תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 06:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 158 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 26 - מכ' פ"ת נגד הפועל
הודעהפורסם: 14 מרץ 2015, 23:24 
וואו אתם כ"כ הזויים שזה לא נתפס..

רב"ש מאמן כדורגל לגיטימי בליגת העל, אסי דומב ואלי כהן לא.
עובדתית הוא צוחק עלינו מלמעלה עם פלייאוף עליון ותקציב נמוך יותר{אה וגם תובע את המועדון כי היה חתום שם לעוד עונה}

גם אם היינו עולים לשלב הבתים,אז סה"כ היינו דוחים את מאבקי התחתית בשנה נוספת
מי שחושב שהצניחה החופשית מאליפות וליגת האלופות עם השחקנים הכי טובים בליגה מגיעה למאבקי תחתית ואופציה רצינית לרדת ליגה וזה תוך 4-5 עונות ומאשים את רב"ש במקום את "ההנהלה" הוא הזוי לחלוטין.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 מרץ 2015, 23:26 
el dudernio כתב:
זאת לא חוכמה?
רבים ממכם טענו שעם דומב אנחנו משחקים כדורגל טוב יותר... מה קרה אתם כבר לא חושבים את זה?

מושקוביץ, שכחת לציין שהוא גם הסכים לקצץ 40% מהשכר בשביל להשאר כאן עוד עונה. הבור בהגנה שלו הוא השחקן הכי טוב בהגנה השנה ואין שוער שלו לא ספג יותר למשחק משלושת השוערים האחרים שעמדו בתקופה האחרונה בשער.

כמה קל לעשות את הטעות המתבקשת ולהשוות את העונה הקודמת עם רב"ש לעונה הנוכחית ואז להכריז ש"הבור בהגנה הוא השחקן הכי טוב בהגנה השנה" (דרך אגב זה נכון, ובגלל זה אנחנו נלחמים נגד הירידה).
את העונה שעברה צריך להשוות לעונות אחרות בהן היה סדר תקציב זהה (העונות של קשטן, העונות של גוטמן וכו') לא העונה הנוכחית.
רב"ש קיבל שנה שעברה תנאי פתיחה מעולים. הוא בזבז מליונים על שחקנים כושלים, הודח על ההתחלה מאירופה ומגביע המדינה, את הסיפור בליגה סיימנו אחרי סיבוב וכרטיס לאירופה קיבלנו הודות לגביע שלקחה קריית שמונה.
רב"ש נכשל כישלון מוחלט וטוב מאוד שהוא לא פה, זה שיש עוד מאמנים כושלים בעולם לא אומר שצריך היה להישאר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2015, 23:29 
shaharot כתב:

עובדתית הוא צוחק עלינו מלמעלה עם פלייאוף עליון ותקציב נמוך יותר{אה וגם תובע את המועדון כי היה חתום שם לעוד עונה}

מי שחושב שהצניחה החופשית מאליפות וליגת האלופות עם השחקנים הכי טובים בליגה מגיעה למאבקי תחתית ואופציה רצינית לרדת ליגה וזה תוך 4-5 עונות ומאשים את רב"ש במקום את "ההנהלה" הוא הזוי לחלוטין.

למה רב"ש כן ואלי כהן לא?
סתם מעניין אותי לשמוע איפה את מוצא את ההבדלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2015, 23:42 
pogi כתב:
shaharot כתב:

למה רב"ש כן ואלי כהן לא?

אני אענה לך ומקווה שתענה על השאלה שלי גם..
כי רב"ש הביא אליפות עם ק"ש!! כי רב"ש לוקח את מכבי פ"ת לפלייאוף העליון.
ותסתכל מה רשמתי , מאמן כדורגל לגיטימי. לא רשמתי שהוא איזה מוריניו או גאון כדורגל והוא גם לא חף מטעויות בעונה אצלנו. אבל להגיד שהוא ליצן ולהפיל את כל האשמה עליו זה להיות עיוור לחלוטין למה שמתרחש בקבוצה ב5 שנים האחרונות פה. סה"כ הוא מאמן טוב שהיה חתום על חוזה לעוד עונה ובמקום לתת לו המשכיות הוא פוטר ותובע אותנו, החתמנו את ברקוביץ ודומב ואז פיטרנו אותם שזה היה הכי צפוי בעולם.
אלי כהן לא כי הוא מאמן של פעם , היה טוב לפני 15 שנה ומאז כלום ושום דבר.

עכשיו השאלה שלי - אם רב"ש ליצן לדעתך ולדעת רבים. איזה מאמנים ישראליים נחשבים לגיטימים בעניך?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2015, 23:49 
שאלה כללית -
מישהו יודע כמה אוהדים היינו היום? כשהתחיל המשחק ראיתי שכל הצד שלנו היה מפוצץ ועוד אוהדים המשיכו להיכנס{שאלוהים יעזור איזה תור להיכנס למשחק, בבארנבאו בחצי גמר ליגת האלופות נכנסתי יותר מהר}. בוואן רשום 4500 אוהדים ל2 הקבוצות וזה נשמע לי מאוד הזוי שלדעתי פ"ת הביאו את ה1500 ככה.

יש למישהו הערכה?

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 26 - מכ' פ"ת נגד הפועל
הודעהפורסם: 14 מרץ 2015, 23:54 
היו מעל ל-4000 אוהדי הפועל בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 00:01 
shaharot כתב:
pogi כתב:
shaharot כתב:

למה רב"ש כן ואלי כהן לא?

אני אענה לך ומקווה שתענה על השאלה שלי גם..
כי רב"ש הביא אליפות עם ק"ש!! כי רב"ש לוקח את מכבי פ"ת לפלייאוף העליון.
ותסתכל מה רשמתי , מאמן כדורגל לגיטימי. לא רשמתי שהוא איזה מוריניו או גאון כדורגל והוא גם לא חף מטעויות בעונה אצלנו. אבל להגיד שהוא ליצן ולהפיל את כל האשמה עליו זה להיות עיוור לחלוטין למה שמתרחש בקבוצה ב5 שנים האחרונות פה. סה"כ הוא מאמן טוב שהיה חתום על חוזה לעוד עונה ובמקום לתת לו המשכיות הוא פוטר ותובע אותנו, החתמנו את ברקוביץ ודומב ואז פיטרנו אותם שזה היה הכי צפוי בעולם.
אלי כהן לא כי הוא מאמן של פעם , היה טוב לפני 15 שנה ומאז כלום ושום דבר.

עכשיו השאלה שלי - אם רב"ש ליצן לדעתך ולדעת רבים. איזה מאמנים ישראליים נחשבים לגיטימים בעניך?

ביקשתי שתענה לי למה רב״ש לגיטימי ואלי כהן לא.
מה רשמת לי? כי הוא לקח אליפות בק״ש. אין בעיה על אותו משקל גם אלי כהן לקח אליפות עם בית״ר וגביע עם הפועל. רב״ש הגיע לפלייאוף העליון עם מכבי פ״ת? הידד! אז כנראה שהוא מתאים למכבי פ״ת והוא מוזמן להישאר שם. אין שום קשר בין זה לבין אלי כהן שהגיע לפני חודשיים להציל את הקבוצה העלובה שלנו מירידה.
להפיל את האשמה עליו? ממש לא. האשמה היא של ההנהלה. ההנהלה אשמה בין היתר שלא נתנה לרב״ש סטירה מצלצלת כשביקש להחתים לשנתיים את צמד הבלמים התמהוניים ״קולין את איליץ״, כשביקש להביא במיליון שקל את דני עמוס, כשצירף את ישראל זגורי וכו׳ וכו׳.
בשורה התחתונה מדובר במאמן בינוני להחריד שחוץ מאליפות שלקח בצילו של איזי שרצקי בעונה שבה הגדולות היו רדומות לא עשה עוד כלום. נכשל במכבי ונזרק אחרי 8 מחזורים, נכשל בהפועל תוך קבלת שכר מופרז ובזבוז מליוני שקלים. לא שונה ביכולתו מאלי כהן או כל מאמן בינוני ומטה אחר.

לגבי השאלה שלך היא לא קשורה לנושא לכן אין סיבה לענות עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2015, 02:56 
כמות קהל מטורפת היום.
שאפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 158 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: