el dudernio כתב:
אנטיגונה שום התממות.
אתם פשוט חושבים שאתם יכולים וצריכים לנהל ולדעת הכל. שחכנו שאנו אוהדים, אבל כנראה שלא סתם "נשווינו" בקסם הבעלים....
שוב אין בעיה שיגידו הכל, אבל זאת לא השקיפות שאנחנו אמורים לשאוף אליה. מה המשכורת מה האופציה ומה האותיות הקטנות זה ממש לא הנושא ולא הרעיון.
לגבי המנויים, דעתי על ההסכם עם לאן ידועה, ועדין לא אמור להיות קשר ישיר בין תקציב הקבוצה לעלות המנוי ולו רק מאחר ובמועדון כמו הפועל, במתכונת הנוכחית, הדרך היחידה להגדיל את התקציב מעבר למכבי פ"ת היא מנויים וכרטיסים.
אני אוהד, נגד מעורבות אוהדים בניהול הקבוצה, ונגד כת "הפועל שלנו".
ושוב, בכל מעבר אחר הפרטים הבסיסיים האלה מתפרסמים, אפילו בלי שנציגי עמותת אוהדים מנהלים את הקבוצה.
אצלנו זה זועק ומקומם יותר, כי מאוהדים כמוני וכמוך היית מצפה שלא יתחמנו וימרחו אותך, ושלא ינסו להסתיר פרט שהיה מפורסם בכל קבוצה אחרת.
זה בכלל לא קשור לאיזו דרישה מיוחדת לשקיפות. זה פרט בסיסי וחיוני לקבל מידע עליו, לא רק לאוהדים, בכלל לכל מי שמתעניין בליגה הזאת.
ועובדה שזה קורה במקרים רבים אחרים, ושזה לא קורה כשמישהו מנסה להסתיר את האמת הכואבת.
אבל בסדר, בסוף העונה תתגלה לכולם האמת, ואני בטוח שיש כאלה שיגידו איזה מטומטמים שהאמנו להם, אבל יהיו גם כאלה שיצדיקו בדיעבד את הסתרת האמת הזאת, כמובן בטיעונים של "זה היה נכון לזמן ההוא, בכדי לעזור לשחקן להשתלב ולעזור לקבוצה להצליח" וכאלה.
וכן, ברור לי שבהפועל התרגלו שאפשר לעשוק את האוהדים הפראיירים שלה, ואלה יגידו לעצמם "אין ברירה" ויוציאו את הכסף מהארנקים שלהם. יש לי הרגשה שאם הם לא היו כאלה, היו מוצאים פה כבר מזמן רוכש לקבוצה הזאת, או לפחות מחפשים בדחיפות רבה יותר רוכש כזה.