תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 12:57 
NARKOTIKA כתב:
מי שמצביע לברוך מרזל הוא יודונאצי גם אם הוא מתשטש את זה.
ו

זאת הרמה?
אם מישהו היה אומר שכל מי שהצביע לרשימה הערבית הוא ערבינאצי היית מקבל זאת בשלוות נפש?
לא חשבתי שאאתה כל כך קיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 12:58 
כן, ברוך מרזל סבבה, אני קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 13:01 
19 כתב:
ימים טובים, מי שלא צורח מוות ליהודים הוא לא ניאו נאצי. קריטריון נהדר.

אז מה הקריטריונים שלך לניאו נאצי ואיך אני אפילו מתקרב לעמוד בהם?
כל כך קשה להתמודד עם טענותיי שכבר קופצים להאשמות בנאציזם? אין עוד כמה קללות בדרך?
זה גם לא פוגע בי (אם זו המטרה) וגם נשמע ממש מטופש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 13:07 
לא אמרתי עליך כלום, הבעתי את דעתי באופן כללי, שלהיות אספסוף שצורח מוות זה חתיכת קריטריון מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
ערן כתב:

*לא כולל הפגנה נגד משפחות שכולות בערב יום הזיכרון שלהן. אגב גאווה להיות חבר וכו'.

גם הטענות היחידות שהיו מתקבלות על הדעת בעיניי נגד המחאה למול חילול יום הזיכרון בטקס המשווה חללי מערכות ישראל ונרצחי פעולות האיבה למחבלים, גם טענות אלה התמוססו ונעלמו בשנה האחרונה בשעה שהופיע במקום מחבל שדקר חיילי צהל ופצע אותם באורח קשה ומשמש כנציג ארגון "לוחמים לשלום" בטקס. הקו האדום נחצה ומבחינתי זה הוכיח לי סופית שהמחאה הייתה נכונה ומוצדקת, גם אם בחלק מהשנים נעשתה בצורה שלא מקובלת עליי ע"י חלק מהמוחים במקום.
אם זה הופך אותי לנאצי בעיניך, כנראה שלמילה הזו אין משמעות עבורך, וחבל שכך.

כל הקונספט הוא להשליך את העבר האלים למען עתיד שאינו אלים. של שותפות גורל ושלום אמיתי.
ברור לי שאתה לא מסוגל לתפוס את זה, כי בעיניך יש עם אחד חשוב, שסובבים אותו מקקים שחייהם אינם חשובים, אבל יש אלפי אנשים שלא מסכימים איתך, והם מתארגנים לערב זיכרון משותף.
ההפגנה שלכם חוקית. היא פשוט דוחה.

ואגב, חבל שהאווירה הנינוחה שאתה משרה פה פסחה מעל חבריך להפגנה בשנה שעברה. אני לא אוהב לראות כל אדם מקלל, אבל לראות דתי מקלל עושה לי קצת טוב על הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה עם הדעה של קומוניסים ודומיו היא בתפיסה לפיה כל יהודי בעצם היותו יהודי הוא בעל זכויות יתר מכל ערבי (מוסלמי או נוצרי) בעצם היותו ערבי. תורת גזע קלאסית.
לגבי ארץ ישראל, ממערב וממזרח לקו הירוק - אנחנו שולטים באדמה הזו כי לקחנו אותה בכוח. בחרנו לקחת אותה מלכתחילה כי יש לנו שורשים היסטוריים פה אבל לקחנו אותה בכוח ואנחנו מגנים עליה בכוח. כל השטות הזו של "היא שלנו כי היא הובטחה לאבותינו" לא באמת מעניינת אף אחד מלבד חלק מאוד מסוים בעם שלנו, היא לא רלבנטית לחלק האחר של העם ולא לשאר העמים מסביבנו ובפרט לעם שאנחנו שולטים עליו ולא מאפשרים לו זכויות אזרחיות בסיסיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים, אל תתייחס. הם יכולים לקרוא לך פאשיסט, אבל הרבה יותר פרובוקטיבי לקרוא לך יודונאצי. המשתמש "יובל" למשל הרבה יותר קרוב להגדרה הזאת ממך, אבל כבר ידוע שהפוסל במומו פוסל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
איך יובל קרוב יותר לנאצי, ואיך קומוניסים הוא יותר פאשיסט מנאצי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 16:37 
הפאשיזם דווקא מקבל את המיעוטים שלו כשווים, כל עוד הם מצייתים לערכים הלאומנים שלו.
מי שמבחין בין זכויות של אזרחים רק על פי גזע (לטובתם, כמובן) הוא, מה לעשות, יותר קרוב לערכי הנאציונאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר להתפס על קטנות, אז העניין הוא דתי ולא גזעי. ערבי שיתגייר יתקבל ככל האדם, בניגוד לנאציזם. ואני חושב שהימנים כאן הרבה יותר פאשיסטים מנאצים, אם נראה את הדרוזים ה"אחים" כדוגמא והנער הערבי שתומך בישראל ומתקבל כאילו עכשיו הוא סיים את הש"ס.
העקרון הבולט ביותר אצל הנאצים הוא השינאה הפרטנית ליהודים, ליהדות ולכל מה שהיא מייצגת, קו שחלק מאנשי הפורום מאמצים בחום.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 18:25 
בטח אחים, כמה היו סבבה עם זה שאחותם תצא עם דרוזי?

אחים כשהם מתים בשבילנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. העקרון הבולט ביותר אצל הנאצים הוא השינאה הפרטנית ליהודים, ליהדות ולכל מה שהיא מייצגת,
2. קו שחלק מאנשי הפורום מאמצים בחום.

1. זה לא מדויק, לכל הפחות.
הצוענים, לדוגמה, קיבלו אותו יחס בדיוק, ובמחנות ההשמדה מתו יותר פולנים מיהודים.
עוד לפני שכל זה התחיל סגרו במחנות את ההומואים, את השמאלנים ואת הנכים.
מה שכן, בתעמולה הנאצית היה ליהודים מקום מיוחד (אף שבפועל וגם בתיאוריה, כאמור, היהודים נחשבו ל"גזע נחות" אחד מני רבים).
2. בוא תנקוב בשמות של משתמשים שאתה חושב ששונאים יהודים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 19:04 
הצוענים הגרמנים (ברח לי איך קראו לגזע הספיציפי שלהם לפי תורת הגזע) זכו ליחס אמביוולנטי, הימלר או מישהו בכיר אחר העריץ אותם, והמציאו עליהם שהם גזע אחר ממקום אחר, משאר הצוענים, בגלל זה. אבל בגדול זה מדוייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 19:22 
גזענות לפי דת (שזה לפחות בעולם שלנו עדיין דבר מולד) היא גזענות לכל דבר גם אם זה לא משתמע ישירות מהשורש של המונח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הצוענים הגרמנים (ברח לי איך קראו לגזע הספיציפי שלהם לפי תורת הגזע) זכו ליחס אמביוולנטי, הימלר או מישהו בכיר אחר העריץ אותם, והמציאו עליהם שהם גזע אחר ממקום אחר, משאר הצוענים, בגלל זה. אבל בגדול זה מדוייק.

בני רומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המדינה הדו לאומית
הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אם ערבי יתגייר הוא יזכה לזכויות אזרחיות ולא נאלץ אותו לעזוב את הקרקע שלו. ממש תקופת החשמונאים, רק שהחלפנו צדדים.
אחרי זה לא מבינים למה לאנשים יש אנטי מהדת היהודית. הבעיה היא לא בדת, שהיא אחד הדברים המדהימים בעולם והתנ"ך הוא ספר מרתק בפני עצמו, אלא בדתיים שתפסו עליה בעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2015, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
לערביי ישראל כמו לשאר המיעוטים בישראל מגיעים אותן זכויות כפי שמגיעות ליהודי ישראל.
בגלל שנים של קיפוח צריכה להיות אפלייה מתקנת לישובים בהם מתגוררים מיעוטים , בחינוך ובתשתיות.

בנוסף לכך צריכה להיות אפלייה סופר מתקנת לאזרחים ששירתו בשירות הצבאי ובשירות הלאומי בקבלה לאוניברסיטאות, בקצבאות ילדים , בסיבסוד משכנתאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 07:46 
כמה מתוקים שאתם.

ראשית לא דיברתי על "לאלץ"- דיברתי על עידוד הגירה עם תמריצים כלכליים נרחבים במיוחד. בשום פנים ואופן לא בכפייה. תהיה בחירה, רק מי שירצה בכך- יהגר.
שנית, אתם שמדברים על ניקוי יהודה ושומרון מיהודים עקירתם וגירושם בכוח בכפייה רק בשל היותם יהודים, לא אחד ולא שניים, רבבות ומאות אלפים... וכל זאת כדי למסור את ארץ ישראל לארגוני הטרור.. או בשתי מילים יודן ריין, אתם מנתחים לי פה מה זה גזענות. יש גם גזענות כלפי יהודים או שיהודים כל כך נחותים מבחינתכם שאפשר לרדות בהם לגרש אותם בכוח וזה אפילו לא על הסקאלה של גזענות אצלכם? אני רוצה הסבר אמיתי למה גירוש יהודים דווקא בכפייה (במסגרת המדמת מדינה ערבית - "פתרון שתי המדינות") זה לא גזעני מבחינתכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 08:04 
אני מניח שיותר קל ל"גרש" יהודים לחלק מהאנשים כאן מכיוון שהשטחים הללו נכבשו על ידינו ולא שייכים לנו כתוצאה מתוכנית החלוקה.....

אבל בתכלס, כמו שאתה מציע, אני חושב שזה עובד גם לצד השני,
ניתן תמריצים כספיים ופיצוי לפני שנצא ונחזיר את השטחים הללו למי שירצה לעזוב את ביתו בשטחי יהודה ושומרון ויחזור לישראל,
ומי שיעדיף להשאר שם ולחיות תחת שלטון פלסטיני, שיהנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
כמה מתוקים שאתם.

ראשית לא דיברתי על "לאלץ"- דיברתי על עידוד הגירה עם תמריצים כלכליים נרחבים במיוחד. בשום פנים ואופן לא בכפייה. תהיה בחירה, רק מי שירצה בכך- יהגר.
שנית, אתם שמדברים על ניקוי יהודה ושומרון מיהודים עקירתם וגירושם בכוח בכפייה רק בשל היותם יהודים, לא אחד ולא שניים, רבבות ומאות אלפים... וכל זאת כדי למסור את ארץ ישראל לארגוני הטרור.. או בשתי מילים יודן ריין, אתם מנתחים לי פה מה זה גזענות. יש גם גזענות כלפי יהודים או שיהודים כל כך נחותים מבחינתכם שאפשר לרדות בהם לגרש אותם בכוח וזה אפילו לא על הסקאלה של גזענות אצלכם? אני רוצה הסבר אמיתי למה גירוש יהודים דווקא בכפייה (במסגרת המדמת מדינה ערבית - "פתרון שתי המדינות") זה לא גזעני מבחינתכם

מה שמעצבן הוא שאתה יודע את התשובה. ואתה יודע שהיא תשובה לגיטימית.
ההתממות שלך בנוגע להתנחלויות מדהימה.
גם אם אתה חושב שהשטח שייך ליהודים אפריורית, זה לא משנה את העובדה שבעולם האמיתי אתה לא יכול לעשות מה שבא לך כי אלוהים הבטיח, וכל מתנחל ומתנחל ידע, כשהוא עובר לשטחים, שיום יבוא ויפנו אותו משם. אין לו זכות להתלונן.
הערבים, לעומת זאת, נולדו פה. היו פה לפני שהיהודים הגיעו.
אין לאף אחד זכות להזיז אותם ממקומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 08:30 
לא, אני לא.
ואתה לא באמת רוצה להכנס לשאלה מי היה פה קודם. יהודים הרי חיו בשומרון וביהודה עוד לפני המצאת האיסלם וזו עובדה ברורה.
בכל מקרה, בוא נסכם את התובנות עד כה
עידוד הגירת ערבים מוסלמים- נאצי/פשיזם קיצוני ובעיקר נורא נורא גזעני
גירוש בכפייה של יהודים מאותו מקום בדיוק - לגיטימי ומתקבל

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7% ... 7%95%D7%AA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:00 
pokara כתב:
אני מניח שיותר קל ל"גרש" יהודים לחלק מהאנשים כאן מכיוון שהשטחים הללו נכבשו על ידינו ולא שייכים לנו כתוצאה מתוכנית החלוקה.....

אבל בתכלס, כמו שאתה מציע, אני חושב שזה עובד גם לצד השני,
ניתן תמריצים כספיים ופיצוי לפני שנצא ונחזיר את השטחים הללו למי שירצה לעזוב את ביתו בשטחי יהודה ושומרון ויחזור לישראל,
ומי שיעדיף להשאר שם ולחיות תחת שלטון פלסטיני, שיהנה

הכל טוב ויפה (לא באמת טוב ולא באמת יפה) אבל לא על זה מדברים תומכי "פתרון שתי המדינות".
אגב, http://www.washingtonpost.com/blogs/the ... ow-in-u-s/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש לא משנה מי היה פה קודם, השטח שלנו כי השתלטנו עליו בכוח ובשטח הזה יש בני אדם.
או שתיתן להם אזרחות מלאה כמו למי שגר בתל אביב או שתיתן להם מדינה שבה הם יוכלו לקבל זכויות אזרחיות מלאות.
אגב, אף אחד לא בעד לגרש יהודים מיהודה ושומרון. כשתקום מדינה פלסטינית (והיא תקום,השאלה כמה השפעה תהיה לנו על ההסדר) היהודים בשטח מדינה זו יכולו לבחור אם להישאר בבתים שלהם תחת השלטון הפלסטיני או לעבור תמורת פיצוי לשטח מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

בני רומה

זה לא קשור לדיון הספציפי אבל זה סתם מעניין לדעת- הימלר הקים "מכון מחקר" לחקר המקורות של הצוענים כי הוא האמין בכל מיני תפיסות מיסטיות מוזרות לגבי הצוענים ומקורם- בתקופה מסויימת הוא תפס אותם כאדם האוטנטי שממנו התפתח הגזע הארי. בתחילת תהליך ההשמדה הרומה רק רוכזו במחנות אבל ככל שהתקדמה המלחמה הם הושמדו כמו היהודים. הצוענים קוראים לשואה "היטרפות" ובגלל שמבחינה תרבותית הם לא מאמינים באנדרטאות מוחשיות יש מעט מקומות ציון לשואת הצוענים באירופה שיוזמת הקמתן היא של הרומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:09 
kobster כתב:
זה ממש לא משנה מי היה פה קודם, השטח שלנו כי השתלטנו עליו בכוח ובשטח הזה יש בני אדם.
או שתיתן להם אזרחות מלאה כמו למי שגר בתל אביב או שתיתן להם מדינה שבה הם יוכלו לקבל זכויות אזרחיות מלאות.
אגב, אף אחד לא בעד לגרש יהודים מיהודה ושומרון. כשתקום מדינה פלסטינית (והיא תקום,השאלה כמה השפעה תהיה לנו על ההסדר) היהודים בשטח מדינה זו יכולו לבחור אם להישאר בבתים שלהם תחת השלטון הפלסטיני או לעבור תמורת פיצוי לשטח מדינת ישראל.

על זה בדיוק אני מדבר פה כבר יומיים. על ה"או-או" הזה. כפי שהוכחתי יש גם אפשרות שלישית, אתה יכול להתעלם אבל היא כאן על השולחן ובעלת סיכוי סביר יותר בהרבה מהשתיים האחרות. לגבי אפשרות הבחירה, האם על זה מדברים גם הפוליטיקאים המצדדים בפתרון שתי המדינות? גלאון למשל, מוכנה לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
לא, אני לא.
ואתה לא באמת רוצה להכנס לשאלה מי היה פה קודם. יהודים הרי חיו בשומרון וביהודה עוד לפני המצאת האיסלם וזו עובדה ברורה.
בכל מקרה, בוא נסכם את התובנות עד כה
עידוד הגירת ערבים מוסלמים- נאצי/פשיזם קיצוני ובעיקר נורא נורא גזעני
גירוש בכפייה של יהודים מאותו מקום בדיוק - לגיטימי ומתקבל

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7% ... 7%95%D7%AA

אני לא נכנס לשאלה של מי היה פה קודם, כי זה לא מעניין.
זה לא מעניין באותה מידה שאם תגלה שהכל היה שקר, ולא היתה באמת הגליה מאסיבית של יהודים, זה לא ישנה את עמדתך במילימטר.
מה שכן מעניין זה הנסיבות שיצרו את המצב, הן את מצב הפלסטינים בשטחי ישראל, והן את מצב היהודים בהתנחלויות.
לצערך הרבה, המצב אינו סימטרי.
ואכן, אפשר לסכם את התובנות כך -
התיחסות לערבים כאילו הם מפריעים לנו ואנחנו ממש ממש רוצים שהם יעלמו מחיינו - נאצי גזעני
החזרת ישראלים לשטח מדינתם הריבונית, כשבעצם הגירתם לשטחים הינה פשע, לגיטימי לחלוטין.

אתה מתייחס לזה בצורה כל כך שטחית, שלא פלא שזה בעיניך צביעות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
kobster כתב:

על זה בדיוק אני מדבר פה כבר יומיים. על ה"או-או" הזה. כפי שהוכחתי יש גם אפשרות שלישית, אתה יכול להתעלם אבל היא כאן על השולחן ובעלת סיכוי סביר יותר בהרבה מהשתיים האחרות. לגבי אפשרות הבחירה, האם על זה מדברים גם הפוליטיקאים המצדדים בפתרון שתי המדינות? גלאון למשל, מוכנה לזה?

סיכוי סביר ? לטרנספר מרצון ?
שצרפת, שגם ככה מסובכת על לראש עם האיסלמיזציה אצלה במדינה תכניס סתם ככה לשטחה עוד 100 אלף פלסטינים ?
שארה"ב תקלוט גם היא 100 אלף פלסטינים ?
שאנשים יעזבו את הקרקע שלהם בעזה וביהודה ושומרון סתם כי לך יש בעיה עם המוצא שלהם ?
כי אתה ודומיך חיים ברמת ניתוק מהמציאות של ילד בן חצי שנה ?
האפשרות הזו לא רק שהיא לא על השולחן אצל אף אחד מהצדדים,היא קיימת אך ורק אצלך בראש.

האפשרות הכי סבירה, ושמקובלת גם על חלק גדול מתושבי ההתנחלויות המבודדות היא פינוי מרצון - http://megafon-news.co.il/asys/archives/206109
וכן,מי שלא ירצה להתפנות מוזמן להישאר בביתו תחת שלטון פלסטיני.

אגב,מאחר ואתה כ"כ בקיא בארץ ישראל,בוא תספר לציבור הקוראים מה ההבדל בין טייבה,כוכב יאיר, טול כרם וקלקיליה ?
ארבעת הישובים האלו נמצאים על אותו כביש (444), בשניים הראשונים יש לתושבים זכויות אזרחיות מלאות, אפילו שבטייבה גרים ערבים (!), והתושבים שלהם יכולים לצאת ולהיכנס לישוב מבלי לעבור במחסומים,מבלי לנסוע לעבודה באוטובוס מופרד, מבלי לחוות כניסה כמעט מדי לילה של צה"ל שיכול לסגור את העיר, להיכנס ולעצור אנשים לכמה זמן שירצה לחקירה או סתם למעצר מבלי לתת דין וחשבון על העילה להארכת המעצר.
בקלקיליה חיים 50 אלף תושבים,בטול כרם חיים 70 אלף תושבים, לכולם אתה רוצה לשלם ולהעביר לצורפת ? למה הערבים האלה שונים מהערבים של טייבה ? אולי גם לערבים של טייבה (עוד 40 אלף) נשלם והם יטוסו מפה לאיטליה או לספרד ?
יש מצב שבמוח המעוות והבכלל לא גזעני שלך זה דווקא נשמע אחלה פתרון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:28 
מה טרנספר, יעשו פוף ויעלמו.
אותה רמת סבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:55 
פשוט בדיחה מה שנהיה פה.
אחד מדבר על טרנספר מרצון ליהודים, הבא אחריו שואל אותי "טרנספר מרצון????" כשמדובר בערבים.
תראו מה נהיה מכם. לא רוצה לפגוע אבל זה פשוט מביך ומביש.

כן, צרפת. בצרפת חיים 66,259,012 נפש. מאה אלף זה מספר זניח יחסית לגודל אוכלוסייתם. כבד מאה? שייקחו 50. לא רוצים? גם טוב. אנחנו ממשיכים לבנות בניה יהודית מאסיבית ומצהירים במקביל שלעולם לא נאפשר הקמת ישות מדינית נוספת בתחומנו, מחילים ריבונות ומחסלים את הטרור. כל מדינה בעולם שתצייץ לכיוון תוזמן לקחת חלק בעצמה בפתרון. שנה, שנתיים, חמש. כולם יבינו שאנחנו רוצים לחיות ולא זזים לשום מקום.

אבל אתה ממהר לבטל אפשרות כזו בגלל האיסלמיזציה בצרפת? מה עם בעיה הזו פה החמורה פי מליארד בערך? (תעיף מבט על המפה!) מדוע זה לא גורם לך לחשוב פעמיים לפני מעניק לטרור מדינה בלב הארץ? אני באמת מנסה ומתאמץ להבין את מה שעובר לכם בראש, את האמביוולנטיות הזו של הבנה מאוד מעמיקה לאינטרסים ולצרכים של כל העולם ואחותו ומנגד פשוט ניתוק והתעלמות מהצרכים הביטחוניים שלנו לטווח הקצר ובעיקר הארוך. מה, זה כל כך בלתי סביר בעינך ש5/10/15 שנים לאחר הקמתה וחימושה והעשרתה של המדינה הערבית שאתה מתכנן להקים הם יעברו לשלב הבא? למה אתה מזלזל בהם כשהם אומרים שהמטרה היא לא פחות גם חיפה, יפו, רמלה ואשדוד?

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 01 אפריל 2015, 09:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2015, 09:56 
שטויות, המדינות שדואגות כל כך לפלשתינים צי'ק צ'ק יחתמו על קליטה של 2 מיליון מהגרים. אחרת הם לא באמת דואגים להם, ואז הראנו להם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 514 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: