תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
עוד תנאים כתב:
לירון האדום כתב:
עוד תנאים כתב:
מי ששורק בוז בטענה שהוא "מוחה על העסקה" מפספס פה את הבן אדם שצריך למחות נגדו.
מי שנטו רוצה למחות על העסקה יכול לעשות את זה בשלטים, קללות וכל מה שאפשר לחשוב עליו שמופנה כלפי חיים רמון בלבד.
ראיתי פה כמה תגובות, אני חייב להדגיש משהו אחד: לא כל מי שמנתנגד לשריקות בוז האלה (למשל אני) חושב בהכרח שצריך גם לעודד אותו. כמו שכבר אמרו פה, לפי דעתי הדרך הכי טובה להתמודד עם המצב היא פשוט להתעלם ממנו - לא לעודד ולא לשרוק בוז. ולנסות ולדאוג שמחדלים כאלה לא יקרו יותר בעתיד. ללכת ראש בקיר זה בדרך כלל הפיתרון השגוי כמעט בכל דבר בחיים.

סבבה, אז אל תשרוק לו בוז אבל גם אל תמחא לו כפיים.

התלבטתי אם לרשום את מה שאני רושם עכשיו כי חשבתי שזה ברור מדי, אבל מסתבר שלא.(אגב לא מחאתי לו כפיים)
המחיאות כפיים משער 7 ו2 הם נטו קונטרה לשריקות בוז. ברגע שאלה יפסקו, גם המחיאות יפסקו.

לא לא כל דבר צריך קונטרה, אפשר גם לשבת ולסתום את הפה אם לא מבינים לא יודעים ולא מכירים את גודל הביזיון והשפל, לא צריך לעשות דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 18:31 
RedFox כתב:
עוד תנאים כתב:
לירון האדום כתב:
עוד תנאים כתב:
מי ששורק בוז בטענה שהוא "מוחה על העסקה" מפספס פה את הבן אדם שצריך למחות נגדו.
מי שנטו רוצה למחות על העסקה יכול לעשות את זה בשלטים, קללות וכל מה שאפשר לחשוב עליו שמופנה כלפי חיים רמון בלבד.
ראיתי פה כמה תגובות, אני חייב להדגיש משהו אחד: לא כל מי שמנתנגד לשריקות בוז האלה (למשל אני) חושב בהכרח שצריך גם לעודד אותו. כמו שכבר אמרו פה, לפי דעתי הדרך הכי טובה להתמודד עם המצב היא פשוט להתעלם ממנו - לא לעודד ולא לשרוק בוז. ולנסות ולדאוג שמחדלים כאלה לא יקרו יותר בעתיד. ללכת ראש בקיר זה בדרך כלל הפיתרון השגוי כמעט בכל דבר בחיים.

סבבה, אז אל תשרוק לו בוז אבל גם אל תמחא לו כפיים.

התלבטתי אם לרשום את מה שאני רושם עכשיו כי חשבתי שזה ברור מדי, אבל מסתבר שלא.(אגב לא מחאתי לו כפיים)
המחיאות כפיים משער 7 ו2 הם נטו קונטרה לשריקות בוז. ברגע שאלה יפסקו, גם המחיאות יפסקו.

לא לא כל דבר צריך קונטרה, אפשר גם לשבת ולסתום את הפה אם לא מבינים לא יודעים ולא מכירים את גודל הביזיון והשפל, לא צריך לעשות דווקא.

אני חושב שזה לגיטימי מצדם למחות כנגד שריקות הבוז. אני לא מכיר אותך ובגלל זה אני לא אכוון את מה שאני הולך להגיד ישירות אליך, אבל יש המון אוהדים ביציע ובכלל, שחושבים שהם יכולים ללמד את כולם מה זה הפועל, מה הם הערכים של המועדון, איך צריך להתנהג, במה צריך לתמוך. וגם אם זה לא נראה לחלק מכם, שער 7 ושער 2 הם אוהדים לא פחות משער 5, וזכותם לבחור כמו שזכותכם איך להתייחס לכל דבר שקשור בקבוצה ( רייכרט, רמון, טביב, דגלי ישראל, שירי שואה וכ'ו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
אם רייכרט לא משתין עלינו אחרי דרבים כשהוא חוזר הביתה הוא סמרטוט, אין קהל מטומטם יותר ולא לומד יותר ממה שנהיה מהפועל תל אביב.
מגיע לנו קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
המטרה היא שדבר כזה לא יחזור בעתיד.
המחאה היא בכדי שכל בעלים פוטנציאלי יבין כמה זה קו אדום מבחינתנו לקבל שחקן מושאל ממכבי.
וכן, גם ששחקנים יבינו שלא כדאי להם להיכנס לסיטואציה כזאת, ואם יעשו זאת יהיה ברור להם המחיר והתגובה של הקהל.

:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
האמת, הייתי בטוח שזה יגמר עם רייכרט וגולדברג, ושאין סיכוי שה"עסקה" הזו תמשיך להתממש.
הייתי בטוח שיעשו את המוות לשניים האלה ושזה יהיה ברור שאין סיכוי יותר ששחקנים של מכבי יושאלו שוב להפועל.

אז חשבתי, מסתבר שזה לא בטבע שלנו לשרוק בוז לשחקן של הפועל (כאילו שזה בטבע שלנו ששחקן של הפועל הוא בעצם שחקן של מכבי),
ומסתבר שזה לא יפה לשרוק בוז לילד (שבגיל 20 מרוויח יותר ממה שאני ארוויח בחיים, אבל הנפש העדינה שלו לא יכולה להתמודד עם שריקות בוז),
ומסתבר שזה בסדר שהפכנו להפועל חיפה, שכל מי שהופך לכוכב אצלנו עובר ליריבה העירונית, שבינתיים משאילה לנו את שחקני הנוער שלה כדי שישתפשפו קצת.

ג'ורדי יושב וצוחק, וגם בעונה הבאה הוא ישלח את הילדים שיצברו קצת ניסיון שיתרום להם כשחקני מכבי בעתיד,
כי כל עוד ימשיכו למחוא כפיים לזה ש"מה אתם רוצים ממנו, הוא לובש את החולצה האדומה", אף אחד לא יבין שמשהו פה לא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 19:56 
איזה מספר קהינדה רוצה? הוא אמר כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 19:57 
KID A כתב:

ג'ורדי יושב וצוחק, וגם בעונה הבאה הוא ישלח את הילדים שיצברו קצת ניסיון שיתרום להם כשחקני מכבי בעתיד,
כי כל עוד ימשיכו למחוא כפיים לזה ש"מה אתם רוצים ממנו, הוא לובש את החולצה האדומה", אף אחד לא יבין שמשהו פה לא בסדר.

הייתי אומר לאנשים פה שהחוסר תגובה/כפיים שרייכרט יקבל יגרום לזה שבשנה הבאה נקבל עוד 2 מושאלים ממכבי,
אבל מצד שני, הם לא רואים בזה כל כך בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 19:58 
teknoboy כתב:
אנטיגונה כתב:
המטרה היא שדבר כזה לא יחזור בעתיד.
המחאה היא בכדי שכל בעלים פוטנציאלי יבין כמה זה קו אדום מבחינתנו לקבל שחקן מושאל ממכבי.
וכן, גם ששחקנים יבינו שלא כדאי להם להיכנס לסיטואציה כזאת, ואם יעשו זאת יהיה ברור להם המחיר והתגובה של הקהל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 20:13 
שחר כתב:
אני מבין את כל הצדדים בסיפור הזה, עד אתמול הייתי משוכנע שצריך לעשות להם את המוות, אבל מודה שהרגשתי מועקה עם שריקות הבוז לרייכרט.

אין פה אמת מוחלטת וצדק של מאה אחוז לאחד הצדדים וכולם צודקים וטועים, סיטואציה מחורבנת לגמרי שהכניסו אותנו לתוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
KID A כתב:

הייתי אומר לאנשים פה שהחוסר תגובה/כפיים שרייכרט יקבל יגרום לזה שבשנה הבאה נקבל עוד 2 מושאלים ממכבי,
אבל מצד שני, הם לא רואים בזה כל כך בעיה

אם ההנהלה הנוחכית לא מבינה שהעיסקה הזאת פסולה אז כן נקבל עןד שחקנים ממכבי.
אני מקןןה ומאמין שבארי ושות' כבר הבינו שהרעיון שעומד בבסיס העיסקה הוא פסול מהיסוד. אני בטוח ששום שריקה לבן לא תשנה או תוסיף לנחרצות ההחלטה של ההנהלה.
מעבר לזה יש סיכוי יותר גדול ששחקנים ששומעים אותנו שורקים עכשיו לבן לא ירצו לבוא בהמשך.

ועוד משהו אחרון כל עוד נהיה עם תקציב שחקנים של הפועל חיפה נהיה בחלק גדול מהדברים כמו הפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 21:23 
אני חושב שהשאלה של שחקן ממכבי זה קו אדום ואסור לנו להשלים עם זה.
ובחימום השחקנים קיללתי אותו.
ניגשה אלי סבתא שלו לבושה באדום ועוד שני קרובי משפחה שלו לבושים באדום
הסברתי להם שאני מתנצל וזה לא אישי.שאני אשמח שהוא יהיה שחקן שלנו אבל אין מושאלים.
קודם כל הם אמרו לי שאני צודק והעסקה גרועה אבל שהוא לא אשם
אחרי זה הם עברו לספר על זה שהוא אוהד הפועל
המשכתי לצעוק לו בוז גם בתחילת המשחק מהר מאוד הפסקתי.הוא נלחם ורץ ועודד
אסור לנו להשלים עם המצב הזה אבל האש צריכה להיות מופנת להנהלה
שיבוא בארי ויסביר בדיוק מה ההסכם ומדוע הוא חושב שצריך לתת לו לשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 21:59 
הוקיץ' כתב:
שחר כתב:
אני מבין את כל הצדדים בסיפור הזה, עד אתמול הייתי משוכנע שצריך לעשות להם את המוות, אבל מודה שהרגשתי מועקה עם שריקות הבוז לרייכרט.

אין פה אמת מוחלטת וצדק של מאה אחוז לאחד הצדדים וכולם צודקים וטועים, סיטואציה מחורבנת לגמרי שהכניסו אותנו לתוכה.

בול!
שהכרוז הקריא את השם של רייכרט הייתי עוד בתור בחוץ ושרקתי בוז, ברגע שנכנסתי פשוט זה לא עבד לי... אני לא יכול לשרוק בוז לשחקן בקבוצה שלי! כולם חכמים גדולים ויבואו להסביר שהוא לא שחקן שלנו אבל הוא על המגרש ולובש אדום ומנסה להבקיע לכיוון הנכון וברגע הזה הוא הפועל!
אני מאוד מתקשה להבין את אלה שמקללים ושורקים בחרוף נפש אולי באמת משהו באהדה שלהם נדפק והצד השני העביר אותם על דעתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
fאם צריך אני מוכן לדבר עם קרויף שיבוא הביתה ויראה לך את החזוה שלו כדי שתשתכנע שהוא לא שחקן של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 23:29 
הפועל כתב:
fאם צריך אני מוכן לדבר עם קרויף שיבוא הביתה ויראה לך את החזוה שלו כדי שתשתכנע שהוא לא שחקן של הפועל

יקבלו את הכאפה שלהם עוד 3 חודשים כשהבן האובד יתראיין לעיתון ויתנצל בכל פינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 00:01 
אני לא אקבל כאפה כי אין לי ציפיות.
הקפטן שלי שיחק דרבי עם חוזה במכבי... אז עכשיו מה?
אין לי אמונה באף אחד ואני לא מצפה מהם לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 00:11 
zink כתב:
הפועל כתב:

יקבלו את הכאפה שלהם עוד 3 חודשים כשהבן האובד יתראיין לעיתון ויתנצל בכל פינה.

העיקר שהוא יעזור לנו להישאר בליגה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 00:27 
דרך אגב אני לגמרי לא בעד העסקה המבישה הזאת, זו בושה וחרפה שדבר כזה בכלל קורה. אני פשוט לא מבין איך אפשר לשרוק בוז לשחקן הפועל תוך כדי משחק ואיך זה משרת את הקבוצה?
במצב ההזוי הזה המטרה שלנו צריכה להיות חסימת הדרך של רייכרט חזרה למכבי ואם קצת מזל עוד שנה שנתיים עוד ידברו על הדיל ההזוי שמכבי עשו והפסידו שחקן ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 01:41 
הפועל כתב:
עוד תנאים כתב:
אף אחד לא הופך את שני המכביסטים האלה להבדל בין ירידת ליגה או לא, אבל מצד שני במצב המקצועי של הקבוצה שכל שחקן יותר גרוע מהשני , אי אפשר לוותר על אף שחקן חיזוק שהגיע.

אפשר בקלות. הנה ככה - לכו תזדיינו, מעדיף לרדת פעמיים ליגה מאשר להשביח אפילו טוסטר בשביל מכבי.
ואיי זה היה ממש קל!

מזל(לפחות בשבילי)שאתה לא האיש שקובע בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

אף אחד לא אומר שאין לו חוזה חתום במכבי לשנה הבאה וגם לעוד שנתיים, יש לו ואף אחד לא מתכחש לכך.
יחד עם זאת הוא לא יכול לשחק בהפועל אם אין לו חוזה חתום בהפועל. יכול להיות שבחוזה רשום שאת 250 אלף האלו הוא מקבל ממכבי,
זה עדין לא משנה את העבודה שהוא שחקן עם חוזה בהפועל, וחוזה תקף, בעוד החוזה שלו במכבי כרגע לא בתוקף.
עכשיו אתה יכול להתלונן על זה שמכבי משלמים את המשכורת של השחקנים שלנו, וגם על זה אין אף אחד שיגיד שאתה טועה, אבל בסופו
של יום לא מעט שחקנים אצלינו מקבלים כסף מ"גורם חיצוני", ובמקרה הזה מכבי הם הגורם החיצוני הממן כמה שהזוי ופסול הדבר.

בכל מקרה אשמח אם הרמן יגיע אלי לבית, רק תגיד לי מתי שאפתח את הבורג של המעקה =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

מחזק
היה רמון. הלך רמון. מקווה שהאיש הזה הוא היסטוריה שנירצה לשכוח.
האיש הקובע כיום בהפועל זה בארי. הביקורת על המשך שיתופם בסגל צריך להיות מופנה בראש ובראשונה אליו. אסור לתת לו להיסתתר תחת " זו הירושה שקיבלתי".
במסגרת הקרדיט שצריך לתת לו צריך גם לדרוש ממנו להסביר בבהירות מדוע צריך לתת לרייכרט לשחק ומה הוא יעשה ומהר כדי שהשחקן ישאר אצלינו לעד. אחרת אם כל הצער שבכך בן רייכרד ימשיך לקבל שריקות בוז ויפגע כמעט ללא עוול בכפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 08:55 
אדום אופטימי כתב:
מהפכה כתב:

מחזק
היה רמון. הלך רמון. מקווה שהאיש הזה הוא היסטוריה שנירצה לשכוח.
האיש הקובע כיום בהפועל זה בארי . הביקורת על המשך שיתופם בסגל צריך להיות מופנה בראש ובראשונה אליו. אסור לתת לו להיסתתר תחת " זו הירושה שקיבלתי".
במסגרת הקרדיט שצריך לתת לו צריך גם לדרוש ממנו להסביר בבהירות מדוע צריך לתת לרייכרט לשחק ומה הוא יעשה ומהר כדי שהשחקן ישאר אצלינו לעד. אחרת אם כל הצער שבכך בן רייכרד ימשיך לקבל שריקות בוז ויפגע כמעט ללא עוול בכפו.

אם אני מסכים עם אופטימי כבר קרה משהו טוב מכל הדרעק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
הוא אמר למצלמות אחרי המשחק.

"אם הפועל ת"א היתה במצב פנטסטי ולא היינו צריכים חיזוק ברמה שקיבלנו, אז אני איכשהו יכול להבין את זה (את שריקות הבוז והקללות), אבל אנחנו צריכים את זה, אנחנו מתמודדים בתחתית, אנחנו לא רוצים לרדת ליגה..."
"ואנחנו חייבים להישאר בליגה, זה לא עניין של פלייאוף עליון, ואנחנו ראינו היום שחקן צעיר, שחקן מעולה, עם עתיד גדול. אני מבהיר פה - להפועל ת"א יש אופציה עליו, כי חלק מהקהל שצעק ביום שישי אמר אתם משביחים שחקן של מכבי. אז זה לא אומר שאנחנו נקנה אותו אבל אנחנו נשתדל לא להשביח אותו, אנחנו נשתדל להשאיר אותו בבית, הוא נראה לי בחור נהדר, ועל סמך משחק אחד נראה שחקן נהדר."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
מדהים.
הפועל מכבי נוער תל אביב.
כבר אי מה להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
http://www.the7eye.org.il/146612
כל חייו ועוד קצת

"רייכרט: כל חיי חיכיתי ללבוש את החולצה האדומה". הכותרת הזו הוסרה מ-one זמן קצר לאחר עלייתה.
בן רייכרט שיחק עד לפני שבוע במכבי תל-אביב, שם הרבו לשרוק לו בוז בגלל היותו אוהד הפועל תל-אביב בצעירותו.
בשבוע שעבר עבר להפועל תל-אביב במסגרת עסקת גילי ורמוט, אבל בסיום העונה הוא אמור לחזור למכבי.
בשבת האחרונה ספג קיתונות של בוז ושנאה מאוהדי הפועל במשחקו הראשון במדי הקבוצה, ואז בא למחרת one ופירסם ציטוט מפיו, שאמור להרגיע את האדומים, ומצד שני לגרום לו בעתיד לבלגן אצל הצהובים.
אז רייכרט אמר את הציטוט המיוחס לו, או לא אמר?
סוכנו של השחקן הוא אבי נמני, אחד שיש לו דיבור ישיר עם אופירה אסייג, מנהלת התוכן של one.
כך או כך, כאמור, הידיעה הזו הוסרה במהרה.
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 09:46 
בטח שאמר, ואז הסוכן קלט שהילד מחבל לעצמו בקריירה כי הוא שחקן של מכבי תחת חוזה ולשחקנים של מכבי עדיף לא להתבטא ככה כי במכבי עוד זוכרים מה זו יריבות עירונית אז בחוכמה הורידו את הידיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 09:50 
אנטיגונה כתב:
הוא אמר למצלמות אחרי המשחק.

"אם הפועל ת"א היתה במצב פנטסטי ולא היינו צריכים חיזוק ברמה שקיבלנו, אז אני איכשהו יכול להבין את זה (את שריקות הבוז והקללות), אבל אנחנו צריכים את זה, אנחנו מתמודדים בתחתית, אנחנו לא רוצים לרדת ליגה..."
"ואנחנו חייבים להישאר בליגה, זה לא עניין של פלייאוף עליון, ואנחנו ראינו היום שחקן צעיר, שחקן מעולה, עם עתיד גדול. אני מבהיר פה - להפועל ת"א יש אופציה עליו, כי חלק מהקהל שצעק ביום שישי אמר אתם משביחים שחקן של מכבי. אז זה לא אומר שאנחנו נקנה אותו אבל אנחנו נשתדל לא להשביח אותו, אנחנו נשתדל להשאיר אותו בבית, הוא נראה לי בחור נהדר, ועל סמך משחק אחד נראה שחקן נהדר."

קל מאד היה להבין שהוא נגד שריקות הבוז...
בכל פעם ששרקתי בוז הוא לא אהב את זה בלשון המעטה ואף התעצבן על הבוז משער 5.
הציטוט שלו אנחנו לא רוצים להשביח שחקנים אבל זה לא אומר שנקנה אותו - מגוכך.
מה בעצם אתה אומר ? לא נשביח אבל לא נקנה? אז יאללה ליציע !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בן רייכרט
הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הפועל כתב:

אף אחד לא אומר שאין לו חוזה חתום במכבי לשנה הבאה וגם לעוד שנתיים, יש לו ואף אחד לא מתכחש לכך.
יחד עם זאת הוא לא יכול לשחק בהפועל אם אין לו חוזה חתום בהפועל. יכול להיות שבחוזה רשום שאת 250 אלף האלו הוא מקבל ממכבי,
זה עדין לא משנה את העבודה שהוא שחקן עם חוזה בהפועל, וחוזה תקף, בעוד החוזה שלו במכבי כרגע לא בתוקף.
עכשיו אתה יכול להתלונן על זה שמכבי משלמים את המשכורת של השחקנים שלנו, וגם על זה אין אף אחד שיגיד שאתה טועה, אבל בסופו
של יום לא מעט שחקנים אצלינו מקבלים כסף מ"גורם חיצוני", ובמקרה הזה מכבי הם הגורם החיצוני הממן כמה שהזוי ופסול הדבר.

אתה יכול להיות פרופסור ללוליינות עם הגמישות שאתה מפגין בהתפתלויות האלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 16:08 
zink כתב:
בטח שאמר, ואז הסוכן קלט שהילד מחבל לעצמו בקריירה כי הוא שחקן של מכבי תחת חוזה ולשחקנים של מכבי עדיף לא להתבטא ככה כי במכבי עוד זוכרים מה זו יריבות עירונית אז בחוכמה הורידו את הידיעה.

אתה מבין, השחקן רק צייץ שהוא מחוייב להפועל ומהר הסוכן שלו השתיק אותו כי הוא חוזר למכבי, שלא יהיו לו צרות.
למה כל המעודדים לא מנסים לחשוב איזה צרות יהיו לו שם אם הוא יעזור להפועל להישאר בליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
למעשה כל אלו ששורקים לו בוז רק רוצים לעזור לו לחזור לאוהדים הצהובים, הם עושים את זה מאהבה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 פברואר 2015, 16:12 
גורם חיצוני שמממן עסקת העברה מקבל כבוד, שמחה מזה שהוא תורם ואולי רווח עתידי ממכירת השחקן.
גורם חיצוני שמממן עסקת השאלה (מכבי, לפי הדוגמא של אלדוד) מקבל שחקן מושבח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: