תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 18:36 
תשדיר שלם לבוז'י בכיכובו של חולדאיכס. נפלא.

אחמדינג'אד, יא כלב איראני מתועב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 18:42 

ימי ויסלר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
בהנחה ש 40 מנדטים בערך של לפיד כחלון ש"ס יהדות התורה ליברמן יכולים ללכת לכל אחד מהצדדים,מישהו באמת חושב שבקרב "על הזנות" לבוז'י יש סיכוי מול ביבי?

חרדים ולפיד זה שמן ומים, זה או לפיד או החרדים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
מסר מפי הקדוש ראש הישיבה הגראי״ל שטיינמן: "יש קידוש השם ויש להיפך חלילה חילול השם. יש לנו חובה לקדש שם שמיים ולהתנהג על פי דרך התורה".

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
מה זה ערבים? איך ערבי שבוחר להיות ציוני, משרת בצבא ומקבל הודעה כזאת אמור להרגיש? (לא שאחרת זה בסדד, אבל זה סתם המחשה)

כן, ההבדל בין הרשימה המשותפת למילה "ערבים" זה בדיוק כל הבעיה פה.

איך שמאלני אמור להרגיש כשהוא מקבל הודעה כזאת?
מה זה הקשקוש הזה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 20:04 
אתה באמת לא רואה את הלעג? הקטלוג? "ממשלת שמאל וערבים" - לוקח פה מגזר שלם וע"פ גזע, שחור על לבן, מוציא אותו מחוץ ללגיטימיות.
שוב, קח את זה לאירופה ותכניס שם את המילה יהודים. מה יוצא? זה מתחיל באנטי ונגמר בשמיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 20:06 
הם אפילו לא כתבו "המפלגות הערביות"
רק ערבים. הכי נמוך, הכי עלוב, הכי גזעני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 20:21 
לפיד הצהיר שהוא ממש לא מתעקש על סנקציות פליליות לחרדים שלא מתגייסים, וזה מעולם לא היה חשוב לו. קורץ לחרדים.

בבוא העת כמעט כולם יחשבו עם כמעט כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 20:52 
NARKOTIKA כתב:
אתה באמת לא רואה את הלעג? הקטלוג? "ממשלת שמאל וערבים" - לוקח פה מגזר שלם וע"פ גזע, שחור על לבן, מוציא אותו מחוץ ללגיטימיות.
שוב, קח את זה לאירופה ותכניס שם את המילה יהודים. מה יוצא? זה מתחיל באנטי ונגמר בשמיות.

נהנית קצת רגיש, זה המשחק והלכלוך של הבחירות, דרך אגב, גם לראות כרזה עם תמונה של יאיר לפיד כשמתחתיו תמונה של דרעי שואל " הוא יעזור לכם? " ובהמשך "מזרחי מצביע רק למזרחי" גזעני ומבחיל לא פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לפיד הצהיר שהוא ממש לא מתעקש על סנקציות פליליות לחרדים שלא מתגייסים, וזה מעולם לא היה חשוב לו. קורץ לחרדים.

בבוא העת כמעט כולם ישבו עם כמעט כולם.

נכון,
אבל כלום לא יתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2015, 23:03 
בחיים לא ראיתי כמות פוסטים של ליכוד+בנט כמו ביממה האחרונה. פסיכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
בכל יום שעובר מתחזקת התחושה שלפיד,כחלון וליברמן מתכננים מהלך משותף של גוש אחד (באזור ה 25-27 מנדטים) שיתבע מבוז'י את משרדי החוץ,אוצר וביטחון בהתאמה. אם העבודה אכן תקבל באזור ה 26 מנדטים, מכניסים את דרעי וליצמן (14-15) וסוגרים עניין.
אם אכן יהיה מהלך כזה, אני מאוד מקווה שבוז'י יתעקש שגם מרצ יהיו בפנים ואז תהיה קואליציה של עבודה, מרצ, לפיד, כחלון, ליברמן, ש"ס ואגודה.
הלוואי שיהיה אפשר להטיס את ליברמן וליצמן ולהכניס את חד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 00:05 
להקיא, גועל נפש של קואליציה.

ואני מכיר 2-3 א אנשים היום ששטיפת המוח פלוס הציטוט של בוז'י שהוא מוכן שטיבי יהיה חבד בועדת הביטחון הזיז אותם חזרה לימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 00:17 
סקר "הארץ". אותה תמונה בערך.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בכל יום שעובר מתחזקת התחושה שלפיד,כחלון וליברמן מתכננים מהלך משותף של גוש אחד (באזור ה 25-27 מנדטים) שיתבע מבוז'י את משרדי החוץ,אוצר וביטחון בהתאמה. אם העבודה אכן תקבל באזור ה 26 מנדטים, מכניסים את דרעי וליצמן (14-15) וסוגרים עניין.
אם אכן יהיה מהלך כזה, אני מאוד מקווה שבוז'י יתעקש שגם מרצ יהיו בפנים ואז תהיה קואליציה של עבודה, מרצ, לפיד, כחלון, ליברמן, ש"ס ואגודה.

תהיה בטוח שאם קורה מהלך כזה (וגם אני שמעתי על זה), הם גם ידרשו שזו תהיה ממשלת אחדות עם הליכוד.
הסיבה של ליברמן ברורה, וכחלון ולפיד יעדיפו למתג עצמם עוד יותר כמרכז, ולהשאיר את החרדים בחוץ.

והם אשכרה יכולים לכפות מהלך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
kobster כתב:

תהיה בטוח שאם קורה מהלך כזה (וגם אני שמעתי על זה), הם גם ידרשו שזו תהיה ממשלת אחדות עם הליכוד.
הסיבה של ליברמן ברורה, וכחלון ולפיד יעדיפו למתג עצמם עוד יותר כמרכז, ולהשאיר את החרדים בחוץ.

והם אשכרה יכולים לכפות מהלך כזה.

יכול מאוד להיות, רק שצריכים להכניס למשוואה את האפשרות הדי סבירה שבוז'י מקבל את המינוי מהנשיא וביבי פורש. לא יודע מי יחליף אותו (נראה לי ארדן בתור מספר 2) אבל אני לא מאמין שהוא ירצה להיכנס לממשלת אחדות אלא יעדיף לבנות את עצמו באופוזיציה.
וכן, הם בהחלט יכולים לכפות מהלך כזה. השאלה כמה מנדטים יהיו לכל אחד מהם, כמה יהיה להם במשותף וכמה יהיה לעבודה. בסיטואציה מאוד מסוימת (ודי מופרכת) בוז'י יכול להטיס אותם וללכת לממשלת אחדות עם הליכוד, מרצ והחרדים. עם כל כך הרבה מפלגות, כל מנדט יכול להיות קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
לא מופרכת, אלא לא קשורה למציאות. אם כבר קורה מצב שהליכוד מסכים להיכנס לממשלה תחת בוז׳י מרצונם החופשי ולא מכפייה של אותו גוש מרכז/ימין, נראה לך שהם יעדיפו את מרצ והחרדים על פני אותו גוש?

אני גם חושב שבסיטואציה כזאת בוז׳י יהיה ראש ממשלה, אבל רק כי זו הדרך היחידה שהסידור הזה יכול לעבוד. הבעיה הגדולה היא שזה כופה על בוז׳י להיות מנהיג של ממשלה מאוד ימנית ומאוד מאוד לא העבודה, דבר שירסק אותם לקראת הבחירות אחרי זה.
זו גם הסיבה שאני מאמין שהליכוד יכנסו לממשלה שכזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 01:18 
א. אני לא כזה בטוח שליברמן עובר. הליכוד בעזרת השד ייתן לעצמו גול עצמי עם קמפיין החזרה הביתה.
ב. קשה לי לראות את הליכוד נכנס כשותף משני לממשלת אחדות, וגם את הממשלה של קובסטר. לוקחים פה יותר מדי כמובן מאליו שלפחות חלק גדול מהרשימה הערבית לא תתמוך בממשלה סבירה (אני מעריך שסבירה - בלי ליברמן) בכנסת. לא הם ימליכו את הממשלה ויהיו לשון המאזניים, אבל הם כן יכולים לחזק מאד ממשלה של קצת מעל 60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
א. אני לא כזה בטוח שליברמן עובר. הליכוד בעזרת השד ייתן לעצמו גול עצמי עם קמפיין החזרה הביתה.
ב. קשה לי לראות את הליכוד נכנס כשותף משני לממשלת אחדות, וגם את הממשלה של קובסטר. לוקחים פה יותר מדי כמובן מאליו שלפחות חלק גדול מהרשימה הערבית לא תתמוך בממשלה סבירה (אני מעריך שסבירה - בלי ליברמן) בכנסת. לא הם ימליכו את הממשלה ויהיו לשון המאזניים, אבל הם כן יכולים לחזק מאד ממשלה של קצת מעל 60.

הממשלה שלי to begin with היא שמאל (עבודה-מרצ-חד"ש) מרכז (לפיד-כחלון) וש"ס. בערך הקואליציה הכי חברתית שאפשר לבקש. בסקר שהבאת ליברמן על סף אחוז החסימה, אם הוא באמת לא יכנס זה טורף את כל הקלפים ומשאיר פתח גדול לממשלה חברתית כזו.
במקרה והוא עובר והם באמת הולכים ליצור גוש מרכז, זה מקשה על התימרון כך או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

אם אכן יהיה מהלך כזה, אני מאוד מקווה שבוז'י יתעקש לזרוק אותם מכל המדרגות,
אחרת אני אאחל לו בדיוק מה שאני מאחל לביבי, ואלה לא דברים שאפשר לרשום בפורום ציבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 01:47 
kobster כתב:
19 כתב:

הממשלה שלי to begin with היא שמאל (עבודה-מרצ-חד"ש) מרכז (לפיד-כחלון) וש"ס. בערך הקואליציה הכי חברתית שאפשר לבקש. בסקר שהבאת ליברמן על סף אחוז החסימה, אם הוא באמת לא יכנס זה טורף את כל הקלפים ומשאיר פתח גדול לממשלה חברתית כזו.
במקרה והוא עובר והם באמת הולכים ליצור גוש מרכז, זה מקשה על התימרון כך או כך.

בנט כבר התחיל לתקוף אותו יפה, על זה שכבר יש חוק שמאפשר לתת עונש מוות למחבלים ושהוא בעצם לא אומר כלום.

יכול להיות שתהיה כזו ברית אם ליברמן עובר, אני בכלל לא בטוח שכחלון ולפיד לא יחליטו שליברמן הוא סרח עודף שאפשר להרשות לעצמם להפטר ממנו אם הם מקבלים חוץ ואוצר.

אני לא מאמין שיש בדל של סיכוי שחד"ש תהיה בקואליציה, אני כן מאמין שיש סיכוי גדול שהם, ואולי גם טיבי, יתמכו בממשלת מרכז שמאל בכנסת. בל"ד זה בל"ד ושיהיה להם לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
אם הם משאירים אותו בחוץ, כח המיקוח שלהם קטן משמעותית בגלל שזה משאיר אופציה להקים ממשלה של בוז׳י-ביבי-ליברמן-דרעי-ליצמן.
אם זה סביר? ממש ממש לא, אבל אם הייתי הם, הייתי דואג להוסיף את ליברמן לגוש בשביל כח מיקוח מוחלט במו״מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 01:59 
בהתחלה כן, ואז בתמורה לזה שהם יקבלו את התיקים שהם רוצים, הם יצטרכו להשליך אותו. לא חושב שתהיה להם בעייה מיוחדת עם זה. אני אפילו אהיה קצת מאוכזב מהם בתור פוליטיקאים אם זו לא הסיבה שהם גוררים אותו איתם מלכתחילה. בהנחה שהקואליציה הזו קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 03:18 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

סליחה על השאלה, אבל מה טוב בקואליציה כזאת? (עבודה, לפיד, כחלון, ליברמן, חרדים, ואולי מרצ)
ועוד יותר מזה: מה טוב בממשלה ששר החוץ שלה זה לפיד, שר האוצר זה כחלון והדובדבן שבקצפת - שר הביטחון זה ליברמן?
זה נקרא מהפך זה? לכל היותר החלפת חרא מסריח בחרא עם ניחוחות חציר מרעננים (אבל זה עדיין אותו חרא).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 04:07 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
kobster כתב:

סליחה על השאלה, אבל מה טוב בקואליציה כזאת? (עבודה, לפיד, כחלון, ליברמן, חרדים, ואולי מרצ)
ועוד יותר מזה: מה טוב בממשלה ששר החוץ שלה זה לפיד, שר האוצר זה כחלון והדובדבן שבקצפת - שר הביטחון זה ליברמן?
זה נקרא מהפך זה? לכל היותר החלפת חרא מסריח בחרא עם ניחוחות חציר מרעננים (אבל זה עדיין אותו חרא).

אף אחד לא אמר שזו קואליציה טובה, אני חושב שזו קואליציה מאוד בעייתית ואיפה שלא תנסה למשוך את השמיכה תקבל התנגדות. מאוד מקווה שליברמן לא יעבור וגם אם כן, שזה לא יגיע למצב שבו הוא מאחד כוחות עם לפיד וכחלון כי זה אולי מבטיח להם תיקים אבל יוצר קואליציה מסורסת.
אני לא פוסל אופציה של בליינד סייד כמו ש 19 כתב, שלפיד וכחלון ישתמשו בו בשביל המו"מ כדי להשיג את התיקים שלהם ויזרקו אותו ברגע האחרון, אבל איכשהו זה לא מצטייר לי עם התדמית של כחלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 05:42 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:

אם אכן יהיה מהלך כזה, אני מאוד מקווה שבוז'י יתעקש לזרוק אותם מכל המדרגות,
אחרת אני אאחל לו בדיוק מה שאני מאחל לביבי, ואלה לא דברים שאפשר לרשום בפורום ציבורי.

:ROSE:

הרי ברור שכשמזכירים את "לתת את החוץ האוצר והביטחון" לטרימווירט מתכוונים שהביטחון ילך למי שדורש אותו - ליברמן.
אני רק מתאר לעצמי מה היה קורה בפורום אם ביבי האיכסה היה נותן לליברמן את תיק הביטחון. אפשר לעיין כאן בפורום ולקרוא את הביקורת על תיק החוץ לליברמן. אבל כך זה שאתה אוהד מפלגה ולא תומך במפלגה.

אני מקווה מאוד , למרות שכניראה לא אצביע עבורם , שיש כמה שפויים במחנה הציוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
להקיא, גועל נפש של קואליציה.

ואני מכיר 2-3 א אנשים היום ששטיפת המוח פלוס הציטוט של בוז'י שהוא מוכן שטיבי יהיה חבד בועדת הביטחון הזיז אותם חזרה לימין

לא קראתי על אמירה שכזו. אם היא נאמרה חבל שנאמרה. מזל שלא הבטיח לזיבי את תיק הביטחון ו/או לא תפר לו תיק של "ראש המטות החשאיים של מדינת ישראל".

מפלגת העבודה החליטה על אסטרטגייה של רמיזה למרכז. השיבוץ ברשימה לכנסת לא מאפיין גישה זו. מקווה שההתבטאות שהובאה לעיל אינה נכונה ולא נאמרה על ידי בוז'י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ממשלת אחדות תכלול גם את ליברמן ואולי גם את הבית היהודי. ואז כשיהיה להם רוב לפיד וכחלון יוכלו להצטרף על הגחון. בשורה התחתונה, אם שתי המפלגות הגדולות ירצו ממשלת אחדות, זאת לא תהיה בעייה קשה יותר מידי להקים אותה.

למה שמפלגת העבודה, שלפי הסקרים תהיה המפלגה הגדולה בכנסת תסכים להקים ממשלת ימין בראשות ביבי עם ליברמן ובנט?

אין בזה שום הגיון וז לא יקרא. ממשלת אחדות תכלול את לפיד וכחלון או את הדתיים. הסיכוי היחידי לממשלה בלי לפיד זאת ממשלת אחדות כם דתיים וכחלון וזאת הממשלה שכחלון יקבל בערך הכי מעט ולכן אני לא רואה את זה קורה ( אלא אם הגדולו יעשו ווטו על לפיד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 06:30 
el dudernio כתב:
גיא האדום כתב:
ממשלת אחדות תכלול גם את ליברמן ואולי גם את הבית היהודי. ואז כשיהיה להם רוב לפיד וכחלון יוכלו להצטרף על הגחון. בשורה התחתונה, אם שתי המפלגות הגדולות ירצו ממשלת אחדות, זאת לא תהיה בעייה קשה יותר מידי להקים אותה.

למה שמפלגת העבודה, שלפי הסקרים תהיה המפלגה הגדולה בכנסת תסכים להקים ממשלת ימין בראשות ביבי עם ליברמן ובנט?

אין בזה שום הגיון וז לא יקרא. ממשלת אחדות תכלול את לפיד וכחלון או את הדתיים. הסיכוי היחידי לממשלה בלי לפיד זאת ממשלת אחדות כם דתיים וכחלון וזאת הממשלה שכחלון יקבל בערך הכי מעט ולכן אני לא רואה את זה קורה ( אלא אם הגדולו יעשו ווטו על לפיד)

הם יסכימו לזה אם זה ייתן להם רוטציה בראשות הממשלה.
אם לפיד וכחלון יקימו איזה גוש חוסם וינסו להמליך את לפיד לראש ממשלה (שזאת האופציה שעליה הגבתי), אז או שתוקם ממשלת אחדות (לא ממשלת ליכוד-לאומית אלא אחדות עם רוטציה והכל) או שילכו לבחירות. מפלגת העבודה בחיים, אבל בחיים, לא תסכים שלפיד יהיה ראש ממשלה אחרי תרגיל מסריח שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
ביטחון שה אחד התיקים הבכירים. אין סרט שמפלגה על סף אחוז החסימה תקבל אותו, במידה ובוז׳י ירכיב את הממשלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: