תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מפעלות חינוך וחברה
הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שבסופו של עניין התשובה היא איפהשהוא באמצע אבל אין מצב שאנחנו נדע אותה
מפעלות זה דבר מייפה , לפחות התחיל ככזה
למי שלא מאמין כמה כסף יש בפעילות פילנטרופית שמאלנית שיתן קפיצה לאזור החוף ביפו ומבט קטן על "מרכז פרס"...
מפה ועד "מפעלות עוצרת את המכירה" לא יודע אם זה נכון כמו ש"האוהדים הורסים את המכירה" גם לא נכון
גם העובדה שאלה אותם אנשים כבר הרבה הרבה מאד זמן מוסיפה קצת חשד
אבל!!
מכירה תלויה במוצר ובמחיר!!!!, לפעמים גם במקום שבו מתבצעת העיסקה אבל לא תמיד

אם היו דורשים מחיר מכירה נורמאלי/ריאלי היו מצליחים למכור כולל את פואד !!!!

כל השאר ספקולציות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 09:48 
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:
אפשר ת'כלס?
במה הם מנצלים את המועדון חוץ מלהשתמש בשם שלו, דבר שכנראה עושה לנו שירות טוב, כי מדובר בגוף שמקבל פרסים חברתיים באופן תדיר.

אוקיי. מחר יש רוכש חדש. הוא לא מסכים להם להשתמש בשם של הפועל תל אביב.
במה הארגון הזה נפגע? מה אנחנו מרוויחים?

נתחיל בדברים הידועים והם שאם הקשר יפסק, הפועל לא תיפגע בכלום. אתה לא מקבל מהפרוייקט הזה שקל מתוך עשרות המיליונים שהוא מגלגל בשנה, הם לא משלמים לך כלום על המשרדים, המתקנים והפלטפורמה עליה הם רכבו מיומם הראשון (תודה באמת שהיום שהמכונה שלהם עובדת היטב, הם לפעמים משתמשים בשם של הפועל ולפעמים לא), לא יצא לך משם אף שחקן וגם היתרון היחיד שאתה מצפה שייצא מהקשר הזה וזה תמריץ לקניית הקבוצה, לא רלוונטי מסתבר.
עכשיו מה יוצא להם מזה? תחשוב לבד. הם לא פראיירים ואת האינטרסים שלהם אתה לא תגלה גם עוד 50 שנה. יש להם ניסיון של הפלת ממשלות, אתה באמת חושב שהקהל הפראייר בעולם יפיל אותם? העובדה היא אבל שב- 20 שנה האחרונות התחלפו להם "בעלי קבוצה", מנהלים, מאמנים, שחקנים, אוהדים שהגיעו לגיל 25 והבינו שזה לא בשבילם, רופאים, גננים. היחידים שנשארו הם מפעלות החינוך והחונטה שמנהלת את הפועל ועושה עסקים רק עם מי שנוח לה לעשות עסקים. לא עם ג'קי בן-זקן ולא עם גולדהאר ולא עם גאידמק.
אם אתה חושב שאתה צריך הוכחות ועד אז הכל קונספירציה, אז חבל. זו הקבוצה שאתה אוהד, לא בית-משפט.

זה לא עניין של בית משפט, אני אפילו לא מבין את הטענות.
נניח שזה עסק לא חוקי שמגלגל מיליונים. אם מחר בבוקק הוא נסגר- במה המצב שלנו טוב יותר? אני פשוט לא מוצא את הקשר ובגלל זה הם לא מעניינים אותי.
הטענה הרלוונטית היחידה שהייתה כאן- זה שהאנשים שם מתערבים כדי שהפועל לא תימכר. זה כן מעניין, אבל לזה לא שמעתי שום טיעון משכנע, ולא, אני לא רוצה הוכחות של בית משפט, אני רוצה בסיס שהא מעבר ל "תעשה אחד פלוס אחד למה תאומים כל הזמן מסביב" ושאר הדברים האלה.
מכל הרוכשים ומכל המערבבים במועדון אף אחד עדיין לא פצה פה? גם את גלבוט הבריחו ואז הוא החליט לתרום מיליון שקל? למה לרוכש צריך להיות אכפת מהמפעלות?
אם זה עסק שמגלגל מיליונים, הם ימצאו מגרשים במקום אחר.
אתה לא חייב לי שום הסבר, שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה, אבל אני חושב שאם אני לא השתכנעתי אז גם הרבה אחרים לא.
ובכלל, אם אתם כל כך סגורים על זה, אני לא מבין למה לא קמתם עד היום עם ההאשמות האלה ולמה באתם לבית של טביב במקום לבית של סגול תאומים ואורנשטיין.

לא אמרתי שמדובר בעסק לא חוקי. הפרוייקט לכשלעצמו הוא רעיון חברתי יפה.
מה היה קורה אם לא היו מפעלות חינוך?
אז איך שאני רואה את זה, לכל חבורת אורנשטיין-תאומים-רמון לא היה אינטרס להיות מעורבים בהפועל ולשמר את הקשר למפעלות החינוך.
אם לא היה להם את האינטרס הזה, אז הם לא היו בוחרים בקפידה מי יקנה את הפועל (מוני הראל ואלי טביב) ומי לא יקנה את הפועל (ג'קי בן-זקן, גולדהאר וגאידמק).
ואז אולי היית יכול למכור את הפועל. זה בלי התערבות שלהם בכלל. אני בכלל לא מדבר על זה שעם הכח שלהם הם גם היו יכולים להמליץ לכל אלה על הפועל ולא על מכבי ובית"ר. אוהדי הפועל יקרים אלו.
במקום זה, אתה יכול לראות את חיים רמון עושה הכל כדי שאף אחד לא יקנה את הפועל. הטור שלו היום הוא דוגמא מצוינת לכך.
ולמה לא יוצאים נגד מפעלות החינוך?
א. אתה הרי בחיים לא תמצא הוכחה לכך שזה גוף שפוגע במכירת הפועל, במקום לעזור לו. הכל עניין של דעה. כמו שאמרתי, מדובר על אנשים לא פראיירים בכלל.
ב. על זה שהפגנת נגד בעלי קבוצה שאיימו לחרב אותך יצאו נגדך. אתה יודע מה יקרה כשתעז לצאת נגד הפרוייקט החברתי המיוחצן הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 10:15 
אני לא יודע מה זה "מעורבים בהפועל תל אביב" כשבת'כלס אין להם שום זכויות במועדון. במה הם מנצלים את המועדון חוץ מלהשתמש בשם (בסדר, ובמתקן) - זה עוד לא הבנתי. הם קשורים לערבות של מני ויצמן? איך?
הם בחרו בקפידה את אלי טביב? לפי מה שהביאו פה באשכול הם ממש לא היו מרוצים מזה.
חיים רמון הוא פסיכופת ודפקט, והוא עושה הכל כדי שאף אחד לא יקנה בגלל שהוא מטומטם, לא בגלל שזה מה שהוא רוצה.
ולא ענית לי, אם כל כך הבריחו מפה את לבייב וגלבוט, למה הם תרמו מיליון שקל בסוף המשא ומתן?
למה בתקופה של טביב הוא לא עלה על המכרה זהב הזה? הוא יוותר על הכסף?

ובחיאת, כמה כבר קשה לבדוק אם באמת רוצים למכור או לא. הרי אוהדים היו מעורבים בזה עד לרמת המצגת. בוכמן היה נוכח בפגישות. הכל שקר? לא חיפשו רוכש?

בסדר. גם אני רוצה שלא יהיה להם כבר שום קשר להפועל. שלא יהיו במתחם, שלא ישתמשו בשם.
גאידמק רצה את בית"ר ירושלים כי הוא רצה להיות ראש עיר ירושלים. ג'קי בן זקן זה נוכל בקנה מידה פסיכי וטוב מאוד שהוא לא נגע בנו. ואת הסיפור עם גולדהאר שמעתי אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא הגיע לפה בתקופה שכבר די סיכמו על כניסה של טביב והמצב המקצועי של המועדון היה מעולה.
בגלל שהם עושים מיליונים מהמפעלות הם פוחדים שיבוא רוכש ויקח להם את השם של הפועל תל אביב שכתוב להם בפונט של "6" על החולצה? לי זה נשמע תלוש. למה רוכשים משתפים איתם פעולה ולא מוציאים את האמת? מה אכפת לרוכש להגיד "שמעו, לא מתאים לי התנאים האלה. בין היתר חוסר השליטה על מפעלות החינוך" ובלה בלה בלה.

פשוט לא קונה את הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני לא יודע מה זה "מעורבים בהפועל תל אביב" כשבת'כלס אין להם שום זכויות במועדון. במה הם מנצלים את המועדון חוץ מלהשתמש בשם (בסדר, ובמתקן) - זה עוד לא הבנתי. הם קשורים לערבות של מני ויצמן? איך?
הם בחרו בקפידה את אלי טביב? לפי מה שהביאו פה באשכול הם ממש לא היו מרוצים מזה.
חיים רמון הוא פסיכופת ודפקט, והוא עושה הכל כדי שאף אחד לא יקנה בגלל שהוא מטומטם, לא בגלל שזה מה שהוא רוצה.
ולא ענית לי, אם כל כך הבריחו מפה את לבייב וגלבוט, למה הם תרמו מיליון שקל בסוף המשא ומתן?
למה בתקופה של טביב הוא לא עלה על המכרה זהב הזה? הוא יוותר על הכסף?

ובחיאת, כמה כבר קשה לבדוק אם באמת רוצים למכור או לא. הרי אוהדים היו מעורבים בזה עד לרמת המצגת. בוכמן היה נוכח בפגישות. הכל שקר? לא חיפשו רוכש?

בסדר. גם אני רוצה שלא יהיה להם כבר שום קשר להפועל. שלא יהיו במתחם, שלא ישתמשו בשם.
גאידמק רצה את בית"ר ירושלים כי הוא רצה להיות ראש עיר ירושלים. ג'קי בן זקן זה נוכל בקנה מידה פסיכי וטוב מאוד שהוא לא נגע בנו. ואת הסיפור עם גולדהאר שמעתי אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא הגיע לפה בתקופה שכבר די סיכמו על כניסה של טביב והמצב המקצועי של המועדון היה מעולה.
בגלל שהם עושים מיליונים מהמפעלות הם פוחדים שיבוא רוכש ויקח להם את השם של הפועל תל אביב שכתוב להם בפונט של "6" על החולצה? לי זה נשמע תלוש. למה רוכשים משתפים איתם פעולה ולא מוציאים את האמת? מה אכפת לרוכש להגיד "שמעו, לא מתאים לי התנאים האלה. בין היתר חוסר השליטה על מפעלות החינוך" ובלה בלה בלה.

פשוט לא קונה את הסיפור הזה.

למה יש לך בחתימה קישור לחנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 10:41 
כי אני משת"פ שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 11:25 
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:
אפשר ת'כלס?
במה הם מנצלים את המועדון חוץ מלהשתמש בשם שלו, דבר שכנראה עושה לנו שירות טוב, כי מדובר בגוף שמקבל פרסים חברתיים באופן תדיר.

נתחיל בדברים הידועים והם שאם הקשר יפסק, הפועל לא תיפגע בכלום. אתה לא מקבל מהפרוייקט הזה שקל מתוך עשרות המיליונים שהוא מגלגל בשנה, הם לא משלמים לך כלום על המשרדים, המתקנים והפלטפורמה עליה הם רכבו מיומם הראשון (תודה באמת שהיום שהמכונה שלהם עובדת היטב, הם לפעמים משתמשים בשם של הפועל ולפעמים לא), לא יצא לך משם אף שחקן וגם היתרון היחיד שאתה מצפה שייצא מהקשר הזה וזה תמריץ לקניית הקבוצה, לא רלוונטי מסתבר.
עכשיו מה יוצא להם מזה? תחשוב לבד. הם לא פראיירים ואת האינטרסים שלהם אתה לא תגלה גם עוד 50 שנה. יש להם ניסיון של הפלת ממשלות, אתה באמת חושב שהקהל הפראייר בעולם יפיל אותם? העובדה היא אבל שב- 20 שנה האחרונות התחלפו להם "בעלי קבוצה", מנהלים, מאמנים, שחקנים, אוהדים שהגיעו לגיל 25 והבינו שזה לא בשבילם, רופאים, גננים. היחידים שנשארו הם מפעלות החינוך והחונטה שמנהלת את הפועל ועושה עסקים רק עם מי שנוח לה לעשות עסקים. לא עם ג'קי בן-זקן ולא עם גולדהאר ולא עם גאידמק.
אם אתה חושב שאתה צריך הוכחות ועד אז הכל קונספירציה, אז חבל. זו הקבוצה שאתה אוהד, לא בית-משפט.

נניח שזה עסק לא חוקי שמגלגל מיליונים. אם מחר בבוקק הוא נסגר- במה המצב שלנו טוב יותר? אני פשוט לא מוצא את הקשר ובגלל זה הם לא מעניינים אותי.
הטענה הרלוונטית היחידה שהייתה כאן- זה שהאנשים שם מתערבים כדי שהפועל לא תימכר. זה כן מעניין, אבל לזה לא שמעתי שום טיעון משכנע, ולא, אני לא רוצה הוכחות של בית משפט, אני רוצה בסיס שהא מעבר ל "תעשה אחד פלוס אחד למה תאומים כל הזמן מסביב" ושאר הדברים האלה.
מכל הרוכשים ומכל המערבבים במועדון אף אחד עדיין לא פצה פה? גם את גלבוט הבריחו ואז הוא החליט לתרום מיליון שקל? למה לרוכש צריך להיות אכפת מהמפעלות?
אתה לא חייב לי שום הסבר, שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה, אבל אני חושב שאם אני לא השתכנעתי אז גם הרבה אחרים לא.
ובכלל, אם אתם כל כך סגורים על זה, אני לא מבין למה לא קמתם עד היום עם ההאשמות האלה ולמה באתם לבית של טביב במקום לבית של סגול תאומים ואורנשטיין.

כן הלכו לאנשים האלה הביתה, אבל לא משנה מי מהם עזב... תמיד נשארו במערכת מאחורי הקלעים ותמיד דאגו לבייבי שלהם (מפעלות חינוך), תמיד דאגו למכור רק למי שמשתף איתם פעולה, ככה למשל אדון רועי ורמוס שיושב בדריקטוריון של מפעלות מנע את מכירת הפועל ללב לבייב בגלל יריבות עסקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
רק לא הבנתי למה הם אמורים לשלם לקבוצה.
כן, הם משתמשים בשם. גם הכדורסל, הכדוריד, האתלטיקה ועוד.
גם הם כולם אמורים לשלם לקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

כי רק הם משתמשים בסמל של הפועל מהכדורגל (כן, החדש עם 1927)
כדורסל כדוריד סמל שונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 11:57 
סמל אישי של המשתמש
גם הקבוצת הפועל באוסטרליה. לך תתבע אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מפעלות חינוך וחברה
הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 12:21 
פואד כתב:
NARKOTIKA כתב:
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:
אפשר ת'כלס?

כן הלכו לאנשים האלה הביתה, אבל לא משנה מי מהם עזב... תמיד נשארו במערכת מאחורי הקלעים ותמיד דאגו לבייבי שלהם (מפעלות חינוך), תמיד דאגו למכור רק למי שמשתף איתם פעולה, ככה למשל אדון רועי ורמוס שיושב בדריקטוריון של מפעלות מנע את מכירת הפועל ללב לבייב בגלל יריבות עסקית.

אתה בטוח שורמוס ישב בדירקטוריון מפעלות בזמן לבייב? לדעתי לאחר מכן.
בכל מקרה, הפועל תל אביב לא עניינה את לבייב אפילו לא לשנייה. לבייב רצה את הפועל תל אביב רק בגלל מפעלות חינוך וחברה והוא הציב תנאי שבמפעלות לא יהיו חניכים ערבים.
באותו הזמן 50% מהחניכים במפעלות חינוך וחברה היו ערבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 14:09 
red in blood כתב:

שלא ישלמו כלום. פשוט שלא יהיו קשורים להפועל בשום דרך. לא במתקנים, לא במשרדים, לא סמל ולא בשם.
ולא בגלל שהם מפריעים לי, אלא בגלל שאני חושד שפה קבור הכלב והם הסיבה, כמו שאמרתי, שאותם אנשים שמנהלים את הפועל כבר 20 שנה, לא מוכנים לשחרר אותה.
מי שלא חושב ככה ולא מאמין לזה, ברור שמפעלות החינול לא אמור להוות בעיה עבורו. זה לא שהבעיה שלנו היא השכר דירה שהם משלמים או לא משלמים להפועל.

נרקוטיקה, בסדר גמור. אתה יכול להאמין ואתה יכול לא להאמין. מה שאני כתבתי זה על סמך דעתי בלבד. אני לא מקורב ואין לי איזה מידע פנימי. אני אוהד פשוט כמוך שכנראה הסקת המסקנות שלי שונה משלך.
לי זה לא נראה מקרי הקשר בין מנהלי המפעלות, לבין מנהלי הפועל לבין מצבה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 14:23 
yossi כתב:
למי שלא מאמין כמה כסף יש בפעילות פילנטרופית שמאלנית שיתן קפיצה לאזור החוף ביפו ומבט קטן על "מרכז פרס"...
מפה ועד "מפעלות עוצרת את המכירה" לא יודע אם זה נכון כמו ש"האוהדים הורסים את המכירה" גם לא נכון
אבל!!

כל השאר ספקולציות

המשפט הלפני אחרון שלך סותר את המשפט שקודם לו. זה לא רק עניין המחיר. יש פה עוד דברים. אבל זה לא קשור לאוהדים, או בטח לא רק אליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 14:44 
redrony כתב:
yossi כתב:
אבל!!

כל השאר ספקולציות

המשפט הלפני אחרון שלך סותר את המשפט שקודם לו. זה לא רק עניין המחיר. יש פה עוד דברים. אבל זה לא קשור לאוהדים, או בטח לא רק אליהם

אין כלום ושום דבר! לא רוצים למכור נקודה! ככה נוח להם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 15:11 
פואד כתב:
redrony כתב:
yossi כתב:
אבל!!

כל השאר ספקולציות

דיברתי בכללי, לא על המקרה הספציפי הזה.
קח בחשבון שכשירצו למכור, יהיו אנשים שלא ירצו לקנות בגלל דברים כאלה ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 17:40 
redrony כתב:
פואד כתב:
redrony כתב:
yossi כתב:
אבל!!

כל השאר ספקולציות

דיברתי בכללי, לא על המקרה הספציפי הזה.
קח בחשבון שכשירצו למכור, יהיו אנשים שלא ירצו לקנות בגלל דברים כאלה ואחרים.

כל קבוצה בארץ ובעולם תימכר גם אם יש בה "דברים כאלו ואחרים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
red in blood כתב:

שלא ישלמו כלום. פשוט שלא יהיו קשורים להפועל בשום דרך. לא במתקנים, לא במשרדים, לא סמל ולא בשם.
ולא בגלל שהם מפריעים לי, אלא בגלל שאני חושד שפה קבור הכלב והם הסיבה, כמו שאמרתי, שאותם אנשים שמנהלים את הפועל כבר 20 שנה, לא מוכנים לשחרר אותה.
מי שלא חושב ככה ולא מאמין לזה, ברור שמפעלות החינול לא אמור להוות בעיה עבורו. זה לא שהבעיה שלנו היא השכר דירה שהם משלמים או לא משלמים להפועל.

שוב, למה הם חייבים משהו? הם יכולים להשתמש בשם כמו שכל האחרים משתמשים. אז הם לא קוראים לעצמם ״הפועל תל אביב f.c.״ אלא ״מפעלות חינוך ונוער - הפועל תל אביב״. מותר להם והם לא חייבים לנו כלום על זה.
על ההימצאות שלהם במשרדים אני מבין, אבל לא סגור על איך זה יעזור.
האחיזה שלהם במועדון היא לא כי הם יושבים בתוך המתקן. זה לא שאם הם ימצאו משרדים במקום אחר הם פתאום יהיו פחות קשורים לקבוצה.

אז כן, זה יפנה את ה-2 משרדים הללו, וייתכן ורק על זה צריך לעשות את זה, אבל זה לא יעזור אפילו בפורמיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 21:30 
ובכל זאת כמה דברים:
1. כרגע בקבוצת הנוער משחק שחקן דרוזי שהגיע לנוער מהפרוייקט של מפעלות בחורפיש.
2. בבית הספר שאני מחנך יש חמישה תלמידים שהם אוהדי הפועל בזכות מפעלות (לשלושה מהם יש מנוי). איך זה עבד? בבית הספר היסודי שלהם הייתה פעילות של מפעלות, כל כיתה ה' ו ו' הם קיבלו כניסה חינם למשחקים נגד הקטנות (כשמפעלות היו ממלאים את 10 או 11), הם התאהבו בקבוצה (אל אף שאחד מהוריהם אפילו אוהד ביתר) ומה אתם חושבים הייתה הבקשה שלהם למתנת בר מצווה? להיות בדרבי (כי למשחקים הגדולים מפעלות לא הכניסה), ובדרבי הם ראו את האולטראס בשער 5 ורצו להיות כמוהם... והיום כשהם בכיתה י"א וההורים מסכימים להם לנסוע לבד לתל אביב יש להם מנוי... אם בבית ספר הקטן שלנו יש כזו כמות... אני בטוח שגם למפעלות יש חלק בגדילת הקהל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 21:38 
yeho11 כתב:
ובכל זאת כמה דברים:
1. כרגע בקבוצת הנוער משחק שחקן דרוזי שהגיע לנוער מהפרוייקט של מפעלות בחורפיש.
2. בבית הספר שאני מחנך יש חמישה תלמידים שהם אוהדי הפועל בזכות מפעלות (לשלושה מהם יש מנוי). איך זה עבד? בבית הספר היסודי שלהם הייתה פעילות של מפעלות, כל כיתה ה' ו ו' הם קיבלו כניסה חינם למשחקים נגד הקטנות (כשמפעלות היו ממלאים את 10 או 11), הם התאהבו בקבוצה (אל אף שאחד מהוריהם אפילו אוהד ביתר) ומה אתם חושבים הייתה הבקשה שלהם למתנת בר מצווה? להיות בדרבי (כי למשחקים הגדולים מפעלות לא הכניסה), ובדרבי הם ראו את האולטראס בשער 5 ורצו להיות כמוהם... והיום כשהם בכיתה י"א וההורים מסכימים להם לנסוע לבד לתל אביב יש להם מנוי... אם בבית ספר הקטן שלנו יש כזו כמות... אני בטוח שגם למפעלות יש חלק בגדילת הקהל שלנו.

1. ב-20 שנה עוד לא יצא שחקן אחד לבוגרים של הפועל!
2. כל הכבוד ויפה שבאים משם אוהדים אבל בגלל זה אנחנו צריכים לסבול שהורסים לנו את הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 21:41 
red in blood כתב:
villa crespo כתב:
red in blood כתב:

שוב, למה הם חייבים משהו? הם יכולים להשתמש בשם כמו שכל האחרים משתמשים. אז הם לא קוראים לעצמם ״הפועל תל אביב f.c.״ אלא ״מפעלות חינוך ונוער - הפועל תל אביב״. מותר להם והם לא חייבים לנו כלום על זה.
על ההימצאות שלהם במשרדים אני מבין, אבל לא סגור על איך זה יעזור.
האחיזה שלהם במועדון היא לא כי הם יושבים בתוך המתקן. זה לא שאם הם ימצאו משרדים במקום אחר הם פתאום יהיו פחות קשורים לקבוצה.

אז כן, זה יפנה את ה-2 משרדים הללו, וייתכן ורק על זה צריך לעשות את זה, אבל זה לא יעזור אפילו בפורמיל.

הפועל תל אביב F.C זה פוטבול קלאב... מועדון כדורגל, הם לא יכולים להשתמש בזה! גם שימוש במתקנים הם עושים, במשרדים, בחלק מהצוות של הנוער, בסמל, מקבלים בגדים ועוד ציוד ומי יודע עוד מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 21:48 
ביקורים של שחקנים במחלקות השונות של מפעלות, אני יודע שהיו בעבר, לא בטוח אם יש גם היום.
(גם בגלל שלא ברור את מי ישלחו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
מה עם כל הטקסים שהם עושים בבלומפילד, גם זה מגיע להם?
עצוב איך צוחקים עלינו, ועוד אנחנו מוחאים להם כפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 23:44 
פואד יש לך הרבה טענות נכונות על הריסת הקבוצה. וברור שחלק מהגורמים מעורבים במפעלות חינוך. אבל הטענה שמפעלות כגוף הוא הבעיה של הפועל לדעתי משוללת מהיסוד.

אני חושב שמפעלות חינוך הוא ארגון מצויין וחשוב וחושב שבסך הכל הוא גם נותן הרבה נקודות זכות להפועל תל אביב.

וזה לא סותר את זה שאנשים שמעורבים שם גם עשו הרבה טעויות שפגעו בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 23:48 
אפשר לדעת במה המפעלות כל כך חשוב? חוץ מלארגן משחקים פופליסטים של ילדים ערבים יהודים, ומסע יח"צ ברחבי אירופה בכנסים מיותרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אפשר לדעת במה המפעלות כל כך חשוב? חוץ מלארגן משחקים פופליסטים של ילדים ערבים יהודים, ומסע יח"צ ברחבי אירופה בכנסים מיותרים?

אין לי שום מושג מה יש או אין שם
אבל אם לחשוב 'קרימינאלית' אז עמותה עם מותג חזק והרבה מוטבים
זאת פלטפורמה טובה לגיוס תרומות ומשיכת משכורות שמנות
(או הלבנת כספים רחמנה לצלאן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 00:01 
http://www.midot.org.il/Sites/midot/con ... uf_rep.pdf
עמוד 47
ומי שניהלה את קרן כהנוף בישראל היא שירה הרצוג ז"ל. בת דודתו של בוז'י

http://documents.guidestar.org.il/PDF/n ... 273809.pdf
http://documents.guidestar.org.il/PDF/n ... 273808.pdf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
http://www.midot.org.il/Sites/midot/con ... uf_rep.pdf
עמוד 47
ומי שניהלה את קרן כהנוף בישראל היא שירה הרצוג ז"ל. בת דודתו של בוז'י

http://documents.guidestar.org.il/PDF/n ... 273809.pdf
http://documents.guidestar.org.il/PDF/n ... 273808.pdf

לפי זה הם בכלל לא נקראים יותר הפועל תל אביב מפעלות ספורט אלא רק מפעלות ספורט. גם לא משתמשים יותר בשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
תקציב החדש של "מפעלות", 12.5 מיליון שקלים לשנת 2011, כולל לא רק כסף, אלא 7 מיליון שקלים בשווי שעות
התנדבות ושירותים שניתנים בחינם – כגון השימוש במגרשים של "הפועל". "לקרן היה ברור שבגלל גודל השקעתה לא
ניתן יהיה להחליף שקל בשקל ושחלק מהשקעתה הכספית תומר בתמיכות שוות ערך", אומרת הרצוג.

מסמך מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
ציטוט:
תקציב החדש של "מפעלות", 12.5 מיליון שקלים לשנת 2011, כולל לא רק כסף, אלא 7 מיליון שקלים בשווי שעות
התנדבות ושירותים שניתנים בחינם – כגון השימוש במגרשים של "הפועל". "לקרן היה ברור שבגלל גודל השקעתה לא
ניתן יהיה להחליף שקל בשקל ושחלק מהשקעתה הכספית תומר בתמיכות שוות ערך", אומרת הרצוג.

מסמך מעניין

אני בספק. זה משמש לקבלת פטור ממס הכנסה לתרום. הפועל לא משלמת מס על הכנסות הבעיות מס שלה זה על ניכוי במקור לשחקנים. מה יצא לה מעוד הוצאות למפעלות? זה אחרים שנותנים זמן ושימוש במתקנים ומקבלים בחזרה פטור ממס הכנסה על הזמן שלהם או על הצידו שלהם או על מתקנים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2015, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
אפשר תרגום רש"י?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: