תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 10:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:33 
מושקוביץ כתב:

אז אני טוען שאם אתה כבר מסכים שלספורי אין כרגע מקום אצלנו אם היינו בצמרת, אז אדרבא אם אנחנו נלחמים נגד הירידה.

הלוגיקה שלך בעניין קצת הפוכה.
כשאתה נלחם נגד הירידה השחקנים שלך לא יכולים להיות טובים יותר מהשחקנים שאיתם אתה חושב להתמודד בצמרת.
לצורך העניין- לקולין אין מקום פה אם אנחנו רוצים להיות קבוצת צמרת, אבל להישאר בליגה זה בלם שאמור להספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:36 
NARKOTIKA כתב:
מושקוביץ כתב:

אז אני טוען שאם אתה כבר מסכים שלספורי אין כרגע מקום אצלנו אם היינו בצמרת, אז אדרבא אם אנחנו נלחמים נגד הירידה.

הלוגיקה שלך בעניין קצת הפוכה.
כשאתה נלחם נגד הירידה השחקנים שלך לא יכולים להיות טובים יותר מהשחקנים שאיתם אתה חושב להתמודד בצמרת.
לצורך העניין- לקולין אין מקום פה אם אנחנו רוצים להיות קבוצת צמרת, אבל להישאר בליגה זה בלם שאמור להספיק.

לשיטתי, כדי להישאר בליגה במאבקי תחתית אתה צריך שחקנים עקביים עם אופי, פחות רלוונטי הדריבל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 22:11 
לשיטתי צריך להרכיב כל משחק את ההרכב הכי טוב. כרגע רמזי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 22:29 
הוקיץ' כתב:
לשיטתי צריך להרכיב כל משחק את ההרכב הכי טוב. כרגע רמזי שם.

הכרגע שלך זה על בסיס משחק אחד נגד קבוצה מהחלשות בליגה. אם זה מספיק טוב בשבילך אז סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 22:48 
לא, הכרגע זה על בסיס האופציות האחרות שעומדות בפני. הוא פשוט יותר טוב מהן כרגע.
זה לא אידיאלי, זה אפילו לא סביר, זה פשוט מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 23:14 
גם אני הייתי רוצה שיהיה לי זיכרון של דג ולשכוח כמה ספורי היה כלום כל השנה אבל אין לי את הפריבילגיה הזאת. ניחא.
כמו שכבר כתבתי קודם, אני רק יכול לקוות שהוא ישמור על הרמה שהוא הציג במשחק האחרון ועל בסיס זה יעלה בהרכב, לא בגלל שדודו דאהן זה הסוכן שלו.
אני לא חושב שיש פה מישהו שרוצה שהפועל תיכשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 23:38 
אתה שוב מתייחס ליכולת של ספורי ומתעלם לגמרי ממה שכתבתי.
מה האופציות האחרות? יחזקאל, באלדה ושון מלכה? נו בחייאת.
הקשקוש הזה כאילו הוא משחק בגלל שדודו דהאן זה הסוכן שלו (למיטב זכרוני כבר למעלה משנתיים שמריצים אותו בהפועל) זה הדבר הכי מטופש ששמעתי.
לא רק בגלל שאין לו באמת תחרות בהרכב אלא בעיקר בגלל שזה שחקן בית מוכשר וזה אינטרס שלנו להריץ אותו.
בכלל כל הגישה הזאת של "למאבקי ירידה צריך שחקנים עם אופי ולא דריבליסטים" זאת גישה של פרשנים סוג ז' סטייל איציק זוהר.
בשלושה מתוך ארבעת הגולים שהובקעו אתמול היה מעורב דריבל. אין כמעט שער שמובקע שלא מעורב בו דריבל.
כמובן שהסיפור פה הוא לא דריבל ספציפית אלא כישרון. כישרון מנצח משחקים והיעדר כישרון זאת הסיבה העיקרית שאנחנו בברוך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 23:43 
הוקיץ' כתב:
אתה שוב מתייחס ליכולת של ספורי ומתעלם לגמרי ממה שכתבתי.
מה האופציות האחרות? יחזקאל, באלדה ושון מלכה? נו בחייאת.
הקשקוש הזה כאילו הוא משחק בגלל שדודו דהאן זה הסוכן שלו (למיטב זכרוני כבר למעלה משנתיים שמריצים אותו בהפועל) זה הדבר הכי מטופש ששמעתי.
לא רק בגלל שאין לו באמת תחרות בהרכב אלא בעיקר בגלל שזה שחקן בית מוכשר וזה אינטרס שלנו להריץ אותו.
בכלל כל הגישה הזאת של "למאבקי ירידה צריך שחקנים עם אופי ולא דריבליסטים" זאת גישה של פרשנים סוג ז' סטייל איציק זוהר.
בשלושה מתוך ארבעת הגולים שהובקעו אתמול היה מעורב דריבל. אין כמעט שער שמובקע שלא מעורב בו דריבל.
כמובן שהסיפור פה הוא לא דריבל ספציפית אלא כישרון. כישרון מנצח משחקים והיעדר כישרון זאת הסיבה העיקרית שאנחנו בברוך הזה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 23:47 
כישרון אתה אומר ? ספר לי על הכישרונות הגדולים של הפועל בעונת 2004/2005.
שמחתי גם לקרוא שאני לא אמור להתייחס ליכולת של ספורי כשאני מתדיין על האם הוא ראוי לדקות שהוא מקבל אצלנו.
זה קונספט חדש בשבילי לא לשפוט שחקנים על פי היכולת שלהם, אבל אני אנסה את זה. אולי כשאני אהיה גדול אני אהיה אלי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
מושקו, הוא צודק.
יש לך שני וינגרים בקבוצה,
אם אתה משחק עם שני וינגרים, אין לך ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2015, 00:05 
כמו לדבר עם יובל שטייניץ, אני מדבר על א' ואתה תוקף אותי על ב'.
לגופו של עניין, לא אמרתי שלא צריך לשפוט יכולת אלא שלשפוט יכולת ללא הקונטקסט של שאר השחקנים בקבוצה באותה עמדה (פקטור שאתה מתעלם ממנו מסיבה לא ברורה) זה חסר משמעות.
לגבי עונת 05, זאת הייתה עונה מזעזעת מבחינת כישרון (זו הסיבה העיקרית כמובן לכך שבכלל היינו בתחתית) אבל דווקא ממחישה באופן יפה את הנקודה כי זו ההבאה של שחקנים איכותיים כמו פנטסיל וביסקוט שהשאירה אותנו בליגה. מספיק להזכיר את השער הענק של ביסקוט שניצח את סכנין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2015, 14:25 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
tadmored כתב:
כישרון ויכולת כאחד שגם ראה אותו גם בנוער ובנערים תמיד היה לו ,
משום מה בבוגרים היה רחוק מאד מאותה יכולת ,
תמיד חשבתי שהוא צריך להתבגר ,הכוונה והדרכה של מאמן ,
אני ממש מקווה שהרגע הזה הגיע
:ROSE:

בכלל לא משום מה. העלו אותו לבוגרים מוקדם מדי, בלי בנייה הדרגתית ובלי ששיחק בליגה לנוער כמעט בכלל. ככה שורפים כשרון.

או בדיוק ההיפך, בדיוק כמו שאיווניר העלה שחקני נוער עונה או שתיים לפני שהם היו פקטור משמעותי באליפות.
מי ששורף את השחקנים זה הקהל שאחרי שני פאסים מחליט שהם לא מתאימים. ברור ששחקן נוער משחק בבוגרים הוא לא יהיה מסי מהשנייה הראשונה, אבל עצם השילוב במשחק בוגרים הוא הנסיון שהשחקן הזה צריך לצבור.
ברור שצריך לשלב אותם נכון ובחוכמה ואם אפשר אז בקבוצה שמצליחה.
ושלא תתבלבל, במשחק הבא שספורי יהיה חלש (ויש לו עוד המון דברים שהוא צריך לשפר, בעיקר בחשיבה וקבלת החלטות) הוא שוב יחטוף על הראש. ספורי זה שחקן לעוד שנה שנתיים. אבל חייב לעשות אותם בבוגרים.

רוני, אתה רק שוכח דבר אחד חשוב - אצל ספורי בבוגרים לא היה שום תהליך של בנייה.

כשמעלים שחקן נוער לבוגרים, משלבים אותו לאט לאט, בצורה הדרגתית, נותנים לו לשחק בהתחלה דקות לא משמעותיות, משתדלים לבנות אצלו בטחון והבנה טקטית, מגלים אליו סבלנות. זה תפקיד הצוות המקצועי, לא תפקיד הקהל.

על אחת כמה וכמה שמדובר בשחקן שקפץ ישר מקבוצת הנערים לקבוצה הבוגרת בלי לשחק בליגה לנוער, שהיא שלב מעבר מאד חשוב.

במקרה של ספורי לא הייתה שום בנייה. הוא מהר מאד קיבל דקות משמעותיות במשחקים חשובים, וכמו שעלה מהספסל, ככה גם פתאום נזרק לספסל לכמה חודשים, וגם הורד לקבוצת הנוער, ופתאום אחרי כמה חודשים שוב מצא את עצמו בהרכב הבוגרים. זו בדיוק הדרך לקלקל, וכמובן שגם במצב כזה מידת הסבלנות של הקהל לא תהיה גדולה מדי.

במקרה של ספורי, הקהל הוא הבעיה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: