נכתבו כאן הרבה שטויות רובם בגלל חוסר הבנה , ואני מאחל לאלה שלא מבינים שגם לא יצטרכו להבין.
כל הבדיקות לסוגיהן אינן מספקות פוליסת ביטוח כזו או אחרת הן מצמצמות הסתברות בלבד.
אוגוסטוס היל כתב:
לא...אין לי שום סיבה. ללכת סתם לקרדיולוג זה שקול לללכת לעשות אמ אר איי כי אולי יש לי משהו. זה לא רציונאלי.
אני לא חושש וברור שהכל בסוף מן אללה וכו'.
זה פשוט מעניין אותי
לי למשל היה אירוע לבבי בערך בגילו של אורי ז"ל.
זלזלתי מאוד בנושא. הופיעו אצלי סימפטומים שאינם שככים בהתקפי לב. סוג של צרבות חזקות למשך כמה דקות בחזה התחתון ובצד ימין.
זה קרה במשך שבוע ימים כל יום. עד שביום שישי בצהרים החלטתי שאני נוסע לבית חולים ( פחדתי שלמחרת בדרבי אתפגר. פחות חשבתי על עצמי אלה יותר אל ילדי שהיו אז קטנים שהיו אמורים להתלוות אלי.
הרגשתי לא רע שהגעתי לבית החולים בכוחותי , לאחר בדיקת אקג הטיסו אותי לטיפול נימרץ כשאני מרגיש מצוייין. מדברר שיומיים לפני כן עברתי אירוע לבבי קטן יחסית. צונטרתי והושתנו שני סטנדים באחד מהעורקים בליבי.
במהלך האישפוז התברר לי שהגורם הרבעי או החמישי שגורם לאוטם שריר הלב הינו סוג של חומר שמצטבר בעורקים ( לא כולאסטרול) שעובר בתורשה. בבדיקת דם שערכו לי מיד כשהגעתי גילו ערכים של פי 8 מהרמה הנורמלית המקסימלית . מאז בנוסף לסט תרופות יומי אני לוקח ויטמין שניקרא טריקרדייה כדי לדכא מום גנטי זה.
שאלתי את הרופא איך לא מגלים זאת קודם לכן והוא אמר שזו בדיקת גם שאז עלתה 30 ש"ח ואיננה בסל הבריאות ולכן אינה נימצאת בסל הבדיקות הסטנדרטיות.
לדעתי כן כדאי ללכת לבדיקה אצל קרדיולוג שיש סיכוי שישלח אותך באופן פרטי לבצע את אותה בדיקה שאתר פגם גנטי. ואני מדבר על פגם שהוא הגורם החמישי בשכיחותו להתקפי לב.
שוב פעם. לא פוליסת ביטוח.