תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Daniel כתב:
בסיום המשחק, רייכרט היה נסער מאוד ואמר לבני משפחתו: "כל חיי חיכיתי ליום הזה ללבוש את החולצה של הפועל ת"א, אבל אני מבין את הקונפליקט שנוצר ואני מקווה שהמצב ישתנה בהמשך"
תכלס? יצא גבר לא יודע מה אוהדי מכבי יגיבו על זה.

אם הוא אומר את זה בקולו, בראיון, מבחינתי אין איתו בעייה.

אני גם יודע שהובהר שלו שזה ממש לא אישי נגדו.

בחיים לא יגיד בראיון שהוא רכוש מכבי תל אביב
אבל ידוע שהוא בא מבית של אוהדי הפועל
בגיל 16 לא כותב כל ילד שתהיה למכבי שואה...

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:49 
פאביו כתב:
19 כתב:
Daniel כתב:
בסיום המשחק, רייכרט היה נסער מאוד ואמר לבני משפחתו: "כל חיי חיכיתי ליום הזה ללבוש את החולצה של הפועל ת"א, אבל אני מבין את הקונפליקט שנוצר ואני מקווה שהמצב ישתנה בהמשך"

אני גם יודע שהובהר שלו שזה ממש לא אישי נגדו.

בחיים לא יגיד בראיון שהוא רכוש מכבי תל אביב
אבל ידוע שהוא בא מבית של אוהדי הפועל
בגיל 16 לא כותב כל ילד שתהיה למכבי שואה...

אם הוא לא אומר כי הוא צריך את האוהדים שלהם מעוד שלושה חודשים, אז הם יכולים לקבל אותו כבר עכשיו. הוא מחוייב להם, ואין לי בעייה עם זה. הוא שחקן שלהם. הוא רוצה לשחק בהפועל? ברוך הבא, אבל אין להיות מחוייב גם למכבי וגם להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בן רייכרט
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Daniel כתב:

אני גם יודע שהובהר לו שזה ממש לא אישי נגדו.

פורסם בוואן ואחרי כמה דקות נמחק כנראה מחשש לתגובה מאוהדי מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
מקווה מאוד שאיכשהו יהיה רוכש לקבוצה עד סוף העונה, יועברו מסרים לרייכרט שרוצים אותו בהפועל ומוכנים לשלם עליו, והוא יעבור רשמית להפועל.
רק שחקן שמאוד אוהב את המועדון משחק כמו שהיא שיחק אתמול. אני בטוח ששון גולדברג לעומתו יהיה חתיכת ביזיון עם כל הקללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בן רייכרט
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:54 
Daniel כתב:
19 כתב:
Daniel כתב:

אני גם יודע שהובהר לו שזה ממש לא אישי נגדו.

פורסם בוואן ואחרי כמה דקות נמחק כנראה מחשש לתגובה מאוהדי מכבי

הוא יכול ללכת לכלי תקשורת אחר.

לא תשובה של פוליטיקאי שתכסה אותו מכל כיוון. מחוייב למכבי, או להפועל? זה הכל.
זה המקום שהחיים גלגלו אותו אליו, החיים לא תמיד ורודים ולפעמים יש סיטואציות חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:54 
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:
ההחלטה הכי נבונה שהקהל יכל לעשות זה לקלל את ההנהלה שהביאה אותו (איפה כל ה-2000 איש שקיללו את רייכרט, למה הם לא היו מול הבית של רמון השבוע? אולי כי בבלומפילד זה קל?).
מה שעשו לרייכרט אתמול זה הדרך הכי קלה להתמודד עם התסכול שהצטבר אצל הקהל.
לא תשברו אותנו, אנחנו לא מכבי. בלה בלה בלה. חיים רמון לא סופר אוהדים שהוא מחרבן עליהם כבר 3 שנים, לא מבין למה הם ציפו.

200 מתוך אלה שקיללו את רייכרט היום לפני 3 ימים היו בבית של רמון.
איפה אתה היית?

אני אענה במקומו. אני עבדתי ופירנסתי את אישתי וילדי. זה בסדר מבחינתך שאנחנו עבדנו במקום ללכת לביתו של רמון, ועדיין חושבים שהאשמים הם מי שעשו את העסקה המבישה הזאת ולא בן רייכרט?
כל אחד פה עושה שרירים.

אין בעיה בכלל, אבל אתה בטח לא יכול לבוא בטענות לאחרים למה הם מחאו בבלומפילד ולא מול הבית של רמון ולצחוק עליהם כי זה קל.
נכון?

ברור שלא. אני לא בא בטענות לאיש, אלא יוצא נגד אלא שבאים בטענות למי שלא חושב כמוהם. לבוא ולומר שלדעתי המחאה צריכה להיות נגד מי שרקם את העסקה ולא נגד בן רייכרט זה לבוא בטענות? ממש לא. זו הבעת דעה. לקרוא למי שלא שרק אתמול בוז סמרטוט זה לא רק לבוא בטענות, אלא הרבה מעבר ותגובה ילדותית ומפגרת.
ואגב, אחי הצעיר היה שותף מלא למחאה מול ביתו של טביב וגם ביקר בביתו של רמון. הוא לא שרק בוז לרייכרט. יש פה מגוון של דעות. כמו שאני מכבד את דעתכם (הלגיטימית לגמרי) תכבדו את דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:56 
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:
ההחלטה הכי נבונה שהקהל יכל לעשות זה לקלל את ההנהלה שהביאה אותו (איפה כל ה-2000 איש שקיללו את רייכרט, למה הם לא היו מול הבית של רמון השבוע? אולי כי בבלומפילד זה קל?).
לא תשברו אותנו, אנחנו לא מכבי. בלה בלה בלה. חיים רמון לא סופר אוהדים שהוא מחרבן עליהם כבר 3 שנים, לא מבין למה הם ציפו.

איפה אתה היית?

אני אענה במקומו. אני עבדתי ופירנסתי את אישתי וילדי. זה בסדר מבחינתך שאנחנו עבדנו במקום ללכת לביתו של רמון, ועדיין חושבים שהאשמים הם מי שעשו את העסקה המבישה הזאת ולא בן רייכרט?
כל אחד פה עושה שרירים.

אין בעיה בכלל, אבל אתה בטח לא יכול לבוא בטענות לאחרים למה הם מחאו בבלומפילד ולא מול הבית של רמון ולצחוק עליהם כי זה קל.
נכון?

ברור שלא. אני לא בא בטענות לאיש, אלא יוצא נגד אלא שבאים בטענות למי שלא חושב כמוהם. לבוא ולומר שלדעתי המחאה צריכה להיות נגד מי שרקם את העסקה ולא נגד בן רייכרט זה לבוא בטענות? ממש לא. זו הבעת דעה. לקרוא למי שלא שרק אתמול בוז סמרטוט זה לא רק לבוא בטענות, אלא הרבה מעבר ותגובה ילדותית ומפגרת.
ואגב, אחי הצעיר היה שותף מלא למחאה מול ביתו של טביב וגם ביקר בביתו של רמון. הוא לא שרק בוז לרייכרט. יש פה מגוון של דעות. כמו שאני מכבד את דעתכם (הלגיטימית לגמרי) תכבדו את דעתי.

בהודעה שאתה מצטט נשאל למה אלה ששורקים בוז, לא היו ליד הבית של רמון. לגיטימי לשאול אם מי שבא על זה בטענות היה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:57 
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:

איפה אתה היית?

כל אחד פה עושה שרירים.

נכון?

מה שכתבת הוא אחלה אבל הוא לא קשור.
התגובה שלי הייתה לזה:
ציטוט:
איפה כל ה-2000 איש שקיללו את רייכרט, למה הם לא היו מול הבית של רמון השבוע? אולי כי בבלומפילד זה קל?).

אין לך שום לגיטימיות לכתוב דבר כזה כשאתה בעצמך נשאר בבית. בבלומפילד זה קל? לדעתי הרבה יותר קל לשבת עם הסמארטפון ולכתוב שהמחאה צריכה להיות X ולא Y.
אם זה מה שאתה כותב, אל תבוא בתלונות כששואלים אותך איפה היית כשעשו את המחאה שאתה מבקש.
הפוסל במומו פוסל וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לסכם שהמצב בעייתי לכל הצדדים בן , שער 7 , שער 5 , הקבוצה .
בן- שהיה אוהד הפועל , בשם הקריירה עבר ליריבה השנואה . ועד שהתחיל להתקבל על דעת האוהדים המגעילים בצהוב עבר אלינו כחלק מטרייד מגוחך .
שער 5- לא אוהבים את העובדה ששינה את עורו מאוהד אדום למכביסט כדי להתחבב על האוהדים המגעילים בצהוב .. ו... הקטע שיחזור אליהם אם יהיה טוב אצלנו (אם לא יהיה טוב יישאר ??)
שער 7 - (כאחד שישב שם אתמול)- חלק מהם ממש בסדר שיחזור למכבי ובאה לעשות אצלנו "קייטנה" ,זה פשוט לא מתקבל על הדעת !!!
האחרים דואגים באמת ובתמים לנשמתו הצעירה של השחקן ובגלל זה מוחאים לו כפיים .
הקבוצה - מבחינה מקצועית יכולה ממש להרוויח ממנו כי להבדיל מהאחרים הוא התאמן בקבוצת כדורגל אמיתית ומוסדרת עם מאמנים (המון) ועוד בעלי תפיקידים שעושים אותך שחקן טוב בכמה רמות .
ומבחינה ניהולית-כישלון גדול בטרייד הזה . במקום לדרוש שחקן אחד מוכח שיעבור אלינו, קיבלנו אוסף של צעירים להשבחה בשביל הקבוצה שאנחנו הכי מתעבים ביקום . בושה !!! לכו ללמוד מבני סכנין איך מנהלים מו"מ כי מכל הכשלנות החיפאים שהגיעו אלינו הם לקחו שחקנים אמיתיים שנראה שיש להם עתיד ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
מתקשה להאמין שגולדברג ימלא את תפקיד המגן השמאלי בצורה גרועה יותר מכל אופציה אחרת בסגל (צ'קול, ליאור לוי, אוחיון), גם אם יזרקו חזיז מטר ממנו מהיציע ויעשו לו את המוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:00 
19, צודק, לא שמתי לב (ויצאתי חציל) :LOMASHOO:
בכל מקרה, הנקודה שלי היא אותה נקודה.
NARKOTIKA קבל את סליחתי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לסכם ככה
הלוואי שער שבע היה מעודד את הפועל כולה אחוז ממה שעודד אתמול את הרכוש של מיטש באדום

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אבל אני לא קיללתי את רייכרט, זה בדיוק הנקודה.
הטענה שלי היא שמי שאשם בזה ששחקנים של מכבי משחקים בהפועל זה חיים רמון, עליו צריך להוציא את כל הרפש והזבל.
אני לא הייתי מול הבית שלו ולא קיללתי גם את בן, לכן אני לא משתייך לאותה קבוצה שאני לא מצליח להבין את הרציונאל שלה, או יותר נכון מבין שהרציונאל שלה הוא לצאת על חלשים.
לדעתי, היו צריכים לקלל רק (!) את מי שאחראי לעסקה הזו, אחר כך אם ממש כועסים אז את המאמן שמרכיב אותם, ובסוף את השחקן.
לדעתי, ההחלטה לקלל את בן רייכרט כאילו היה ערן זהבי, נובעת בראש ובראשונה כי זה הכי קל ונוח. לא כי זה הכי נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:06 
אין החלטה לקלל את בן רייכרט, יש החלטה לשרוק בוז לכל שחקן של מכבי שלובש חולצה של הפועל.
וזה לא אמור לעצור אותנו מלעשות מחאה נגד הבעלים (שהייתה) ולגרום לו לעזוב (כבר קרה, תיאורטית)

אגב, גם אני חושב שלא צריך לקלל אותו. לשרוק בוז על כל נגיעה ובכל הזדמנות. "לך מפה מכביסט" זה לא קללה. אבל היו אנשים שסתם קיללו, וזה באמת מיותר.

ב'תכלס 95% ממוחאי הכפיים זה אנשים שגם שרקו בוז ל "הנהלה זונה"- ככה שהבסיס של הדיון הזה מאוד חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:10 
לרמון הלכו הביתה, וגם קיללו אותו במגרש, לא שאני מבין מה זה יעזור, כי הוא בכלל בחו"ל. גם לזה שרקו בוז אגב.

בפעם המיליון, אין לאף אחד בעייה עם רייכרט, הלוואי ויחתום בהפועל. מבחינתי האישית כרגע מספיק שיבהיר שהוא רוצה לשחק בהפועל ומחוייב להפועל (לא "כרגע אני פה" מתחמק ופרווה). אני לא רוצה שחקנים שמחוייבים גם למכבי אצלי. הייתי שורק בוז גם לורמוט אם היה נחתם חוזה שהוא עובר למכבי בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לרמון הלכו הביתה, וגם קיללו אותו במגרש, לא שאני מבין מה זה יעזור, כי הוא בכלל בחו"ל. גם לזה שרקו בוז אגב.

בפעם המיליון, אין לאף אחד בעייה עם רייכרט, הלוואי ויחתום בהפועל. מבחינתי האישית כרגע מספיק שיבהיר שהוא רוצה לשחק בהפועל ומחוייב להפועל (לא "כרגע אני פה" מתחמק ופרווה). אני לא רוצה שחקנים שמחוייבים גם למכבי אצלי. הייתי שורק בוז גם לורמוט אם היה נחתם חוזה שהוא עובר למכבי בסוף העונה.

ציטוט:
השחקן בן רייכרט ביקש למסר הודעה לאוהדי הקבוצה לפני המשחק: "אני מרגיש מחויב במאה אחוז להפועל ולהצלחה שלה. אני עכשיו שחקן הפועל תל אביב וזה מה שחשוב. אעשה הכל לטובת והצלחת הקבוצה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:16 
לא עכשיו, לא כרגע, לא הודעות של פוליטיקאים.

הוא בקולו אומר שהוא רוצה ושמח להיות שחקן בהפועל תל אביב. לא ללכלך על מכבי, לא שהוא רוצה לסיים פה את הקריירה. רק תגובה לגיטימית של שחקן של הפועל תל אביב.

אני אבין אותו אם הוא לא ירצה לעשות את זה, אבל אי אפשר לרקוד על שתי חתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:20 
אני מודה, אחרי אתמול יצא לי לחשוב על כל הנושא הזה שוב
בהתחלה היה לי ברור שההשאלות האלו פסולות וצריך לעשות הכל כדי למנוע את השיתוף של רייכרט
אבל אתמול זה צבט לשמוע שריקות בוז על כל נגיעה בכדור של שחקן שכפו עליו את כל המצב הזה
ההתלבטות בין לשמור על העקרונות או לרדת ליגה ממש לא תופסת כאן. אם נוותר על ערכים ועקרונות בסיסיים אז זה ממש לא משנה באיזו ליגה נהיה.
הבעיה היא שיש כאן התנגשות אחרת. מצד אחד- אנחנו לא משאילים שחקנים ממכבי. מצד שני אני לא בטוח שבטבע שלנו אנחנו קהל ששורק בוז לשחקנים שמשחקים אצלנו.
אני גם לא בטוח אם זה יהיה הוגן להעמיד את אלי כהן במצב שהוא צריך להתחשב בשיקולים לא מקצועיים כשגם ככה הסגל שלו מוגבל בצורה מפחידה (למרות שזה שיקול משני).

בשורה התחתונה ואחרי שחשבתי על זה עוד פעם, לדעתי אולי כדאי להריץ את שלושת החודשים האלה בלי שריקות בוז ובלי מחיאות כפיים.
רייכרט ייתן מה שייתן ובסוף העונה יטוס חזרה למכבי יחד עם הילד השני. להודיע מעכשיו שאנחנו לא מממשים שום אופציית השאלה שנה הבאה- לא רייכרט, לא אלטמן לא צ'בוטה ולא צ'יפוטלה.

זו ללא ספק סיטואציה מחורבנת אבל אשם בה רק בן זונה אחד שאני בהחלט מאחל לו את כל הרע שבעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
זה בכלל לא מעניין מי אשם במצב הנוכחי.
רמון לא קובע כבר כלום במועדון. ההנהלה צריכה לקחת את המושאלים ממכבי ולזרוק אותם ליציע עד סוף העונה.
ואם הם לא עושים את זה, כי זה מגדיל ב2% את סיכויי ההשיארות שלנו בליגה אז צריך לשרוק בוז.
וחשוב מכך צריך לשרוק בוז כדי להבהיר להנהלה שתהיה שנה הבאה, וזאת שאחריה, וזאת שב100 השנים הבאות שהצעד הזה הוא בלתי נסלח.
מי שמוחל על כבודו היום, ימחול עליו שבעתיים מחרתיים, ועוד 5 שנים יהפוך להפועל פ"ת.
זה עצוב, זה מתסלכל, זה מעצבן, אבל זה הדבר הנכון היחיד לעשות ואין בלתו.

אני פשוט לא מבין איך כששאול אייזנברג עשה הכל כדי להפוך את הפועל לבית אליעזר שמשחקת בצהוב ביד אליהו זה היה ברור לכולם שמדובר בפשע בלתי נסלח, אבל עכשיו יש שתיקה וסהכמה להפיכה לחממת שחקנים למכבי עם כל מיני תירוצי אישה מוכה עלובים של "זה רק פעם אחת, הוא לא יעשה את זה שוב".

צר לי על הבוטות, אבל יש ביטוי באנגלית שמתאים בול לכל מי שמקבל את זה בהבנה - grow a pair

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:34 
pogi כתב:
אני מודה, אחרי אתמול יצא לי לחשוב על כל הנושא הזה שוב
בהתחלה היה לי ברור שההשאלות האלו פסולות וצריך לעשות הכל כדי למנוע את השיתוף של רייכרט
אבל אתמול זה צבט לשמוע שריקות בוז על כל נגיעה בכדור של שחקן שכפו עליו את כל המצב הזה
ההתלבטות בין לשמור על העקרונות או לרדת ליגה ממש לא תופסת כאן. אם נוותר על ערכים ועקרונות בסיסיים אז זה ממש לא משנה באיזו ליגה נהיה.
הבעיה היא שיש כאן התנגשות אחרת. מצד אחד- אנחנו לא משאילים שחקנים ממכבי. מצד שני אני לא בטוח שבטבע שלנו אנחנו קהל ששורק בוז לשחקנים שמשחקים אצלנו.
אני גם לא בטוח אם זה יהיה הוגן להעמיד את אלי כהן במצב שהוא צריך להתחשב בשיקולים לא מקצועיים כשגם ככה הסגל שלו מוגבל בצורה מפחידה (למרות שזה שיקול משני).

בשורה התחתונה ואחרי שחשבתי על זה עוד פעם, לדעתי אולי כדאי להריץ את שלושת החודשים האלה בלי שריקות בוז ובלי מחיאות כפיים.
רייכרט ייתן מה שייתן ובסוף העונה יטוס חזרה למכבי יחד עם הילד השני. להודיע מעכשיו שאנחנו לא מממשים שום אופציית השאלה שנה הבאה- לא רייכרט, לא אלטמן לא צ'בוטה ולא צ'יפוטלה.

זו ללא ספק סיטואציה מחורבנת אבל אשם בה רק בן זונה אחד שאני בהחלט מאחל לו את כל הרע שבעולם

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:39 
הפועל כתב:
זה בכלל לא מעניין מי אשם במצב הנוכחי.
רמון לא קובע כבר כלום במועדון. ההנהלה צריכה לקחת את המושאלים ממכבי ולזרוק אותם ליציע עד סוף העונה.
ואם הם לא עושים את זה, כי זה מגדיל ב2% את סיכויי ההשיארות שלנו בליגה אז צריך לשרוק בוז.
וחשוב מכך צריך לשרוק בוז כדי להבהיר להנהלה שתהיה שנה הבאה, וזאת שאחריה, וזאת שב100 השנים הבאות שהצעד הזה הוא בלתי נסלח.
מי שמוחל על כבודו היום, ימחול עליו שבעתיים מחרתיים, ועוד 5 שנים יהפוך להפועל פ"ת.
זה עצוב, זה מתסלכל, זה מעצבן, אבל זה הדבר הנכון היחיד לעשות ואין בלתו.

אני פשוט לא מבין איך כששאול אייזנברג עשה הכל כדי להפוך את הפועל לבית אליעזר שמשחקת בצהוב ביד אליהו זה היה ברור לכולם שמדובר בפשע בלתי נסלח, אבל עכשיו יש שתיקה וסהכמה להפיכה לחממת שחקנים למכבי עם כל מיני תירוצי אישה מוכה עלובים של "זה רק פעם אחת, הוא לא יעשה את זה שוב".

צר לי על הבוטות, אבל יש ביטוי באנגלית שמתאים בול לכל מי שמקבל את זה בהבנה - grow a pair

אין פה שום שתיקה ושום הסכמה ומבחינתי להחזיר למכבי את המושאלים כבר היום. המקום שלהם הוא לא פה
השאלה אם זה נכון לשרוק להם בוז כשהם כבר עולים לשחק.
בהתחלה טענתי שכן, עכשיו אני כבר לא בטוח שזו הדרך שלנו כקהל ואולי כדאי בכל זאת "להכיל" את האירוע הזה תוך-כדי שאנחנו מקבלים הבהרה ברורה מההנהלה שלא יהיו עוד כאלה
אבל אין פה תשובה אחת וגם אני לא לגמרי סגור מה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
pogi, אני בטוח שאתה אחלה בנאדם.
אבל כשאתה לא מסכים למשהו ושומר את לעצמך בלב, למרבה הצער אף אחד לא יודע את זה, וגם אם כן - לאף אחד לא אכפת.
זה בפועל הסכמה שבשתיקה, ושידור מסר להנהלה (הנוכחית וכל הבאות אחריה) - זה בסדר להפוך אותנו לחממה למכבי. זה לא באמת מפריע לנו.
כלומר זה מאד מפריע לנו. אבל לא ברמה שנעשה משהו בקשר לזה. פשוט נסבול בשקט, לבד, בחושך.

צר לי, מחשבות זועמות ונוגות בלב לא משנות כלום. זאת המציאות. לפעמים צריך מעשים. וזה הרבה יתר גדול וחשוב מאלי כהן, בן רייכרט, וכל אחד מהאנשים שכרגע במערכת של הפועל. ואפילו מהישארות בליגה (שהאמת לא קשורה כמעט בכלל לנוכחותו או אי נוכחותו של רייכרט על הדשא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:48 
אני חושב שהסיבה היחידה שאנשים היללו אותו אתמול זה האנטי שנוצר להם מיושבי שער 5 (אולטראס) ושהם קיללו אותו בכל נגיעה (בצדק).
אנשים מפספסים את הנקודה המהותית והיחידה פה, בן רייכרט, שון גולדברג או אפילו ברק יצחקי יכולים להיות שחקני כדורגל מדהימים שישביחו את הפועל מקצועית ויהפכו אותה לקבוצה הרבה יותר טובה אבל אותם אוהדים שפתאום רק העניין המקצועי מעניין אותם (עלאק) לא היו כל כך מקצועיים בכל נושאי שחקנינו שעברו ליריבות הגדולות על רקע שיפור מקצועי/כלכלי. בואו נתעלם מגילי ורמוט ושמעון גרשון הרי כדורגל זה מקצוע בלבד ואין לנו מה לנטור טינה לאנשים שעשו מעבר שהיטיב איתם.
שני השחקנים האלה כאישיות לא מעניינות אף אחד ולא אמורות לעניין, יש פה בעיה עם שחקנים שמחויבים למועדון הכי שנוא עלייך, שהם שחקנים שלהם ושוכנעו באמצעים לא אמצעים להגיע להפועל. צודקים הטוענים שמה יהיה עכשיו אחרי טעות שלהם שתביא לגול היריבה או חלילה טעות שלהם שתוריד אותנו ליגה, האם אותם אנשים שהיום עודדו אותם כדי לעשות איזה דווקא ימשיכו להעריך אותם גם אחרי זה.
להשאיל שחקנים ממכבי תל אביב זאת הטעות הכי גדולה שהמועדון הזה יכל לעשות וכל הליצנים שהיום שרים שלהם יתפקחו על זה ברגע שהצמד הזה יחגוג מול שער 11 אחרי עוד ניצחון בדרבי.
חבורת צבועים עלובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/content/123998
בתוך כך במועדון עובדים כעת על מהלך של רכישת כרטיסו של בן רייכרט ממכבי ת"א.
היכולת הטובה של הקשר המושאל מול הפועל רעננה, והעובדה כי מדובר בשחקן צעיר ומוכשר בעל פוטנציאל הובילו את העמותה לקבל החלטה והיא לנסות לרכוש את כרטיסו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
http://sport1.maariv.co.il/content/123998
בתוך כך במועדון עובדים כעת על מהלך של רכישת כרטיסו של בן רייכרט ממכבי ת"א.
היכולת הטובה של הקשר המושאל מול הפועל רעננה, והעובדה כי מדובר בשחקן צעיר ומוכשר בעל פוטנציאל הובילו את העמותה לקבל החלטה והיא לנסות לרכוש את כרטיסו.

לא יקרה בחיים
ספין לנסות להרגיע את הרוחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
זה יפה מאוד שהוא אוהד הפועל , גם זהבי היה אוהד הפועל . אשמח לשבת איתו על בירה או לרקוד איתו בהופעה של לאה קטמין . כרגע הוא שחקן מכבי , שאם הוא רוצה או לא רוצה שותף לאחת ההשפלות המגעילות שאנחנו עוברים . אז עם או בלי קשר , לדעתי צריך לעשות לו מה שאוהדי הפועל אמורים לעשות לכל שחקני מכבי , לזיין לו ת׳אמאמא , והם הוא באמת כזה אוהד הפועל דגול שיתמודד ויאכל את החרא שמגיע עם מה שהוא מעביר את הקבוצה והקהל שהוא ״אוהד״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 14:08 
אני מבין את כל הצדדים בסיפור הזה, עד אתמול הייתי משוכנע שצריך לעשות להם את המוות, אבל מודה שהרגשתי מועקה עם שריקות הבוז לרייכרט.

אין פה אמת מוחלטת וצדק של מאה אחוז לאחד הצדדים וכולם צודקים וטועים, סיטואציה מחורבנת לגמרי שהכניסו אותנו לתוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בן רייכרט
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 14:22 
תקללו באימון, תקללו בחימום, תקללו ביציאה למכונית, תקללו אותו בפייסבוק, מתחת לבית, תקללו אותו בכל מקום.
ב-90 שהוא על הדשא תעודדו את הפועל ואל תתרכזו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
מתקשה להאמין שגולדברג ימלא את תפקיד המגן השמאלי בצורה גרועה יותר מכל אופציה אחרת בסגל (צ'קול, ליאור לוי, אוחיון), גם אם יזרקו חזיז מטר ממנו מהיציע ויעשו לו את המוות.

תמיד אומרים את זה אצלנו, על כל עמדה, ואם תרצה אזכיר לך. ואז מגלים כמה אחרים יכולים להיות גרועים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 14:33 
JustZiv כתב:
תקללו באימון, תקללו בחימום, תקללו ביציאה למכונית, תקללו אותו בפייסבוק, מתחת לבית, תקללו אותו בכל מקום.
ב-90 שהוא על הדשא תעודדו את הפועל ואל תתרכזו בו.

כן, מאוד הגיוני ללכת לבית של רייכרט ולקלל אותו.
אנחנו לא רוצים לקלל אותו אישית, הוא לא מטרה. מה שאתה מציע פה זה פי 100 יותר מלוכלך, יותר מגעיל ויותר שפל מלקלל אותו במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: