תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדיף לרדת ליגה
הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
nati כתב:
כל מי שאומר את זה.כמעט בטוח לא היה ב89.
מי שאומר את זה,לא כל כך מבין איזו מכה זאת לשחק בליגה השניה.
מי שאומר את זה לא,מבין איזה קשה זה לא לשחק בליגה הבכירה.
מי שאומר את זה,לא מבין את הבושה.
מי שאומר את זה,לא מבין שלוקח איזה 10 שנים להתאושש מירידה.גם אם הקבוצה חוזרת לליגה בתוך שנה.

אז בתור אחד שהלב שלו התרסק בגול של איזמירלי בשכונה והראש שלו כמעט התרסק מהאבנים אחרי המשחק ביבנה, לדעתי זו מכה הרבה יותר גדולה שאתה משאיל שחקנים ממכבי כי זה איבוד מוחלט של הזהות שלך. מה שהעלה אותנו ליגה ומה שהחזיק אותנו בליגה בעונות מחפירות כמו 93,97 ובעיקר 2005 היה הגב שהקבוצה קיבלה מהקהל. במצב כמו שאנחנו נמצאים היום הדבר האחרון שאתה רוצה זה לנהל מאבק גם מול היריבות וגם מול הקהל כי אתה תתרסק.
מעבר לכך, שני הילדים האלו הם ממש לא ההבדל בין להישאר בליגה לבין לרדת לליגה הלאומית. מעדיף ילדים כמו מנה ואבו אל היג'א שיתנו את הנשמה שלהם לקבוצה מאשר שני ילדים שעוד 4 חודשים לא יהיו פה ויודעים שאם הם יצטיינו בהפועל הם יהיו שרופים במכבי.
נחיה ביחד,נמות ביחד. בשני המקרים זה בלי מכבי.

אז תתנו גב לקבוצה ותפסיקו לבלבל את המוח. טביב היה מנוול כאן אנחנו סובלים בעיקר משלמאזלים. פשוט תפסיקו לבלבל את המוח ותבואו לשיר איך אפשר לאהוב אותך כל כך הפועל תל אביב. וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
nati כתב:
כל מי שאומר את זה.כמעט בטוח לא היה ב89.
מי שאומר את זה,לא כל כך מבין איזו מכה זאת לשחק בליגה השניה.
מי שאומר את זה לא,מבין איזה קשה זה לא לשחק בליגה הבכירה.
מי שאומר את זה,לא מבין את הבושה.
מי שאומר את זה,לא מבין שלוקח איזה 10 שנים להתאושש מירידה.גם אם הקבוצה חוזרת לליגה בתוך שנה.

אז בתור אחד שהלב שלו התרסק בגול של איזמירלי בשכונה והראש שלו כמעט התרסק מהאבנים אחרי המשחק ביבנה, לדעתי זו מכה הרבה יותר גדולה שאתה משאיל שחקנים ממכבי כי זה איבוד מוחלט של הזהות שלך. מה שהעלה אותנו ליגה ומה שהחזיק אותנו בליגה בעונות מחפירות כמו 93,97 ובעיקר 2005 היה הגב שהקבוצה קיבלה מהקהל. במצב כמו שאנחנו נמצאים היום הדבר האחרון שאתה רוצה זה לנהל מאבק גם מול היריבות וגם מול הקהל כי אתה תתרסק.
מעבר לכך, שני הילדים האלו הם ממש לא ההבדל בין להישאר בליגה לבין לרדת לליגה הלאומית. מעדיף ילדים כמו מנה ואבו אל היג'א שיתנו את הנשמה שלהם לקבוצה מאשר שני ילדים שעוד 4 חודשים לא יהיו פה ויודעים שאם הם יצטיינו בהפועל הם יהיו שרופים במכבי.
נחיה ביחד,נמות ביחד. בשני המקרים זה בלי מכבי.

אז תתנו גב לקבוצה ותפסיקו לבלבל את המוח. טביב היה מנוול כאן אנחנו סובלים בעיקר משלמאזלים. פשוט תפסיקו לבלבל את המוח ותבואו לשיר איך אפשר לאהוב אותך כל כך הפועל תל אביב. וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עדיף לרדת ליגה
הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
את הפועל תל אביב אני אוהב מאוד, את מכבי ת"א הרבה הרבה פחות ולכן אין שום סיטואציה מבחינתי שבה שחקנים של מכבי משחקים בהפועל.
אתה באמת רוצה שחקן שמקבל את המשכורת שלו ממכבי ?
שאם אתה בטעות מגיע לפלייאוף העליון אז אסור לו לשחק בדרבי ?
שבכל פעולה חיובית שלו במגרש יושב לו בראש מה יגידו עליו האוהדים של מכבי ?
למה לעצור שם ?
אם בשנה הבאה הבנק לא יאשר לנו לקחת עוד הלוואה כדי לפתוח את העונה בוא נבקש הלוואה ממיץ'.
אם אין לנו מחלקת סקאוט בוא נעזר בזו שיש למכבי.
אם לא נצליח להעמיד סגל בשנה הבאה בוא ניקח עוד מושאלים ממכבי.

אני מופתע שדווקא האוהדים היותר מבוגרים, שיודעים מה זה הפועל, מוכנים למכור את הקבוצה שלהם בכזו קלות בשביל שני פישרים שלא בטוח שיותר טובים ממה שיש לנו היום אבל בטוח שהם הרבה יותר צהובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עדיף לרדת ליגה
הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 09:57 
kobster כתב:
את הפועל תל אביב אני אוהב מאוד, את מכבי ת"א הרבה הרבה פחות ולכן אין שום סיטואציה מבחינתי שבה שחקנים של מכבי משחקים בהפועל.
למה לעצור שם ?
אם בשנה הבאה הבנק לא יאשר לנו לקחת עוד הלוואה כדי לפתוח את העונה בוא נבקש הלוואה ממיץ'.

אני מופתע שדווקא האוהדים היותר מבוגרים, שיודעים מה זה הפועל, מוכנים למכור את הקבוצה שלהם בכזו קלות בשביל שני פישרים שלא בטוח שיותר טובים ממה שיש לנו היום אבל בטוח שהם הרבה יותר צהובים.

אני לא רוצה שהם ישחקו.
אני רוצה שהפועל תצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 10:04 
נתי אני לא חושב שיש מישהו שרוצה שהפועל תרד ליגה.
סה"כ אנחנו רוצים 2 דברים:
1. את הכבוד שלנו חזרה
2. שיגיע רוכש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
בסוף עוד מסבירים לי שאנחנו הזקנים לא אוהדים מספיק. אז תקשיבו טוב ערמת כלומניקים עלובים יותר מטביב ורמון אתם האחראים לאסון הזה. מקבוצה שהסתפקה בתיקו קטן וחגגה בהפסד שזה היה יום חג לנו לקרוע אותם אחד אפס קטן? הפכנו למחלה הצהובה כי אתם לא יודעים להפסיד ויצא לכם רעל .עלה לכם השתן לראש בשנים של גוטמן וזה שהצלחנו לגרש את טביב הפושע? והקימו את העמותה? נהפכתם לגאונים. אתם רמסתם פה שחקנים בעשרות מליוני שקלים. כל מי שהגיע? דרסתם אותו עם הקללות שלכם והטינופת שיצאה לכם מהג'ורה. עכשיו שי ? כל משחק ערמת מוגלות צהובות מקללת אותו כאן ובמגרש השריף לא טוב לכם שום דבר לא מוצא חן בעינכם. אני אוהב את הפועל 55 שנים? אם היה לי היום מליארד דולאר? שקרל לא הייתי שם במועדון עד שאתם לא תלכו. טנופות מסכן אריק רואה אותכם מהשמים ובוכה. יאלה קישתה לכו. לא צריך אתכם. טינפות צהובות לכו ללקק לשמון את התחת שם מקומכם.

יש קבוצה זה מה שיש אין כסף אתם רוצים תרשמו צק תוציאו את רמון את ה3 מליון שח שהבטיחו האוהדים לא גייסו. יש שני צהובים שישחקו אם השריף ירצה דעתכם אינה נחשבת. אתם לא מעניינים איש ועד שלא תלכו? לא יגדל כאן דשא ואיש לא יביא כסף. ואם נצטרך ללכת לליגה ג? נלך. די נמאסתם לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 11:38 
בסדר, טרול טיפש. אתה כל כך טיפש שאפילו בהנהלה של הפועל לא היה לך מקום, אפילו הם לא כל כך מטומטמים. אם הייתה כאן הנהלה בפורום טרול דביל כמותך כבר מזמן לא היה כאן. לך תקים עם ליפסקי ובלאד אגודת פגועי אוהדי הפועל, טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בסדר, טרול טיפש. אתה כל כך טיפש שאפילו בהנהלה של הפועל לא היה לך מקום, אפילו הם לא כל כך מטומטמים. אם הייתה כאן הנהלה בפורום טרול דביל כמותך כבר מזמן לא היה כאן. לך תקים עם ליפסקי ובלאד אגודת פגועי אוהדי הפועל, טמבל.

דביל תקרא לקוף שהשריץ אותך
נמאסתם ותלכו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 12:49 
בני יעקבי כתב:
joshsoos כתב:

דביל תקרא לקוף שהשריץ אותך
נמאסתם ותלכו כבר.

גם דיבור נגוע יש לך, טרול מטומטם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2015, 12:55 
kobster כתב:
למה לעצור שם ?

עכשיו כשכבר אין עוד שחקנים אצלינו שאפשר לקחת וחוץ מביבראס וטוטו שבחו"ל אין כאלה שממש יכולים להיות זמינים עבורם,
אולי הם סוף סוף יקימו כזאת מחלקה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: