תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 20:24 
הטייקונים והעשירון העליון מסודרים, אבל הוא באמת עשה עבורם אחלה עבודה

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 18 מרץ 2015, 20:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
בכלל לא בטוח שהוא צריך את לפיד, וגם אין לו יותר מדי תיקים לחלק, בטח בכירים. ואני בכלל לא מדבר על הדם הרע ביניהם ועל זה שיותר כדאי לנתניהו להכניס 14 של חרדים שיעשו לו לחות בעיות לאורך הקדנציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 20:35 
ערן כתב:
בכלל לא בטוח שהוא צריך את לפיד, וגם אין לו יותר מדי תיקים לחלק, בטח בכירים. ואני בכלל לא מדבר על הדם הרע ביניהם ועל זה שיותר כדאי לנתניהו להכניס 14 של חרדים שיעשו לו לחות בעיות לאורך הקדנציה.

ועם כחלון אין לביבי דם רע? ועם ליברמן אין לו דם רע? עזוב אותך, זה לא שיקול מרכזי אצל הפוליטיקאים. בטח לא אצל ביבי, שלא רואה אף אחד ממטר. אם הוא יחשוב שכדאי לו להכניס את לפיד - הוא יכניס את לפיד.
אני גם לא חושב שהוא צריך לבחור בין לפיד לחרדים. לפיד, במצבו, יכול (ולדעתי גם צריך) להיכנס לממשלה עם חרדים כי הוא מכיר בכך שעכשיו הוא בעמדה הרבה יותר חלשה מאשר בכנסת הקודמת. לדעתי, לפיד יסתפק ב-2 תיקים ובאיזו סוכריה בקווי היסוד של הממשלה (מע"מ אפס, יישום תוכנית גרמן או משהו דומה) בשביל להיכנס והמחיר שהוא ידרוש לבטח יהיה נמוך יותר משל כל מפלגה אחרת, כי הוא לא שותף טבעי.

אם ביבי לא מכניס את לפיד, יש לו קואליציה צרה של 67 מנדטים. כל אחת מהמפלגות חוץ מליברמן יכולה להפיל לו בכל רגע את הממשלה, זה מאוד בעייתי מבחינתו.
עם לפיד יש לו קואליציה עם 78 מנדטים ואז יש לו שקט תעשייתי ל-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
אדום אופטימי כתב:
אנטיגונה כתב:
דרוקר מספר על הפסימיות של נתניהו.
ביום הבחירות בצהריים הוא כבר היה בטוח שהוא הפסיד ודיבר על זה עם מקורבו.
כשהביאו לו את תוצאות המדגם ב-20:00 הוא סירב להאמין שזה תיקו/יתרון מנדט לליכוד, והיה בטוח שעובדים עליו.
אפילו הוא לא ידע שהעם שלו הוא כזה.

אם התאור הזה מדוייק, אזי נקבל ביבי אחר.
או הרבה יותר גרוע, או יותר טוב.
אני מאמין שבטווח הקצר מאוד יותר טוב ומהר מאוד הרבה יותר גרוע.

בנאדם בן 65 שניצח בחירות בפעם רביעית והביא אולי את ההישג הכי גדול של הליכוד (הבנתי שהם קיבלו אתמול את מס הקולות הגדול ביותר מכל מערכות הבחירות) לא הולך להשתנות.
אז יותר טוב הוא לא יהיה כי הוא לא רוצה, אין לו סיבה לרצות ולדעתי הוא גם לא יודע

יש אנשים שחווים את "המוות" מקרוב על עצמם לפעמים משתנים. לכן התחלתי את תגובתי "אם התיאור הזה מדוייק".
האם זה יקרה לביבי לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ערן כתב:

ועם כחלון אין לביבי דם רע? ועם ליברמן אין לו דם רע? עזוב אותך, זה לא שיקול מרכזי אצל הפוליטיקאים. בטח לא אצל ביבי, שלא רואה אף אחד ממטר. אם הוא יחשוב שכדאי לו להכניס את לפיד - הוא יכניס את לפיד.
אני גם לא חושב שהוא צריך לבחור בין לפיד לחרדים. לפיד, במצבו, יכול (ולדעתי גם צריך) להיכנס לממשלה עם חרדים כי הוא מכיר בכך שעכשיו הוא בעמדה הרבה יותר חלשה מאשר בכנסת הקודמת. לדעתי, לפיד יסתפק ב-2 תיקים ובאיזו סוכריה בקווי היסוד של הממשלה (מע"מ אפס, יישום תוכנית גרמן או משהו דומה) בשביל להיכנס והמחיר שהוא ידרוש לבטח יהיה נמוך יותר משל כל מפלגה אחרת, כי הוא לא שותף טבעי.

אם ביבי לא מכניס את לפיד, יש לו קואליציה צרה של 67 מנדטים. כל אחת מהמפלגות חוץ מליברמן יכולה להפיל לו בכל רגע את הממשלה, זה מאוד בעייתי מבחינתו.
עם לפיד יש לו קואליציה עם 78 מנדטים ואז יש לו שקט תעשייתי ל-4 שנים.

לא רואה מצב שהוא מכניס את לפיד. החרדים לא יתנו לו. אם כבר לפיד ייכנס זה יהיה בפאזה שנייה.
כלומר קודם יקימו ממשלה עם החרדים וכחלון. ובהמשך, יכניסו את לפיד תוך איום על החרדים שאין ברירה ושהאלטרנטיבה היא בחירות וזה... ואז גם אם החרדים האשכנזים יפרשו, מכלוף דרעי יישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 20:52 
אם לפיד נכנס לממשלה של ביבי הוא יפסיד ערמות של מצביעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 20:58 
לא מאמין שנתניהו יהיה מוכן להשאיר שוב את החרדים בחוץ ואין סיכוי שהם ישבו עם לפיד (בעיקר אגודת ישראל, שס ישבו עם כולם)
אחרי מה שקרה לפני שנתיים נתניהו ירצה לסגור עם "השותפיפ הטבעיים" כדי שיהיה לו ראש שקט בלי מפלגות עם סדר יום שונה שיכולות להפיל אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
בתור מי שמצביע למשפחת לפיד כבר 16 שנה רצוף, אני מאוד מקווה שיאיר ייכנס לממשלה הזאת.
מבחינתי, התפקיד שלו הוא בדיוק כמו התפקיד של המפלגות החרדיות: לשבת בכל ממשלה שתקום ולסחוט כמה שיותר בשביל הציבור ששלח אותו לשם. הוא צריך לעשות את זה תמיד, לא משנה מי ראש הממשלה. בממשלה שיש בה 2 מפלגות חרדיות, זה חשוב שבעתיים.

ומבחינה טקטית, הכי טוב הוא יעשה אם הוא יהיה הראשון שייכנס. ביבי צריך אותו כדי להימנע מממשלה צרה, וה-11 מנדטים של לפיד יתנו לביבי כח אדיר במו"מ מול כל השותפות הקואליציוניות האחרות.

אין לי וותק והתמדה כמותך. הצבעתי לאבא פעם. הצבעתי אתמול ליאיר בפעם הראשונה.
הביבה העיקרית שהצבעתי ליאיר היא שלאחר הבחירות הקודמות אמרתי שהוא במבחן מבחינתי. אם רק ינסה להגשים ( גם אם ללא הצלחה) את מה שהבטיח קרוב לוודאי שיקבל את הקול שלי בעתיד. והוא ועוד איך ניסה ובחלק מהדברים גם הצליח.

להיות גלגל עשירי בממשלה של חרדים וביבי זה לא זה.
הצטרפות לממשלה בה אין לו השפעה תימחק את מעט מההישגים שהשיג ובזכות רבה.

ולגבי הצעתך להיות ראשון המצטרפים כדי לחזק את ביבי מול סחטנות החרדים ו/או המפלגות האחרות ?
נו באמת. מה יצא לציפי בזה שהיא רצה לזרועותיו של ביבי אחוזת אמוק בבחירות הקודמות ? לא ניראה לי שביבי זכר לה לטובה את המהלך הזה.

הצטרפותו של לפיד לביבי תכניס אותו למשפצת של עוד פוליטיקאי מהזן הישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 21:47 
האמת שלציפי יצא המון, גם אם לא במישור הפוליטי הצר, מזה שהיא הייתה חברה בממשלת ביבי הקודמת. היא הייתה הילד עם האצבע בסכר בעצירת לא מעט יוזמות חקיקה איומות, כולל זאת שהיתה התרוץ לפרוק הממשלה (והיו גרועות בהרבה ממנה). בלי גורמים מאזנים, אם יש משהו אחד שבו ממשלת נתניהו הבאה הולכת לעשות המון נזק, זה בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
אנשים עוד לא הבינו שמבחינת בוחר ימין ותומך ימין, ביבי הוא בדרגת הערצת מלך, הכבוד שלו, הנוכחות שלו, והדמות שבנו לו היא מעל הכל. אל תנסו לחפש הגיון, זה הדפוס ההערצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אנשים עוד לא הבינו שמבחינת בוחר ימין ותומך ימין, ביבי הוא בדרגת הערצת מלך, הכבוד שלו, הנוכחות שלו, והדמות שבנו לו היא מעל הכל. אל תנסו לחפש הגיון, זה הדפוס ההערצה.

לגמרי! יותר ממה שבגין היה, כמעט כמו שאריק (בימיו הטובים, בשנות השמונים) היה.

אתמול הם שרו לו "ביבי מלך ישראל" לפי הפזמון הישן של "אריק מלך ישראל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
גביזון כתב:

לגמרי! יותר ממה שבגין היה, כמעט כמו שאריק (בימיו הטובים, בשנות השמונים) היה.

אתמול הם שרו לו "ביבי מלך ישראל" לפי הפזמון הישן של "אריק מלך ישראל".

זה מעבר לזה, לפנות לחבר כנסת שאמור לדאוג להם כמו כחלון ולהגיד לו שלא יפגע בכבוד של ביבי ולא ינסה לטפס עליו, בלי שום התייחסות למה שמגיע להם כאזרחים. זה מזכיר את הציבור הרוסי ופוטין, ואזרחים במדינות ערב ומנהיגיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 23:10 
אוגוסטוס היל כתב:

כמו כל דבר בפוליטיקה הישראלית, על הקביעה הזאת אפשר להגיד "או שכן או שלא". אתה לא באמת יכול לחזות מה זה יעשה ומה יהיו התוצאות שהוא ישיג בבחירות שייערכו בעוד 4 שנים. כל הקונטסטלציה תהיה אז שונה לגמרי.

בכל מקרה, אותי זה לא מעניין. אני, בניגוד לרוב האנשים, לא מתייחס למפלגה שאני מצביע אליה כמו אוהד שמתייחס לקבוצת כדורגל.
מבחינתי, ה-120 שיושבים שם הם אנשים שעובדים אצלנו. הם מקבלים מאיתנו משכורת, אנחנו ממנים אותם ואנחנו גם יכולים לפטר אותם. אני שולח לשם את מי שאני שולח בשביל שישרת אותי. ובמקרה הזה, אני חושב שישרת אותי אם יהיה בממשלה הזאת גורם שיאזן קצת את החרדים.
לא מעניין אותי אם בבחירות הבאות הוא ייחלש או אפילו ייעלם, הוא על הזין שלי ביחד עם כל ה-119 האחרים שיושבים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 23:15 
אוגוסטוס היל כתב:

הפוך גוטה, ללכת לאופוזיציה יגרום למפלגה להתרסק (לצערי) בדומה לשאר מפלגות המרכז
שישבו באופוזיציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה נראה שבבחירות הבאות מפלגות המרכז המובהקות יעלמו.
כחלון ישתלב מחדש בליכוד, ולפיד יהיה על 6-7 מנדטים ומטה במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2015, 23:20 
באמת קשה לדעת והאמת שעבור לפיד התוצאות האלה רעות מאוד, אבל אני חושב שהוא בכל מקרה יצטמק מאוד בבחירות הבאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 00:29 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

שישבו באופוזיציה

כששינוי סרבה להכנס לממשלת ברק היא הגדילה את כוחה בצורה משמעותית, והיא התרסקה בגלל ההתנהלות שלה בקואליציה.
קדימפחות או יותר שרדה את הישיבה של לבני באופוזיציה, מה שכמעט מחק אותה בבחירות הקודמות(והיה אמור למחוק אותה כבר אז) הוא הכניסה של מופז לקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
אתם לא מבינים שלפיד רואה את עצמו כמנהיג המרכז-שמאל והמועמד של הגוש לראשות הממשלה בבחירות הבאות, והוא הולך לבנות את עצמו ככזה באופוזיציה.
וכשאני כתבתי שהעבודה וגם הוא לא יהיו בממשלה של ביבי, רבים חשבו כאן שהוא ירוץ לכל ממשלה.
חוץ מהמשקעים האישיים מול ביבי והשאיפות הפרסונליות שלו, הוא הפסיק להיות תמים והבין שממשלת ימין זאת ממשלת מתנחלים וחרדים, ושכסף רב נשפך לשם על חשבון מקומות אחרים שהוא והציבור שלו מאמינים שצריך ללכת. וגם הבין את הנזק של ממשלה כזאת מול העולם, שהכוונות שלה הן רק להעביר זמן ולתחמן את העולם, ושהוא לא רוצה יותר להיות עלה תאנה של ממשלה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 06:31 
סמל אישי של המשתמש
מצביעי לפיד הצביעו נגד ביבי. אם לפיד נכנס לממשלה הוא מחוק.
גם מאופוזיציה אפשר להעביר חוקים. תשאלו את מרצ ודב חנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 06:57 
סמל אישי של המשתמש
מרצ הולכת לקבל את המנדט החמישי והמשותפת לרדת ל-13.
עוד שעתיים בערך יסיימו לספור את המעטפות הכפולות ותהיה תשובה סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 08:31 
תושבי שדרות, אין לכם מה לאכול? תאכלו טילים. זה מה שאני מאחל לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 08:33 
אדום כתב:

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום כתב:

:PUKE:

גם לטעמי מגעיל מאוד.

וללא כל קשר לנושאי הביטחון , היה לי בעבר הרבה מאוד אמפטייה לתושבי הדרום בנושאים כלכליים. היא נגמרה.
מקווה מאוד שביבי ישקיע הרבה כסף בהתנחלויות, יתן למפעלים בנגב לקרוס, כן ואני מקווה , כמובן בהכללה, שמצבם הכלכלי של מה שנקרא עיירות הפיתוח יהיה קשה . שיסגרו מפעלים מבחינתי שכימיקלים לישראל תזיין אותם כמה שאפשר.
שיקחו אחריות למעשייהם.

מבחינה ביטחונית אנו ישראל אחת. מבחינה כלכלית הם שנקראו בעבר ישראל השנייה שיהיו ישראל הראשונה של ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

שישבו באופוזיציה

יכול להיות שאתה צודק. יכול להיות שהם יתרסקו באופוזציה.

האם זו קבוצת כדורגל שאתה אוהד או קבוצה של אנשים שהצבעת להם כדי שיפעלו על פי האינטרסים שאתה מאמין בהם.

אתה לא מבין שאם נניח ישבו בקואלציה ואם נניח יקבלו את החינוך ביבי ייבש אותם תקציבית כדי שלא יצליחו לעשות שום דבר ולהוות אלטרנטיבה ? אתה לא מבין שאת ביבי לא מעניין כלום חוץ מהישרדותו האישית ?
אתה לא מבין שאם ביבי היה חושב שכדי להישרד הוא צריך לעמוד בראש המפלגה הערבית והיה לכך סיכוי זה מה שהוא היה עושה ? ד"א בדיוק כמו חברו אהוד ברק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 08:49 
גיא האדום כתב:
האמת שלציפי יצא המון, גם אם לא במישור הפוליטי הצר, מזה שהיא הייתה חברה בממשלת ביבי הקודמת. היא הייתה הילד עם האצבע בסכר בעצירת לא מעט יוזמות חקיקה איומות, כולל זאת שהיתה התרוץ לפרוק הממשלה (והיו גרועות בהרבה ממנה). בלי גורמים מאזנים, אם יש משהו אחד שבו ממשלת נתניהו הבאה הולכת לעשות המון נזק, זה בזה.

היא היתה הילד עם האצבע על הסכר כי זה בדיוק מה שביבי רצה ובגלל זה הוא שם אותה שם
כל העולם עכשיו יהיה בפוקוס עלינו ואני בספק אם הוא ייתן לחקיקה פשיסטית ואנטי דמוקרטית לעבור וגם להשתוללות של בניה בשטחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
אנשים שבעד לעזור לשכבות חלשות רק בתנאי שהם מצביעים למפלגה הנכונה לא ראויים להקרא שמאל או חברתי.
הם בעיקר ראויים לסמיילי מקיא.

מפא"י היו גאים בכם אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
גורם נוסף התייחס להצהרותיו של נתניהו ואמר כי ארה"ב שוקלת שלא להטיל וטו במועצת האו"ם על הקמת מדינה פלסטינית. "יכול להיות שארה"ב תשנה עכשיו את כל עמדתה כלפי ישראל בשל הנסיבות החדשות", אמר הגורם.

אל תדברו ואל תאיימו. תובילו ותבצעו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2015, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אנשים שבעד לעזור לשכבות חלשות רק בתנאי שהם מצביעים למפלגה הנכונה לא ראויים להקרא שמאל או חברתי.
הם בעיקר ראויים לסמיילי מקיא.

מפא"י היו גאים בכם אבל.

הנחנת היסוד שלך מוטעית. למה אתה או מישהו אחר צריך לעזור להם?
העם אמר את דברו - טוב לנו ואל תפריעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: