תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
חלק מהציבור הנ"ל מקשר בין מפלגות השמאל לאשכנזים, ולחלקם השנאה זולגת, מי יותר ומי פחות.

ועל זה אני מדבר, אלו האנשים שחושבים שמפלגות השמאל מייצגות רק אשכנזים גזענים וקקות, ומפלגות ימין לא. ואני לא חושב שברמה הפרקטית אפשר לעשות הרבה בקשר לזה. אפשר וצריך לשים יותר מזרחים ברשימות השמאל לכנסת, ולהיות יותר פעיל בנושאים שמקדמים מזרחים. אבל זה נכון באופן כללי. אני לא חושב שזה מה שישנה את ההצבעה של אנשים כנ"ל. לפחות לא בטווח הקצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 10:17 
כמה מנדטים הביא עמיר פרץ לעבודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 10:45 
19 אם אני זוכר נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
יקרה או לא יקרה, תמיד נזכיר שיש ויהיו בכירים במפלגה המזעזעת הזאת שידחפו לממשלת אחדות עם הימין.

ציטוט:
במחנה הציוני לא פוסלים חבירה לממשלה בראשות בנימין נתניהו, אך מעריכים כי הסיכויים לכך נמוכים. יו"ר המפלגה יצחק הרצוג אמנם הצהיר לאחר הכישלון בבחירות בשבוע שעבר כי "האופוזיציה היא האופציה הריאלית היחידה", אך לדברי בכיר במפלגה, למחנה הציוני יש גם אפשרויות נוספות. "הסיכויים למהלך קלושים כרגע, אבל יש אפשרות סבירה שבעוד חודש וחצי או חודשיים נמצא את עצמנו שותפים לקואליציה עם נתניהו", אמר הבכיר. "כרגע אסור לנו להיות מזוהים עם מהלך כזה או לפתוח במשא ומתן, בשל הסמיכות לבחירות ולהצהרות החד-משמעיות של הרצוג ויחימוביץ' בעניין. אבל אסור לטעות - גם אם הסיכויים נמוכים, המהלך הזה לא ירד מהשולחן מבחינתנו".

לא מדובר בהכרזה של אדם בודד: מקורות נוספים במפלגה העריכו אתמול שמשא ומתן עם נתניהו עשוי להתממש בתוך שבועות אחדים. "לא מעט ח"כים רואים עצמם מועמדים לתפקידי שר והם לא ייוותרו על ההזדמנות בקלות", אמר מקור במפלגה, "לכולם ברור שמוקדם לדבר על זה, אבל המהלך אפשרי". להערכתו, המפלגה עשויה לזכות בעד שמונה תפקידי שר אם תשתלב בקואליציה עם נתניהו. "יש כמה תסריטים שיאפשרו למחנה הציוני לרדת מהעץ. זאת לא הבעיה. השאלה היא האם יש היתכנות אמיתית לחיבור, או שמדובר בספין שהליכוד ינסה לגלגל על חשבוננו. אסור למחנה הציוני להפוך לגלגל חמישי בממשלת ימין, אבל כל חיבור אחר של מפלגות, למשל כזה שישאיר את הבית היהודי וליברמן מחוץ לקואליציה, יאפשר למחנה הציוני לחבור לנתניהו מבלי שהדבר ייתפרש כבגידה בהצהרות של הרצוג".

אחד הח"כים במפלגה אמר אתמול ל"הארץ": "ברור לנו שנתניהו ינסה לעשות בנו שימוש. כל הצהרה על משא ומתן עם המחנה הציוני אמורה להבהיל את מפלגות הימין ולהוריד את המחיר שהן מבקשות תמורת כניסתן לקואליציה. אנחנו צריכים לוודא שנתניהו לא יעשה בנו שימוש רק כדי לשפר את העמדות שלו בהקמת קואליציית ימין. זה עלול לגמור אותנו. אבל מצד שני, אם יתברר שנתניהו רציני בכוונותיו, המהלך עשוי לתרום לנו באופן משמעותי. מפלגת העבודה היתה יותר מדי שנים באופוזיציה. אנחנו חייבים להגיע לעמדות השפעה משמעותיות יותר ולחולל שינויים בסדר היום הציבורי כדי לחזק את מעמדנו בקרב ציבור הבוחרים שלנו ובקרב בוחרים פוטנציאליים. חבירה לממשלה כזאת, בתנאים מסוימים, עשויה לחזק אותנו בציבור".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
האמירה המדאיגה ביותר בנשא הזה היא של שלי יחימוביץ':
אם היה תיקו לא הייתי פוסלת ממשלת אחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
יקרה או לא יקרה, תמיד נזכיר שיש ויהיו בכירים במפלגה המזעזעת הזאת שידחפו לממשלת אחדות עם הימין.

ציטוט:
במחנה הציוני לא פוסלים חבירה לממשלה בראשות בנימין נתניהו, אך מעריכים כי הסיכויים לכך נמוכים. יו"ר המפלגה יצחק הרצוג אמנם הצהיר לאחר הכישלון בבחירות בשבוע שעבר כי "האופוזיציה היא האופציה הריאלית היחידה", אך לדברי בכיר במפלגה, למחנה הציוני יש גם אפשרויות נוספות. "הסיכויים למהלך קלושים כרגע, אבל יש אפשרות סבירה שבעוד חודש וחצי או חודשיים נמצא את עצמנו שותפים לקואליציה עם נתניהו", אמר הבכיר. "כרגע אסור לנו להיות מזוהים עם מהלך כזה או לפתוח במשא ומתן, בשל הסמיכות לבחירות ולהצהרות החד-משמעיות של הרצוג ויחימוביץ' בעניין. אבל אסור לטעות - גם אם הסיכויים נמוכים, המהלך הזה לא ירד מהשולחן מבחינתנו".

לא מדובר בהכרזה של אדם בודד: מקורות נוספים במפלגה העריכו אתמול שמשא ומתן עם נתניהו עשוי להתממש בתוך שבועות אחדים. "לא מעט ח"כים רואים עצמם מועמדים לתפקידי שר והם לא ייוותרו על ההזדמנות בקלות", אמר מקור במפלגה, "לכולם ברור שמוקדם לדבר על זה, אבל המהלך אפשרי". להערכתו, המפלגה עשויה לזכות בעד שמונה תפקידי שר אם תשתלב בקואליציה עם נתניהו. "יש כמה תסריטים שיאפשרו למחנה הציוני לרדת מהעץ. זאת לא הבעיה. השאלה היא האם יש היתכנות אמיתית לחיבור, או שמדובר בספין שהליכוד ינסה לגלגל על חשבוננו. אסור למחנה הציוני להפוך לגלגל חמישי בממשלת ימין, אבל כל חיבור אחר של מפלגות, למשל כזה שישאיר את הבית היהודי וליברמן מחוץ לקואליציה, יאפשר למחנה הציוני לחבור לנתניהו מבלי שהדבר ייתפרש כבגידה בהצהרות של הרצוג".

אחד הח"כים במפלגה אמר אתמול ל"הארץ": "ברור לנו שנתניהו ינסה לעשות בנו שימוש. כל הצהרה על משא ומתן עם המחנה הציוני אמורה להבהיל את מפלגות הימין ולהוריד את המחיר שהן מבקשות תמורת כניסתן לקואליציה. אנחנו צריכים לוודא שנתניהו לא יעשה בנו שימוש רק כדי לשפר את העמדות שלו בהקמת קואליציית ימין. זה עלול לגמור אותנו. אבל מצד שני, אם יתברר שנתניהו רציני בכוונותיו, המהלך עשוי לתרום לנו באופן משמעותי. מפלגת העבודה היתה יותר מדי שנים באופוזיציה. אנחנו חייבים להגיע לעמדות השפעה משמעותיות יותר ולחולל שינויים בסדר היום הציבורי כדי לחזק את מעמדנו בקרב ציבור הבוחרים שלנו ובקרב בוחרים פוטנציאליים. חבירה לממשלה כזאת, בתנאים מסוימים, עשויה לחזק אותנו בציבור".

תרגום: "אני יודע שזו קטסטרופה להצטרף לממשלת אחדות, אני יודע שזה רע מאד אפילו לדבר על זה, עדיין, 4 שנים באופוזיציה, כמה יכול אדם לסבול? בחיאת, תביא ציטוט אלמונימי בעיתון, אני רוצה להיות בטוח שביבי יודע שיש על מה לדבר".

אפסים בני אפסים מי שאלו לא יהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 16:30 
מי הבכירים שרואים בעצמם שר?
שלי? סתיו שפיר? לבני? עומר בר לב?

