תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:19 
KID A כתב:
חבל שלא עשו עסקה זהה, עם הבדל אחד קטן: כל החוזים חתומים אבל ורמוט עובר למכבי רק בקיץ.
מעניין מה היו אומרים אז כל אנשי "כל עוד הוא עם חולצה אדומה הוא שחקן הפועל".
כמה שאתם סמרטוטים, לא הייתי מתפלא אם הייתם ממשיכים לעודד אותו עד הקיץ.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
KID A כתב:
חבל שלא עשו עסקה זהה, עם הבדל אחד קטן: כל החוזים חתומים אבל ורמוט עובר למכבי רק בקיץ.

אחותך סמרטוט. תלמדו לכבד דעות שונות משלכם.

אין לי אחות, אז אין מצב שאחותי תעודד שחקנים של מכבי.
בוא תספר לי מה הדעה שלך, אולי אני אלמד לכבד אותה.
האם היית ממשיך לעודד את ורמוט אם היו מודיעים שבקיץ הוא עובר למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:20 
GATE7 כתב:
zink כתב:
סופית אנחנו הקבוצה הכי עלובה בארץ. הביץ' של מכבי.
מה שהם עשו לנו זה הישג יותר גדול מהאליפות בה הם הולכים לזכות.
חיסלו את היריבה העירונית שלהם.

יש תגובה יותר מכביסטית מזו? תבדוק אם גם אתה מושאל ממכבי.

זה מכביסטי כי זה בדיוק מה שבמכבי חושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:21 
KID A כתב:

מדויק לאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:21 
zink כתב:
GATE7 כתב:
zink כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:25 
zink כתב:
GATE7 כתב:
zink כתב:

אה זה מה שמכבי חושבים? לא אתה? מוזר כי זו תגובה שאתה כתבת. אולי אין הבדל באמת, אוהד אמיתי שכמותך.
אולי תרשום גם הפועל זונה קהל של מחבלים ואז תגיד שזה רק מה שמכבי חושבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:25 
מושקוביץ כתב:
KID A כתב:

מדויק לאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:30 
GATE7 כתב:
zink כתב:
GATE7 כתב:
zink כתב:

אה זה מה שמכבי חושבים? לא אתה? מוזר כי זו תגובה שאתה כתבת. אולי אין הבדל באמת, אוהד אמיתי שכמותך.

אני ואוהדי מכבי תמימי דעים במחשבה הזו. כן.
ואין ספק בלבי שכל עוד יש לנו שחקני מכבי בהרכב בחסדי הגביר מקנדה ועושי דברו אז הפועל היא אכן זונה.
אם מפריע לך מה שאני חושב על זה ולא המצב המזעזע הזה בזכות עצמו אז תבדוק את סדרי העדיפויות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
שחקנים שנמכרו או לא הוארך להם החוזה, בזמן שרמון ניהל את הפועל, ללא כל התנגדות של שער 5:

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

שחקן שנמכר שגרם לשער 5 להתעורר:
תמונה

שחקן שגרם לשער 5 להראות כאילו שימון מזרחי מתאמן בהפועל:

תמונה

אין ספק, שער 7 סמרטוטים, שער 5 עם ערכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:34 
KID A כתב:
Oleg Neduda כתב:
KID A כתב:

אחותך סמרטוט. תלמדו לכבד דעות שונות משלכם.

אין לי אחות, אז אין מצב שאחותי תעודד שחקנים של מכבי.
בוא תספר לי מה הדעה שלך, אולי אני אלמד לכבד אותה.
האם היית ממשיך לעודד את ורמוט אם היו מודיעים שבקיץ הוא עובר למכבי?

אני מניח שלא הייתי מעודד אותו. אולי הייתי שורק בוז. לא יודע.
מה שבטוח זה שלא הייתי קובע לאוהדי הפועל קריטריונים ומכריז על מי שהיה מעודד אותו סמרטוט. שכל אחד יעשה מה שהוא מבין. כמו שאני רואה את זה, מי שבוחר שלא לשרוק בוז לילד בן 20 שנקלע לסיטואציה הזויה הוא לא סמרטוט, אלא פשוט מאוד חושב אחרת ממך.
אני לא שרקתי לו בוז וגם לא אשרוק לו בעתיד. זה לא עושה אותי פחות אוהד ממך, אלא פשוט בן אדם שחושב אחרת. נקודה.
כל אחד פה מבלבל לי תביצים עם התורה שלו. חלס. תשרקו בוז. אני לא אשרוק. אתה אוהד הפועל ואני אוהד הפועל. סמרטוט? ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
האדס, צר לי להרוס את עולם השחור-לבן שלך, אבל אתה צודק לחלוטין בכל מה שאתה כותב.
רק שזה לא סותר את זה שלעודד שחקן של מכבי, שעוד 3 חודשים חוזר למכבי, שקרויף אומר לך בפנים שזה טוב למכבי ושזה יתרום להתפתחות שלו כשחקן של מכבי, זה להיות סמרטוט.

וצר לי להרוס את עולם השחור-לבן שלך (2), אני יושב בשער 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:37 
באמת שאין לי כבר מה להגיד, קהל של סמרטוטים! אמן ג'ורדי ישאיל לפה את כל ההרכב, שנה הבאה נעלה עם חיזוקים מהקהל למה לא יהיה לנו 11 להשלים להרכב בדרבי
אין לנו זהות!
מכבי מגדלת אצלנו שחקנים!!! אתם לא מבינים מה הולך פה בכלל
עוד שנה אנחנו הפועל חיפה
אחרי זה מזיינים אותנו בתחת ואנחנו בוכים למה זה קורה לנו תמיד
אני אגיד לכם למה זה קורה לנו, כי אנחנו אפסים, פראיירים, מתקפלים על העקרונות הכי חשובים שלנו בשביל להישאר בליגה וגם זה לא בטוח
יום יבוא וישנו את הסמל, ישנו את הצבע של המדים, ישנו את השם אבל העיקר שנשארנו בליגה
אפסים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
ההחלטה הכי נבונה שהקהל יכל לעשות זה לקלל את ההנהלה שהביאה אותו (איפה כל ה-2000 איש שקיללו את רייכרט, למה הם לא היו מול הבית של רמון השבוע? אולי כי בבלומפילד זה קל?).
מה שעשו לרייכרט אתמול זה הדרך הכי קלה להתמודד עם התסכול שהצטבר אצל הקהל.
לא תשברו אותנו, אנחנו לא מכבי. בלה בלה בלה. חיים רמון לא סופר אוהדים שהוא מחרבן עליהם כבר 3 שנים, לא מבין למה הם ציפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
קיללו גם את ההנהלה, ואז היו שריקות בוז מ-7 ו-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:42 
סבבה. אלפי אוהדי הפועל סמרטוטים ו500 איש מרביצי תורה גברים ואוהדי הפועל יותר מכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:46 
zink כתב:
GATE7 כתב:
zink כתב:
GATE7 כתב:
zink כתב:

אני ואוהדי מכבי תמימי דעים במחשבה הזו. כן.
ואין ספק בלבי שכל עוד יש לנו שחקני מכבי בהרכב בחסדי הגביר מקנדה ועושי דברו אז הפועל היא אכן זונה.
אם מפריע לך מה שאני חושב על זה ולא המצב המזעזע הזה בזכות עצמו אז תבדוק את סדרי העדיפויות שלך.

סדר העדיפויות שלי אם כבר אתה שואל הוא הצלחת הפועל תל אביב לפני הצלחת מכבי תל אביב. אולי יהיה לך קשה להבין את זה.
אם כבר זה המצב המחורבן שנקלענו אליו בגלל רמון החלאה אני מעדיף להוציא מזה את הטוב ולא להרוס את הפועל תל אביב ולקלל 90 אחוז מהקהל שלה.
מבחינתי ירידת ליגה הרבה יותר גרוע משחקן מושאל לשלושה חודשים ממכבי.
ולא, זה לא שהוא ישאיר אותנו או יוריד אותנו אבל ההתנהגות שלך ושל הפורום הזה בהחלט תורמת לכך שהעסקה הזו תהיה הרבה יותר גרועה ממה שהיא יכולה להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
המטרה הבאה היא להחזיר את השקט לקהל ובמיוחד בגזרת בן רייכרט, שהיה אחד מהמצטיינים במשחק. כחלק מהתכנית לעונה הבאה, בהפועל יש מחשבה לנסות לרכוש את קשר מכבי תל אביב. לטענת האדומים יש להם אופציה לרכישת השחקן בסוף העונה. "אני מבין את האוהדים שלא רוצים להשביח שחקנים למכבי", הודה בן זאב. "יש בזה הרבה הגיון. כרגע המועדון נמצא בתקופה קשה ואנחנו ננסה למצוא פתרון לעניין הזה".
וואלה!
לטענת האדומים יש אופציית רכישה?
אמין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:50 
אני מאמין במייצגים את הפועל ולא את ישראל, מעולם לא יצאתי ממשחק לפני הזמן, אני אוהד הפועל בכל נים ווריד בגוף שלי, ומחאתי אתמול כפיים לבן רייכרט.
אם הבוז הוא נגד ההנהלה, ההנהלה התחלפה. אם הבוז הוא נגד השחקן, כששורקי הבוז מצהירים שאין להם שום דבר אישי נגדו, אולי עדיף שיבדקו את עצמם.
זה המצב כרגע. הלוואי שהוא היה שחקן של הפועל, הוא לא, כי עשו פה עסקה מסריחה. עכשיו תעשו חושבים מה יותר חשוב לכם - לשרוק 3 חודשים בוז לשחקן טוב בן 19 על עסקה שלעולם לא תחזור עם ההנהלה הנוכחית, או לנסות להזכר האם אי פעם יצא משהו טוב מהתנהגות כזאת.
שיהיה בהצלחה.
אה, ועוד משהו, הערך העליון של להיות אוהד הפועל מבחינתי זה חמלה. לאחר, לשונה, לחלש. לא בדיוק מה שהפגינו אתמול בשער 5. אתמול נראה שהערך העליון שלנו זה לשנוא את מכבי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:54 
GATE7 כתב:

סדר העדיפויות שלי אם כבר אתה שואל הוא הצלחת הפועל תל אביב לפני הצלחת מכבי תל אביב. אולי יהיה לך קשה להבין את זה.
אם כבר זה המצב המחורבן שנקלענו אליו בגלל רמון החלאה אני מעדיף להוציא מזה את הטוב ולא להרוס את הפועל תל אביב ולקלל 90 אחוז מהקהל שלה.
ולא, זה לא שהוא ישאיר אותנו או יוריד אותנו אבל ההתנהגות שלך ושל הפורום הזה בהחלט תורמת לכך שהעסקה הזו תהיה הרבה יותר גרועה ממה שהיא יכולה להיות.

העניין הוא לא ירידת ליגה, אלא להבין מי אתה ומה השאיפות שלך. הסכמה עם שחקנים מושאלים בהפועל, בטח ממכבי הוא כניעה. הצהרה קבל עם ועולם שאנחנו מועדון קטן שמזנב באחות הגדולה שלו ומקבל את הפירורים שלה.
הכניעה הזו תוביל במהרה לתוצאות בשטח. נניח שתישאר העונה, אתה תרד בעונה הבאה או זו שאחריה כי מכבי יחליטו שאתה תרד.
זה אולי לא נראה רחוק כרגע, אבל השאיפה שלנו צריכה להיות השגיות, התמודדות על אליפויות. נניח שרייכרט מתגלה בשחקן מצוין, מחר בא רוכש והוא צריך לחזור למכבי כי ההשאלה הסתיימה. זה יהיה עוד אגרוף ישיר לבטן. תאר לעצמך שזה יקרה לא בסוף העונה הזו, אלא בסוף העונה שאחריה, שבכלל יהיה לו וותק של שנה וחצי עם כדורגל מצוין. ועזוב כבוד, מקצועית, יש גרוע מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:12 
האדס כתב:
ההחלטה הכי נבונה שהקהל יכל לעשות זה לקלל את ההנהלה שהביאה אותו (איפה כל ה-2000 איש שקיללו את רייכרט, למה הם לא היו מול הבית של רמון השבוע? אולי כי בבלומפילד זה קל?).
לא תשברו אותנו, אנחנו לא מכבי. בלה בלה בלה. חיים רמון לא סופר אוהדים שהוא מחרבן עליהם כבר 3 שנים, לא מבין למה הם ציפו.

200 מתוך אלה שקיללו את רייכרט היום לפני 3 ימים היו בבית של רמון.
איפה אתה היית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:27 
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:

איפה אתה היית?

אני אענה במקומו. אני עבדתי ופירנסתי את אישתי וילדי. זה בסדר מבחינתך שאנחנו עבדנו במקום ללכת לביתו של רמון, ועדיין חושבים שהאשמים הם מי שעשו את העסקה המבישה הזאת ולא בן רייכרט?
כל אחד פה עושה שרירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:29 
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:

איפה אתה היית?

אני אענה במקומו. אני עבדתי ופירנסתי את אישתי וילדי. זה בסדר מבחינתך שאנחנו עבדנו במקום ללכת לביתו של רמון, ועדיין חושבים שהאשמים הם מי שעשו את העסקה המבישה הזאת ולא בן רייכרט?
כל אחד פה עושה שרירים.

אין בעיה בכלל, אבל אתה בטח לא יכול לבוא בטענות לאחרים למה הם מחאו בבלומפילד ולא מול הבית של רמון ולצחוק עליהם כי זה קל.
נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:30 
redrony כתב:
GATE7 כתב:

העניין הוא לא ירידת ליגה, אלא להבין מי אתה ומה השאיפות שלך. הסכמה עם שחקנים מושאלים בהפועל, בטח ממכבי הוא כניעה. הצהרה קבל עם ועולם שאנחנו מועדון קטן שמזנב באחות הגדולה שלו ומקבל את הפירורים שלה.
הכניעה הזו תוביל במהרה לתוצאות בשטח. נניח שתישאר העונה, אתה תרד בעונה הבאה או זו שאחריה כי מכבי יחליטו שאתה תרד.
זה אולי לא נראה רחוק כרגע, אבל השאיפה שלנו צריכה להיות השגיות, התמודדות על אליפויות. נניח שרייכרט מתגלה בשחקן מצוין, מחר בא רוכש והוא צריך לחזור למכבי כי ההשאלה הסתיימה. זה יהיה עוד אגרוף ישיר לבטן. תאר לעצמך שזה יקרה לא בסוף העונה הזו, אלא בסוף העונה שאחריה, שבכלל יהיה לו וותק של שנה וחצי עם כדורגל מצוין. ועזוב כבוד, מקצועית, יש גרוע מזה?

אתה קצת מגזים. העסקה הזו נעשתה ע"י בן אדם שכבר נגמרו לי המילים הרעות להגיד עליו בניגוד לדעתם של כולם אפילו דעתו המקצועית של המאמן (שלא הסכים להשאיל את השחקנים) ברגע האחרון של חלון העברות.
האפס הזה בדרך החוצה מהפועל תל אביב במיוחד בגלל העסקה הזו. כלומר כולם יודעים שזו עסקה גרועה ומשפילה גם ההנהלה שלך וגם הקהל.
אבל כרגע יש מצב - השחקנים האלה מושאלים זו העסקה ואנחנו במצב לא טוב בליגה. אני נגד להשאיר אותם בעונה הבאה בהשאלה אבל כרגע זה עוזר לנו יותר מאשר שזה עוזר למכבי או לשחקנים האלה.

זה מצב מסובך ואני מבין גם את מי ששורק בוז אבל אני ממש לא אוהב את ההתפרקות הזו, השנאה למועדון, השנאה לשאר הקהל ותגובות שמתאימות לאוהדי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:31 
יופי. רמון לא בהפועל יותר, אפשר לסגור את שריקות הבוז?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:32 
Oleg Neduda כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:

איפה אתה היית?

כל אחד פה עושה שרירים.

זו תגובה שהמשתמש טקנובוי צריך לקרוא בשביל להפנים מה אנשים מבינים מהמחאה הזו (ביחס לדיון אחר שהיה לי איתו באשכול אחר).
אופי המחאה, גם אם מוצדק וגם אם אין אלטרנטיבה הוא בוטה ולא מובן ע"י הרוב. זה מילכוד לא נעים בכלל המצב שאנחנו נמצאים בו. מצד אחד אין שום דרך בעולם שנחנו כאוהדים יכולים וצריכים להשלים עם שחקנים מושאלים אצלנו, בטח אם הם ממכבי, מצד שני, לשרוק בוז לשחקן שמשחק בהפועל זה הכי לא הפועל שיש (אם על ערכי המועדון דיברנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:35 
GATE7 כתב:
redrony כתב:
GATE7 כתב:

אתה קצת מגזים. העסקה הזו נעשתה ע"י בן אדם שכבר נגמרו לי המילים הרעות להגיד עליו בניגוד לדעתם של כולם אפילו דעתו המקצועית של המאמן (שלא הסכים להשאיל את השחקנים) ברגע האחרון של חלון העברות.
האפס הזה בדרך החוצה מהפועל תל אביב במיוחד בגלל העסקה הזו. כלומר כולם יודעים שזו עסקה גרועה ומשפילה גם ההנהלה שלך וגם הקהל.
אבל כרגע יש מצב - השחקנים האלה מושאלים זו העסקה ואנחנו במצב לא טוב בליגה. אני נגד להשאיר אותם בעונה הבאה בהשאלה אבל כרגע זה עוזר לנו יותר מאשר שזה עוזר למכבי או לשחקנים האלה.

זה מצב מסובך ואני מבין גם את מי ששורק בוז אבל אני ממש לא אוהב את ההתפרקות הזו, השנאה למועדון, השנאה לשאר הקהל ותגובות שמתאימות לאוהדי מכבי.

אני מסכים כמעט עם כל מה שכתבת. על המילה "כרגע" אני חושב שנסוב רב הויכוח. זה נכון שאם הלקח נלמד ויותר זה לא יקרה, אז זה כבר יותר, אבל הלקח נלמד אני מניח גם בגלל שריקות הבוז (או האיום בלשרוק בוז שמומש). זה שרמון כנראה לא במועדון (והכנראה פה זה משהו שעוד צריך להיות מוכח) ובהנחה שהאנשים שינהלו אותו יהיו נקיים מאינטרסים, זה מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:38 
האדס אתה דמגוג בשקל.
גניבת דעת זה בדיוק מה שכתבת עם התמונות.
אין קשר בין הדברים ואתה יודע את זה.

אני ועוד רבים לא יכולים לעודד שחקן ששיך למכבי (הדגש על המילה שייך).
אתם יכולים, לכם אין בעיה עם זה שהפועל מקוששת שחקנים ממכבי כדי להישאר בליגה.
לכם אין בעיה ששחקנים של מכבי משתחלים על חשבון הפועל.
לכם אין בעיה שעוד שנה רייכרט יזיין אותנו בדרבי וירוץ לחגוג עם שער 11.
לכם אין בעיה עם זה שאנחנו משביחים למכבי שחקנים.

אצלכם מה שהכי חשוב זה ההצלחה על הדשא גם אם זה בא על חשבון הכבוד של המעדון.

אז זהו שלנו זה מפריע !!
אני באמת מת לשמוע כמה מחיאות כפיים לרייכרט יהיו בב"ש ביום שבת בגשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
בסיום המשחק, רייכרט היה נסער מאוד ואמר לבני משפחתו: "כל חיי חיכיתי ליום הזה ללבוש את החולצה של הפועל ת"א, אבל אני מבין את הקונפליקט שנוצר ואני מקווה שהמצב ישתנה בהמשך"
תכלס? יצא גבר לא יודע מה אוהדי מכבי יגיבו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:47 
Daniel כתב:
בסיום המשחק, רייכרט היה נסער מאוד ואמר לבני משפחתו: "כל חיי חיכיתי ליום הזה ללבוש את החולצה של הפועל ת"א, אבל אני מבין את הקונפליקט שנוצר ואני מקווה שהמצב ישתנה בהמשך"
תכלס? יצא גבר לא יודע מה אוהדי מכבי יגיבו על זה.

אם הוא אומר את זה בקולו, בראיון, מבחינתי אין איתו בעייה.

אני גם יודע שהובהר לו שזה ממש לא אישי נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
אני דמגוג בשקל, ושער 5 ישבו כמו ילדות קטנות עם קוקיות שמכרו להם את כל השחקנים בשלוש השנים האחרונות בשביל לכסות ערבויות וחובות.
העיקר מצאתם על מי ליפול, בן רייכרט, אויב האנושות.
לגבי למי יש יותר גדול, הוויכוח המיותר הזה לא מאוד מעניין אותי ואני מוכן להודות שהאנשים שיושבים בשער 5 הם יותר אוהדים ממני, יותר אולטראס, יותר בגשם. אין בעיה, זה לא מפריע לי יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: