roygordana כתב:
או בקיצור:
דפקנו אותם ממש ממש ממש ממש ממש חזק 50 שנה בשביל שהם יתחננו ללכת למקום אחר או שהעולם יתחנן שנשחרר אותם.
זה לא הולך לקרות. בעיקר מהסיבה הפשוטה שמבחינתם, גם הם קשורים לאדמה הזו. וזה יותר חשוב לרבים מהם מאשר זהות השלטון הנוכחי.
תהרוג את כולם או תלמד להתייחס אליהם בשוויון.
אגב,
אין אף "ציווי אלוהי" שבו נאמר שהארץ הזו תהיה ליהודים בלבד . לא ברית בין הבתרים, לא חזונות הנביאים ואפילו לא במורשת הרב קוק.
הציווי האלוהי האמיתי, הישיר, היחיד שקיים הוא עשרת הדברות. ושם נאמר בצורה ברורה "לא תרצח". בלי כוכביות, בלי פרשנויות.
הקנאות המטורפת לכך שרק יהודים יחיו בארץ הקודש בעצמה מנוגדת לערכים בסיסיים ביהדות.
הם גם דפקו אותנו. אתה לא יכול להתעלם מאלפי נרצחים רבבות פצועים בפיגועי טרור.
מה אתה רוצה שנעשה? אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור. צריך להתקדם מכאן לאיפושהו, נכון?
אני לא אהרוג את כולם ולא אהרוג אף פעם אדם חף מפשע בזדון, אהרוג את עצמי קודם את תכריח אותי לעשות זאת. אז מה קשור עכשיו "לא תרצח"?
אנחנו רוצים לפתור את הבעיה. זה לא עניין של להתייחס בשיוויון. הם קשורים לאדמה, סבבה. גם אני קשור לארץ ישראל המזרחית ואני מבין שכרגע זה מה יש.
יש פה כמיליון וחצי ערבים מוסלמים בעלי אזרחות ישראלית שאני מתייחס אליהם בשיוויון מלא.
ויש עוד שני מליון המגדירים עצמם כ"פלסטינים" וחיים בירדן ויש להם אזרחות. שטח ירדן הוא מעל לפי 4 משלנו.
אז מי שבכל זאת ירצה לגזול את המעט שנשאר לנו פה ולחסל אותנו, אין בעיה. נלחם בו וננצח אותו.