yos כתב:
Charlie כתב:
תמשיכו לקלל, תמשיכו לאיים, תמשיכו בקו הקיצוני והבלתי מתפשר. נראה לאן עוד נגיע.
מה שיפה הוא שאותם אוהדים קיצוניים ובלתי מתפשרים נמצאים גם ביציעי איצטדיון איינשטיין (המכונה "דרייב אין"), ושם הם אוהדים נפלאים, מסורים, מדהימים ומרגשים, שהולכים יד ביד עם ההנהלה והקבוצה.
לא תמיד, אבל זה לא הנושא. גם על מה שקורה לפעמים בכדורסל יש לי ביקורת, גם אם אותם אנשים חושבים שהכל זו קנוניה של התקשורת, האיגוד, ביה"ד המשמעתי ושימון מזרחי. אה כן, ויגאל עמיר לא רצח את רבין, לכן גם מישהו צעק "זה סרק"....
במצב נורמלי (לא בהכרח כשהקבוצה בצמרת אלא כשאין אנדרלמוסיה כמו היום) ברור שהשאלה של שחקנים ממכבי היתה לצנינים בעיני.
אבל במצב הנוכחי, כשיש סיכוי שנרד ליגה אני לא מתכוון לבדוק את ה"דרכונים" של השחקנים שנותרו אצלי בסגל. אני חייב לתת לשריף את מקסימום הכלים לרשותו כדי שנסיים את העונה הזו מקום אחד לפחות מעל 13.
אז נכון, יש אידיאולוגיה ויש "רוח הפועל" ויש רומנטיזציה של הכדורגל. אבל מנגד, לי בכל זאת, יש גם טראומה מ-1989. חלק מאלה שתוקפים אותי פה, לא נולדו אפילו באותה עונה שחורה. ולהשקפתי - אני מעדיף 5 מושאלים ממכבי ולברוח מהתחתית מאשר לשחק בימי שישי בעפולה ונצרת.
במילים אחרות - אני מעדיף לחיות מכוער ואילו חלקכם חושב ש"מגניב" יותר למות יפה.
בשורה התחתונה - תקללו את רמון שבישל את העיסקה, לא את רייכרט שצורף אליה כמעט בעל כורחו. כי בסופו של יום, גם אם הכרטיס שלו שייך לגולדהאר, בחודשים הקרובים הוא מחוייב לחולצה האדומה. אם אני טועה והוא לא מקצוען - אז תעשו גם לו את המוות. רק אז באמת יגיע לו.