קשה לי להאמין לכתבה הזאת. אם הרשימה הייתה פואד, פרס ואהוד ברק היה לי קל יותר להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
יש אחד, קוראים אותו הרצוג.
איך אמר הערב נדב פרי אצל לונדון וקירשנבאום?
רבים במערכת הפוליטית מעריכים שזה ייגמר בסוף באחדות, ושלא סתם ביבי סגר את התיקים עם כחלון והחרדים ולאחרות עדיין לא הציע תפקידים ספציפיים.
וביבי כבר מתחיל להיכנס להיסטריה מהלחץ הבינלאומי, שהולך להיות משהו שישראל לא הכירה מעולם (חלק מהדברים אפשר היה לשמוע בפרשנות של דרוקר באותה תוכנית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
חלק מהפרשנים הפוליטיים, כמו גם חלק גדול מהכותבים כאן, רגילים למפלגת העבודה של שנות ה 2000 שזחלה כמעט לכל ממשלה רק כדי להיות בממשלה, מפלגה של ברק ופואד ופינס ומג'אדלה וכל שאר רודפי הכיסא. לגיטימי אבל זה לא המצב כיום.
אין אחד בעשיריה הראשונה של המפלגה, משלי דרך שפיר ושמולי ועד כבל, שיסכים ללכת לממשלת אחדות ולדעתי גם אין סיכוי שזה יעבור במרכז המפלגה שאמור לאשר הסכם כזה. מחרתיים יתקיים אירוע סיכום הקמפיין בסמינר הקיבוצים, אני מאמין שמי שיצטרך הבהרה סופית לגבי הכיוון של המפלגה יקבל אותה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 19:16 
kobster כתב:
חלק מהפרשנים הפוליטיים, כמו גם חלק גדול מהכותבים כאן, רגילים למפלגת העבודה של שנות ה 2000 שזחלה כמעט לכל ממשלה רק כדי להיות בממשלה, מפלגה של ברק ופואד ופינס ומג'אדלה וכל שאר רודפי הכיסא. לגיטימי אבל זה לא המצב כיום.
אין אחד בעשיריה הראשונה של המפלגה, משלי דרך שפיר ושמולי ועד כבל, שיסכים ללכת לממשלת אחדות ולדעתי גם אין סיכוי שזה יעבור במרכז המפלגה שאמור לאשר הסכם כזה. מחרתיים יתקיים אירוע סיכום הקמפיין בסמינר הקיבוצים, אני מאמין שמי שיצטרך הבהרה סופית לגבי הכיוון של המפלגה יקבל אותה שם.

הרצוג ולבני בטוח רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע לגביהם אבל הרצון שלהם (בטח של ליבני) לא רלבנטי.
אם בוז'י לא ידע בוודאות שהוא מעביר את ההסכם במרכז הוא לא ילך למהלך כזה כי זה גומר לו את הסיכוי להיבחר שוב לראשות המפלגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
הצבעתי ליש עתיד אבל איני אוהד של יש עתיד.
המחנה הציוני מפלגה מאוד יקרה אבל אני לא אוהד שלה.
אני אוהד רק של מדינת ישראל.

אם החלאה יציע להקים ממשלה בה יכהנו 18 שרים בלבד שתכלול את הליכוד המחנה הציוני כחלון ויש עתיד אני חושב שאין לפסול זאת על הסף.

כל אפשרות אחרת פסולה בעיני.

בהצעה זו יהיה עודה ראש האופוזיצייה מה שיגרום לו כניראה שלא להתפלג מהרשימה הערבית המאוחדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
אני אוהד של הפועל ואזרח מודאג של מדינת ישראל (בדיוק כמו איימן עודה), אין קשר בין אהדה לפוליטיקה.
היו בחירות דמוקרטיות, התקבלו תוצאות ברורות, ראש הממשלה נבחר בגלל שהוא לקח בוחרים משאר המפלגות במחנה הלאומי, מחובתו לעמוד בהבטחתו ולהקים קואליציה עם המפלגות שאותן ריסק כדי שיוכל להמשיך ולמשול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 20:31 
אנטיגונה כתב:
יש אחד, קוראים אותו הרצוג.
איך אמר הערב נדב פרי אצל לונדון וקירשנבאום?
רבים במערכת הפוליטית מעריכים שזה ייגמר בסוף באחדות, ושלא סתם ביבי סגר את התיקים עם כחלון והחרדים ולאחרות עדיין לא הציע תפקידים ספציפיים.
וביבי כבר מתחיל להיכנס להיסטריה מהלחץ הבינלאומי, שהולך להיות משהו שישראל לא הכירה מעולם (חלק מהדברים אפשר היה לשמוע בפרשנות של דרוקר באותה תוכנית).

אני לא בטוח שהרצוג לחוץ להיות שר חוץ.
הבעיה עם לחץ בינלאומי הוא לא מבנה הקואליציה. הבעייה היא העמדות של ממשלת ישראל ובעיקר מעשיה. ביבי יכול להימנע מלחץ בינלאומי, או לפחות להפחית אותו, אם הוא יעשה מהלכים כמו הקפאת התנחלויות או מו"מ אמיתי עם אבו מאזן ואולי החמא"ס, ואולי בשביל זה הוא צריך את מפלגת העבודה בקואליציה, אבל לביבי אין שום רצון לעשות את המהלכים האלו. והאמת שזה מאוד לא הגון לבוחרים שלו לעשות אותם.
לכן, מתוך הנחה שאף אחד לא הולך לזרוק את הבית היהודי מהקואליציה ולהקפיא התנחלויות, אין יותר מידי משמעות לכניסה של גורמי מרכז-שמאל לקואליציה של ביבי. הלחץ הבינלאומי מובטח, אלא אם לאובאמה יתחשק לסייע. ולא יתחשק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
אם תהיה אחדות, זה יהיה בלי לפיד ולדעתי גם בלי ליברמן.
ליכוד + המחנצ + כחלון + ש״ס + חרדים = 77 מנדטים יציבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק.
אין תסריט אחר של ממשלת אחדות לאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
אני בהחלט מסכים שהתסריט שצויין כאן הוא בעל הסיכויים הגדולים יותר אם בכלל תהיה סוג של ממשלת אחדות.

אני מקווה מאוד שהיא לא תתממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:02 
אדום אופטימי כתב:

אם החלאה יציע להקים ממשלה בה יכהנו 18 שרים בלבד שתכלול את הליכוד המחנה הציוני כחלון ויש עתיד אני חושב שאין לפסול זאת על הסף.

בהצעה זו יהיה עודה ראש האופוזיצייה מה שיגרום לו כניראה שלא להתפלג מהרשימה הערבית המאוחדת.

אבל זאת בדיוק הבעיה, שרוב האנשים כן "אוהדים" מפלגה, גם אם הם לא מודים בזה ולעתים הם אפילו לא מודעים לכך.
יש על כך המון מחקרים אמפיריים, שהוכיחו שאנשים מתייחסים למפלגה שהם מצביעים לה כמו שאוהדי כדורגל מתייחסים לקבוצה שלהם.

גם רוב הפורום הזה אוהד של מפלגה כזו או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:08 
מאיפה הערך העליון הזה של ה 18 שרים? (מעבר לחוק הגרוע שהעבירו ועליו עדי קול קיבלה זובור).
אם יאמצו מדיניות כלכלית חברתית אפקטיבית ורגישה, ינהגו באחריות ציבורית, ויקדמו את תהליך השלום (סליחה על המילה) מול הפלסטינאים, מצדי שיהיו גם 40 שרים.

* ואם בוז'י נכנס לממשלה באמת שנגמרו המילים. הדבר הטוב ביותר למדינה כרגע הוא לתת לנתניהו לבנות ממשלה שתלך עם המדיניות שלו עד הסוף ולא איזה ממשלת קפאון מיותרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אדום אופטימי כתב:

אבל זאת בדיוק הבעיה, שרוב האנשים כן "אוהדים" מפלגה, גם אם הם לא מודים בזה ולעתים הם אפילו לא מודעים לכך.
יש על כך המון מחקרים אמפיריים, שהוכיחו שאנשים מתייחסים למפלגה שהם מצביעים לה כמו שאוהדי כדורגל מתייחסים לקבוצה שלהם.

גם רוב הפורום הזה אוהד של מפלגה כזו או אחרת.

לא יודע אם זה רוב האנשים או אנשים רבים. לא יודע אם זה רוב הפורום או רבים בפורום.
גם אם אזרום אתך יש אוהדי מפלגה ויש אוהדים שרופים של מפלגה. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מאיפה הערך העליון הזה של ה 18 שרים? (מעבר לחוק הגרוע שהעבירו ועליו עדי קול קיבלה זובור).
אם יאמצו מדיניות כלכלית חברתית אפקטיבית ורגישה, ינהגו באחריות ציבורית, ויקדמו את תהליך השלום (סליחה על המילה) מול הפלסטינאים, מצדי שיהיו גם 40 שרים.

כל אחד והשקפת עולמו.
אתה כמו רבים בז לביבי בעיקר בגלל דעותיו. אני בז לביבי בעיקר בגלל התנהלותו. בגלל היותו מנותק מהעם בגלל חייו הראוותניים כשחלק בלתי מבוטל מהאזרחים חיים בדוחק רב.
אחריות ציבורית כוללת דוגמא אישית.
אין שום סיבה שיהיו שרים כאשר לא צריך כל כך הרבה שרים.
קבעו 18 ( מצידי יכלו לקבוע גם 16 או 20) . אבל קבעו. שיכבדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
שאני אבין, מי שמתנגד לאחדות הוא אוהד מפלגה?
רק בישראל יש מצב פסיכי שהולכים לבחירות, ובמקום להקים ממשלה עפ"י תוצאות הבחירות, קוראים ומצפים לממשלה שתורכב משתי המפלגות הגדולות שנאבקו ביניהן בבחירות.
ואם להיכנס לפרטים - דורשים ממפלגות המרכז-שמאל להיכנס בכדי לנקות את החרא שהימין הציע לציבור, שמתברר שלחרא הזה יש הרבה קונים בישראל אך מעט מאד בעולם.
ומילא אם היה בזה תוכן והשפעה אמיתית. אבל לא - רק שותפות במצג השווא בפני העולם.

נערך לאחרונה על ידי אנטיגונה בתאריך 25 מרץ 2015, 21:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:43 
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כל אחד והשקפת עולמו.
אתה כמו רבים בז לביבי בעיקר בגלל דעותיו. אני בז לביבי בעיקר בגלל התנהלותו. בגלל היותו מנותק מהעם בגלל חייו הראוותניים כשחלק בלתי מבוטל מהאזרחים חיים בדוחק רב.

אני ממש לא בז לביבי. אין לי מושג מאיפה הבאת את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

ממש לא !!

למשל אם נניח הייתי מתנגד לכניסת יש עתיד לממשלה מאחר וזה עלול להזיק ליש עתיד בבחירות הבאות אני אוהד מפלגה, הרואה את האינטרס של המפלגה לפני כל דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כל אחד והשקפת עולמו.

אז תעדכן אותי , אתה אולי מחבב את ביבי, בעד משנתו והתנהלותו , בעד תוכניותיו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
מה זה אוהדים של מפלגה?
יש את הגרעין הקשה, שמצביע למפלגה בלי קשר לכלום (הליכוד עם ביבי שקיבל 12, העבודה עם ברק שקיבלה 13). כל היתר נתונים לתזוזות. אחרת לא היו שינויים בסדרי גודל של מפלגות במהלך השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אנטיגונה כתב:

ממש לא !!

למשל אם נניח הייתי מתנגד לכניסת יש עתיד לממשלה מאחר וזה עלול להזיק ליש עתיד בבחירות הבאות אני אוהד מפלגה, הרואה את האינטרס של המפלגה לפני כל דבר אחר.

או אם הייתי טיפש שמפרש תוצאות בחירות בצורה שנוחה לי, וכמובן גזען שאובססיבי ביחסו למיעוט הערבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:03 
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כל אחד והשקפת עולמו.

אני חולק על עמדותיו ומתפלץ מהתנהלות שלו, אבל אני לא בז לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כל אחד והשקפת עולמו.

אני חולק על עמדותיו ומתפלץ מהתנהלות שלו, אבל אני לא בז לו

מתנצל מעומק הלב על חוסר הדיוק.
אתה מוזמן להחליף את המילה בז לנניח "מתפלץ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2015, 22:17 
אפשר גם לחשוב שעדיף שמפלגה לא תכנס לממשלה מתוך ראייה ליותר מ4 שנים קדימה. כל הזמן לשאוף לפחות גרוע, לא יביא אותך לעולם לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: