מולי הולצמן כתב:
זאת דעתי האישית בלבד והיא אינה מייצגת את דעת העמותה
לפי מה שאני קורא כאן חיים רמון הוא חלק מהעמותה והעמותה היא בכלל איש הקש החדש של חיים רמון ומושיע תאומים בכלל מפעיל מאחורי הקלעים את כולם והכל נגד קהל אוהדי הפועל תל אביב.
כל בן אדם קם בבוקר עם תיאורית קונספירציה אחרת על הפועל תל אביב ומבחינתו זאת האמת הבלעדית.
יש הרבה דברים גרועים במועדון הזה ויש המון דברים לתקן
ההחלטה שהתקבלה ופורסמה היא מאוד פשוטה...
לחפש רוכש בכל מקום וכל מצב ובמקביל להכין את העונה הבאה כאילו אין רוכש...
כל ההודעות פה כאילו העמותה מעוניינת להמשיך לנהל את המועדון הן שמועות מרושעות ומגעילות שאין בהם טיפת אמת...
העמותה תנהל את המועדון רק במידה ולא תמצא רוכש
אני אשמח אם כל מעבירי הביקורת יעמידו את עצמם לבחירות הקרובות לוועד המנהל של העמותה
ידידי, אולי יש אמת ואולי אין אמת, אולי שמועות מרושעות וזדוניות. העמותה תימדד בדבר אחד בלבד. ת-ו-צ-א-ו-ת
יביאו רוכש אמיתי, נקי, שלא קשור למאפיה ששולטת במועדון הזה ויצליחו להעמיד קבוצה שתוכל להגשים את השאיפות ההשגיות של המועדון הזה, נמחא להם כפיים.
לא יצליחו - הם חשודים בהונאה במחינתי. אף אחד לא מטומטם פה ואם אני הייתי זה שאחראי על המכירה, הפועל היתה עולה שקל אחד בתוספת התחיבויות לספקים. כלומר החובות שחלים על המועדון בלבד בלי שום קשר לחובות האישיים של האדון רמון ובלי קשר להלוואות הבעלים.
ולבוא לאנשים שפה ולהלין ולו ברמיזה על זה שהם חושדים במי שמנהל את הקבוצה, זו כבר באמת חוצפה. זה הרי קן צרעות שאף אחד לא יודע מה נעשה בו. מי מעורב, מה החובות ומי רוצה למכור.