תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 278 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמחק את החיוך יא כלב
הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
הוא נראה מאוד מאושר בניגוד להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:24 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
Yalla Hapoel כתב:
אמרתי את זה ככר,מכבי הם האוהדים הכי סמרטוטים בהיסטוריה של הכדורגל,הם יעודדו גם שחקן שאנס את אמא שלהם ורצח את אבא שלהם.

שמח שלכולם נפל פה האסימון לגבי ורמוט המזדיין הזה.

לגמרי.
ומצחיק לראות איך הם מהללים את המנג'ר שלהם שמשפיל את השחקני נוער שלהם, מלביש עליהם חולצה אדומה עם הסמל של היריבה, העיקר תצברו קצת דקות ויאללה תחזרו.
זה כבר לא קשור לערכים של קבוצה, אפילו את היריבות הספורטיבית הם קברו בשביל הזקפה שלהם.
מעניין איך אוהדי ריאל מדריד היו מגיבים אם המאמן שלהם היה שולח לברצלונה שחקן נוער בהשאלה.

מה שמעניין זה איך אנחנו היינו מגיבים אם המצב היה הפוך. התגובות שלכם פה זה אוצר עבורם.
הפאתטיות בשיאה

לא מסתכל על אף אחד,מסתכל על עצמי.
אני יודע שבתוך תוכי שחקן שקילל את הקבוצה שלי ואת האוהדים של הקבוצה שלי בחיים אני לא יאוהב אותו וימצוץ לו כמוהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:25 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
Yalla Hapoel כתב:
אמרתי את זה ככר,מכבי הם האוהדים הכי סמרטוטים בהיסטוריה של הכדורגל,הם יעודדו גם שחקן שאנס את אמא שלהם ורצח את אבא שלהם.

לגמרי.
ומצחיק לראות איך הם מהללים את המנג'ר שלהם שמשפיל את השחקני נוער שלהם, מלביש עליהם חולצה אדומה עם הסמל של היריבה, העיקר תצברו קצת דקות ויאללה תחזרו.
זה כבר לא קשור לערכים של קבוצה, אפילו את היריבות הספורטיבית הם קברו בשביל הזקפה שלהם.
מעניין איך אוהדי ריאל מדריד היו מגיבים אם המאמן שלהם היה שולח לברצלונה שחקן נוער בהשאלה.

מה שמעניין זה איך אנחנו היינו מגיבים אם המצב היה הפוך. התגובות שלכם פה זה אוצר עבורם.
הפאתטיות בשיאה

אני יודע שבתוך תוכי שחקן שקילל את הקבוצה שלי ואת האוהדים של הקבוצה שלי בחיים אני לא יאוהב אותו וימצוץ לו כמוהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
מהראן ראדי דומה לערן זהבי. פתאום רואים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:29 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
Yalla Hapoel כתב:

לגמרי.

הפאתטיות בשיאה

זה באמת מאוד מעניין.
אני לא הייתי מקבל את זה. אם אתה כן, שיא הפאתטיות נמצאת אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:29 
Yalla Hapoel כתב:

דרבי ורבע וזה עובר לך, תאמין לי. כן תמצוץ, לא תמצוץ. בנתיים אוהדי הפועל היו כל כך עסוקים בלמצוץ לעצמם שהם שכחו כמה דברים בדרך בחלק מהמקרים.
אני לא מקנא בהם, אני עדיין גאה להיות הפועל, אבל לגחך כלפיהם עכשיו, אחרי שהם כמועדון דורכים עלינו, זה פאתטי.
יש תקופות שצריך לדעת להוריד את הראש ולסתום את הפה. להוריד את הראש לא בהכנעה, אלא בשביל להתרכז בעצמך ולא להשפיל את עצמך עוד יותר. הגלגל יסתובב אני מאמין, אנחנו רק צריכים לעזור לדחוף אותו. עזבו את מכבי כרגע, זו העצה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:31 
redrony כתב:
Yalla Hapoel כתב:

