redrony כתב:
GATE7 כתב:
סדר העדיפויות שלי אם כבר אתה שואל הוא הצלחת הפועל תל אביב לפני הצלחת מכבי תל אביב. אולי יהיה לך קשה להבין את זה.
אם כבר זה המצב המחורבן שנקלענו אליו בגלל רמון החלאה אני מעדיף להוציא מזה את הטוב ולא להרוס את הפועל תל אביב ולקלל 90 אחוז מהקהל שלה.
מבחינתי ירידת ליגה הרבה יותר גרוע משחקן מושאל לשלושה חודשים ממכבי.
ולא, זה לא שהוא ישאיר אותנו או יוריד אותנו אבל ההתנהגות שלך ושל הפורום הזה בהחלט תורמת לכך שהעסקה הזו תהיה הרבה יותר גרועה ממה שהיא יכולה להיות.
העניין הוא לא ירידת ליגה, אלא להבין מי אתה ומה השאיפות שלך. הסכמה עם שחקנים מושאלים בהפועל, בטח ממכבי הוא כניעה. הצהרה קבל עם ועולם שאנחנו מועדון קטן שמזנב באחות הגדולה שלו ומקבל את הפירורים שלה.
הכניעה הזו תוביל במהרה לתוצאות בשטח. נניח שתישאר העונה, אתה תרד בעונה הבאה או זו שאחריה כי מכבי יחליטו שאתה תרד.
זה אולי לא נראה רחוק כרגע, אבל השאיפה שלנו צריכה להיות השגיות, התמודדות על אליפויות. נניח שרייכרט מתגלה בשחקן מצוין, מחר בא רוכש והוא צריך לחזור למכבי כי ההשאלה הסתיימה. זה יהיה עוד אגרוף ישיר לבטן. תאר לעצמך שזה יקרה לא בסוף העונה הזו, אלא בסוף העונה שאחריה, שבכלל יהיה לו וותק של שנה וחצי עם כדורגל מצוין. ועזוב כבוד, מקצועית, יש גרוע מזה?
אתה קצת מגזים. העסקה הזו נעשתה ע"י בן אדם שכבר נגמרו לי המילים הרעות להגיד עליו בניגוד לדעתם של כולם אפילו דעתו המקצועית של המאמן (שלא הסכים להשאיל את השחקנים) ברגע האחרון של חלון העברות.
האפס הזה בדרך החוצה מהפועל תל אביב במיוחד בגלל העסקה הזו. כלומר כולם יודעים שזו עסקה גרועה ומשפילה גם ההנהלה שלך וגם הקהל.
אבל כרגע יש מצב - השחקנים האלה מושאלים זו העסקה ואנחנו במצב לא טוב בליגה. אני נגד להשאיר אותם בעונה הבאה בהשאלה אבל כרגע זה עוזר לנו יותר מאשר שזה עוזר למכבי או לשחקנים האלה.
זה מצב מסובך ואני מבין גם את מי ששורק בוז אבל אני ממש לא אוהב את ההתפרקות הזו, השנאה למועדון, השנאה לשאר הקהל ותגובות שמתאימות לאוהדי מכבי.