ראיון עם הבן של המאמן שלנו
http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.2560608אם כבר הצ'צ'נים, אז עכשיו יש לו את רייכרט וגולדברג. איך השריף לא למד לקח ונכנס לקבוצה שאין לו סיכוי להצליח בה?
השריף אוהב אתגרים.
אם הוא ידע מראש שגילי ורמוט הולך להימכר, למה הוא לקח את הפועל? זו התאבדות.
מאמן של 30 שנה, שכל החיים שלו כדורגל ויושב שנה וחצי בבית ועדיין חי את הכדורגל, זה קשה. אני יודע שהסיטואציה בהפועל תל אביב השנה היא הכי גרועה שיכולה להיות, אבל אבא שלי אמר שזה אתגר והוא אוהב את זה.
היו לו כבר כמה ניסיונות לא טובים בקבוצות שהוא לקח באמצע העונה.
זה נכון, כרגע הפועל תל אביב זה רק שם, יש שם בלגן מבחינה כספית וניהולית. הוא אמר "אין לי מה להפסיד". זה גם מועדון שאחרי בית"ר ירושלים קרוב אליו, הוא זכה בגביע והיה שם אהוב מאוד. בעבר השם שלו עלה כמה פעמים כמועמד לחזור לשם.
הרבה שנים חיכית לקאמבק שלו להפועל.
האמת שכן, אי אפשר להוציא ממני את האהדה לשמשון אבל אם תגיד לי איפה אני רוצה שאבא שלי יאמן, מכבי או בית"ר, אני אגיד הכי טוב שיאמן בהפועל, יש לי חיבה לאדומים.
לא אהבת את הביקורת בעילום שם נגדו אחרי הדרבי.
בסדר, זו המחלה של השחקן הישראלי, הוא לא מסתכל על עצמו אם היה לא טוב, הוא יפיל על אחרים - המאמן לא בסדר, האימונים קשים. שחקנים שעושים בושות על הדשא עדיף שיסתכלו על עצמם. אלה שמדברים בעילום שם הם נמושות לדעתי.
שנים אני שומע שהשריף לא צריך לאמן בשביל כסף, שהוא מסודר מבחינת פרנסה. הוא קבלן? מה הוא עושה?
יש לו כל מיני עסקים, לא כל כך נעים להגיד.
קבלן? נדל"ן?
לא קבלן, נדל"ן, עוד כל מיני, דברים לגיטימיים.
הוא הופתע לרעה ממה שראה.
האמת שכן, אתה מצפה לרמה מסוימת כשאתה מגיע למועדון כמו הפועל תל אביב. לא ברור מה הם עשו חצי שנה.