תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 15:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט
הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
מושאלים ממכבי כדורסל

its-sick כתב:
אנטיגונה כתב:
דוגמא נוספת להתנהגות המופתית של הקבוצה של המדינה.

ציטוט:
מדוע באמת התפטר אורן אהרוני מעירוני ר"ג?

באמצע המשחק של מכבי ת"א באיסטנבול בשבוע שעבר טלפן אלי ידיד קרוב וסיפר: "אורן אהרוני התפטר ממכבי ר"ג". ניסיתי להקשות: "אבל למה? הרי הוא ניצח בכפר בלום את גליל עליון". הידיד ביקש: "תן לי עד מחר ואבדוק את הפרטים".
בתחילת השבוע הידיד שוב יצר קשר וסיפר: "ביום רביעי האחרון זומן אהרוני לפגישה מרובעת שכללה את מנכ"ל מכבי ת"א דני פדרמן, הסקאוט הראשי במועדון אבי אבן ומנהל הקבוצה הבוגרת ניקולה וויצ'יץ'.
השלושה קראו למעשה את אהרוני לסדר על כך שהוא לא משתף את דראגן בנדר, היהלום הקרואטי בן ה־17. אהרוני היה בהלם. הוא משחק כבר חודשיים עם זר אחד למעשה אחרי שקוואמה וון, מהזרים הטובים בליגה, נפצע, ואחרי שהוא ניצח משחק חוץ כל כך קשה הוא חשב שהוא יקבל גיבוי. במקום זה הוא שמע שם דברים שאף מאמן לא היה מסכים להם".

תיחקרתי את הידיד: "אילו דברים? אם זה לא כל כך קשה הוא היה אומר להם שהוא ישתדל למלא את בקשתם".
הידיד היה נסער: "היו שם דברים שלא ייאמנו, וויצ'יץ' פשוט שיגע אותו. חוץ מלהגיד לו שבנדר צריך לשחק 40 דקות בכל משחק ושבכל התקפה הוא יזרוק לסל, הוא אמר לו הכל. הוא חטף מניקולה זובור גדול מאוד.

"משחקים במכבי ר"ג עוד שישה צעירים בפרויקט שאורן טיפח העונה, דוגמת בן אלטיט, נמרוד לוי, בר גילינסקי ואור לאומי, וניקולה כל הזמן חופר לו על בנדר, בנדר ורק בנדר. הוא אמר לו: 'לא מעניין אותי אף שחקן אחר, רק בנדר. אתה לא עושה עבודה טובה, בנדר צריך להיות הראשון'".

"ומה אהרוני ענה לו?" שאלתי. "אהרוני כבר לא יכול היה לדבר. הרי כבר אחרי המשחק הראשון העונה הוא קיבל מקלחת קרה מאחר שלא שיתף את אלטיט ואת עידן זלמנסון. אלטיט בינתיים ביצע התקדמות אדירה, אבל הוא שומע רק בנדר, בנדר ובנדר. אז אהרוני אמר להם: 'אני לא יכול לעבוד ככה. אני לא יכול לאמן קבוצה כשהכל לא מעניין אתכם אלא רק בנדר'".

הידיד הוסיף: "בנדר לא כזה גדול. זאת ליגה לא פשוטה שבה בן 17 צריך לשמור על זרים פיזיים שגדולים ממנו בעשר שנים. אז אהרוני מחביא אותו בהגנה ומחפש פתרונות הגנתיים. בתקופה האחרונה בנדר לא בכושר טוב ובר"ג חששו לגלוש לתחתית, אז אהרוני שיתף אותו 20 דקות. אבל ניקולה לא מפסיק ללחוץ, אז אהרוני הבין ששמים לו את האקדח על השולחן, קם כמו גבר והתפטר".

http://www.israelhayom.co.il/article/257665

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 16:23 
הלכת רחוק מידי
יש את זה כבר בכדורגל

http://www.sport5.co.il/article.aspx?Fo ... 78&lang=HE

ציטוט:
אלטמן מחזיק בסעיף בחוזהו הקובע כי עד לחודש ינואר השחקן חייב לקחת חלק ב-50 אחוזים ממשחקי הקבוצה. אם זה לא יקרה - הפועל פתח תקווה תיאלץ לשלם "קנס" למכבי תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 16:25 
עכשיו גם ירד לי האסימון שיש מצב שעבריין המין התחייב לתת למושאלים דקות משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 19:14 
אם הוא כבר הסכים להשאלה ההזויה הזאת מה זה בשבילו להתחייב לתת להם דקות.
כבר רצחת את הבנאדם, לחתוך לו את הראש זה כבר ממש בקטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
עכשיו גם ירד לי האסימון שיש מצב שעבריין המין התחייב לתת למושאלים דקות משחק

לא חושב.
יש 2 אופציות לסעיף כזה - או שעד תאריך מסויים הוא חייב לשחק אחוז מסויים של משחקים (ואז זה עד ינואר, אחרת מתי בדיוק יחליטו? חודש לפני סיום העונה?),
או שזה פשוט כולל לשלם קנס מסויים במידה וזה לא קורה (ובאמת נראה לך שרמון הסכים לשלם סכום מסויים?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
חתם במכב* לחמש שנים.
מעניין אם כל שער 7 יעבור אחריו בסוף השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 12:16 
הם לא צריכים לעבור לשום מקום.
שנה הבאה ההנהלה תגיד שנחתם חוזה עם מכבי לגבי צבע החולצה, זאת אומנם היתה טעות והם מצטערים וזה לא יקרה יותר אבל מעכשיו צריך לשחק בצהוב.
ההנהלה תבקש את התמיכה והעידוד כי השחקנים עדיין לובשים את החולצה האדו...אההמ...הצהובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
כן, ובשנה שלאחר מכן ישונה שם הקבוצה למכבי ת"א ואוהדי שער 7 יצעקו מכבי מכבי.
חודש אחר כך ישונה השם של בלומפילד למיצ'ס פלייס ובתגובה יושבי שער 7 יקעקעו את פרצופו של מיץ' על הישבן,
חצי שנה לאחר מכן ימונה גיא פניני למנהל מחלקת הנוער, ובשער 7 יגיבו כרגיל בקריאות "אל אל פניני-אל".

עכשיו מושקוביץ, אחרי שנתתי לך עוד כמה משפטי כוח שיתנו לך לאונן לעצמך מול יושבי שער 7 שבקושי מגיבים לך כבר,
תשחרר מאיתנו, תגיע לבאר שבע ביום שבת ותשרוק בוז לבן רייכרט. אתה תותח, אתה הכי אוהד ואותך לראשות העמותה, בכדורגל ובכדורסל.

:CHE: :COMMY: :LENIN:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 12:53 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אתה מבין שהשימוש באלמנט ההקצנה והשפה הסו קולד בוטה הפסיק לעבוד בערך בתגובה השלישית שלך, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 12:57 
לא נראה לי שהוא הבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, גם לא נראה לי שאתה מבין שאתה מאונן לעצמך פה כבר יותר משבוע מבלי לקבל תגובה אמיתית של יושבי שער 7.
תגיע לשער 7 במשחק הבית מול חיפה ותפתח את הפה כמו שאתה פותח עליהם פה בפורום שכולם חברים ומלקקים לך.
זה לא "איום", זה פשוט הצעה שאולי כדי לך להתמודד עם המציאות הלא נעימה שיש אנשים שחושבים אחרת ממך, ואשכרה יוכלו להגיב לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 13:30 
תרשום עוד קצת שהוא מאונן לעצמו. למה רק פעם אחת בהודעה? ככל שתכתוב את זה יותר תצא יותר חריף. אולי אפילו גבר. נשמע שאתה מרוצה מההודעות שלך יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
רשמתי את זה פעמיים וזה נכתב מרצון להסביר למושקוביץ' שהוא לא מתמודד עם האנשים שהוא מעביר עליהם ביקורת כבר יותר משבוע.
אבל לא חשוב, חשוב יותר איך האדס כותב והסגנון שלו. בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
מה? מושקוביץ הוא מנוי שער 7 ואפילו תיאר פה דיונים עם יושבי היציע בשבת בנושא, מה אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
בעמוד הקבוצה בפייסבוק רואים את רוב הדעות של הקהל מכל היציעים
הרבה שם בעד רייכרט וזה נראה שהם לא כל כך מודעים לזה שהוא חוזר למכבי בסוף העונה.
יש כאלה שאומרים לעודד אותו ולתמוך בו בשביל שהוא עצמו לא ירצה לשחק במכבי כי רוב הקהל שם שונא אותו.
ויש שם גם את הדעות שרואים פה, שזה להעיף אותו ליציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה היה מתוכנן אבל זה מהלך מט של ג'ורדי.
קשה לי מאוד לגבש דיעה, מסוג המצבים הנדירים שכולם צודקים.
ה'ארי' הצליח לעשות לנו יופי של פילוג בקהל.
הנטייה הראשונית היתה לקלל את רייכרט קילולים מגוונים. מצד שני מאוד קשה לי לעמוד ולשרוק בוז לשחקן הרכב בהפועל. מעולם לא עשיתי זאת ומאוד לא רוצה להתחיל עכשיו.
מצב מחורבן ומבאס מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
מה? מושקוביץ הוא מנוי שער 7 ואפילו תיאר פה דיונים עם יושבי היציע בשבת בנושא, מה אתה רוצה?

אם כך הדבר, אז אני מתנצל. לא קראתי או ידעתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
לא יודע אם זה היה מתוכנן אבל זה מהלך מט של ג'ורדי.
קשה לי מאוד לגבש דיעה, מסוג המצבים הנדירים שכולם צודקים.
ה'ארי' הצליח לעשות לנו יופי של פילוג בקהל.
הנטייה הראשונית היתה לקלל את רייכרט קילולים מגוונים. מצד שני מאוד קשה לי לעמוד ולשרוק בוז לשחקן הרכב בהפועל. מעולם לא עשיתי זאת ומאוד לא רוצה להתחיל עכשיו.
מצב מחורבן ומבאס מאוד

מזל שחיים רמון אוהד הפועל, אז אפשר לסמוך עליו שלא יהיה כמו טביב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 15:30 
האדס כתב:
אחד האדומים כתב:

גם לא זכרת שקנית ממני ניקוב לפני איזה 5 שנים.
אני גם לא כועס עליך או משהו, למרות הפה ג'ורה שיש לך לפעמים.
ואני לא חושב שפה בפורום מלקקים לי או משהו. פשוט בקבוצה הקטנה והלא מייצגת שיש כאן הרבה אנשים שותפים לדיעה שלי.
לצערי זאת קבוצה לא מייצגת ורוב הקהל נראה כמו שהוא נראה, מוחה כפיים לשחקנים של מכבי בלי להבין או עם להבין אבל להכחיש בשם איזשהו אתוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
בסדר, גם לא נראה לי שאתה מבין שאתה מאונן לעצמך פה כבר יותר משבוע מבלי לקבל תגובה אמיתית של יושבי שער 7.
תגיע לשער 7 במשחק הבית מול חיפה ותפתח את הפה כמו שאתה פותח עליהם פה בפורום שכולם חברים ומלקקים לך.
זה לא "איום", זה פשוט הצעה שאולי כדי לך להתמודד עם המציאות הלא נעימה שיש אנשים שחושבים אחרת ממך, ואשכרה יוכלו להגיב לך.

זה אולי לא איום אבל מהודעה להודעה אתה נשמע יותר ויותר כמו הגרסה עם המנת משכל התלת ספרתית של בני יעקובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שהיצור ההוא פתטי אבל אין ספק שהוא לא מתקרב לרמת הפתטיות של מי שמחא לרייכרט כפיים בשבת.
http://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=159904
למי שלא מעוניין להיכנס לקישור מדובר באוהד מכבי ששלח את עצמו בשבת לסקר את המשחק של קבוצת הבת משער 5.
הקישור מובא באדיבות אשכול בקנסו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 17:49 
מושקוביץ כתב:
האדס כתב:
אחד האדומים כתב:

ואני לא חושב שפה בפורום מלקקים לי או משהו. פשוט בקבוצה הקטנה והלא מייצגת שיש כאן הרבה אנשים שותפים לדיעה שלי.
לצערי זאת קבוצה לא מייצגת ורוב הקהל נראה כמו שהוא נראה, מוחה כפיים לשחקנים של מכבי בלי להבין או עם להבין אבל להכחיש בשם איזשהו אתוס.

יש פה בפורום קליקה סגורה שבדרך כלל הדעות שלה מאוד מתואמות. אם משתמשים דומיננטיים בה חושבים בצורה מסוימת כל השאר מתאימים את דעתם.
לא כזה נורא שיש דעות מגוונות בנושא הזה, זה רק מראה שהוא מעלה שאלה מהותית לגבי מה זה הפועל ומה זאת אהדה להפועל. דיון מבורך, בסופו של דבר.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 18:01 
האדום הצורר כתב:
מושקוביץ כתב:
האדס כתב:
אחד האדומים כתב:

יש פה בפורום קליקה סגורה שבדרך כלל הדעות שלה מאוד מתואמות. אם משתמשים דומיננטיים בה חושבים בצורה מסוימת כל השאר מתאימים את דעתם.
לא כזה נורא שיש דעות מגוונות בנושא הזה, זה רק מראה שהוא מעלה שאלה מהותית לגבי מה זה הפועל ומה זאת אהדה להפועל. דיון מבורך, בסופו של דבר.

אל איזה קליקה סגורה אתה מדבר לעזאזל ?
זה אחד הפורומים הכי מגוונים שיש , פורום שאפילו לגבי אלי טביב לא היה קונצנזוס בשנה הראשונה.
חילוקי הדעות פה נראים היטב, אבל מה לעשות שיש נושאים שאוהדים שקצת יותר מעורבים מהאהוד הממוצע מסכימים עליהם אבל שאר האוהדים לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 18:13 
נראה לי שאתה לא יומיים פה. נראה לי גם שרוב מי שכותב פה לאורך זמן יודע על מה אני מדבר.
ולא נראה לי שנושא בן רייכרט מתחלק לפי רמת המעורבות בקבוצה, אלא בעיקר לפי סדר העדיפויות שיש לכל אחד לגבי הפועל - מה מגדיר את הזהות שלה בעיניו/ה ומה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שחוץ ממך מישהו שמודע לפרטי העסקה מחא לרייכרט כפיים על כל נגיעה בכדור (אני מסייג בעצם כי תמיד יש את אלה שיעדיפו לעשות דווקא לשער 5 על פני טובת המועדון).
אני בהחלט יכול להבין את מי שלא הצטרף לבוז כי אני אחד מהם אבל מי שמחא כפיים הוא אוהד מכבי ב' ולא אוהד הפועל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 18:22 
טוב.
(מיותר לציין בפעם ה-100 שלא מחאתי לבן רייכרט כפיים כי אני חושב שהעסקה הזו טובה. מחאתי לו כפיים כי לא חשבתי שמגיע לו בוז. אם לא היה בוז, הייתי פשוט שותק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
נראה לי שאתה לא יומיים פה. נראה לי גם שרוב מי שכותב פה לאורך זמן יודע על מה אני מדבר.
ולא נראה לי שנושא בן רייכרט מתחלק לפי רמת המעורבות בקבוצה, אלא בעיקר לפי סדר העדיפויות שיש לכל אחד לגבי הפועל - מה מגדיר את הזהות שלה בעיניו/ה ומה פחות.

אני כותב פה לאורך זמן ואין לי מושג על מה אתה סך.
ההסכמה היחסית גורפת בפורום לגבי העניין הזה היא כי מי שכותב פה יש לו בדרך כלל יותר מידע וזיקה מהאוהד הממוצע.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 12 פברואר 2015, 18:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 18:39 
האדום הצורר כתב:

לא התכוונתי שהפורום מעורב בנעשה בקבוצה , התכוונתי שמי שבפורום שם את הפועל במקום קצת יותר חשוב בחיים מהאוהד הממוצע , כלומר יותר מתעניין, יותר קורא, ויותר מביא דעה לגבי מה שקורה בקבוצה
האוהד הממוצע לא יודע בכלל מה זה אומר השאלה ולא נכנס לכל התסבוכות של חוזים , מבחינתם שורקים בוז לרייכרט בגלל שהוא בה ממכבי ולכן הם כאקט מחאתי מוחאים כפיים
ולא משנה מה תרשום פה בפורום אין קליקה סגורה ויש מגוון דעות , אני מבטיח לך שאם כל האוהדים של הפועל בעולם היו מעורבים יותר המצב לא היה כפי שהוא היום וגם טביב ורמון היו עפים הרבה יותר מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
היית יכול לעשות כמו כל אחד אחר שחשב שלא הגיע לו בוז (או כאלה שחשבו שכן הגיע לו אבל מסיבות מגוונות לא היו מסוגלים לשרוק בעצמם) ופשוט לא לשרוק ולא לקרוא בוז.
אתה בחרת למחוא כפיים לשחקן מכבי על כל ההשלכות שבעניין. תירוצים והתפלפלויות לא ממש מעניינים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 18:49 
איתי, טוב.

סימרוטיץ', אני חושב שאתה ממעיט בכמות החשיפה שיש לפורום הזה. לדעתי רוב אוהדי הפועל שמחזיקים במנוי קוראים פה מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: