RedFox כתב:
האדס כתב:
מושקוביץ כתב:
האדס כתב:
מושקוביץ כתב:
מה האופציה על גולדנברג, אתה יכול לברר ?
לפי מה שהבנתי אין עליו אופציית רכישה. אבל רגע, אתה לא שואל ברצינות, כי במשך חודש שאלת פה אם יש אופציה על רייכרט ואז כשרשמתי שיש רשמת שאני שקרן.
אז אולי זה לא כזה חשוב לך.
לא רשמתי שאתה שקרן. אני פשוט חושב שבגלל המצב יצרת לעצמך מציאות מקבילה ואתה משוכנע שמה שקורה בה קורה באמת, ואני לא בטוח שאני יכול להאשים אותך על כך.
אז אומר את זה חד וחלק, לא יצרתי לעצמי מציאות, אלא הבנתי מכמה אנשים שונים שקרובים לצלחת שקיימת אופציה.
העליתי את זה לדיון פה כי אני חושב שחשוב שנדע שקיימת אופציה כזו ושנדע שמסתירים את זה מאיתנו במכוון.
השאלה שהעליתי ובכלל לא נדונה פה היא למה לא מספרים לנו את זה - בגלל השחקן, בגלל מכבי, בגלל הכסף. את זה אני לא יודע, אבל זה לא מעניין אף אחד כי נקודת המוצא היא שאני מייצר לעצמי מציאות, אלוהים יודע למה אתה חושב ככה. מה אני בן דוד של רייכרט? אני אוהד מכבי שנשתל פה כדי להזיק להפועל? דיי נו.
אפשר לדעת מה האינטרס להסתיר אופציה כזאת במידה ויש?
אל תכתוב עכשיו שלא רוצים לפרסם שיש אופציה בגלל שאם לא יממשו אותה בסוף בגלל בעיות כלכליות הקהל לא יהיה מרוצה, זה בולשיט.
סיבה ראשונה : היא כמו שאמרת, חוסר שביעות רצון מבחינת הקהל. בקבוצה שתקציב השחקנים המיועד הינו כ 8 מליון להוציא מליון שקל על רכישה של שחקן שעלות משכורתו היא מעל מליון זה אומר שרבע תקציב ילך עליו. הדבר הזה הוא לא הגיוני, אבל להתחיל לתרץ את אי המכירה בעובדה הזאת שאין כסף (ומליון שקל זה באמת כלום) זה מאוד בעייתי לתדמית של המועדון וליכולת שלה לבנות קבוצה חזקה בהמשך.
סיבה שנייה : מאחר ויודעים שהסיכוי שהאופציה תתגשם היא שואפת לאפס לא רוצים לפגוע עוד בבן, כאשר יחזור למכבי, לכן מכבי הכניסה סעיף שאוסר על פרסום האופציה בתקשורת.
סיבה שלישית : לבן יש חוזה חדש של כמליון שקל לשנה במכבי, הפעלת לחץ עליו לעבור יכולה לגרום לילד לוותר על הרבה כסף תמורת עתיד לא בטוח, לכן הסוכן של בן הכניס את הסעיף לפיו אסור לפרסם את האופציה בתקשורת.