תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 11:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רייכרט - פשוט סעמק איתך
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של האדס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה לא נכון. האופציה היא מול מכבי.
הוא לא חייב לך כלום אם הוא לא חתם על זה בחוזה. זה לא שוק עבדים.

זה לא קשור לשוק עבדים
אין משמעות לאופציה מול מכבי אם הכל תלוי בשחקן.
כשמדברים על אופציה לרכישה, זה אומר שהשחקן מודע לזה שהקבוצה יכולה להאריך את החוזה איתו.
אם במקרה החוזה עם מכבי תלוי בהחלטה של רייכרט, לקרוא לזה אופציה זה לעג לרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:16 
בטח שזה תלוי בשחקן. זה כמו סעיף שחרור (שהוא אופציה לכל הקבוצות), אםהשחקן לא רוצה, הוא לא הולך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
רק שיהיו דברים ברורים.

להפועל ישנה אופציה עליו אבל היא במציאות של המועדון, נחשבת "אופציה פקטיבית", כי הסכום הנקוב הוא משהו שמועדון עני לא יכול להתמודד איתו. למרות זאת, האופציה גם אם פקטיבית, היא במצב "גמיש", שכן יכול מחר לבוא בנאדם ולהשקיע כסף. או רוכש או אחד מבעלי המניות, שירגיש יותר מחויב לאחר שרמון לא בתמונה(וגם זה די פקטיבי כרגע).

לסיכום: אופציה פקטיבית, אך חתומה ובמצב גמיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בטח שזה תלוי בשחקן. זה כמו סעיף שחרור (שהוא אופציה לכל הקבוצות), אםהשחקן לא רוצה, הוא לא הולך.

לא אמרתי שאין הסכמים שתלויים בשחקן. סעיף שחרור הוא אחד מהם
אני רק אומר, שכשמשתמשים במושג "אופציה", הכוונה לא יכולה להיות שזה תלוי בשחקן. אחרת אין לזה משמעות.
זה בעיקר דיון סמנטי, אבל הכרחי בשביל להבין אצל מי נמצא הכח בעסקה הזו
כשאומרים שיש לנו אופציה, מנסים להציג את זה כאילו הכדור הוא אצלנו. אם ההחלטה בידי רייכסטאג, הכדור היחיד שאנחנו יכולים להשתמש בו זה ציאניד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:29 
אם לא יגיע רוכש ואם בכלל נישאר בליגה, אני לא רואה איך רייכרט משחק בהפועל.
גם אין לו סיבה לרצות לשחק בקבוצת תחתית, בטח שמכבי הוא יתחיל לקבל דק' משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:35 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

אני רק אומר, שכשמשתמשים במושג "אופציה", הכוונה לא יכולה להיות שזה תלוי בשחקן. אחרת אין לזה משמעות.
כשאומרים שיש לנו אופציה, מנסים להציג את זה כאילו הכדור הוא אצלנו. אם ההחלטה בידי רייכסטאג, הכדור היחיד שאנחנו יכולים להשתמש בו זה ציאניד.

אופציה אומר שיש מחיר נקוב ומוסכם על המועדונים, שאתה משלם בשביל להתיר את החוזה של השחקן במכבי. זה הכל. הוא לא מחייב את השחקן בכלום, מבחינתו יש לו חוזה במכבי, והוא צריך לרצות לעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:36 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

כשאומרים שיש אופציה, מתכוונים לכך שהקבוצה ששאלה את השחקן סגרה עם הקבוצה המשאילה על סכום תמורתו הם יכולים (בסוף השנה בדר"כ) להתיר את החוזה של השחקן בקבוצה המקורית. אין בזה שום דבר שונה מהליך מכירה רגיל חוץ מזה שהמחיר פיצוי כבר סוכם. החוזה עדיין צריך להיסגר מול השחקן.

לא רק בישראל. בכל העולם.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רייכרט - פשוט סעמק איתך
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
השתגעתם, חוץ מהגול הוא היה חלש מאוד היום, איבד לפחות חצי מהכדורים שהגיעו אליו.

להגנתו ייאמר שהוא רק קצת יותר בלתי נסבל מהקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:51 
שחקן מצוין, היה טוב מאוד אתמול. זה שהוא מאבד הרבה כדורים זה רע (נובע מגילו הצעיר מן הסתם), אבל בקבוצה שלא מסוגלת לייצר לבד כמעט כלום זה מחיר שחייבים לשלם.
רק לא הבנתי מה הקשר לסאשה, לא אותו תפקיד לא אותו שחקן. זה בערך כמו להגיד שאדל יכול ללמוד ממנו איך קשר אמצע משחק.
מה שכן, שלישייית קישור של סאשה, רייכרט ואוחיון זו שלישייה מאוד מגוונת מבחינת יכולות ויכולה להוות יופי של קישור אמצע בשבילנו. חבל שלא נזכה לראות אותם ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:57 
האדס כתב:
900 אלף ש״ח זה המחיר שנקבע- לא ראיתי את החוזה אבל כבר שמעתי את זה מכמה מקורות שונים.
עכשיו נשאלת השאלה למה מסתירים את זה מהקהל ולמה בכל פעם שפסטמן נשאל על זה הוא אומר שהוא לא מכיר את החוזה.
האפשרויות לדעתי:
1. הם לא רוצים ליצור לחץ לקנות אותו מצד הקהל כי אין להם מושג מה יהיה התקציב.
2. נקבע מראש בהסכם עם מכבי ששני הצדדים לא יפרסמו את הסעיף עד לתום העונה, את השיקול של מכבי אני מבין, את של הפועל לא- אבל בוא נזכור שרמון חתום על החרא הזה כך שהכל אפשרי.

הגיע הזמן לשקיפות או לכל היותר להפסיק לשקר,
נבין (בערך) אם תגידו שלא היה לכם כסף לזה,
אבל לקהל הזה וגם לבן מגיע שיפרסמו כבר שיש עליו אופציה. זה יקל על כולם.

אלי פסטמן כתב:
קודם כל אהיה כנה ואגיד שלא ראיתי את ההסכם. ככל שידוע לי, סעיף הרכישה הוא כמעט דרקוני מה שהופך אותו במצב הנוכחי של הפועל לכמעט בלתי-אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 10:59 
מאיזה מקורות שמעת 900 אלף שקל חוץ מקופמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 11:11 
פישונט כתב:
האדס כתב:
900 אלף ש״ח זה המחיר שנקבע- לא ראיתי את החוזה אבל כבר שמעתי את זה מכמה מקורות שונים.
עכשיו נשאלת השאלה למה מסתירים את זה מהקהל ולמה בכל פעם שפסטמן נשאל על זה הוא אומר שהוא לא מכיר את החוזה.
האפשרויות לדעתי:
1. הם לא רוצים ליצור לחץ לקנות אותו מצד הקהל כי אין להם מושג מה יהיה התקציב.
2. נקבע מראש בהסכם עם מכבי ששני הצדדים לא יפרסמו את הסעיף עד לתום העונה, את השיקול של מכבי אני מבין, את של הפועל לא- אבל בוא נזכור שרמון חתום על החרא הזה כך שהכל אפשרי.

הגיע הזמן לשקיפות או לכל היותר להפסיק לשקר,
נבין (בערך) אם תגידו שלא היה לכם כסף לזה,
אבל לקהל הזה וגם לבן מגיע שיפרסמו כבר שיש עליו אופציה. זה יקל על כולם.

אלי פסטמן כתב:
קודם כל אהיה כנה ואגיד שלא ראיתי את ההסכם. ככל שידוע לי, סעיף הרכישה הוא כמעט דרקוני מה שהופך אותו במצב הנוכחי של הפועל לכמעט בלתי-אפשרי.

הוא סותר את עצמו באותו משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
אם נתרגם את פסטמן:
"לא ראיתי את ההסכם (או לפחות אני לא מוכן להודות שראיתי, סביר להניח שיו"ר מועדון רואה חוזים שיש לו גישה אליהם) אבל עדכנו אותי בפרטיו. יש להפועל אופציה אבל במצב הנוכחי של המועדון, כשאין כסף להשקות את הדשא, זה לא רלווטי בכלל. שיביאו כסף, ונראה מה אפשר לעשות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
אתם סתם מזלזלים באינטליגנציה של קרויף ומכבי.
הוא בחיים לא היה משאיר פתח להפועל לקנות את רייכרט במידה ויגיע רוכש בקיץ.
אין שום סיכוי שהוא נקב בסכום בחוזה שמאפשר להפועל לקנות את רייכרט.
זה כנראה מנוסח כאופציה בצורה כללית, בכפוף להסכמת מכבי ורייכרט, אבל בלי שום מחיר נקוב.
בשורה התחתונה מכבי מאד רוצים בו ובונים עליו לעתיד, גם השחקן עצמו, ולא סתם שדרגו לו את החוזה משמעותית והאריכו ל-5 שנים.
אולי אם יהיה רוכש להפועל ויציע סכום הזוי של 2 מיליון יורו עבורו, ייתכן מאד שבמקרה הזה הם יישקלו בחיוב לוותר עליו.
כל שאר הקשקושים הם ווישפול טינקינג ונסיונות שכנועים עצמיים פתאטיים, בכדי להאמין לעצמך שאתה לא צבוע ובכדי להרגיש שלם עם עצמך כשאתה מעודד שחקן של מכבי, כי יצא שהוא השחקן הכי טוב והכי חשוב בקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

אופציה אומר שיש מחיר נקוב ומוסכם על המועדונים, שאתה משלם בשביל להתיר את החוזה של השחקן במכבי. זה הכל. הוא לא מחייב את השחקן בכלום, מבחינתו יש לו חוזה במכבי, והוא צריך לרצות לעבור.

שנינו נותנים הגדרות למונח "אופציה", כשזה לא מתמטיקה. אתה מגדיר אותה ככה, ואני מגדיר אותה אחרת.
כל שאני אומר הוא, שאם ההסכם עם מכבי תלוי בהסכמת השחקן, אין לו ערך.

השאלה היא האם אני מפספס לחלוטין פה, ומעולם לא היה הסכם השאלה, ובו השחקן מאשר לקבוצה שהשאילה אותו להאריך את החוזה במידה והיא מוכנה לעמוד בתנאים של הקבוצה המשאילה.

אני מודה, אני מתחיל לפקפק בעצמי כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
רייכרט קיבל הוראה מפורשת מנציגיו להוריד פרופיל ולא לדבר עם התקשורת, מאחר שהוא חוזר בסיום העונה לקריית שלום. בניגוד לפרסומים השונים, אין להפועל כל אפשרות לרכוש אותו.
מה לא מובן?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 11:49 
Daniel כתב:
רייכרט קיבל הוראה מפורשת מנציגיו להוריד פרופיל ולא לדבר עם התקשורת, מאחר שהוא חוזר בסיום העונה לקריית שלום. בניגוד לפרסומים השונים, אין להפועל כל אפשרות לרכוש אותו.
מה לא מובן?!

עזוב נו, אתה מדבר ללמפה. הקהל מאוהב באופציה הזאת שמישהו זרק להם כדי להשתיק אותם, שהם לא יודעים מה המשמעות שלה, לא שואלים את עצמם למה ששחקן יוותר על חוזה עתק במכבי תל אביב כדי לעבור בסוף העונה לבית הקברות בוולפסון ולא שואלים את עצמם איך זה מסתדר להם במוח שהוא כל כך רוצה לעבור בסוף העונה להפועל ומכבי ישמחו לשחרר אותו להפועל, אבל משום מה לא עבר בהעברה ישירה כבר בחלון ההעברות של ינואר...

זה כמו שהם מתעלמים ממה שקרויף כבר אמר על העסקה הזאת ביום שהיא נחתמה וזה כמו שהם מתעלמים שהאבא של העסקה הזאת הוא הארכי-כושל אדון חיים רמון.

קרויף כתב:
קיבלתי את ההחלטה מתוך שיקולים של טובתם והתפתחותם של השחקנים הצעירים שלנו . זו הזדמנות מצוינת לצאת להשאלה בקבוצה מליגת העל, ואני בטוח כי האפשרות לשחק באופן קבוע בגיל כה צעיר יתרום להתפתחותם כשחקנים של מכבי בעתיד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
יש סיכוי שנקנה את רייכרט עונה הבאה
גילי בחיים לא יעבור למכבי
רמון יציל את הפועל
טביב יהפוך אותנו לאימפריה
אנחנו לא צריכים את זהבי, חנן ממן יותר טוב
רק ביבי יגן על המדינה
המצרים לא יפתחו במלחמה

יש פה אנשים שהראש שלהם כל כך עמוק בחול שאני לא מבין איך יש להם שם קליטה של אינטרנט והם מצליחים להגיב משם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 11:58 
רייכארט שחקן מעולה. יש לו כדורגל. מועיל למשחק. מבין את המשחק.
מעבר לכך ומעל הכל, הוא אוהד הפועל. מי שלא רואה את זה, הוא עיוור. הבנאדם נלחם פי 100 מאיך שהוא נלחם במכבי. נותן את הנשמה שלו בכל משחק עד עכשיו עד שהוא לא יכול לעמוד על הרגליים. בשורה התחתונה, הוא יותר מועיל מורמוט מאחר וכל המשחק התבסס על ורמוט. זה פגע בקבוצה גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה מנטלית. כאשר יש קבוצה שבה 11 שחקנים שווים, זה נותן יותר פוש לשחקנים להוכיח את עצמם ולהילחם ולא בהכרח לבנות על שחקן אחד.
מההיכרות שלי וההבנה שלי מאיך שההנהלה של הפועל מתנהלת ואיך שההנהלה של מכבי מתנהלת, אין סיכוי שהוא ישחק בהפועל בשנה הבאה. מאכילים אותנו ספינים כדי שאחרוני האוהדים ששורקים לו בוז יפסיקו עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
מה עדיף, נניח והיה קונצנזוס לגבי היכולת המצויינת של רייכרט- רייכרט ביציע והפועל עם קישור של ליגה ב' יורדת ליגה, אבל חלק מהעקרונות של המועדון ניצחו. או רייכרט בהרכב, הקישור נראה הרבה יותר נורמלי, הפועל נשארת בליגה וחלק מהעקרונות של המועדון, נשארו בפח לחצי עונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:14 
אנטיגונה כתב:
אתם סתם מזלזלים באינטליגנציה של קרויף ומכבי.
הוא בחיים לא היה משאיר פתח להפועל לקנות את רייכרט במידה ויגיע רוכש בקיץ.
אין שום סיכוי שהוא נקב בסכום בחוזה שמאפשר להפועל לקנות את רייכרט.
זה כנראה מנוסח כאופציה בצורה כללית, בכפוף להסכמת מכבי ורייכרט, אבל בלי שום מחיר נקוב.
בשורה התחתונה מכבי מאד רוצים בו ובונים עליו לעתיד, גם השחקן עצמו, ולא סתם שדרגו לו את החוזה משמעותית והאריכו ל-5 שנים.
אולי אם יהיה רוכש להפועל ויציע סכום הזוי של 2 מיליון יורו עבורו, ייתכן מאד שבמקרה הזה הם יישקלו בחיוב לוותר עליו.
כל שאר הקשקושים הם ווישפול טינקינג ונסיונות שכנועים עצמיים פתאטיים, בכדי להאמין לעצמך שאתה לא צבוע ובכדי להרגיש שלם עם עצמך כשאתה מעודד שחקן של מכבי, כי יצא שהוא השחקן הכי טוב והכי חשוב בקבוצה הזאת.

ראדי עונה הבא 33 אלברמן 32
אף אחד לא יודע מה יהיה עם זהבי וטל בן חיים
אבל קרויף ייתן להפועל אופציה של 900 אלף שקל על אחד הכשרונות הכי גדולים של הכדורגל הישראלי
ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ', יש סכום. הוא סוכם בין המועדונים. עזוב.
אגב, מה שנרשם פה שרייכרט אמר, על זה שביקשו ממנו להוריד פרופיל, רק מדגיש את זה שמישהו סיכם על זה שאסור לפרסם את הנושא,
אני חושב שמועדון כמו הפועל ת"א, במצב הנוכחי שלו, לא יכול להרשות לעצמו לרכוש שחקן במיליון שקל ולשלם לו עוד מיליון שקל לשנה. זה 20% מתקציב שחקנים בערך.
הכל שאלה של רוכש, אם יבוא כזה, רייכרט לא רק יהיה בהפועל, הוא גם יהיה השחקן הכי טוב פה בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
רק קרוייף היה חם הרבה יותר על ורמוט מאשר על ריכרט, שעם כל הכבוד הוא לא שחקן שיקפיץ אותם קדימה.
אם מכבי רוצים להצליח שנה הבאה ועוד שנתיים להיות בליגת האלופות לבן לא תהיה כל משמעות לכך.
אם מכבי רוצים להשתדרג משמעותית הם צריכים להביא לעמדת הקשר האחורי, שחנים זרים דוגמא בואטנג ולרואה בזמנו בבית"ר
ולא כל מיני איגבורים.
כאשר הם יעשו את זה לריכרט יהיה אולי מקום בכזה הספסל שלהם, וגם זה לא תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אגב, מה שנרשם פה שרייכרט אמר, על זה שביקשו ממנו להוריד פרופיל, רק מדגיש את זה שמישהו סיכם על זה שאסור לפרסם את הנושא,
אני חושב שמועדון כמו הפועל ת"א, במצב הנוכחי שלו, לא יכול להרשות לעצמו לרכוש שחקן במיליון שקל ולשלם לו עוד מיליון שקל לשנה. זה 20% מתקציב שחקנים בערך.
הכל שאלה של רוכש, אם יבוא כזה, רייכרט לא רק יהיה בהפועל, הוא גם יהיה השחקן הכי טוב פה בשנים הקרובות.

די כבר לא יודע מי האכיל אותך את השקרים האלה אבל אין שום סכום יש אופציה להשאיל לעוד עונה אם היה סכום זה
היה מזמן יוצא לתקשורת והייתה כותרת ענקית אצל צנציפח "הפועל תממש את האופציה על רייכרט" אבל אין כזאת אז חלאס לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחידי שיהיה אפשר לקלל פה, זה את השמיים, שאין לנו בעלים כדי שנוכל לקנות את אחד הכשרונות הכי גדולים שיש פה, כשהוא אוהד הפועל.
רואים על הרצון שלו שהוא מת להיות פה, למרות כל הבלאגן. ככה משחק שחקן שיודע שיש עליו אופציה, שרוצה שהקהל הגדול הזה ילחץ להשאיר אותו.
אבל עכשיו עוד מוקדם לדבר, יש עוד שלושה חודשים לסיום הליגה, אז נהיה יותר חכמים, ומקווה שעם רוכש ועם בן.
ואם לא, אז לא.

(אגב, שלא ישמע מדברי שזה הופך את העסקה של גילי ל"טובה". עסקה טובה הייתה לקבל את בן רייכרט לא בהשאלה, אלא כרכישה ומישהו אמר שזה על הזין שלו, טפי חיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
הדבר היחידי שיהיה אפשר לקלל פה, זה את השמיים, שאין לנו בעלים כדי שנוכל לקנות את אחד הכשרונות הכי גדולים שיש פה, כשהוא אוהד הפועל.
רואים על הרצון שלו שהוא מת להיות פה, למרות כל הבלאגן. ככה משחק שחקן שיודע שיש עליו אופציה, שרוצה שהקהל הגדול הזה ילחץ להשאיר אותו.
אבל עכשיו עוד מוקדם לדבר, יש עוד שלושה חודשים לסיום הליגה, אז נהיה יותר חכמים, ומקווה שעם רוכש ועם בן.
ואם לא, אז לא.

(אגב, שלא ישמע מדברי שזה הופך את העסקה של גילי ל"טובה". עסקה טובה הייתה לקבל את בן רייכרט לא בהשאלה, אלא כרכישה ומישהו אמר שזה על הזין שלו, טפי חיים)

מדהים כמה אתה מנותק.
היה לי ברור שכל הדיבורים המיסתוריים באוויר על אופציה שלא קיימת יצליחו להשתיק את רוב יושבי בלומפילד, שמנותקים מטבעם,
אבל לא הייתי מאמין שבן אדם שכל היום יושב בפורום ויודע כל מה שקורה יאמין לשטות הזאת, ועוד יאנוס את הסיטואציה כדי להאמין לעצמו.
עאלק ככה משחק שחקן שיודע שיש עליו אופציה... ככה משחק שחקן שמקבל הזדמנות להוכיח למכבי שהוא ראוי להיות בסגל שלה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:35 
האדס כתב:

זה דיבור של מקורב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:36 
חבורה של עוורים ומפגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2015, 12:42 
האדס כתב:

אז בניגוד אליך, לדעתי גם אם יהיה רוכש רייכרט לא יעבור להפועל בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: