עומרי קנדה כתב:
תמשיכו תמשיכו לספר שהוא מכר אותנו בשביל כסף, תמשיכו לספר לעצמכם סיפורים.
גרשון מכר אותנו בשביל כסף, זהב* מכר אותנו בשביל כסף וגם בגלל שלא באמת רצו אותו, מבן חיים אני מתעלם.
ורמוט קיצץ וקיצץ, וויתר וניסה לתת צ'אנס והפסיד את שנות השיא שלו בקריירה על רמון וחבריו, נכון שהוא קיבל המון אהבה ואין לי ספק שהוא העריך ומעריך אותה גם היום, הוא יודע מה הפועל נתנה לו בשנותיה הגדולות והוא ללא ספק ניסה להחזיר ככל יכולתו בשנתיים וחצי האחרונות.
אני את ורמוט לא מוחק כל כך מהר, אם הוא יכבד אותנו אני אכבד אותו, לא אקלל אותו.
יש לא מעט אוהדי הפועל שהכירו את גילי, נפגשו איתו לא פעם בעבר ויודעים מה האופי של האיש, מישהו באמת חושב שאנשים משתנים ביום אחד?
אני משוכנע שגם גילי מבין שזה היה חרא טיימינג, אבל להרוג בן אדם על זה שאחרי שנתיים וחצי נשבר לו מהחובבנות של ההנהלה שלנו? שנשבר לו מהקומבינות? שנמאס לו שרמון מתחרט על ההבאה שלו תחת כל מיקרופון רענן?
שיהיה לו בכישלון, אבל אין לי מילה רעה להגיד עליו גם היום, הוא כיבד אותנו כמה שיכל במעבר הזה ואני מקווה שיכבד אותנו גם בהמשך.
גילי היה סמל בהפועל, גילי לא ילד ולא מרוויח במכבי סכומים יותר מטורפים משהרוויח בהפועל.
גילי אפילו לא חיכה לסוף העונה כדי לראות אולי חיפה תרצה אותו, או אפילו איזה שקר מבלגיה, גילי לא חיכה אלא פשוט עבר בשניה האחרונה כדי שגם לא יכולו ללחוץ עליו להישאר.
ברור לי וכתבתי את זה שאם לא רמון אז גילי לא עוזב, אבל ברגע שההוא החליט לעבור למכבי הוא צריך לדעת שהוא הופך מאהוב לשנוא.
אלו חוקי הכדורגל.
יום אחד אתה מלך, ולמחרת את עבד זבל.
אז עכשיו גילי ורמוט זבל - שיקרע את הרצועה, שיגמור את הקריירה שלו במהרה ומי ייתן וגם החניון שלו יעלה באש