דרבי ורבע וזה עובר לך, תאמין לי. כן תמצוץ, לא תמצוץ. בנתיים אוהדי הפועל היו כל כך עסוקים בלמצוץ לעצמם שהם שכחו כמה דברים בדרך בחלק מהמקרים.
אני לא מקנא בהם, אני עדיין גאה להיות הפועל, אבל לגחך כלפיהם עכשיו, אחרי שהם כמועדון דורכים עלינו, זה פאתטי.
יש תקופות שצריך לדעת להוריד את הראש ולסתום את הפה. להוריד את הראש לא בהכנעה, אלא בשביל להתרכז בעצמך ולא להשפיל את עצמך עוד יותר. הגלגל יסתובב אני מאמין, אנחנו רק צריכים לעזור לדחוף אותו. עזבו את מכבי כרגע, זו העצה שלי.

תוריד את הראש ותסתום את הפה. אני אצחק על הקהל שלהם גם אם הפועל תהיה כבר בתוך הקבר. אין בכלל שום קשר בין האהדה שלי להפועל למה שאני חושב עליהם.
שיא הפתאטיות.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 05 פברואר 2015, 10:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
הנורא מכולם

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:33 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
Yalla Hapoel כתב:

תוריד את הראש ותסתום את הפה. אני אצחק על הקהל שלהם גם עם הפועל תהיה כבר בתוך הקבר. אין בכלל שום קשר בין האהדה שלי להפועל למה שאני חושב עליהם.
שיא הפתאטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:34 
האדס כתב:
הנורא מכולם

תמונה

נו למה זה טוב? לא חושב שראינו בONE?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:34 
NARKOTIKA כתב:

זה באמת מאוד מעניין.

כל הכבוד לך, אתה אידיאליסט גדול. אני מבין שברק יצחקי אם היה חותם היה מקבל ממך קללות אחרי הדאבל. באמת ראיתי איך באחד האשכולות הכי גדולים שהיו פה בפורום אף אחד לא רצה שהוא יבוא.
יכול להיות שיש יוצאי דופן, אבל הם נדירים. נגיד זהבי עכשיו מבחינתי לא היה חוזר להפועל. אבל עם כל האמוציות בכדורגל, אין שחקנים שהם גדולים מהמועדון ולמועדון יש מטרות. מכבי לא רק הביאו שחקן, הם גם רומסים אותך ומשפילים אותך. אני מניח שעם זה לקהל שלהם יותר קל לחיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:35 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה באמת מאוד מעניין.

כל הכבוד לך, אתה אידיאליסט גדול. אני מבין שברק יצחקי אם היה חותם היה מקבל ממך קללות אחרי הדאבל. באמת ראיתי איך באחד האשכולות הכי גדולים שהיו פה בפורום אף אחד לא רצה שהוא יבוא.

אתה אמיתי? מה זאת ההודעה הטרולית הזאת? מה הקשר בין זה לבין להשאיל שחקן ליריבה או מהיריבה הכי גדולה שלך בהיסטוריה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:35 
שחקני כדורגל זה זבל אחד גדול.
בגלל זה עדיף לא להיקשר אליהם יותר מדי ולתת להם יחס על פי התפוקה והמאמץ שלהם נטו ושום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:40 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה באמת מאוד מעניין.

אתה אמיתי? מה זאת ההודעה הטרולית הזאת? מה הקשר בין זה לבין להשאיל שחקן ליריבה או מהיריבה הכי גדולה שלך בהיסטוריה?

זה היה לגבי מעבר של שחקן שהתבטא נגד המועדון שלהם.
לגבי ההשאלות, נו באמת, רק עוד יותר סכין בגב. זה לחסל את הפועל בכלל, להפוך אותנו להיות חממת גידול שלהם. אתה באמת לא יכול להבין את השמחה לאיד?
לא היית שמח אם מכבי היו יורדים ליגה אפילו שזה היה "קובר את היריבות הספורטיבית"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:54 
dino כתב:
הוא נראה מאוד מאושר בניגוד להפועל.

למרות שחלק מהמגיבים מתחזים לנזירים בודהיסטים ("העיקר שישאר בהפועל, אפילו שאפילו לא גדל בנוער שלנו, כשהוא מחובר לעצמו"), יציבות כספית היא דבר בסיסי בחיים המשפיע על האושר. לא מדובר במקרה של גרשון שממש בגד ובעיקר הרוויח יפה באגודה מסודרת. כמו שכתבתי, הדחף לעבור היה מן הסתם שיחות עם רמון על הסיכונים הכספיים שלו.

אבל, לא חותם שימשיך להיות מאושר בקריירה תחת זהבי ובכלל.
הדבר היחידי שידוע לנו בבירור על מטרות הרכישה שלו היא שלא ילך לחיפה או לבאר שבע. ויתכן, שזה גם יהיה חלק גדול מהקריירה שלו. כלומר, לא להיות בחיפה או בבאר שבע.
בכל מקרה, נשים אוהבות את הבחירה שלו ויש תיאוריה מהפכנית שגם נשים משפיעות על אושר. לא בקיא מי בת זוגתו אבל, תהיו בטוחים שכמו מלי, היא השפיעה יותר מהאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
התמונות הבוקר באתרי הספורט מזעזעות

גילי ורמוט הוא הזונה ה-12

לא יודע אם פורסם באיזה אשכול
יואב לימור - NRG
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/674/ ... =3&cat=659
טור מצויין
חלק נבחר:
ציטוט:
הדרבי. אם למישהו היתה יושרה; למכבי, להפועל או לוורמוט עצמו - הקשר לא היה משחק שלשום בשם ההגינות. למזלה של האלופה זה נגמר רק 0:2. תארו לכם שהיה נגמר 5 או 6, ואז היה מתברר שוורמוט עזב? מיד היתה נפתחת חקירה על מכירת המשחק, הרי היו על המגרש 12 צהובים מול 10 אדומים. יחי הפארסה: בטעויותיו הציל השופט אלי חכמון את הכדורגל הישראלי מעצמו.

6. האוהדים. בקיץ האחרון שכנעו אותי הבנים שלי, בני 14 ו־9, לחדש את המנויים. הם האמינו שדמי הכיס שלהם ישאירו את עומר דמארי ואת גילי ורמוט ושמשהו עומד מאחורי המילים "נאמנות", "אהדה" ו"קבוצה". אתמול נשבר להם הלב ואיתו הלכה גם התמימות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 11:31 
אוי כמה שאני מאחל לגילי לגמור את הקריירה שלו במהרה...
כמה כאב לב הוא גרם לי.
:PUKE: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
הוא נראה הרבה פחות תמים וחמוד במדים של מכבי.. אני חייב להודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 11:54 
אפשר היה להבין באמת שלגילי אין כבוד כשהעונה הזאת התחילה.
ההתנהלות שלו על המגרש (לא יורד להגנה, צועק על שחקנים ושפת גוף שמשדרת שלא בא לו להיות פה), הייתה חוסר כבוד מוחלט כלפי המועדון וכלפי הקהל.
כשעשרות אוהדים חיכו לו בנתב"ג ב-12 בלילה הוא הפגין כלפיהם קרירות שקשה היה להאמין שהוא מסוגל לשדר (הרי זה גילי ורמוט שהקהל כל כך אוהב).
אחרי זה גם כשהחליט להישאר בקיץ והם אמרו שהוא "פוגע לעצמו בקריירה" הוא הגיב ואמר "יש בזה משהו" (במקום להגיד שיתעסקו בעניינים של עצמם).
לא הגיע לו העונה לב ופרח אחד אפילו.
עם כמה שהוא נראה תמים ובחור טוב ומחויך והכל, כנראה שנדב צנציפר צדק כששמעתי אותו אומר ברדיו (אחרי ההפסד באסטנה 3-0) שגילי בן אדם קר רוח ושקול שלא נותן לדברים כמו אוהדים להשפיע על קבלת ההחלטות שלו.
צריך הרבה אומץ בשביל לעשות צעד כזה, כמו שגם צריך הרבה אומץ כדי לקחת כדור 35 מטר מהשער בטדי ולהביא גול של דאבל. מה שבטוח זה שגילי הוא בטוח לא המלאך התמים שציירנו לעצמינו בראש עד תחילת העונה הזאת.

אגב, המשחק שבא אחרי הפרסום בוואן שורמוט ביקש מברקוביץ' לעזוב (זה שאחריו גילי פרסם בפייסבוק ש"לא היה ולא נברא"), היה מול ק"ש, גילי שיחק בגלל שכביכול היה חולה, מעניין אם זו אמת הייתה הסיבה שהוא לא שיחק.
ועוד דבר אחד, מעניין אם עוברת לגילי בראש עונת 12/13. ישבת שנה שלמה ביציע וראית את הפועל מתרסקת כשאתה השחקן שמרוויח הכי הרבה בקבוצה, אחרי שהפכנו את העולם כדי להחזיר אותך מגרמניה. אפילו עונה אחת לא יכולת "להחזיר" לנו. אכזבה ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
לא מספיק הזבל הזה עבר אליהם , יש לי הרגשה חזקה שטוטו תמוז הולך לעבור אליהם בקיץ אחרי שיעיפו את בן בסט :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:04 
טכנית לארז -
נגעת בנקודה הכי אמיתי בכל הסיפור הזה, הוא ישב שנה שלמה ביציע פצוע כשאוהדים שרים לו כאילו הוא השחקן הכי טוב על המגרש, חיכו לו ושרו לו ואהבו אותו.
הגיע הזמן להפסיק לאהוב שחקני כדורגל, הם מתעסקים במקצוע שלהם והאשמה היא עלינו שאנחנו מאמינים להם, כמו לפוליטיקאים (לפעמים) ובגדול כמו לרוב האנשים שאומרים משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:17 
באמת רואים בתמונה שלו במדים הצהובים שהחיוך מזויף, ושהוא היה נתון ללחצים אדירים מצד רמון, אבל שהוא מבין שהוא היה חייב לעבור כדי שלקבוצה יהיה כסף לשלם משכורות.
מסכן, רחמים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:22 
הנקודה החשובה - לוורמוט אסור היה לשחק בדרבי האחרון כשהוא כבר ידע שלמחרת הוא יהיה במכבי. זה לא עניין של אהבה, זה לא עניין של שנאה, זהו עניין למשטרת ישראל לענות בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:24 
Kyahs כתב:
באמת רואים בתמונה שלו במדים הצהובים שהחיוך מזויף, ושהוא היה נתון ללחצים אדירים מצד רמון, אבל שהוא מבין שהוא היה חייב לעבור כדי שלקבוצה יהיה כסף לשלם משכורות.
מסכן, רחמים עליו.

לא יודע על איזה חיוך מזויף אתם מדברים. נראה מאוד שמח שם הכלב
http://one.co.il/Article/14-15/1,1,3,0/ ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:25 
הרגת עם התמונה. עליו באמת שלא האמנתי לרגע, איזה תמימות מסריחה.
תחנק עם הכסף טינופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
taltult כתב:
Kyahs כתב:
מסכן, רחמים עליו.

:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
taltult כתב:
Kyahs כתב:
מסכן, רחמים עליו.

ממש קורן מאושר.
הוא נראה כאילו הוא עומד להקיא.
הוא מחייך כל כך מאולץ שזה נראה כאילו נתפס לו השריר וזה עיוות בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
האדס,אנא ממך שנה את הכותרת
יש פה משתמשים שיש להם כלבים
כלב לגדול הבוגדים בהפועל זו מחמאה
אנא שנה את הכותרת.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
taltult כתב:
Kyahs כתב:
מסכן, רחמים עליו.

ממש קורן מאושר.
הוא נראה כאילו הוא עומד להקיא.
הוא מחייך כל כך מאולץ שזה נראה כאילו נתפס לו השריר וזה עיוות בפנים.

תמשיך לחיות באשליות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2015, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
התסריט הידוע מראש:
גילי עולה לדרבי מול הפועל, אוהדי הפועל מקללים אותו,
גילי בתגובה חוגג, וטוען "הם לא ידעו לכבד שחקן שנתן להם הכל",
התקשורת מגבה, אוהדי מכבי חוגגים ומקדישים לגילי שיר שחקן משוגע, הוא יאמר הפועל זונה ונגמר הסיפור.

בסוף נפגש יא חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 278 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: