תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הודעת הארגון על חרם מנויים
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
כן, בגלל האלימות הגענו לכאן. מוזמן להצטרף לחיים רמון עם הספינים המטומטמים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 23:10 
חזוקה כתב:
שירי השואה לא חוזרים וגם בקושי "שתהיה שואה למכבי" כבר שומעים. למרות שהביטוי שואה מציג משהו בפני עצמו.
אני שמעתי מאנשים שאוהדי הפועל עושים מועל יד ביציע.
שמניפים דגלי פלסטין.
שהשלט "מייצגים את הפועל" הוא השלט הכי נורא שקיים והוא נוגד את קיום מדינת ישראל והכחשתה. אף אחד לא מבין שזה לא שונה מאוהד ריאל שלא רוצה אוהד ברצלונה שיעודד את קבוצתו בליגת אלופות ולהפך. מה שנקרא יריבות ספורטיבית בריאה.
והשיא? שהכסף מהתרומות של הקהל הולך לארגוני שמאל שמהם זה מתגלגל ומגיע לטרור.

גם אם "יפסיקו" את השירים שבקושי נשמעים, גם אם "יורידו" את השלט . זה לא יעזור.
השם והתסיסה הולכת לפנינו, וזה יגיע לרוכש גם אם במשחקים הבאים יעשו מניין של מנחה וערבית במחצית.

אף אחד לא באמת מכיר את אוהדי הפועל האמיתיים, שמורכבים מהכל - יהודים, ערבים, נוצרים, חרדים, דתיים, שמאלנים, ימנים אשכנזים ומזרחים כאחד.

תדמית לא משנים ביום אחד, ומצד שני זה גם לא לוקח כל כך הרבה זמן כמו שזה נראה.
כל מה שצריך לעשות זה להפסיק עם הדברים האלה, את השינוי יראו מהר מאוד, וכל המעשים שפגעו בקבוצה יהיו רק זיכרון רע ולא רלוונטי בשביל רוכש פוטנציאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הודעת הארגון על חרם מנויים
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
אני לפעמים בהלם עד כמה אנשים שכותבים פה וחיים את הפועל כל יום יכולים להיות כ"כ מנותקים מהמציאות.
מושאלים ממכבי. מושאלים. ממכבי. הפועל ת"א מגדלת שחקנים למכבי ת"א.
צ'רלי, תשנן את המשפט הזה 100 פעם כדי שיחלחל לך למוח ואז תחזור ותכתוב איך אתה מרגיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
תמשיכו לקלל, תמשיכו לאיים, תמשיכו בקו הקיצוני והבלתי מתפשר. נראה לאן עוד נגיע.

מה שיפה הוא שאותם אוהדים קיצוניים ובלתי מתפשרים נמצאים גם ביציעי איצטדיון איינשטיין (המכונה "דרייב אין"), ושם הם אוהדים נפלאים, מסורים, מדהימים ומרגשים, שהולכים יד ביד עם ההנהלה והקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

אין פה שום קו קיצוני, יש פה מישהו שמנסים להסביר לו פעם אחר פעם שהבעיה היחידה היא שהשחקנים האלה מושאלים ממכבי וחוזרים אליה בוודאות, שהיו צריכים לשדרג את החוזה שלהם כדי שהם יסכימו להגיע לפה לארבעה חודשים, והמטרה היחידה בהשאלה הזאת היא להשפיל אותנו ולצחוק עלינו בפרצוף, והוא מתקשה להבין את זה והוזה שלמישהו בעיה עם שחקנים ממכבי, כאילו לא קיבלו פה את אורי כהן רק לפני שנה, שבחון, דגו ואחרים לפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הודעת הארגון על חרם מנויים
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 23:45 
yos כתב:
Charlie כתב:

מה שיפה הוא שאותם אוהדים קיצוניים ובלתי מתפשרים נמצאים גם ביציעי איצטדיון איינשטיין (המכונה "דרייב אין"), ושם הם אוהדים נפלאים, מסורים, מדהימים ומרגשים, שהולכים יד ביד עם ההנהלה והקבוצה.

עד שהם מחליטים גם שם להרים עליך יד כי הערת להם על הדגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 23:48 
היחיד שקיצוני פה אלה המתרפסים הקיצוניים בפני ג'ורדי קרוייף הגביר, שאולי יסכים לזרוק להם איזה פירור ונאחזים לו בשולי המעיל כשהוא צוחק עליהם. כאילו מכבי הם ארסנל והפועל הם צ'רלטון.

נ.ב
אין בתקנון עמותת הכדורסל סעיף שקובע שלא משאילים שחקנים ממכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 23:54 
19 כתב:
היחיד שקיצוני פה אלה המתרפסים הקיצוניים בפני ג'ורדי קרוייף הגביר, שאולי יסכים לזרוק להם איזה פירור ונאחזים לו בשולי המעיל כשהוא צוחק עליהם. כאילו מכבי הם ארסנל והפועל הם צ'רלטון.

נ.ב
אין בתקנון עמותת הכדורסל סעיף שקובע שלא משאילים שחקנים ממכבי?

יש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 23:55 
איזה קיצוניים ומתלהמים הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 00:19 
כל הכבוד :ROSE:

צ'רלי בממלכת השוקולד, אתה הקיצוני היחיד פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 00:50 
רייכרט אוהד הפועל כמו שזהבי אוהד הפועל.
גם אם הוא היה עובר לא בהשאלה היו מגיעות לו קללות על החנפנות וכל מה שהוא עשה כדי שאוהדי מכבי יסכימו לא לקלל אותו. אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
Charlie כתב:

לא תמיד, אבל זה לא הנושא. גם על מה שקורה לפעמים בכדורסל יש לי ביקורת, גם אם אותם אנשים חושבים שהכל זו קנוניה של התקשורת, האיגוד, ביה"ד המשמעתי ושימון מזרחי. אה כן, ויגאל עמיר לא רצח את רבין, לכן גם מישהו צעק "זה סרק"....

במצב נורמלי (לא בהכרח כשהקבוצה בצמרת אלא כשאין אנדרלמוסיה כמו היום) ברור שהשאלה של שחקנים ממכבי היתה לצנינים בעיני.
אבל במצב הנוכחי, כשיש סיכוי שנרד ליגה אני לא מתכוון לבדוק את ה"דרכונים" של השחקנים שנותרו אצלי בסגל. אני חייב לתת לשריף את מקסימום הכלים לרשותו כדי שנסיים את העונה הזו מקום אחד לפחות מעל 13.

אז נכון, יש אידיאולוגיה ויש "רוח הפועל" ויש רומנטיזציה של הכדורגל. אבל מנגד, לי בכל זאת, יש גם טראומה מ-1989. חלק מאלה שתוקפים אותי פה, לא נולדו אפילו באותה עונה שחורה. ולהשקפתי - אני מעדיף 5 מושאלים ממכבי ולברוח מהתחתית מאשר לשחק בימי שישי בעפולה ונצרת.

במילים אחרות - אני מעדיף לחיות מכוער ואילו חלקכם חושב ש"מגניב" יותר למות יפה.

בשורה התחתונה - תקללו את רמון שבישל את העיסקה, לא את רייכרט שצורף אליה כמעט בעל כורחו. כי בסופו של יום, גם אם הכרטיס שלו שייך לגולדהאר, בחודשים הקרובים הוא מחוייב לחולצה האדומה. אם אני טועה והוא לא מקצוען - אז תעשו גם לו את המוות. רק אז באמת יגיע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:25 
Charlie כתב:
yos כתב:
Charlie כתב:

בשורה התחתונה - תקללו את רמון שבישל את העיסקה, לא את רייכרט שצורף אליה כמעט בעל כורחו. כי בסופו של יום, גם אם הכרטיס שלו שייך לגולדהאר, בחודשים הקרובים הוא מחוייב לחולצה האדומה. אם אני טועה והוא לא מקצוען - אז תעשו גם לו את המוות. רק אז באמת יגיע לו.

מחזור אחרון.
משחק על ירידת ליגה.
הפועל חייבים לנצח.
דקה 90.
גולדנברג, שאוהד מכבי, חבר של כל אוהדי מכבי, ואחד שחוזר אליהם בעוד יומיים לקבוצה,
מקבל כדור מול שוער.

אם הוא מבקיע, הוא משאיר את הפועל בליגה.
אם הוא לא מבקיע, הוא הופך שם למלך.

בהצלחה עם הלחיות מכוער שלך. יש גבול כמה שבן אדם מסכים שישתינו עליו בקשת. ברגע שאתה מסכים לזה- אתה זה שמת. לסרב השפלה כזאת זה אומר שעוד נשארנו קצת בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:26 
אתה הזוי לגמרי.
משחק אחרון בעונה, הפועל בפלייאוף התחתון, ניצחון נשארים בליגה, הפסד יורדים.
רייכרט בהרכב, 1 על 1 מול שוער דקה 90, נראה לך שהוא בועט לשער ומציל את הפועל מירידה ויומיים אחר כך הוא מגיע לאימון של מכבי והם מקבלים אותו עם פרחים ?
ועכשיו קח משחק לפני אחרון, ואחד לפניו, ואחד לפניו. כל גול פה יכול להציל את הפועל, כל גול שמקבלים יכול להוריד אותנו.
נראה לך שהשחקנים האלה, שמכבי משלמת להם את המשכורת, יעדיפו להיות גיבורים לרגע בהפועל מאשר גיבורים לנצח במכבי ?
אם התשובה שלך היא כן אז אין לי איך לעזור לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:27 
משוקוביץ, בפרצוף שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:30 
:ROSE:
הלוואי וזה שהדוגמה ששנינו השתמשנו בה בלי לדעת יצאה כמעט אחד לאחד ידליק קצת נורות אדומות לכל מיני אוהדים שחושבים שזה לא סיפור כזה גדול שמשאילים ממכבי ושצריך לעודד אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
הוא שאמרתי. לא צריך לחכות למחזור האחרון ולדקה ה-90 של העונה. אולי כבר בשבת נגד רעננה נראה אם רייכרט מקצוען או לא. אגב, היו מספיק מקרים בארץ ובחו"ל, בכדורגל או בכדורסל, של שחקנים שכבר היו סגורים במקום אחד ושיחקו בקבוצה אחרת ונתנו את התחת בשביל הקבוצה שבה הם משחקים ואותה הם עוזבים, גם אם זה לא מתאים לאוהדי הקבוצה העתידית או אפילו על חשבון הקבוצה העתידית!

אני לא יודע איך רייכרט (על גולדברג אני לא מדבר, מי זה בכלל? לא שמעתי עליו עד שלשום) אבל אם הוא לא מקצוען, זה יתגלה מהר מאד והוא יקבל את המגיע לו. אבל אם נראה שחקן מחוייב, גם אם טכנית הכרטיס שלו שייך לקבוצה אחרת, והוא יתרום להפועל, האם גם אז נקלל אותו בגלל "מוצאו" הספורטיבי?!

אתם פשוט לא קוראים את מה שאני כותב, אלא נתפסים לאיזה משפט, מוציאים אותו מהקשרו ואז מספרים לי תאוריה על דקה 90 במחזור האחרון וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:43 
משחקים אצלינו פאקינג שחקנים של מכבי.
מי שלא מקלל אותם כל שניה שהם פה שיצעק יש כשהם יזמברו אותנו בדרבים שנה הבאה(בגביע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:47 
Charlie כתב:
הוא שאמרתי. לא צריך לחכות למחזור האחרון ולדקה ה-90 של העונה. אולי כבר בשבת נגד רעננה נראה אם רייכרט מקצוען או לא. אגב, היו מספיק מקרים בארץ ובחו"ל, בכדורגל או בכדורסל, של שחקנים שכבר היו סגורים במקום אחד ושיחקו בקבוצה אחרת ונתנו את התחת בשביל הקבוצה שבה הם משחקים ואותה הם עוזבים, גם אם זה לא מתאים לאוהדי הקבוצה העתידית או אפילו על חשבון הקבוצה העתידית!

אני לא יודע איך רייכרט (על גולדברג אני לא מדבר, מי זה בכלל? לא שמעתי עליו עד שלשום) אבל אם הוא לא מקצוען, זה יתגלה מהר מאד והוא יקבל את המגיע לו. אבל אם נראה שחקן מחוייב, גם אם טכנית הכרטיס שלו שייך לקבוצה אחרת, והוא יתרום להפועל, האם גם אז נקלל אותו בגלל "מוצאו" הספורטיבי?!

אתם פשוט לא קוראים את מה שאני כותב, אלא נתפסים לאיזה משפט, מוציאים אותו מהקשרו ואז מספרים לי תאוריה על דקה 90 במחזור האחרון וכו'.

למי לעזאזל איכפת אם הוא מקצוען או לא
מה נסגר איתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:49 
ה ז י י ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
גולדהאר רצה לקנות את הפועל ותאומים אמר לו לקנות את מכבי? מאיפה הבאת את זה?

זה נכון וגם אני שמעתי את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 11:30 
צ'רלי חוץ מזה שכל הודעה שלך היא באורך הגלות, אתה אדם הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

אתה שייך לזונה ה-12 או לארגון המתחרה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
האם גם אז נקלל אותו בגלל "מוצאו" הספורטיבי?!

וואו, אתה פשוט לא קולט, הא?
בפעם האלף: לא נקלל אותו בגלל מוצאו. אם הוא היה עובר להפועל לאף אחד לא הייתה בעיה עם ה"עבר" שלו במכבי. הבעיה היא עם העתיד שלו.
הבעיה היא לא שהוא היה שחקן של מכבי, אלא שהוא עדיין שחקן של מכבי. עוד שלושה חודשים הוא חוזר למכבי, אתה מבין את זה?
אם ורמוט היה חותם במכבי עכשיו אבל ההעברה הייתה נכנסת לתוקף רק בקיץ ועד אז הוא היה ממשיך בהפועל, היינו אמורים להמשיך לעודד אותו?
כי בינתיים הוא עושה לנו טובה שהוא לובש את החולצה האדומה?

Charlie כתב:
אני מעדיף 5 מושאלים ממכבי ולברוח מהתחתית מאשר לשחק בימי שישי בעפולה ונצרת.

לא רק שאני מעדיף לשחק לרדת ליגה, אני גם מעדיף לסגור את הפועל ושלא תהיה לי יותר קבוצה מאשר שתהיה לי קבוצת בת של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
צ׳ארלי אתה הזיה, איך אפשר לעודד שחקן של מכבי?

ולשאלתך שון גולדברג הוא מגן שמאלי שאחרי צפיה ב7 משחקים שלו עשה רושם (עלי לפחות) שהוא לא נופל ברמה מיואב זיו.

עם זאת שישרף, ויפה שעה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 13:05 
Elia כתב:
עשה רושם (עלי לפחות) שהוא לא נופל ברמה מיואב זיו.

:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 13:13 
אולי אתה מעדיף גם קבוצה שמשחקת בצהוב על פני נסיעות לנצרת ועפולה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
צ׳ארלי אתה מנותק ידידי, אתה מזכיר לי אישה מוכה שמקבלת עליה את האשמה למצבה.
תאר לך מצב שריאל משאילה שחקן לאתלטיקו, שבוקה משאילה שחקן לריבר, שווסטאהם משאילים שחקן למילוול, שפרטיזן משאילה שחקן לכוכב האדום, שפנרבחצ׳ה משאילה שחקן לגלאטאסרי, שפאנאתיניקוס משאילה שחקן לאולימפיאקוס וכו׳.

אין דברים כאלה בעולם, למה שאצלנו יהיה התקדים המעליב והשפל הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
בישראל אנחנו לא תקדים.
מכבי חיפה השאילה הרבה שחקנים להפועל חיפה וגם להיפך (טל בנין היה מושאל בזמנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
מי אלו האוהדים שבone כתוב שהוציאו הודעה שחייבים לבוא למגרש כדי לא לפגוע כלכלית במועדון אך כולם חייבים לצאת בדקה ה14 מהמגרש כמחאה?
One ליקטו איזה טוקבק והפכו את זה להודעה רשמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: