תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 18:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מפעלות חינוך וחברה
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:16 
שווה אשכול נפרד אחרי כמה פוסטים שראיתי בנושא בפייסבוק.
https://www.facebook.com/gal.sokolovsky%20...%20tif_t=like

אני בטוח שיש אנשים שיודעים יותר פרטים על כל המאחורי הקלעים של הגוף שפועל בשם המועדון ונקרא מפעלות חינוך וחברה.
אני אישית כבר שנים רואה את הגוף הזה כמשהו מאוד יפה שקם לו בסוף שנות ה90 ותורם רבות במעשיו לילדים חסרי כל
או לאחדות בין יהודים לערבים.
הצטערתי לקרוא שיש גורמים בהנהלת מפעלות שבעצם פועלים בצורה שגורמת נזק למועדון הפועל תל אביב, ומשתמשים בשם של המועדון
למתרות שלהם האישיות. לי זה נשמע קצת כמו סיפור שהוא הרבה מעבר למה שנכתב.

לא ברור לי למה אנשים החליטו להוציא את זה החוצה רק לאחרונה, ואיפה הם היו במשך העשר שנים האחרונות ויותר מאז שהדברים
האלו מתגלגלים ולמה לא השמיעו את מה שיש להם להגיד על ההתנהלות הזו.

מקווה שמי שבאמת יודע יוכל קצת להסביר לעומק את הבעיה ואולי להביא פעם אחת לפתרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מפעלות חינוך וחברה
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:18 
זה נשמע כמו החלק החסר בפאזל של האנשים בתוך הקבוצה שמנסים להפיל עסקה עם כל רוכש
וככה אתה רואה בדיוק מי הם מה הם ומה הם רוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 00:20 
אפשר ת'כלס?
במה הם מנצלים את המועדון חוץ מלהשתמש בשם שלו, דבר שכנראה עושה לנו שירות טוב, כי מדובר בגוף שמקבל פרסים חברתיים באופן תדיר.

אוקיי. מחר יש רוכש חדש. הוא לא מסכים להם להשתמש בשם של הפועל תל אביב.
במה הארגון הזה נפגע? מה אנחנו מרוויחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 07:30 
לא הבנת.מפעלות היא משאבת כסף מהעולם שהרבה פיות אוכלים ממנה.השימוש במותג הפועל תל אביב מאפשר להם זאת.הוצאת מפעלות מהפועל תל אביב עלולה לפגוע בכמה אוכלי חינם שם

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 07:32 
ותוספת -אנחנו מרוויחים שאנחנו מתנהלים עצמאית ולא מוגבלים על ידי הגוף שנקרא מפעלות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 07:32 
מפעלות חינוך וחברה הוא גוף חיצוני מבוקר.
זה נכון שהבן של אורנשטיין הוא המנכ"ל שלו.
אבל הוא גוף נפרד מהפועל תל אביב הוא לא יכול לקבל כספים שמיועדים להפועל תל אביב ואת כל הבלאגן שעושים בכספי הפועל תל אביב (כל מי שניהל את המועדון מאז עזיבת סמי סגול) לא ניתן לעשות בכספי מפעלות חינוך.
אני לא מצליח להבין מה הסיבה לה"ת לבשו ת" על הגוף הזה מלבד רגשות שלי לים לאנשים שהקימו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 07:48 
משתמש חשוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 09:07 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אפשר ת'כלס?
במה הם מנצלים את המועדון חוץ מלהשתמש בשם שלו, דבר שכנראה עושה לנו שירות טוב, כי מדובר בגוף שמקבל פרסים חברתיים באופן תדיר.

אותם האנשים שעושים רוטצייה כבעלים במועדון הפועל תל אביב ינסו לטרפד מהלך שעלול לפגוע להם בעמותה בגלל שהכי נוח להסתתר מאחורי קבוצת הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
נשמע הזוי לגמרי, בקצב הזה עוד יקום פה אוהד ויטען שהשב"כ בהוראת פרס חיסל את רבין ברכב, ולא יגאל עמיר שירה בו כדורי סרק....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 09:55 
נקווה שגולדהאר יעשה סדר בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 10:10 
tadmored כתב:
ותוספת -אנחנו מרוויחים שאנחנו מתנהלים עצמאית ולא מוגבלים על ידי הגוף שנקרא מפעלות

שמעו, הטיעונים שלכם כל כך חלשים, כשאנשים מדברים כבר שנים בכזה ביטחון בנוגע למשהו, אתה מצפה לדברים יותר מבוססים.

השם של הפועל תל אביב מופיע בקטן על החולצות. הסמל של כתר גדול יותר. המילה הפועל בקושי מוזכרת באתר שלהם- ואגב את השימוש בהפועל בלי תל אביב הם יכולים לעשות בתיאום עם האגודה ולא צריכים אותנו.
לא מבין למה זה שהשם של הפועל תל אביב יירד מהחולצות יגרום לכל חוקרי המדינות להתלבש להם על העברת הכספים.

מה קרה בתקופה שטביב היה הבעלים? למה אז לא קרה כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 10:15 
אוגוסטוס אני אולי משתמש חשוד

אבל איזה עובדות אתם הבאתם לדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 10:26 
דם אדום כתב:
אוגוסטוס אני אולי משתמש חשוד

אבל איזה עובדות אתם הבאתם לדיון?

עובדות אכן צריכות להיות מסופקות, אבל יש דברים שצריכים לעלות לדיון. תשאל אנשים, גם אוהדי הפועל, בטח כאלה שהם לא אוהדי הפועל, אין להם מושג מה זה מפעלות החינוך ובטח שהם לא יכולים לקשר אותם למצב הנוכחי בהפועל.
את השמועות על מפעלות החינוך ואת הזיקה שלהם למצב הנוכחי של המועדון אני שומע כבר כמה שנים. את האנשים ששטחו את התיאוריות האלה בפניי שאלתי כמה פעמים, למה אין בן אדם אחד שחושף את השחיתויות האלה לכאורה ומנסה להציל את הקבוצה מהמצב בו היא נמצאת. התשובות היו סביב "מפחדים" ו"זה מורכב" וכל מיני דברים בסגנון.
אז עכשיו קם אדם, בלי להסתתר מאחורי המילה "מקורבים", בלי להסתתר מאחורי שם משתמש בפורום כזה או אחר וכתב דברים פחות או יותר ברורים. נכון, יכול להיות שהמניע שהוא פרט חלש קצת, והוא לא הביא הוכחות לכלום, אבל הוא העלה טענות נוקבות. יכול להיות שהן לא מספיקות לפתיחה של חקירה משטרתית, אבל הן בהחלט מספיקות לנו כקהל להתחיל לשאול שאלות ולחשוד שאולי קיימת כאן קונספירציה. בטח בגלל אווירת הספינים והשקרים שאופפת את המועדון הזה מאז שאנשים כמו תאומים, רמון ומוני הראל נמצאים בו. ההרגשה היא שאם הם היו מתאמצים 50% בלמצוא רוכש ממה שהם מתאמצים בלעשות ספינים מצבינו מזמן היה כבר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 10:26 
Charlie כתב:
נשמע הזוי לגמרי, בקצב הזה עוד יקום פה אוהד ויטען שהשב"כ בהוראת פרס חיסל את רבין ברכב, ולא יגאל עמיר שירה בו כדורי סרק....

זה הזוי עבור אנשים כמוך שחיים במטריקס ובולעים כל מה שהממסד והתקשורת מאכילים אותם. לא מצפה ממך להבין מה בכלל מתרחש במפעל הלבנת ההון שנקרא מפעלות החינוך, אבל לגבי רצח רבין יש מידע ברשת וספרים רבים. צא ולמד על אינספור המחדלים, הטיוחים, השמפניות שעודדו את הרצח מטעם השב"כ ותבין בדיוק מי ידע על הרצח הזה ומי אחראי לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 10:39 
הלבנת הון כן או לא זה לא מעניין.
מעניין איך הגוף של הפועל תל אביב תורם למפעלות. להגיד שהשם שלנו שבקושי אפשר למצוא אותו אצלם זה כל ההבדל זה טיעון פשוט לא משכנע, ואין לי שום אינטרס לא להשתכנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:42 
התשובה שלי לטענות הללו היא שהרבה יותר קל להלבין הון בקבוצת כדורגל מאשר בחברה לתועלת הציבור.
הנתונים הכספיים של מפעלות מבוקרים ומפורסמים ברשומות וניתן להגיע אליהם בקלות באינטרנט.

אגב אם מישהו עשה מעשה פלילי לא חשוב איפה במפעל ול או בהפועל אני מקווה שי תפס וישלם את המחיר.
פשוט לא מצליח להבין איך הפכו את מפעלות ללב הבעיה.

כמו כן זה ברור שמפעלות משתמשת במתחם וצריך לבחון את הסיכומים הנוגעים לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
אני לא הכי מבין בנושא, מודה,
אבל למה גל סוקולובסקי נחשב מקור אמין במקרה הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2015, 11:48 
האדס כתב:

הוא נחשב מקור כי הוא פירסם. כבר משהו ששווה לבדוק, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2015, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אתה צודק, גל אוהד מכבי בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
שי1977 כתב:
האדס כתב:

ואיך התגובה שלך קשורה למשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2015, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
שי1977 כתב:
האדס כתב:

ואיך התגובה שלך קשורה למשהו?

אני מודה שקצת הרגיז אותי שמפקפקים ביושרה או בידע שהאיש הזה מכיל.
ובעצם ההתייחסות לנושא, המשפט מהרסייך ומחריביך ממך יצאו מעולם לא היה נכון יותר ממקרה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2015, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
סתם שאלה,
שמוכרים ל20000 ילדים כל שנה חולצה, מכנס, תיק, גרביים ואימונית, כמה כסף אפשר לגבות?
וכשמוכרים ל20000 ילדים כל שנה חולצה, מכנס, תיק, גרביים ואימונית, עם סמל של הפועל תל אביב?
רק זה, אם ההפרש הוא 100 שקלים בין שני הסטים, יניב 2,000,000 שײח, עכשיו תגידו לי למה הפועל לא מקבלת כסף על מה שמגיע לה?
זאת הדוגמה הכי שיטחית שיש, סומך עליהם שהמציאות עולה על הדמיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 00:07 
שי1977 כתב:
סתם שאלה,
שמוכרים ל20000 ילדים כל שנה חולצה, מכנס, תיק, גרביים ואימונית, כמה כסף אפשר לגבות?
וכשמוכרים ל20000 ילדים כל שנה חולצה, מכנס, תיק, גרביים ואימונית, עם סמל של הפועל תל אביב?
רק זה, אם ההפרש הוא 100 שקלים בין שני הסטים, יניב 2,000,000 שײח, עכשיו תגידו לי למה הפועל לא מקבלת כסף על מה שמגיע לה?
זאת הדוגמה הכי שיטחית שיש, סומך עליהם שהמציאות עולה על הדמיון.

כי הפועל תל אביב לא מייצרת את המוצרים, לא מוכרת אותם, לא מפעילה את העסק ולא דואגת לו. (וזה מבלי להיכנס אם בכלל הילדים שם באמת משלמים על הסטים)
זה בערך כמו לשאול למה עיריית לונדון לא מקבלת את כל הכספים על החולצות של i love london.

אנחנו יכולים לדרוש זכויות על השימוש בשם. לי יש הרגשה שכל בעל בית שיבוא, כשיראה את הפרסים החברתיים, ישמח גם לתת את זה תמורת סכום סמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 00:08 
משתמשים בשם שלך ובמתקנים שלך. מי נראה לך עושה את הבלגן בהפועל? למה נראה לך שכל פעם באים טפילים וכל הרציניים שבאו "ירדו מהעסקה"? הכל נע סביב מפעלות.

תראה למשל איפה רשום המשרד שלהם... http://mifalot.co.il/Contact.aspx

תראה כמה שותפים עסקיים, פילנתרופים, תמיכה בין לאומית וכו' http://mifalot.co.il/Partners.aspx

עכשיו תדמיין כמה כסף רץ שם, כמה קומבינות, כמה הלבנות, כמה גנבות, אלוהים יודע.

מפעלות חינוך והפועל תל אביב הן שתי חברות שונות ובכל זאת חברה א' לא משלמת לחברה ב' כלום ושום דבר. בוא אני אתן לך דוגמה לקצה הקרחון, מוכר לך השם ניר כץ? ניר כץ יושב בדירקטוריון של מפעלות חינוך... עכשיו תחשוב עוד מאיפה עולה השם ניר כץ, כמה פעמים הוא היה בהפועל תל אביב ובאיזה תפקיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 05:31 
מפעלות חינוך זה הגוף ה"פילנטרופי" שרץ עשרות שנים, נתון מדהים ביחס לעמותה בסדר גודל הזה, מי שקצת פחות נאיבי מבין מצוין מה קורה שם ומי מרוויח.
והקישקוש של ילדים "יהודים וערבים" משחקים ביחד, סוחב כמו סרט אהבה פלסטיני יהודי, זה נשמע מצוין עם מסר חיובי, בתכלס אחרי יום הילדים חוזרים לשבטים שלהם, אבל זה מצטלם נהדר ואפשר לקשקש הרבה על "תרומה לחברה" ולהרגיש אחלה תורם גבר. שיקחו את המפעלות שלהם, יוציאו את השם של הפועל ויעזבו אותנו בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 07:24 
NARKOTIKA כתב:
אפשר ת'כלס?

נתחיל בדברים הידועים והם שאם הקשר יפסק, הפועל לא תיפגע בכלום. אתה לא מקבל מהפרוייקט הזה שקל מתוך עשרות המיליונים שהוא מגלגל בשנה, הם לא משלמים לך כלום על המשרדים, המתקנים והפלטפורמה עליה הם רכבו מיומם הראשון (תודה באמת שהיום שהמכונה שלהם עובדת היטב, הם לפעמים משתמשים בשם של הפועל ולפעמים לא), לא יצא לך משם אף שחקן וגם היתרון היחיד שאתה מצפה שייצא מהקשר הזה וזה תמריץ לקניית הקבוצה, לא רלוונטי מסתבר.
עכשיו מה יוצא להם מזה? תחשוב לבד. הם לא פראיירים ואת האינטרסים שלהם אתה לא תגלה גם עוד 50 שנה. יש להם ניסיון של הפלת ממשלות, אתה באמת חושב שהקהל הפראייר בעולם יפיל אותם? העובדה היא אבל שב- 20 שנה האחרונות התחלפו להם "בעלי קבוצה", מנהלים, מאמנים, שחקנים, אוהדים שהגיעו לגיל 25 והבינו שזה לא בשבילם, רופאים, גננים. היחידים שנשארו הם מפעלות החינוך והחונטה שמנהלת את הפועל ועושה עסקים רק עם מי שנוח לה לעשות עסקים. לא עם ג'קי בן-זקן ולא עם גולדהאר ולא עם גאידמק.
אם אתה חושב שאתה צריך הוכחות ועד אז הכל קונספירציה, אז חבל. זו הקבוצה שאתה אוהד, לא בית-משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 08:02 
אני מצטער שוב שאני לא מצליח להבין את רמת החשדנות כאן.
נכון מפעלות חינוך משתמשת במתקנים במתחם וצריך לבחון את הנושא, אגב יכול להיות שכמו שהפועל קיבלה קרקע מהעירייה כך גם מפעלות (אני באמת לא יודע פשוט במקום להאשים הדברים צריכים להבדק).
לנושא השני של האשמות שנוגעות גם לפלילים אני חוזר על מה שכתבתי בעבר מתוך נסיון, הבקרה על הכספים בחברה לתועלת הציבור הרבה יותר גבוהה מהבקרה על חברה פרטית והכספים ש"מתגלגלים" במפעלות הן תרומות והקצבות למפעלות שאינן מי ועדות למועדון הכדורגל.
בסופו של דבר מדובר בפעילות חברתית שהוסיפה גם כבוד למועדון ואני לא מתחבר כפי שאמרתי לרמת החשדנות כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 08:42 
דם אדום כתב:
אני מצטער שוב שאני לא מצליח להבין את רמת החשדנות כאן.
נכון מפעלות חינוך משתמשת במתקנים במתחם וצריך לבחון את הנושא, אגב יכול להיות שכמו שהפועל קיבלה קרקע מהעירייה כך גם מפעלות (אני באמת לא יודע פשוט במקום להאשים הדברים צריכים להבדק).
לנושא השני של האשמות שנוגעות גם לפלילים אני חוזר על מה שכתבתי בעבר מתוך נסיון, הבקרה על הכספים בחברה לתועלת הציבור הרבה יותר גבוהה מהבקרה על חברה פרטית והכספים ש"מתגלגלים" במפעלות הן תרומות והקצבות למפעלות שאינן מי ועדות למועדון הכדורגל.
בסופו של דבר מדובר בפעילות חברתית שהוסיפה גם כבוד למועדון ואני לא מתחבר כפי שאמרתי לרמת החשדנות כאן.

אני אספר לך מה הבעיה
שלחלק מהאנשים (ואני ביניהם) זה נראה קצת מוזר שבעשרים שנה האחרונות רצה במועדון אותה הקליקה עם אותם האנשים שהולכים וחוזרים.
ואז, כשהם נכנסים לאתר של "מפעלות" ומוצאים את התמונה הזו, אז הם מתחילים לחשוד:
תמונה

אתה כמובן יכול להמשיך בדעה שלך שמדובר במקריות גמורה, לאנשים שנמצאים איתנו כבר שני עשורים אין שום אינטרס, והם משקיעים את כל זמנם בחיפוש אחר רוכש חיצוני שייקח מהם את ה"נטל" הזה שהם כל-כך רוצים להיפטר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
סתם משהו מענין שמצאתי עכשיו:

http://sports.walla.co.il/item/1376016

ציטוט:
בסביבתו של הראל הבינו שאנשי "כתר" לא אוהבים את החיבור לאלי טביב ולגבי קצרה וחששו מנסיון להשפיע מבחוץ על העברת המועדון לטביב. לכן בקבוצת הראל מעוניינים לזרז את העברת הבעלות הרשמית וההערכה היא כי העיכוב מעכב גם את ההודעה הרשמית על כניסתו של איש העסקים אלי טביב לקבוצה. אתמול הוציא גבי קצרה הודעה לתקשורת בה טען כי הוא לא מעורב בפיטוריו של אריה הרשקוביץ מהפועל תל אביב.

כנראה שהם כן רצו שמישהו מ"בפנים" ימשיך לנהל את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2015, 09:01 
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:
אפשר ת'כלס?

נתחיל בדברים הידועים והם שאם הקשר יפסק, הפועל לא תיפגע בכלום. אתה לא מקבל מהפרוייקט הזה שקל מתוך עשרות המיליונים שהוא מגלגל בשנה, הם לא משלמים לך כלום על המשרדים, המתקנים והפלטפורמה עליה הם רכבו מיומם הראשון (תודה באמת שהיום שהמכונה שלהם עובדת היטב, הם לפעמים משתמשים בשם של הפועל ולפעמים לא), לא יצא לך משם אף שחקן וגם היתרון היחיד שאתה מצפה שייצא מהקשר הזה וזה תמריץ לקניית הקבוצה, לא רלוונטי מסתבר.
עכשיו מה יוצא להם מזה? תחשוב לבד. הם לא פראיירים ואת האינטרסים שלהם אתה לא תגלה גם עוד 50 שנה. יש להם ניסיון של הפלת ממשלות, אתה באמת חושב שהקהל הפראייר בעולם יפיל אותם? העובדה היא אבל שב- 20 שנה האחרונות התחלפו להם "בעלי קבוצה", מנהלים, מאמנים, שחקנים, אוהדים שהגיעו לגיל 25 והבינו שזה לא בשבילם, רופאים, גננים. היחידים שנשארו הם מפעלות החינוך והחונטה שמנהלת את הפועל ועושה עסקים רק עם מי שנוח לה לעשות עסקים. לא עם ג'קי בן-זקן ולא עם גולדהאר ולא עם גאידמק.
אם אתה חושב שאתה צריך הוכחות ועד אז הכל קונספירציה, אז חבל. זו הקבוצה שאתה אוהד, לא בית-משפט.

זה לא עניין של בית משפט, אני אפילו לא מבין את הטענות.
נניח שזה עסק לא חוקי שמגלגל מיליונים. אם מחר בבוקק הוא נסגר- במה המצב שלנו טוב יותר? אני פשוט לא מוצא את הקשר ובגלל זה הם לא מעניינים אותי.
הטענה הרלוונטית היחידה שהייתה כאן- זה שהאנשים שם מתערבים כדי שהפועל לא תימכר. זה כן מעניין, אבל לזה לא שמעתי שום טיעון משכנע, ולא, אני לא רוצה הוכחות של בית משפט, אני רוצה בסיס שהא מעבר ל "תעשה אחד פלוס אחד למה תאומים כל הזמן מסביב" ושאר הדברים האלה.
מכל הרוכשים ומכל המערבבים במועדון אף אחד עדיין לא פצה פה? גם את גלבוט הבריחו ואז הוא החליט לתרום מיליון שקל? למה לרוכש צריך להיות אכפת מהמפעלות?
אם זה עסק שמגלגל מיליונים, הם ימצאו מגרשים במקום אחר.
אתה לא חייב לי שום הסבר, שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה, אבל אני חושב שאם אני לא השתכנעתי אז גם הרבה אחרים לא.
ובכלל, אם אתם כל כך סגורים על זה, אני לא מבין למה לא קמתם עד היום עם ההאשמות האלה ולמה באתם לבית של טביב במקום לבית של סגול תאומים ואורנשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: