בינלאומית, בלשון המעטה, והיום זה טאבו. אדרבה, אני חושב שדווקא העמידה על האינטרסים שלנו יקנו לנו תדמית חזקה במישור הבינלאומי ובטווח הארוך זה ישתלם גם אם בהתחלה העולם יתעצבן ואף יבצע סנקציות כלכליות כאלה ואחרות נגדנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
מי שחושב שכל מדינה מערבית תסכים לקלוט מאה אלף פלסטינים כדי שהישראלים יוכלו לחיות במדינה טהורת גזע, צריך להחליף תרופות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
מי שחושב שיש מאה אלף פלסטינים שירצו לעזוב צריך להחליף תרופות.

צרפת היא דוגמא מצויינת כי בתכל'ס זו מולדת ערכי זכויות האדם והשוויון בגרסתם המודרנית והם גם ככה מתים לעזור לפלסטינים בכל דרך אפשרית. ועדיין, גם הם מבינים טוב מאוד בדיוק מה קורה כאן ולמה הפתרון שבו אחרי 50 שנות משטר צבאי נצלני, הפלסטינים פשוט יוותרו ויתפזרו ברחבי העולם* הוא הגרוע ביותר האפשרי, מכל הבחינות.

אגב,
אני די בטוח שבכל מו"מ עתידי מול סוריה נושא הגולן יעלה על הפרק. לא מן הנמנע שבסופו של דבר הוא ישאר תחת ריבונות ישראל, בהסכמה.

* קומוניסים, למה בעצם לעצור בירדן ובמדינות המערב? בדקת מה צפיפות האוכלוסין באנטרטיקה? במאדים?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 10:59 
teknoboy כתב:
מי שחושב שכל מדינה מערבית תסכים לקלוט מאה אלף פלסטינים כדי שהישראלים יוכלו לחיות במדינה טהורת גזע, צריך להחליף תרופות.

הם לא פלסטינים, וזו לא תהיה מדינה טהורת גזע: יש פה הרי 20 אחוז אזרחים ערבים מוסלמים שימשיכו לחיות פה.
במדינה הערבית שאתם רוצים להקים, יתקבלו יהודים להיות אזרחים? אז מי זה שרוצה להקים מדינה טהורת גזע?
הם לא יסכימו לקלוט כי זה מנוגד לאינטרס שלהם? למה שאני אסכים להתאבד? לנו אין אינטרסים?
אז אתה יכול לומר "אבל זו הבעיה שלך, לא שלהם" וזה נכון, אז אם היא הבעיה שלי שיתעסקו בעניינם ויניחו לי לטפל בבעיה שלי כפי שאני מבין. אם הם באמת רוצים לעזוב ולפתור - יש דרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
מה שתגיד.
ההמלצה שלי בעינה עומדת: תגיד לרופא שהתרופות לא כל כך מתאימות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:06 
roygordana כתב:
מי שחושב שיש מאה אלף פלסטינים שירצו לעזוב צריך להחליף תרופות.

ומאה אלף יהודים שירצו לעזוב יש? או שאת היהודים פשוט לא צריך לשאול?
וסבבה- לא רוצים, שלא יעברו - אנחנו ממשיכים לחיות (ולבנות, והרבה)
זה רק לטובתם, כפי שאמרתי, פה הם לא יקבלו אזרחות ולא מדינה שלבטח תהווה איום ממשי על ישראל בהמשך.

ואגב, לא תמיד המציאות תואמת לתאוריה:

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4537161,00.html
2. http://news.walla.co.il/item/1292218
3. http://www.inn.co.il/News/News.aspx/201468
4. http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/617/070.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:10 
teknoboy כתב:
מה שתגיד.

אתה פסיכולוג/פסיכיאטר שאתה נותן המלצות? לא יודע מה איתך, מעולם לא נטלתי תרופות לבריאות הנפש. בכל מעט הפעמים בחיי שאובחנתי נמצאתי כנורמלי לחלוטין ואף אובחנו בי יכולות תפיסה, הבנה ואינטלגנציה רגשית גבוהות בהרבה מהממוצע. אם אני נורמלי וכך גם יגיד כל רופא מוסמך מטעמך שיבדוק זאת, מה אז? יכול להיות שלא תהיה לך ברירה אלא להבין שיש אנשים שפויים גם אם הם חושבים אחרת ממך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
כמה מתוקים שאתם.

ראשית לא דיברתי על "לאלץ"- דיברתי על עידוד הגירה עם תמריצים כלכליים נרחבים במיוחד. בשום פנים ואופן לא בכפייה. תהיה בחירה, רק מי שירצה בכך- יהגר.
שנית, אתם שמדברים על ניקוי יהודה ושומרון מיהודים עקירתם וגירושם בכוח בכפייה רק בשל היותם יהודים, לא אחד ולא שניים, רבבות ומאות אלפים... וכל זאת כדי למסור את ארץ ישראל לארגוני הטרור.. או בשתי מילים יודן ריין, אתם מנתחים לי פה מה זה גזענות. יש גם גזענות כלפי יהודים או שיהודים כל כך נחותים מבחינתכם שאפשר לרדות בהם לגרש אותם בכוח וזה אפילו לא על הסקאלה של גזענות אצלכם? אני רוצה הסבר אמיתי למה גירוש יהודים דווקא בכפייה (במסגרת המדמת מדינה ערבית - "פתרון שתי המדינות") זה לא גזעני מבחינתכם

אתה אומר שלא תהיה כפייה, רק מי שירצה בכך - יהגר.
אוקיי, מגיע היום הגורלי, נפתחים השערים לעזיבה, ומגיעים אלף איש. טוב נו, מאה אלף איש. זהו. כל השאר ממשיכים את חייהם כרגיל.
מה אתה עושה? נותן לכל מי שנשאר זכויות אזרחיות מלאות? בונה תוכנית אחרת?

באף הודעה באשכול הזה אין שום שבריר של תמיכה ברעיון שבו המתנחלים יפונו מאדמתם בכוח. אתה היחיד שבכלל מזכיר את זה.
והסמנטיקה של "להעניק להם מדינה", "להקים להם מדינה" זה השקר הכי גדול שיש. אני מבין שלדעתך בריטניה וצרפת וארה"ב ושאר החברים "העניקו" ו"הקימו" לכולנו מדינה? עברו סה"כ 67 שנים מאז...איך שכחת?

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

נערך לאחרונה על ידי roygordana בתאריך 01 אפריל 2015, 11:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
מה שתגיד.

אתה פסיכולוג/פסיכיאטר שאתה נותן המלצות? לא יודע מה איתך, מעולם לא נטלתי תרופות לבריאות הנפש. בכל מעט הפעמים בחיי שאובחנתי נמצאתי כנורמלי לחלוטין ואף אובחנו בי יכולות תפיסה, הבנה ואינטלגנציה רגשית גבוהות בהרבה מהממוצע. אם אני נורמלי וכך גם יגיד כל רופא מוסמך מטעמך שיבדוק זאת, מה אז? יכול להיות שלא תהיה לך ברירה אלא להבין שיש אנשים שפויים גם אם הם חושבים אחרת ממך?

יש עוד שתי אפשרויות:
1. אתה אשכרה מטומטם כמו אבן (לא נראה לי שזה העניין).
2. כמו רבים אחרים, אתה מזיין את המוח סחור סחור ומייצר הררי מילים, כשבעצם אפשר לסכם את כל התכנית שלך במשפט "כבר נמצא דרך להיפטר מהערבים". אני מבין למה העדפת את הגרסה הארוכה, זה נשמע פחות מפגר (אף שבעצם זה בדיוק אותו דבר).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
מתוק, כל הלינקים מדברים על עזה, לא על איו"ש.
בעזה שולט החמאס שבמקום לדאוג לאוכלוסיה שלו דואג להתחמשות צבאית מול ישראל.
באיו"ש שולט הפת"ח שדואג לשיתוף ביטחוני מלא עם ממשלת ישראל, מייצר מקומות עבודה ודואג לרווחה והשכלה לאוכלוסיה שלו.
נחש עם מי מבין השתיים ממשלת ישראל בראשות ראש הממשלה הנבחר והדגול הקפידה בשנים האחרונות לקיים דיאלוג ומו"מ וממי היא מתעלמת לחלוטין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
מה שתגיד.

הוא מציין בחתימה, שהמציג אינו רופא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
מה שתגיד.

יש עוד שתי אפשרויות:
1. אתה אשכרה מטומטם כמו אבן (לא נראה לי שזה העניין).
2. כמו רבים אחרים, אתה מזיין את המוח סחור סחור ומייצר הררי מילים, כשבעצם אפשר לסכם את כל התכנית שלך במשפט "כבר נמצא דרך להיפטר מהערבים". אני מבין למה העדפת את הגרסה הארוכה, זה נשמע פחות מפגר (אף שבעצם זה בדיוק אותו דבר).

לא בעיה. נמצא מימון חיצוני שידאג לנו לאבקת קסמים מעלימה ערבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:19 
roygordana כתב:
קומוניסים כתב:
כמה מתוקים שאתם.

ראשית לא דיברתי על "לאלץ"- דיברתי על עידוד הגירה עם תמריצים כלכליים נרחבים במיוחד. בשום פנים ואופן לא בכפייה. תהיה בחירה, רק מי שירצה בכך- יהגר.
שנית, אתם שמדברים על ניקוי יהודה ושומרון מיהודים עקירתם וגירושם בכוח בכפייה רק בשל היותם יהודים, לא אחד ולא שניים, רבבות ומאות אלפים... וכל זאת כדי למסור את ארץ ישראל לארגוני הטרור.. או בשתי מילים יודן ריין, אתם מנתחים לי פה מה זה גזענות. יש גם גזענות כלפי יהודים או שיהודים כל כך נחותים מבחינתכם שאפשר לרדות בהם לגרש אותם בכוח וזה אפילו לא על הסקאלה של גזענות אצלכם? אני רוצה הסבר אמיתי למה גירוש יהודים דווקא בכפייה (במסגרת המדמת מדינה ערבית - "פתרון שתי המדינות") זה לא גזעני מבחינתכם

אתה אומר שלא תהיה כפייה, רק מי שירצה בכך - יהגר.
אוקיי, מגיע היום הגורלי, נפתחים השערים לעזיבה, ומגיעים אלף איש. טוב נו, מאה אלף איש. זהו. כל השאר ממשיכים את חייהם כרגיל.
מה אתה עושה? נותן לכל מי שנשאר זכויות אזרחיות מלאות? בונה תוכנית אחרת?

באף הודעה באשכול הזה אין שום שבריר של תמיכה ברעיון שבו המתנחלים יפונו מאדמתם בכוח. אתה היחיד שבכלל מזכיר את זה.

אמרתי שאני לא מדבר על יום אחד גורלי, אלא שאפשרות זו תעמוד להם לאורך זמן (כמה זמן, לא יודע ולא רואה טעם שאני זה שיקבע מעכשיו את פרטי הפרטים של התכנית, זה יכול להיות שנה ויכול להיות חמש). לכל מי שנשאר אני דואג לזכויות אדם בסיסיות עד שהם יואילו להקלט ולהתאזרח המדינות ערב/המערב- ודאי שלא נותן אזרחות. ולגבי סוף דבריך, האמנם? אשמח מאוד לדעת שזה המצב. לפני עשור לא הותירו אפשרות כזו ליהודי עזה וצפון השומרון. גם כיום לא שמעתי על אפשרות כזו מהפוליטיקאים התומכים ברעיון הקמת מדינת ערבית נוספת. אבל אם יצטרפו אליך כאן חברים נוספים שיגידו לא לגירוש יהודים בכפייה- אברך על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
מה שתגיד.

:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:27 
kobster כתב:
מתוק, כל הלינקים מדברים על עזה, לא על איו"ש.
בעזה שולט החמאס שבמקום לדאוג לאוכלוסיה שלו דואג להתחמשות צבאית מול ישראל.
באיו"ש שולט הפת"ח שדואג לשיתוף ביטחוני מלא עם ממשלת ישראל, מייצר מקומות עבודה ודואג לרווחה והשכלה לאוכלוסיה שלו.
נחש עם מי מבין השתיים ממשלת ישראל בראשות ראש הממשלה הנבחר והדגול הקפידה בשנים האחרונות לקיים דיאלוג ומו"מ וממי היא מתעלמת לחלוטין ?

אם תקרא מעבר לכותרות תראה התייחסות לאיו"ש.
הפת"ח דואג.. תשמע איך הצליחו לעבוד עליכם זה מדהים. הפת"ח הוא ארגון טרור לכל דבר ועניין שגם כיום פועל לטרור, מסית לטרור, מממן טרור ועושה זאת בהצלחה רבה ובמימון העולם ולצערי גם בשיתוף פעולה בזוי של ממשלת ישראל. גם בהנחה שהפתח הוא ארגון חסד ומנהיגיו אנשים נפלאים וחסודים, מה עם החמאס והג'יאהד האיסלמי, כיצד אלה ייעלמו פתאום (לאו דווקא הארגונים- הרעיונות, המטרות, האידאולוגיה) לאחר שתהיה להם מדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:27 
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
מה שתגיד.

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 11:44 
אני לא מגרש אף אחד מהבית שלי, כל מי שעוזב זה מרצון, רק מי שבוחר להשאר, שיידע שהוא לא מקבל אוכל ומים.

אני האמת דווקא בעד הצעדים האלה, יביאו את הסנקציות מהר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 12:10 
19 כתב:
אני לא מגרש אף אחד מהבית שלי, כל מי שעוזב זה מרצון, רק מי שבוחר להשאר, שיידע שהוא לא מקבל אוכל ומים.

לא מדובר על אוכל ומים.
ויהיו סנקציות. נתמודד איתם. העם שלנו כבר ידע כמה "סנקציות" לאורך ההיסטוריה.
נעשה את הדבר הנכון עבור עתיד ילדינו גם במחיר של האטה כלכלית או מיתון. גם במחיר של ירידה ברמת החיים. נקריב את זה למען עתידנו כמדינה יהודית ודמוקרטית, חזקה ומצליחה עם מינימום איומים עליה ועל תושביה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:

אני אמרתי את זה, ואני עומד מאחורי זה.
אבל רק בגלל שאני מודע לעובדה שאין שום סיכוי שבעולם שנשאיר אותם שם לבד, ואני לא חושב שזה צריך להכשיל הסכם עתידי.

להתעלם מהעובדה שהמתנחלים שם בשם שוד וגזל אדמות, ולהשוות בין פינוי ישוב ערבי לפינוי התנחלות, זה טוב אולי בשביל בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 13:58 
קומוניסים כתב:
19 כתב:

לא מדובר על אוכל ומים.
נעשה את הדבר הנכון עבור עתיד ילדינו גם במחיר של האטה כלכלית או מיתון. גם במחיר של ירידה ברמת החיים. נקריב את זה למען עתידנו כמדינה יהודית ודמוקרטית, חזקה ומצליחה עם מינימום איומים עליה ועל תושביה.

אוקיי, אז העולם לא יקבל את זה ויהיו סנקציות (כלומר אתה מסכים שהם לא הולכים לקלוט את הפלשתינים, שהם בעצמם לא רוצים לעזוב, אבל נניח לזה)

אז עשימו מה שאתה אומר, יש סנקציות שמתמודדים איתם.
איך בדיוק המצב המדיני ביטחוני יהיה טוב יותר? יפסיקו לדקור ברחוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
זה ממש לא משנה מי היה פה קודם, השטח שלנו כי השתלטנו עליו בכוח ובשטח הזה יש בני אדם.
או שתיתן להם אזרחות מלאה כמו למי שגר בתל אביב או שתיתן להם מדינה שבה הם יוכלו לקבל זכויות אזרחיות מלאות.
אגב, אף אחד לא בעד לגרש יהודים מיהודה ושומרון. כשתקום מדינה פלסטינית (והיא תקום,השאלה כמה השפעה תהיה לנו על ההסדר) היהודים בשטח מדינה זו יכולו לבחור אם להישאר בבתים שלהם תחת השלטון הפלסטיני או לעבור תמורת פיצוי לשטח מדינת ישראל.

לא נכון.
האנשים האלה חיים על אדמות שהופקעו מאנשים אחרים ולכן ברגע שהאחרים האלה יקבלו את הכוח הם ידאגו להפקיע את האדמות חזרה (ובצדק), והעבר מוכיח שאם עוד יהיו שם יהודים באותו שלב אז אחרי זה היהודים האלה כבר לא יהיו (באופן כללי, לא רק שם).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
לא רוסיה אבל עדיין מדינה עצמאית שדואגת לאינטרס הקיומי שלה ולא נכנעת לתכתיבים. גם את מימוש זכותנו בגולן ("סיפוח") עשינו בלי תמיכה בינלאומית, בלשון המעטה, והיום זה טאבו. אדרבה, אני חושב שדווקא העמידה על האינטרסים שלנו יקנו לנו תדמית חזקה במישור הבינלאומי ובטווח הארוך זה ישתלם גם אם בהתחלה העולם יתעצבן ואף יבצע סנקציות כלכליות כאלה ואחרות נגדנו

אתה יודע שבגולן כל מי שחי שם לפני הכיבוש קיבל אפשרות לקבל אזרחות ישראלית ושמי שהחליט לוותר עדיין קיבל זכויות של תושב קבע, כן?

זאת לא בדיוק דוגמה שתומכת בהזיות שלך על מיליוני אנשים שיוותרו על הבתים שלהם, כשעל זכות השיבה לבתים מלפני 1948 הם לא מוכנים לוותר עד היום.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 10:14 
ItaiH6 כתב:
קומוניסים כתב:

אתה יודע שבגולן כל מי שחי שם לפני הכיבוש קיבל אפשרות לקבל אזרחות ישראלית ושמי שהחליט לוותר עדיין קיבל זכויות של תושב קבע, כן?

זאת לא בדיוק דוגמה שתומכת בהזיות שלך על מיליוני אנשים שיוותרו על הבתים שלהם, כשעל זכות השיבה לבתים מלפני 1948 הם לא מוכנים לוותר עד היום.

זו הייתה דוגמא לאיך ביקורת בין לאומית על ישראל פוחתת עם הזמן ולמה לא צריך להיבהל ממהלך דרסטי שצפוי לעצבן את העולם בהתחלה. קובעים עובדות, עם הזמן העולם מתרגל. אגב, זה נכון לא רק לגבי ישראל אלא לאופן התנהלותה של הקהילה הבין לאומית גם ביחס למדינות אחרות שעשו (ועושות) מעשים ש'העולם' לא אוהב. בהתחלה צועקים, אחרי זה אומרים, ואז משחררים מידי פעם איזה הצהרה לפרוטוקול. זה בדיוק מה שהיה ברמת הגולן.

לגבי האויב, ברור שעם הגישה של ישראל בעשרים וחמש השנים האחרונות אין סיבה שיוותרו. הם מקבלים פעם אחר פעם הוכחה שהטרור משתלם ושישראל נכנעת, נלחצת ונסוגה. לא רק נסיגות טריטוריאליות, גם ויתורים כמו שחרור מחבלים רוצחים, העברת כספים, נשק וציוד, העברת סמכויות שלטוניות ליידם וכו'. זה מעודד אותם להמשיך לדרוש. ברגע שיהיה ברור שהחגיגה נגמרה, גם דפוסי התנהגות שהורגלנו אליהם ישתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 10:16 
NARKOTIKA כתב:
קומוניסים כתב:
19 כתב:

לא מדובר על אוכל ומים.

אוקיי, אז העולם לא יקבל את זה ויהיו סנקציות (כלומר אתה מסכים שהם לא הולכים לקלוט את הפלשתינים, שהם בעצמם לא רוצים לעזוב, אבל נניח לזה)

בטווח הארוך המצב המדיני בטחוני יהיה טוב יותר לאין ערוך. האיומים על ישראל יופחתו באופן משמעותי וכך גם נסיונות הפגיעה באזרחים ישראל ובחיילי צה"ל.
וראה גם את תשובתי לאיתי, אני כן צופה תרעומת בינלאומית וייתכן גם סנקציות כלכליות, אך אני גם צופה שעם הזמן זה יירגע ויתחלף בהבנה שזו מציאות שיש להשלים איתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, יהיה בסדר.
שיטה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 10:48 
עוד מעט נשמע כאן שארה"ב צריכה אותנו לא פחות!!! ממה שאנחנו צריכים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 11:50 
קומוניסים כתב:
NARKOTIKA כתב:
קומוניסים כתב:
19 כתב:

לא מדובר על אוכל ומים.

בטווח הארוך המצב המדיני בטחוני יהיה טוב יותר לאין ערוך. האיומים על ישראל יופחתו באופן משמעותי וכך גם נסיונות הפגיעה באזרחים ישראל ובחיילי צה"ל.
וראה גם את תשובתי לאיתי, אני כן צופה תרעומת בינלאומית וייתכן גם סנקציות כלכליות, אך אני גם צופה שעם הזמן זה יירגע ויתחלף בהבנה שזו מציאות שיש להשלים איתה

ציטוט:
האיומים על ישראל יופחתו באופן משמעותי

למה?
איזה איומים יופחתו? מאירן? מלבנון? מעזה?

ציטוט:
וכך גם נסיונות הפגיעה באזרחים ישראל ובחיילי צה"ל.

שוב. למה?
העם הפלשתינאי שרוצה עצמאות יקבל פה זכויות אדם בסיסיות לטענתך אבל ברור שהם לא יקבלו את העצמאות שהם רוצים.
למה ה250 מחבלים בשנה שמגיעים לדקור אותי ואותך, או לדרוס אותנו עם טקטור, לא יעשו את זה?
ובגדול, לא הגיוני שאני שואל אותך איך המצב הביטחוני פה ישתפר, ואתה אומר לי "הפיגועים יופחתו". דה. זה ברור שהם יופחתו אם המצב הביטחוני ישתפר. השאלה למה. תסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2015, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
מה יש לכם לא להבין פה? שימו לב:
הפלסטינאים, כמו כל שאר בני האדם, יודעים עמוק בלב שהם נחותים לעומת היהודים.
לכן, אם היהודים רק יפעילו מפיק כוח ויבססו את העליונות שלהם בפועל, כל שאר האנשים (והפלסטינאים בראשם) יקבלו פתאום הארה, יבינו את מקומם האמיתי ויבקשו - מה יבקשו? יתחננו! - שעם ישראל ייתן להם לשרת אותו איך שהוא רואה לנכון. למשל הפלסטנאים יברחו מארץ מולדתם, העולם כולו יספק לישראל סיוע לוגיססטי בגירושם של הפלסטינאים שלא יחוו הארה, וכו' וכו' - והכול בזכות החזרה הכוחנית לסדר הטבעי והצודק שהשם יתברך יצר בעולם וההתעוררות שזה יגרום בלבבות של כל בני האדם בעולם.
או משהו כזה.

חשוב מאוד: יש לתבל את מיץ הקקטוסים באבקת פטריות לפני ההגשה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: