מושקוביץ כתב:
el dudernio כתב:
מושקוביץ כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:
[quote="redrony"] כבוד עצמי זה לא האישיו פה. כבוד עצמי ואגו מפילים בסוף את כולם.
העניין הוא אחד ויחיד, איך מועדון כמו הפועל יכול להמשיך ולהגשים את השאיפות שלו. בטח לא ע״י השאלות שחקנים מקבוצות שאמורות להתחרות איתו על השאיפות האלה (גם אם עכשיו זה לא המצב). אז זכותו ואף חובתו של הקהל למחות נגד העניין הזה. זו מחאה דרך השחקנם האלה ולא נגדם. המחאה היא נגד מי ששם אותם במצב הבלתי אפשרי הזה. אין לי שום דבר נגד רייכרט או נגד גולדברג.
אבל אני חייב להגיד משהו נוסף: הייתי היום בבלומפילד וכמה שרתחתי על העסקה הזו וכמה שאני חושב שכל מחאה היא לגיטימית בשביל שהפועל לא יהפכו להיות חממת גידול למכבי, שריקות בוז נגד שחקן של הפועל שהוא משחק זה דבר נוראי. בסוף שמרגישים את זה בפועל, זה נוראי. חייבת להיות דרך אחרת.
הכל טוב ויפה רק שהוא לא שחקן של הפועל ולא משנה כמה תכתבו את זה זה לא יהפוך אותו לשחקן של הפועל.
גם ללבוש חולצה של הפועל זה לא מה שהופך אותך לשחקן של הפועל, אחרת אני שחקן של הפועל כבר 30 עונות.
כן, אבל זו לא הבעיה העיקרית במצב הזה, זה שרייכרט לא שחקן של הפועל. גם גוזלן לא היה שחקן של הפועל (אני דרך אגב התנגדתי להבאה של גוזלן בדיוק כמו שאני מתנגד לרייכרט).
הבעיה היא כל הסיטואציה שנוצרה סביב ורמוט וביעקר בגלל שזו מכבי.
וכרגע, עם כל ההתפלפלות שלך, רייכרט משחק בהפועל, מה לעשות...
דרך אגב, אני מת שתסביר לי מה זה אומר להיות שחקן של הפועל
שחקן של הפועל זה שחקן עם חוזה בהפועל עם משכורת שמשולמת על ידי הפועל.
אני נגד השאלות באופן כללי אבל אני דיי בשוק שאני צריך להסביר פה לאנשים למה להשביח שחקנים לחיפה זה על הפנים אבל להשביח שחקנים למכבי זה גרוע פי מיליון.
ריכרט עם חוזה בהפועל שאושר ע"י הבקרה אחרצ הוא לא יכל ללבוש אתמול חולצה אדומה.
רק שה"מימון החיצוני" של המשכורת שלו ידוע.
אבל זה בסדר הקהל הזה תמיד היה טוב בלשקר לעצמו בשביל "להרגיש" נאור.
אז עכשיו הוא מחפיץ בני אדם בשביל שיהיה לו איך לפרוק תסכולים.
תמיד אפשר לסמוך על אל-דוד שיבוא ויתעלם מהנקודות החשובות באמת כדי שאחת התאוריות ההזויות שלו תעמוד במבחן המציאות.
מחפיץ בני אדם...נכון.
לא יודע מי אתם ומה אתם ומה נהיה ממכם כבר.[/quote]
כשאין מה להגיד לענין תמיד אפשר לסמוך על הפורום שתרדו לפסים אישים.
מי שקבע שהוא "רכוש" של מכבי זה מי ששרק בוז כי יש לו שם חוזה עתידי.
מי שקבע שהוא "רכוש" של מכבי זה אלו שהחזיקו שלט שאמר את זה בצורה גלויה.
אתם כנראה עוד לא הפנמתם שהבעיה היא לא שמכבי משאילה אלינו שחקנים, אלא ששום שחקן לא מוכן לשים את עתידו במועדון.
לכן ורמוט עזב. לכן בן סירב לעבור אלא אם משדרגים ומאריכים לו את החוזה בצד השני של העיר.
כרגע אנחנו הקבוצה האחרונה ששחקנים רוצים לשחק בה, וזה ממש לא בגלל רייכרט.