ואלה עם כתבה מדכאת על לבלבל 18
ציטוט:
- "העזיבה של גילי זה הדבר הכי טוב שקרה לשי"
- ראוי לציין כי לאבוטבול יש לא מעט היסטוריה בסכסוכים עם שחקנים הפועל. ערן זהבי, אביחי ידין, איתי שכטר וגילי ורמוט הם חלק מאותה רשימה
- שחקנים ביקרו בלי סוף את החורים שהשאיר במרכז המגרש ואף התלוננו על היחס המועדף שקיבל מדומב. יש כאלה שקשרו בין הדברים. "אסי לא רצה להוריד את שי לספסל כי הוא פחד מההשלכות של זה בחדר ההלבשה", אמר שחקן בקבוצה. "בגלל זה הוא היה באנקר אצלו בהרכב". בנוסף לכך, שחקנים התלוננו בפני המאמן על הטעויות של אבוטבול, ודומב בחר לצעוק דווקא על אותם שחקנים במקום להעיר לקפטן. ראו מקרה איקנדה.
-אלא שאז דומב עזב, השריף נכנס לתמונה ואבוטבול הפנים כי מעמדו בקבוצה לא בטוח. אחרי המשחק מול הפועל כפר סבא ניהל אלי כהן שיחות אישיות עם שחקנים, וביניהם גם הקפטן. "אני מאוד מאוכזב מהיכולת שלך", אמר כהן לאבוטבול. "אני מצפה ממך להרבה יותר". אבוטבול שמע והפנים. אז כבר הגיע המשחק מול רעננה ואפילו השריף לא נשאר אדיש. "שי נראה כמו שחקן אחר", הודה המאמן. "אני שמח שהוא הבין את המצב של הקבוצה וכמה היא צריכה אותו כרגע".
הא? כנראה שבאמת השריף זקוק להשתלת עיניים
ציטוט:
- בינתיים לא נראה שהשריף עומד לפגוע במעמדו של אבוטבול, למרות שהוא לא מרוצה מכושרו של הקשר. הקרדיט בהרכב יימשך עד סוף העונה, כל עוד הקבוצה תמשיך ביכולת דומה לזו של המחצית הראשונה מול רעננה.
ציטוט:
חשוב לציין כי לאבוטבול חוזה פיקס שלא מושפע מדקות המשחק שלו
-.
ציטוט:
אם זה מספיק לעונה הבאה? זו כבר שאלה אחרת. המקום שלו צריך להיות בקבוצה, אבל כחלק מהסגל ולא שחקן מוביל". וגורם במועדון מסכם: "עברנו תקופות טובות יותר ופחות טובות בשנים האחרונות. לטוב או לרע, שי תמיד היה שם וימשיך להיות חלק מהפועל".