GATE7 כתב:
מושקוביץ כתב:
GATE7 כתב:
מושקוביץ כתב:
למה לתבוע את טביב רק על ה-2.25 ולא על כל שאר החובות מתקופתו ?
מתוך הסכם המכירה כמה שזה לא היה נשארו 7.5 הבורר קבע שרמון חייב לטביב 5 והשאר צריך לחזור לקבוצה בגלל איזה הסכם עם "לאן".
בלי שום קשר לזה כל החובות מתקופת טביב הם על טביב וצריכים לחזור למועדון או לכל מי שחייבים לו. מה שרמון ניסה לעשות אם הבנתי נכון זה שכל הכסף שטביב חייב מתקופתו יקוזז מעסקת המכירה.
כלומר כספים שטביב חייב למועדון ילכו בעצם לרמון.
זה לא עונה על השאלה.
סך החובות של המועדון זה משהו כמו 28 מיליון.
מתוכם אחוז נכבד זה חובות מתקופת טביב כפי שפורט על ידי דובר המועדון לפני מספר ימים.
בהסכם של טביב עם מי שרכש את המועדון נאמר שטביב ערב לחובות מתקופתו. המועדון עבר מטביב לפני שנתיים וטביב טרם שילם את החובות.
מדוע הפועל/רמון לא תובעים את טביב ? למה אף אחד לא שואל את השאלה הזאת ולמה אף אחד לא עונה עליה ?
זה ועוד איך עונה על השאלה שלך כי שאלת על ה2.5-2.25.
בקשר ללמה לא תובעים מטביב את החובות כי קודם כל הרבה מהחובות האלה כנראה בכלל לא עוברים דרך הפועל. כל מי שתובע את המועדון צריך לדבר ישירות עם טביב.
ודבר שני ואני מצטער לנפץ לך את הבועה יכול להיות שהוא גם משלם.
לא, שאלתי למה תובעים רק חלק מהסכום ולא את כולו. אתה ניסית להסביר מה זה החלק מהסכום, שאת זה כבר ידעתי, אבל התעלמת משאר החוב.
ומה זה לא עוברים דרך הפועל ? כל הסיפור הרי מדבר על חובות לנושים של הפועל. הנושים האלה דופקים על הדלת של "הראל החזקות וכו'", לא על הדלת של טביב.
יכול להיות שהוא גם משלם אתה אומר ? סבבה. אז נראה לי שבנקודה הזאת אני אפסיק לשאול אותך כי לא נראה לי שיש לך מושג על מה אתה מדבר.
אני אשמח אם למישהו יש תשובה לשאלה שלי, אבל שלא מנסה לחרטט אותי, יוכל להסביר.