תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 11:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רייכרט - פשוט סעמק איתך
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:49 
KID A כתב:
האדס כתב:
הדבר היחידי שיהיה אפשר לקלל פה, זה את השמיים, שאין לנו בעלים כדי שנוכל לקנות את אחד הכשרונות הכי גדולים שיש פה, כשהוא אוהד הפועל.
רואים על הרצון שלו שהוא מת להיות פה, למרות כל הבלאגן. ככה משחק שחקן שיודע שיש עליו אופציה, שרוצה שהקהל הגדול הזה ילחץ להשאיר אותו.
אבל עכשיו עוד מוקדם לדבר, יש עוד שלושה חודשים לסיום הליגה, אז נהיה יותר חכמים, ומקווה שעם רוכש ועם בן.
ואם לא, אז לא.

(אגב, שלא ישמע מדברי שזה הופך את העסקה של גילי ל"טובה". עסקה טובה הייתה לקבל את בן רייכרט לא בהשאלה, אלא כרכישה ומישהו אמר שזה על הזין שלו, טפי חיים)

מדהים כמה אתה מנותק.
היה לי ברור שכל הדיבורים המיסתוריים באוויר על אופציה שלא קיימת יצליחו להשתיק את רוב יושבי בלומפילד, שמנותקים מטבעם,
אבל לא הייתי מאמין שבן אדם שכל היום יושב בפורום ויודע כל מה שקורה יאמין לשטות הזאת, ועוד יאנוס את הסיטואציה כדי להאמין לעצמו.
עאלק ככה משחק שחקן שיודע שיש עליו אופציה... ככה משחק שחקן שמקבל הזדמנות להוכיח למכבי שהוא ראוי להיות בסגל שלה בעונה הבאה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
אני מוכן שיגידו לי ״אמרנו לך״/״תאכל את הכובע״ ואפילו ״מגיע לך״ במידה והדברים לא ייצלחו.
מי שזה עושה לו טוב שיבושם לו.

השחקן הזה הוא נכס פוטנציאלי עצום להפועל, הרבה יותר משהוא למכבי.

אני מצפה מההנהלה שתעשה את המיטב והמירב בשבילי להביא אותו, בדיוק כמו שאני מצפה מהם להביא רוכש (למעשה זה הולך יד ביד מן הסתם).
מאמצים רציניים ומהותיים, ולא הצהרות חסרות פואנטה.
אני לא מקורב ולא יודע מה הולך בפועל ולמה שומרים על עמימות, ולכן אשפוט אותם בנושא זה רק בדיעבד.

בממקביל, מצפה מהם שיכניסו סעיף קשיח לתקנון המועדון או כל פרוצדורה אחרת שתמנע עסקאות מבישות, בזויות ומכתימות את גודל המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:55 
Hapoel Tel Aviv FC - מועדון הכדורגל הפועל תל אביב
February 6 at 11:37am ·

הודעת המועדון: "אנו מבינים את כאבם של האוהדים לאור האירועים בימים האחרונים ואנו
פועלים מסביב לשעון בכדי לשפר את המצב, הן מהבחינה הניהולית והן מהבחינה המקצועית. אבל אנחנו לא יכולים לעשות זאת לבד ואנו קוראים לכל אוהדי הפועל באשר הם להתאחד סביב הקבוצה דווקא ברגעים הללו.

נבהיר, כי למועדון ישנה את האופציה להאריך את
חוזיהם של שני השחקנים שהגיעו,
ואם הם יצליחו מקצועית אנו נממש אותה כיוון שאין ברצונינו להשביח את שחקני היריבה העירונית שלנו"

Hapoel Tel Aviv FC - מועדון הכדורגל הפועל תל אביב
February 3 at 6:54pm ·

הודעת מועדון: נציגו של השחקן גילי ורמוט פנה הבוקר לחיים רמון והודיע כי גילי ורמוט מבקש לעבור למכבי ת"א. לאחר מכן גילי ורמוט הודיע רשמית כי רצה לעבור ליריבה העירונית כיוון שזהו הדבר הטוב
ביותר עבורו וכי אף אחד לא הכריח אותו לעשות זאת והוא עשה זאת מרצונו החופשי.

המועדון כיבד את בקשתו של ורמוט ומודה לו על תרומתו הרבה למועדון בעבר ובשנתיים וחצי האחרונות ומאחל לו בהצלחה. מדיניות המועדון מאז ומעולם הייתה לא להשאיר שחקנים בניגוד לרצונם במועדון.

במשך היום נוהל מו"מ כשבסיומו הגיעו המועדונים להסכם הבא: הקבוצה תקבל 700 אלף יורו, השחקנים בן רייכרט ושון גולדברג יושאלו ללא תמורה לתקופה של בין חצי שנה לשנה וחצי. הפועל ת"א תקבל את כל הזכויות שיש למכבי ת"א לגביי השחקן עומרי אלטמן בעונה הבאה. בנוסף הפועל תהיה זכאית לקבל בהשאלה בחינם את השחקנים הצעירים קהינדה וצ'יבוטה לתקופה של בין שנה לשנתיים.

סה"כ העסקה בצירוף חסכון שכרו של ורמוט תכניס לקופת המועדון כ-900-950 אלף יורו במזומן, ושווי השאלת השחקנים עוד כ-250 אלף יורו. סה"כ העסקה כ-1.2 מיליון יורו, סכום קריטי להבטחת עתידו הכלכלי והמקצועי של המועדון, שנמצא כמאמר האמרה מעל לכל שחקן.

כזכור, חיים רמון היה אחראי להחזרתו של ורמוט להפועל ת"א מקייזרסלאוטרן, כשעלותו עד לרגע זה הייתה כ-10 מיליון שקלים, סכום המהווה כ-40% מהגרעון של הקבוצה הבוגרת כשסך התרומות שהתקבלו עבור ורמוט היו מאה אלף שקל, כאחוז מעלותו הכוללת של השחקן.

המועדון מדגיש שוב שאלמלא הביע השחקן את רצונו לעזוב אף אחד בהנהלת המועדון לא היה מעלה על דעתו לשחרר את ורמוט וההחלטה על שחרורו הינה קשה אולם לאור בקשתו של השחקן לא היה מנוס ממנה.

אלו היו ההודעות הרשמיות שהוציא המועדון בפייסבוק,
אז אולי ישנה אופציה לשאול אותם לעונה נוספת (למרות שמקורביי רייכרט שללו גם את זה)

אבל בשום מקום לא מוזכר או נאמר כי יש לנו אופציה לקניה שלו בתנאים דרקוניים או בשקל וחצי (כמובן רק אם הוא יסכים)

אז חלקכם ימשיכו לשכנע את עצמם שהעמותה דוברת אמת, לי זה נראה שהיא פשוט למדה כמה רובינו קהל מטומטם ובולעים כל ספין שהם מפיצים (כדי להוריד את המחאה כנגד רייכרט והשני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 13:05 
וכבר כתבתי ש900 אלף שקל באופן מפתיע זה בדיוק החוזה של רייכרט לשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 13:07 
ירדן כתב:
היה לך חבר הנהלה שאמר לך שחור על גבי וורד שהסיכויים לרכוש אותו שואפים ל-0

אז אתה מתבלבל בגלל קופמן ?

אההה אז תגידדדדדדדדד
חבר הנהלה יקר שאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
לא שורק בוז מתוך כבוד להנהלה החדשה והדף החדש שהאולטראס מנסים לפתוח.
אבל הבושה וההשפלה שבלראות שני מושאלים ממכבי משחקים עם החולצה שלנו לא עובר, ומוציא לי כל חשק לראות את הקבוצה. כתם שלא יימחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
יש סיכוי שנקנה את רייכרט עונה הבאה
גילי בחיים לא יעבור למכבי
רמון יציל את הפועל
טביב יהפוך אותנו לאימפריה
אנחנו לא צריכים את זהבי, חנן ממן יותר טוב
רק ביבי יגן על המדינה
המצרים לא יפתחו במלחמה

יש פה אנשים שהראש שלהם כל כך עמוק בחול שאני לא מבין איך יש להם שם קליטה של אינטרנט והם מצליחים להגיב משם

ריספקט!
:BOW: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 13:45 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
בטח שזה תלוי בשחקן. זה כמו סעיף שחרור (שהוא אופציה לכל הקבוצות), אםהשחקן לא רוצה, הוא לא הולך.

לא אמרתי שאין הסכמים שתלויים בשחקן. סעיף שחרור הוא אחד מהם
אני רק אומר, שכשמשתמשים במושג "אופציה", הכוונה לא יכולה להיות שזה תלוי בשחקן. אחרת אין לזה משמעות.
זה בעיקר דיון סמנטי, אבל הכרחי בשביל להבין אצל מי נמצא הכח בעסקה הזו
כשאומרים שיש לנו אופציה, מנסים להציג את זה כאילו הכדור הוא אצלנו. אם ההחלטה בידי רייכסטאג, הכדור היחיד שאנחנו יכולים להשתמש בו זה ציאניד.

אופציה אומר שיש מחיר נקוב ומוסכם על המועדונים, שאתה משלם בשביל להתיר את החוזה של השחקן במכבי. זה הכל. הוא לא מחייב את השחקן בכלום, מבחינתו יש לו חוזה במכבי, והוא צריך לרצות לעבור.

שנינו נותנים הגדרות למונח "אופציה", כשזה לא מתמטיקה. אתה מגדיר אותה ככה, ואני מגדיר אותה אחרת.
כל שאני אומר הוא, שאם ההסכם עם מכבי תלוי בהסכמת השחקן, אין לו ערך.

השאלה היא האם אני מפספס לחלוטין פה, ומעולם לא היה הסכם השאלה, ובו השחקן מאשר לקבוצה שהשאילה אותו להאריך את החוזה במידה והיא מוכנה לעמוד בתנאים של הקבוצה המשאילה.

אני מודה, אני מתחיל לפקפק בעצמי כרגע.

לא הבנתי איזה חוזה להאריך. לרייכרט אין חוזה בהפועל. יש לו חוזה במכבי, וטופס השאלה עם חתימות של שני המועדונים עליו שהועבר להתאחדות. ככה זה עבד תמיד. הוא עובד של מכבי, לא של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 13:54 
חייב לציין שהנחרצות בה מדברים פה (משני צידי המתרס אגב) על חוזה שאף אחד מאיתנו לא ראה היא קורעת מצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
אסף ראסינג כתב:
אני מוכן שיגידו לי ״אמרנו לך״/״תאכל את הכובע״ ואפילו ״מגיע לך״ במידה והדברים לא ייצלחו.

אני מצפה מההנהלה שתעשה את המיטב והמירב בשבילי להביא אותו , בדיוק כמו שאני מצפה מהם להביא רוכש (למעשה זה הולך יד ביד מן הסתם).
אני לא מקורב ולא יודע מה הולך בפועל ולמה שומרים על עמימות, ולכן אשפוט אותם בנושא זה רק בדיעבד.

בממקביל, מצפה מהם שיכניסו סעיף קשיח לתקנון המועדון או כל פרוצדורה אחרת שתמנע עסקאות מבישות, בזויות ומכתימות את גודל המועדון.

למה אתה לא מצפה מהם שיעשו את המיטב כדי להביא גם את איתן טיבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 14:15 
אתם טוחנים מים
רייכרט שחקן של מכבי, מקבל משכורת ממכבי ונרכש ע"י מכבי בתור השקעה לטווח ארוך
רייכרט משחק אצלנו כמושאל ממכבי במסגרת עסקה שנולדה בחטא ולפני שהגיע חתם שם על הארכת חוזה
הדבר הכי הגיוני לעשות כרגע, זה לעבור איתו את התקופה הקרובה, למחוא כפיים ולחייך כשהוא נותן גולים ובסוף העונה להיפרד כידידים
כל מי שמכניס את עצמו לסרטים אחרים נכונה לו עוד אכזבה וחבל כי כבר יש לנו מספיק

ונכון, אם יגיע רוכש אנחנו נוכל לקנות את רייכרט, כמו שנוכל לקנות עוד הרבה שחקנים אחרים.
כרגע אנחנו לא שם וזה לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
צריך לחשוב על דרך לטמא אותו כל כך. עד שאוהדי מכבי לא יהיו מוכנים לקבל אותו בחזרה ואנחנו "ניתקע" איתו.

מצד שני, זה אוהדי מכבי אז אין סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
צריך לחשוב על דרך לטמא אותו כל כך. עד שאוהדי מכבי לא יהיו מוכנים לקבל אותו בחזרה ואנחנו "ניתקע" איתו.

מצד שני, זה אוהדי מכבי אז אין סיכוי

הנהלת מכבי לא סופרת תאוהדים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
אסף ראסינג כתב:

אני מצפה מההנהלה שתעשה את המיטב והמירב בשבילי להביא אותו , בדיוק כמו שאני מצפה מהם להביא רוכש (למעשה זה הולך יד ביד מן הסתם).

אם היו עושים טעות נוראית כמו שעשו ומביאים את טיבי בהשאלה, הייתי מצפה שיתקנו ושיאירו אותו באופן תמידי. כמובן הכל תיאורטי בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אסף ראסינג כתב:
KID A כתב:
אסף ראסינג כתב:

אם היו עושים טעות נוראית כמו שעשו ומביאים את טיבי בהשאלה, הייתי מצפה שיתקנו ושיאירו אותו באופן תמידי. כמובן הכל תיאורטי בלבד.

קשה להעביר ציניות בטקסט, כנראה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
אסף ראסינג כתב:
KID A כתב:
אסף ראסינג כתב:

אוקיי, כנראה שהשאלה שלי הייתה עקיפה מדי אז נשאל אותה בצורה ישירה:
גם אם ההנהלה שלנו תעשה את כל מה שביכולתה, למה נראה לך שמכבי ימכרו לנו שחקן טוב שהם בונים עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 15:46 
מבחינתי שחקן מכבי בפועל משחק בשורות הפועל ,לא שורק לו בוז,לא מוחא לו כפיים .שמחתי מאד מאד על הגול להפועל תל אביב כפי שבדרך כלל אני שמח בגול שמובקע לטובתנו ,לא שמחתי שהבקיע אותו שחקן מכבי ולכן לא שמחתי בשמחתו .אם שנה הבאה יהיה שחקן הפועל גם אשמח בשמחתו ואפילו אעודד אותו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 16:04 
ככל הידוע אבוד במוקדם או במאוחר.
ככל שלא ידוע, מהם כל תנאי העיסקה. ועדין יש זיק תקווה.

ככל שידוע, "כל הכבוד" לטביעת העין של ברקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
מזכיר את הראיונות עם אוהדי בית יער אחרי שעבאס סואן הבקיע בנבחרת

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
האדס אתה כל כך פתטי.
תן לי סיבה אחת שקרויף יצמיד תג מחיר ליריבה הכי שנואה של 900 אלף שקל, על שחקן שהחוזה שלו הוא 250 אלף דולר לעונה.

אנשים פה הזויים, גם אם יקנה אותנו מולטי מיליארדר רייכרט יהיה במכבי שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:06 
מריח כמו אשכול בן 11 עמודים
GL HF

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
למה אני פתטי? כי אני מביא לפורום מידע שהגיע אלי? כי אני שובר לכם מוסכמה שעל פיה אין אופציה? במשך חודש אנשים פה התחננו לשמוע שיש אופציה, אני בא ואומר שלכל הידוע לי יש כזו והיא עומדת על 900 אלף שקלים, שזה אגב פי 2 מהסכום בו מכבי קנו אותו. מה האינטרס של ג׳ורדי?
א. כנראה הוא מבין שבפועל להפועל אין כסף כזה לכן זה לא ימומש.
ב. הוא רצה את גילי ולהזכירכם זה חלק מהעסקה, ככה שיש אינטרס.

עד פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
למה אני פתטי? כי אני מביא לפורום מידע שהגיע אלי? כי אני שובר לכם מוסכמה שעל פיה אין אופציה? במשך חודש אנשים פה התחננו לשמוע שיש אופציה, אני בא ואומר שלכל הידוע לי יש כזו והיא עומדת על 900 אלף שקלים, שזה אגב פי 2 מהסכום בו מכבי קנו אותו . מה האינטרס של ג׳ורדי?

עד פה.

סליחה על הבורות.
ממי מכבי קנו אותו ב-450,000.
תשובה מפורטת אם אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
האדס כתב:
למה אני פתטי? כי אני מביא לפורום מידע שהגיע אלי? כי אני שובר לכם מוסכמה שעל פיה אין אופציה? במשך חודש אנשים פה התחננו לשמוע שיש אופציה, אני בא ואומר שלכל הידוע לי יש כזו והיא עומדת על 900 אלף שקלים, שזה אגב פי 2 מהסכום בו מכבי קנו אותו . מה האינטרס של ג׳ורדי?

עד פה.

סליחה על הבורות.
ממי מכבי קנו אותו ב-450,000.
תשובה מפורטת אם אפשר.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 67&lang=HE
קנו חצי כרטיס שלו ב-900 אלף שקל !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:32 
חח, האדס :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:34 
אז קרויף השאיל לנו אותו לחצי שנה או שנה ללא תמורה עם אופציה לרכישה בהנחה של חמישים אחוז.
זה היה לפני שחזירים התחילו לעוף או אחרי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:41 
האדס כתב:
למה אני פתטי? כי אני מביא לפורום מידע שהגיע אלי? כי אני שובר לכם מוסכמה שעל פיה אין אופציה? במשך חודש אנשים פה התחננו לשמוע שיש אופציה, אני בא ואומר שלכל הידוע לי יש כזו והיא עומדת על 900 אלף שקלים, שזה אגב פי 2 מהסכום בו מכבי קנו אותו. מה האינטרס של ג׳ורדי?

עד פה.

שאלת אם זה סעיף רכישה או סעיף המשך השאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
האדס-יודע יותר על הסעיף רכישה מאשר אלי פסטרמן
האדס-יודע יותר כמה מכבי שילמו מאשר שירלי בר דיין
האדס-חזק בבטחון
זה או האדס או הם
ב17 במרץ שמים בקלפי האדס

הנה האדס קיבלת את הקמפיין שרצית... עכשיו אתה יכול להפסיק עם הספינים וההזיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
מתוך וואלה, מרץ 2014

ציטוט:
שחקנה הצעיר של רמת השרון סיכם לארבע שנים בקרית שלום ויגיע אל הקבוצה בסיומה של העונה. על פי הסיכום בין המועדונים, תקבל רמת השרון כ-900 אלף שקל תמורת מחצית מכרטיסו של השחקן כאשר על פי ההסכם בין השחקן לרמת השרון, שמובא כאן, מחצית מכרטיסו של רייכרט שייך לו והוא יקבל את חלקו במסגרת החוזה שייחתם מול רמת השרון.

בעונה הנוכחית ובעונה הבאה יזכה רייכרט למשכורת חייל בלבד, כאשר רק במהלך העונה השלישית (עונת 2015/16) הוא צפוי לזכות לשכר משודרג, שם גם תגלם לו מכבי תל אביב את חלקו בכרטיס. אגב, במהלך העונה השלישית בחוזה רייכרט אף יהיה זכאי ל-100 אלף שקל מענק עם שחרורו מצה"ל.

בעונה שעברה המליצו לרן בן שמעון לעקוב אחרי רייכרט. מאמן הפועל תל אביב אכן עשה זאת והתלהב מיכולותיו, וכשהגיע להפועל תל אביב אף המליץ להחתים אותו. עידו חג'ג ישב עם הנהלת רמת השרון, אך הציע לא יותר מ-250 אלף שקל עבור מחצית מכרטיסו של רייכרט כאשר רמת השרון דרשה סכום שלא יפחת מחצי מיליון שקל, ולכן והעסקה התפוצצה. גורם ברמת השרון אישר את הפרטים ואמר: " אם הפועל הייתה מציעה חצי מיליון שקל, היה נחתם הסכם ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
פיו פיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: