nati כתב:
גביזון כתב:
אדום מטלי כתב:
גביזון כתב:
אדום מטלי כתב:
[quote="גביזון"] אני מציע שנחזור להיות בני אדם ונתכופף בזמן שזין ענק וצהוב מפלח לנו את הישבן.
כן, אני מציע שנהיה בני אדם.
אולי זה מוזר לך בגיל 16 שגם בכדורגל כדאי להיות בני אדם. בגילך לוקחים את "מלחמה! מלחמה!" קצת רחוק מידי.
לך תזדיין, אני מפסיד שעת אפס בגלל הפועל, מה אתה עושה??
כשאני אלך להזדיין, זה יהיה בכיף. תודה על הברכה.
לא עניינך מה אני עושה בשביל הפועל, אבל כילד אתה מוזמן לנסות לענות לעניין, להיות סקרן וללמוד כמה דברים, במקום להראות שאתה יודע לנבל את הפה שלך.
יש לי כמה בכיתה כמוך שממשיכים להתחנף למורה ובגלל זה הוא שונא אותם יותר
ציטוט:
אתה אשכרה בן 16?
ציטוט:
כן, אבל אוהד הפועל מגיל 3
איך כל כך הרבה שנאה בגיל כל כך צעיר?
מילא אפשר להבין את ההוא שסובל מרגשי נחיתות בגלל הגובה.ומי יודע מה הבעיה הנפשית של ההוא שיש לו כמעט 30 אלף תגובות של אנטי ושנאה.
אבל למה לבחור כל כך צעיר?[/quote]
נתי, אשמח אם תמצא לי הודעת שנאה אחת.
כשצילמתי לגליל עליון משחקים, לא יכלתי שלא לשים לב שיש להם תמונה ענקית של יוגב אוחיון במדי מכבי עם הכיתוב "רוצה להיות יוגב אוחיון הבא? הרשם לקבוצת הנוער!". כששאלתי אוהדים איך זה מסתדר להם, הם אמרו שזו המציאות. ובכן, אני לא בחרתי לאהוד את הפועל תל אביב בשביל לתת יד למציאות שכזו, וכנראה אלף "סמלים" שחירבנו עלינו לא לימדו אותנו כלום. לצערי גם אם רייכרט יחגוג לכם מול הפרצוף אחרי גול בדרבי זה לא יעזור. הגענו לשפל, ואתם ממשיכים לקבל הכל, אבל באמת הכל, גם אם זה גובל בהרס עתידי של המועדון, ובוא נודה בכך, מושאלים ממכבי ופיתוח שחקנים שלה הם הרס עצמי דה פקטו.