yossi כתב:
red in blood כתב:
Pumpkin כתב:
1. תוך שבוע יפרטו (בגדול) מה מצבה הכספי של הקבוצה
2. יכריזו על ויתור על השחקנים המושאלים ממכבי, אלה שכבר הגיעו ואלה שיש לנו ״אופציה״ עליהם לשנה הבאה
3. ימנו מנהל מקצועי המזוהה עם הפועל (קשטן, תקווה וכדומה) כדי לתכנן את השנים הבאות, כולל החתמת נכסים כמו סאשה (ניסיתי לחשוב על עוד מישהו אבל לא עולה לי :-().
4. יפרסמו את משנת המועדון - מקצועית, ערכית, פיננסית ובכל אספקט חשוב אחר
5. יחלו מיידית בפעולות להחזרת אמון האוהדים והחזרתם לבלומפילד
אם יעשו לפחות את הפעולות האלה, אני איתם עד הסוף וב-100%.
מי שרוצה מוזמן להוסיף, אבל אנא תהיו רציניים!
אם הם מקבלים את זכויות הניהול, אני מצפה לדבר אחד בלבד - למכור את המועדון.
אם לדעתם פרסום מצבה הכספי (או כל שאר הדברים שציינת) פוגע במאמצים למכירה, אסור לעשות אותם.
זה בדיוק מה חיימקה אמר בעודו מסתיר את הפעולות שהיה צריך להסתיר
לא ולא תהיה שום סיבה בעולם לא לגלוחת את מצבה הכספי של הקבוצה
אני הייתי מוסיף בעניין ה"מושאלים" - אין יותר מושאלים בקבוצה ולא מעניין לכמה זמן, בלי כרטיס שחקן לא נוגעים! ועדיף להריץ ילד מ"הפועל עודפים" במקום
רמון כינס 2 מסיבות עיתונאים בהם כל מה שעשה היה להסביר למה לאנשים לא כדאי לקנות את הקבוצה, כמה הכל רקוב וכמה האוהדים גרועים. מי שרוצה למכור הרי לא מתנהג ככה. הוא מדגיש את הדברים החיוביים בקבוצה, לא את השליליים.
פירסום המצב הכלכלי יכול להיות חיובי, אבל אם הוא מסובך יותר מדי, הוא יכול גם לעשות בדיוק את מה שרמון עשה. זה יכול לסמן למתעניינים שלא כדאי להם בכלל לבדוק את הנושא.
אין לי משהו נגד הפרסום. אני מעדיף שזה לא יוצג בצורה שתשאיר אנשים רק לחשוב כמה המצב נוראי, אלא בצורה מבוקרת, שבה אפשר לסמן גם את הדברים החיוביים וכמה הכל פתיר.
זה יכול להיות בפגישות אחד על אחד עם רוכשים פוטנציאליים, וזה יכול להיות בפרסום לציבור, אבל בצירוף תוכנית הבראה.
פרסום למען הפרסום יכול גם לפגוע במאמצים למכירה, וזו כרגע האופציה העדיפה עלינו.