נועם שחם כתב:
אני לא מאשים אותו במצב הקבוצה או בסגל העלוב שהוא קיבל, אבל הבעיה היא שאין לנו את הפריבילגיה לשלם שכר לימוד.
אם השריף עולה עם פאלח כמגן שמאלי וצ'קול כמגן ימני, אז הוא לא בכיוון בכלל. אם הוא לא מסוגל להבין את זה אחרי חודש בקבוצה, אז הסיכויים שלנו להשאר בליגה הולכים וקטנים.
אותו כנ"ל על ההחלטה שלו להעלות את שון גולדברג לשחק. בניגוד לרייכרט, גולדברג זה ששחקן שעד שהגיע אלינו לא שיחק בכלל בבוגרים. זה השחקן שיעזור לך להשאר בליגה? אתמול הוא כמעט עלה לנו בהפסד עם הטעויות שעשה.
ועל ההתעלמות מאוחיון וליאור לוי, שני שחקנים שיכולים וחייבים לתרום, עוד לא דיברתי.
אם כהן היה מכיר את הקבוצה, הוא היה מבין את זה לבד, ולנו אין את הלוקסוס לחכות שיבין.
והכי הזוי זה שאנשים עוד מפנטזים על פלייאוף עליון. אני מפנטז על השארות בליגה.

אז למה שלא תאמן אתה? אתה בטח היית היום בפליאוף העליון .....
כל אחד כאן הוא אלכס פרגסון מינמום או למצער פפ גווארדיולה. אתמול היה משחק מחורבן ממש כמו הכדורגל בארץ היום. כמטע מביש אבל היו שני גולים אדירים שזה מראה שיש חומר רק צריך לעבוד אתו וגם? עמדה קבוצה על המגרש. לא קבוצה לאליפות אבל קבוצה ורואים את העבודה של השריף. לשבת בצד ולזיין את המוח על למה ההוא משחק ולמה הוהא לא משחק ואני הייתי עושה ככה? זה היום לפחות? לא פרודוקטיבי. אם יש משהו שהקבוצה הזאת צריכה ? זה תמיכה בלתי תלויה בכלום מאתנו. זהו רק לשיר ולשיר ולשיר איך אפשר כל כך לאהוב אותך וכן גם לעודד את שי. שנניח שהוא לא טוב יש מאה סיבות להעלות אותו להרכב בכל משחק.
בנתיים מישוה מוכן להסביר לקשיש שהיה בחול שבוע וחצי ונותק מהרעש כאן מה מעמדו של מר חיים רמון? הם פנה כבר לעשות לביתו או שהוא עדין המושך בחוטים? והשאר?