ItaiH6 כתב:
red in blood כתב:
ItaiH6 כתב:
opheaaa כתב:
אם באמת ייכנס סעיף בו לא יושאלו שחקנים ממכבי ולא יהיו עסקאות בסגנון הזה, מה המטרה בשריקות הבוז? הרי בפועל הן ייפגעו בקבוצה, ואם בכל מקרה לא יהיו עוד מושאלים אז בשביל מה?
זה לא משרת שום מטרה
אז ההגיון אומר שקודם יכניסו סעיף אחר כך יפסיקו לשרוק, לא שקודם יפסיקו לשרוק ואז או שיכניסו סעיף או שלא.
בשביל להכניס סעיף כזה לתקנון העמותה צריך לכנס אסיפה כללית, לאשר את זה ולחכות שרשם העמותות יאשר את השינוי. מניסיון של ניהול עמותה, זה לא משהו שאפשר לעשות מהרגע להרגע.
אז אפשר להכריז כבר עכשיו שסעיף כזה הולך לעלות להצבעה באסיפה הקרובה ושהמלצת הועד המנהל היא להצביע בעד הכנסתו.
להכריז הכוונה היא בפומבי, לא בשיחות פרטיות מפה לאוזן או ממקלדת למסך.
גם אם אני הייתי מנהל את העמותה, והכוונה שלי הייתה להעלות להצבעה סעיף כזה, לא הייתי יוצא בכזו הצהרה.
בטח שלא לפני בחינת הנושא לעומק, בדיקה של המשמעות וההיתכנות שלו, שיחה עם העו״ד, בדיקה של מתי ניתן לכנס אסיפה כללית וכו׳.
הפוך - הייתי מצהיר זאת רק בשיחות פרטיות. הפועל לא צריכה להתנהל על הזמן בהודעות הרגעה ובשליפות מהמותן, והודעות לציבור צריכות להיות רק על דברים קונקרטיים.
כאשר יהיה הצעת הוספת הסעיף לתקנון, שנוסחה ע״י עו״ד העמותה ואושרה עקרונית ע״י רשם העמותות, ושיהיה תאריך ולו״ז לאסיפה הכללית של העמותה שם זה יעלה - רק אז הייתי מפרסם את זה.
וגם אז רק לחברי העמותה.