סימרוטיץ כתב:
Charlie כתב:
Daniel כתב:
בשבת באים ומועדדים כרגיל ואם שחקן של מכבי בהרכב הוא מקבל בוז על כל נגיעה שלו
מזכיר לי את העולה החדש שפגשתי פעם, שם משפחתו גנדלמן. ובכן, מסתבר שאביו של הבחור יהודי (איך לא, גנדלמן....) אבל אמו, שומו שמים, נוצריה. ברוסיה "סימנו" אותו כיהודי בגלל אביו ובגלל שם משפחתו והוא סבל מזה כל חייו. בשנות ה-40 לחייו עלה לארץ עם נפילת הקומוניזם ברוסיה, והפלא ופלא - בארץ עיקמו את האף כי הוא.... רוסי. לא שייך לא לשם ולא לכאן.
אני לא מכיר את
הרייכרט הזה, אבל בקרית שלום שונאים אותו כי הוא כתב בעבר פוסטים בעד הפועל ונגד מכבי. עכשיו בוולפסון מקללים אותו כי הוא ישב על הספסל במכבי למשך כמה חודשים...
על
גולדברג לא שמעתי בכלל אבל מזל שבעבר הקיצוניות הזו לא היתה דומיננטית כמו היום, אחרת מה היו עושים
מכביסטים מבטן ולידה כמו שביט אלימלך ויגאל אנטבי ? הראשון הפך להיות "המלך של הפועל" ואילו השני קיבל את התואר "אלהים". שניהם גדלו בקרית שלום, שביט עוד הספיק לשחק בבוגרים ולהחליף את משה מרכוס, עד שבא אברם והנחית לו על הראש את אובארוב והשאר היסטוריה.
באמת שאני לא רוצה לנבל את הפה בימים קשים אלו
אבל הודעה כזו יכולה להטריף
אתה לא מבין את הבעיה שהשחקנים האלו באים בהשאלה ואתה בעצם מכשיר אותם למכבי ?
אם היו עוברים באופן מלא להפועל לאף אחד לא היה בעיה עם זה
סימרוטיץ',
קודם כל מותר לי להביע את העמדה שלי, גם אם היא לא מתיישבת עם הדעות הקיצוניות הרווחות והפופולריות בפורום בימים אלה.
שים לב שדיברתי על בן רייכרט הזה, שחוטף קללות מאוהדי מכבי כי כנראה שהוא בכלל אדום, ועכשיו כשהוא בא להפועל (ואולי מגשים חלום ילדות סודי) אז הוא מוקצה אצלנו כי הוא שיחק במכבי.
אני, בניגוד אליכם, לא יודע מה יהיה מחר. אולי הוא ישתלב ויהיה בורג בקבוצה, אולי יהיה כסף בשנה הבאה והמאמן ירצה להשאיר אותו מעבר לתקופת ההשאלה ויהיה איך לפצות את מכבי שבוודאי לא תרצה להחזיר בכוח שחקן שלא רוצה לשחק אצלה?! לך תדע.
מה שבטוח הוא שאם תקלל את השחקן הזה בכל נגיעה בכדור, לא תשיג כלום, כי כמו שאתה נראה - אתה צריך כל שחקן אפשרי שישחק ויציל את הקבוצה הזו העונה ויעמוד לשירותיה גם בעונה הבאה, שלא צפויה להיות קלה יותר.
את גולדברג הזה אני בכלל לא מכיר. מי זה? מאיפה הוא? מה התפקיד שלו? בן כמה הוא?! נשמע כמו שחקן לאימונים, שהיה במשחק במילואים אם עוד היתה ליגה כזו. לא שווה התייחסות. לגבי שאר ה"מושאלים" - זה תלוי ברצון של הקבוצות והשחקנים. כל עוד זה תיאורטי בלבד חבל להשחית על זה מילים.
מתי אלטמן אמור לעבור אלינו, בקיץ?