תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 00:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 216 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "השריף"
הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:33 
אני לא רואה את "העמותה" או מי שמנהל מפטר אותו.
וגם אם כן, מי יש להביא במקום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:33 
טוס מהמועדון יא פוליטיקאי שרמוטה. תעלה גם שבוע הבא עם צ'קול גולדברג ושי ועם שני חלוצים חתיכת בזבוז של חמצן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:34 
מאכזב ברמות אחרות. אני הייתי בעדו במקום דאמב אבל בינתיים אין ביניהם כמעט שום הבדל.
מבחינתי שהעמותה תאמן את הפועל אם זה אומר שליאור לוי ומשה אוחיון ישחקו במקום צ'קול ואבוטבול בהתאמה, אנחנו ניראה טוב יותר גם בלי מאמן כביכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:35 
סמרטוט של סוכן שחקנים, פאתטי, עיוור עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:37 
Adom Bdam כתב:

נמצא מישהו לליגה לאומית שיאמן אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
Berger כתב:
מאכזב ברמות אחרות. אני הייתי בעדו במקום דאמב אבל בינתיים אין ביניהם כמעט שום הבדל.

אני אישית מתקשה להאמין שמאמן אחרי מאמן אחרי מאמן כושלים לראות דברים שכולנו רואים.
על פניו ההסבר היחידי שמתקבל על הדעת הוא שיש גורם כלשהו (כנראה לא המאמן, כי אלה מתחלפים כל כמה חודשים) שמקבל את ההחלטות ולא על סמך שיקולים מקצועיים.
אני מודה שזה נשמע מפגר והזוי, אבל כל עוד אין הסבר חליפי לתופעה הזאת, אנחנו נשארים עם זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:38 
Adom Bdam כתב:

שייע

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:39 
teknoboy כתב:
Berger כתב:

אני אישית מתקשה להאמין שמאמן אחרי מאמן אחרי מאמן כושלים לראות דברים שכולנו רואים.
על פניו ההסבר היחידי שמתקבל על הדעת הוא שיש גורם כלשהו (כנראה לא המאמן, כי אלה מתחלפים כל כמה חודשים) שמקבל את ההחלטות ולא על סמך שיקולים מקצועיים.
אני מודה שזה נשמע מפגר והזוי, אבל כל עוד אין הסבר חליפי לתופעה הזאת, אנחנו נשארים עם זה.

זה לא מפגר בכלל שדודו דהאן מוגדר כיועץ מקצועי.
שיביאו לנו את חיים סבן לו לפחות יש את הפאוור ריינג'רס.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Berger כתב:

"מפגר והזוי"???!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: "השריף"
הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה אתה יצור בלתי נסבל. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Berger כתב:

נו, אבל הדיבור היה שאין סיכוי שיקבעו לו כי הוא אדם חזק, אינו מתפרנס מכדורגל ובעל עקרונות*

* גם לי אין הסבר להרכב ההזוי שהוא מעלה כל שבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:46 
אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 19:48 
אפס.

בלי כדורגל, לא אומר כלום לאדל שממשיך להעיף כדורים, בלי חילוף במחצית ועם חילופים מאוחרים - וגם אז, מוציא דווקא את רמזי. נותן לדודו ביטון, שחקן עם ביטחון בתחתונים לבעוט את הפנדל.
ניהול משחק מחפיר והתגובות העלובות שלו אחרי כל משחק לא מוסיפות לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

מסכים שהוא בלתי נסבל, אבל בכל זאת הוא צודק הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

מסכים שהוא בלתי נסבל, אבל בכל זאת הוא צודק הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 20:04 
חילוף דקה 87 :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 20:09 
חתול אדום כתב:
חילוף דקה 87 :PUKE:

העיקר הוא מוציא את רמזי שהוא היחיד שעוד נראה כמו שחקן כדורגל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 20:41 
איך עם סגל כלכך מוגבל אפשר לעשות כאלו טעויות ?
באמת שצ'קול היה בסדר גמור כמגן שמאלי , למה לשנות לו תפקוד ?
רמזי היה מצויין מול חיפה בשמאל למה לעלות אותו בימין ? וכנל זגורי היה טוב בימין למה להעביר לשמאל ?
איפה ליאור לוי ? לאן העלמת אותו, העיקר אתה מזיין את השכל על ירידת ליגה וחייבים לשלב את יהלומי מכבי ,אבל את המגן הימני הכי טוב אתה לא מעלה בגלל משחקי אגו
בוא נגיד ששי צריך לפתוח ,אבל איך שחקן כזה, עם כושר מבחיל מסיים משחק אחרי משחק 90 דקות ???
ומה זה שנות ה 90 פה ? חילופים מדקה 70 ומעלה ? אחרי זה אתה אומר בתקשורת שהכנסת את כל החלוצים רק שכחת לציין שהכנסת את באלדה במקום זגורי בדקה 87 , מי ימסור לו כדור אדון מאמן ?
ואפשר לחשוב שאתה יום בעסק הזה שנקרא כדורגל , פנדל כלכך חשוב זה הזמן לתת לביטון הזדמנות לכבוש ? אולי שהקפטן שאתה כלכך מעריץ יבעט פנדל ??? או לפחות מישהו עם יותר ביטחון מביטון

מאמן גונב דעת ומיושן אני כלכך כועס על עצמי שרציתי שתאמן אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 20:43 
סימרוטיץ כתב:
איך עם סגל כלכך מוגבל אפשר לעשות כאלו טעויות ?
באמת שצ'קול היה בסדר גמור כמגן שמאלי , למה לשנות לו תפקוד ?
רמזי היה מצויין מול חיפה בשמאל למה לעלות אותו בימין ? וכנל זגורי היה טוב בימין למה להעביר לשמאל ?
איפה ליאור לוי ? לאן העלמת אותו, העיקר אתה מזיין את השכל על ירידת ליגה וחייבים לשלב את יהלומי מכבי ,אבל את המגן הימני הכי טוב אתה לא מעלה בגלל משחקי אגו
בוא נגיד ששי צריך לפתוח ,אבל איך שחקן כזה, עם כושר מבחיל מסיים משחק אחרי משחק 90 דקות ???
ומה זה שנות ה 90 פה ? חילופים מדקה 70 ומעלה ? אחרי זה אתה אומר בתקשורת שהכנסת את כל החלוצים רק שכחת לציין שהכנסת את באלדה במקום זגורי בדקה 87 , מי ימסור לו כדור אדון מאמן ?
ואפשר לחשוב שאתה יום בעסק הזה שנקרא כדורגל , פנדל כלכך חשוב זה הזמן לתת לביטון הזדמנות לכבוש ? אולי שהקפטן שאתה כלכך מעריץ יבעט פנדל ??? או לפחות מישהו עם יותר ביטחון מביטון

מאמן גונב דעת ומיושן אני כלכך כועס על עצמי שרציתי שתאמן אותנו.

רמזי שיחק בימין מול חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
או לפחות מישהו עם יותר ביטחון מביטון

שער עצמי לא יכול לבעוט פנדלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 21:15 
שריף של הביצים שלי.
מאמן בן זונה אפילו דומב לא היה מוריד אותנו ליגה עם שחקני מכבי בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 21:25 
מאמן אפס לא צריך להכביר מילים.
אף פעם לא הבנתי מה היתה הכמיהה הגדולה לפנסיונר כושל שחתום על מופע הביזיון הגדול בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
מאמן אפס לא צריך להכביר מילים.
אף פעם לא הבנתי מה היתה הכמיהה הגדולה לפנסיונר כושל שחתום על מופע הביזיון הגדול בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.

גם אני לא רציתי אותו, לא תופס ממנו חושב שהוא מיושן, המית חרפה שהיה במכבי עם ההפסד לסנטה קולומה (כבר אז השילוב שלו עם דודו ביטון היה מופתי כנראה :LAGUH!: ) וגם בבית"ר הוא היה סתם.
הבעיה שהוא הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי, ברמה שאני מתגעגע לדומב הבובה הסמרטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 21:36 
נכשל בבני יהודה, נכשל במכבי חיפה, בהפועל פת, במכבי ת״א, בראשל״צ, בק״ש, נתן חצי עונה נורמלית בבית״ר.
אני שונא את מקבלי ההחלטות בקבוצה שמינו אותו בגלל הפורום הזה, אחרת אין הסבר למה הוא ולא למשל יוסי מזרחי או קורצקי.

מאמן שנכשל בכל מקום ואז שוב חוזר לשבת בבית שנתיים בלי שום קשר לענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
היום היה לו משחק פשוט מזוויע. פחות ההרכב אלא יותר התגובות הלא נכונות למתרחש בשדה.
הקבוצה שיחקה פשוט נורא והוא נזכר שהוא רשאי להגיב לזה בחילוף, רק בדקה ה70. ומה עשה? מוציא את רמזי ספורי, שהתחיל להתעורר ולעשות דברים לא בנאלים בניגוד לשאר, היה נראה היחיד שיכול לבוא ממנו איזה הזדמנות. אין לי בעיה עם יחזקאל, אבל הוא יכול לבוא על חשבון ביטון, אזולאי או קשר אחורי.
אוקיי, המשחק ממשיך להראות כמו תחת, אז הוא שוב מגיב לזה מאוד מאוחר ועושה חילוף שני דקה 85. מכניס חלוץ(בצדק), אבל למה מוציא שחקן שהוא אומנם דביל, אבל התקפי. מה יש לך להפסיד? תוציא קשר אחורי, תוציא מגן, בלם.
ושי אבוטבול. בקושי הצליח לנוע במחצית השנייה והמאמן לא היה שם כדי להבחין בכך.
מזכיר לי מאמנים של פעם שמחליפים שחקן רק לקראת סוף המשחק.

עם כל זה, עדיין הקבוצה קצת יותר "מעוצבת" מהקבוצה של דומב, אבל כל זה עדיין יכול להוריד אותנו ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה אי אפשר לעשות עבודה יותר גרועה ממה שהוא עשה בחודש הזה.
חשבו שהוא יהיה האוטוריטה שלא עושה חשבון לאף אחד. אז החלפנו את דומב שלפעמים העלה את משה אוחיון בהרכב, לפעמים העלה מהספסל, לפעמים החליף את אבוטבול. קיבלנו את אלי כהן, שבמשחק הראשון החליף את הסרטן באוחיון כבר במחצית, קיבל למחרת הדלפות נגדו ומאז התיישר, הפך את אבוטבול לבאנקר מספר אחד שלו ומחק את אוחיון לחלוטין. אבל מה, את הילד המכביסט שון גולדברג שהוא שחקן נוער הוא הופך לשחקן הרכב, רק כדי להוכיח שהאוהדים לא יקבעו לו עם מי לשחק. הרי שום הצדקה מקצועית אין לכך.
מייבש את ליאור לוי, המגן היחיד שיכול לתת הופעות סבירות. מעיף אותו לגמרי מהסגל ואם לא הפציעה של אבו אל-היג'א גם היום הוא לא על הספסל. פלאח לעומת זאת פותח כמגן שמאלי נגד חיפה.
משחק עם הרכבים פרימיטיביים ועם שיטת משחק פרימיטיבית של העפת כדורים למעלה לחלוצים.
ניהול משחק מחפיר בלי שום קשר למה שמתרחש על המגרש. כרגיל חילופים מאוחרים למרות שהקבוצה לא מתפקדת (כמו נגד חיפה, כמו נגד ב"ש). כשהוא מואיל בטובו לעשות חילוף הוא רק הורס, מוציא בדרך כלל את השחקן היחיד שמסוגל לעשות משהו כמו היום שהוציא את ספורי, מסיים משחקים עם מערכים הזויים, היום סיימנו עם ארבעה חלוצים ובלי קישור כאילו אין לנו לפחות נקודה לשמור עליה, פלא שספגנו שער.
נותן לדודו ביטון, השחקן הכי חסר ביטחון על המגרש, לבעוט את הפנדל. וכשאני אומר "נותן" אני סתם נותן לו קרדיט בלתי מוצדק, אבוטבול עמד על נקודת הפנדל, ביטון ביקש ממנו לבעוט ואבוטבול זז ונתן לו. שום אחריות של מאמן על נקודה כל כך קריטית אצל קבוצת תחתית שבקושי כובשת שערים ולשחקנים יש ביטחון ברצפה, עד שהיא משיגה פנדל צריך לבחור בקפידה מי לוקח את האחריות.

נפלנו כאן בענק, אמרו כאן כל העונה שעם דומב יש לנו את המאמן הכי גרוע בליגה ועם כל חילופי המאמנים בקבוצות המרכז והתחתית כנראה עדיין נשארנו עם המאמן הכי גרוע בליגה. עכשיו אנחנו בבעיה עוד יותר גדולה, אני לא חושב שמישהו בכלל במועדון חושב בכיוון של החלפת מאמן עוד פעם וגם אם כן, לא ברור אם יש את מי להביא. נשאר רק להתפלל שנשיג כמה נקודות בבית עם הקהל ונשרוד בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2015, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
יש דברים לא פחות חשובים מהרכב כזה או אחר או חילופים בדקה 80.
הקבוצה הזאת לא מאומנת. אין להם מושג מה הם אמורים לעשות. כל פעם שמתן אוחיון מקבל כדור הוא בועט אותו לחלוצים כאילו זה כדורגל בשנות ה50. אין תנועה בחלק ההתקפי. המגינים והקשרים בכנף לא מצליחים לעשות עקיפה נורמלית אחת. כל כדור חוץ הופך לאיבוד כדור, וכל כדור חוץ נגדנו מהווה התחלה של התקפה ליריב.
דברים כל כך טריוויאליים שאתה מצפה לראות בליגת העל ואתה לא רואה בהפועל. זה ככה מתחילת העונה, אבל עכשיו כבר עבר מספיק זמן כדי שאפשר יהיה לקבוע שאלי כהן לא הביא שום שיפור. ואני עדין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2015, 10:39 
יובל כתב:
חשבו שהוא יהיה האוטוריטה שלא עושה חשבון לאף אחד. אז החלפנו את דומב שלפעמים העלה את משה אוחיון בהרכב, לפעמים העלה מהספסל, לפעמים החליף את אבוטבול. קיבלנו את אלי כהן, שבמשחק הראשון החליף את הסרטן באוחיון כבר במחצית, קיבל למחרת הדלפות נגדו ומאז התיישר, הפך את אבוטבול לבאנקר מספר אחד שלו ומחק את אוחיון לחלוטין. אבל מה, את הילד המכביסט שון גולדברג שהוא שחקן נוער הוא הופך לשחקן הרכב, רק כדי להוכיח שהאוהדים לא יקבעו לו עם מי לשחק. הרי שום הצדקה מקצועית אין לכך.
מייבש את ליאור לוי, המגן היחיד שיכול לתת הופעות סבירות. מעיף אותו לגמרי מהסגל ואם לא הפציעה של אבו אל-היג'א גם היום הוא לא על הספסל. פלאח לעומת זאת פותח כמגן שמאלי נגד חיפה.
משחק עם הרכבים פרימיטיביים ועם שיטת משחק פרימיטיבית של העפת כדורים למעלה לחלוצים.
ניהול משחק מחפיר בלי שום קשר למה שמתרחש על המגרש. כרגיל חילופים מאוחרים למרות שהקבוצה לא מתפקדת (כמו נגד חיפה, כמו נגד ב"ש). כשהוא מואיל בטובו לעשות חילוף הוא רק הורס, מוציא בדרך כלל את השחקן היחיד שמסוגל לעשות משהו כמו היום שהוציא את ספורי, מסיים משחקים עם מערכים הזויים, היום סיימנו עם ארבעה חלוצים ובלי קישור כאילו אין לנו לפחות נקודה לשמור עליה, פלא שספגנו שער.
נותן לדודו ביטון, השחקן הכי חסר ביטחון על המגרש, לבעוט את הפנדל. וכשאני אומר "נותן" אני סתם נותן לו קרדיט בלתי מוצדק, אבוטבול עמד על נקודת הפנדל, ביטון ביקש ממנו לבעוט ואבוטבול זז ונתן לו. שום אחריות של מאמן על נקודה כל כך קריטית אצל קבוצת תחתית שבקושי כובשת שערים ולשחקנים יש ביטחון ברצפה, עד שהיא משיגה פנדל צריך לבחור בקפידה מי לוקח את האחריות.

נפלנו כאן בענק, אמרו כאן כל העונה שעם דומב יש לנו את המאמן הכי גרוע בליגה ועם כל חילופי המאמנים בקבוצות המרכז והתחתית כנראה עדיין נשארנו עם המאמן הכי גרוע בליגה. עכשיו אנחנו בבעיה עוד יותר גדולה, אני לא חושב שמישהו בכלל במועדון חושב בכיוון של החלפת מאמן עוד פעם וגם אם כן, לא ברור אם יש את מי להביא. נשאר רק להתפלל שנשיג כמה נקודות בבית עם הקהל ונשרוד בליגה.

כל מילה. ולצערי נראה שגם תפילות לא יעזרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2015, 10:46 
יובל כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2015, 10:47 
אין מה לקוות לנצחונות עם המאמן הזה. אנחנו תלויים לחלוטין בתוצאות של פתח תקווה חיפה ועכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 216 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: