תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיים רמון
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חסיד של "מה היה אם..." אבל מאוד מעניין אותי מה היה קורה לקבוצה אם רמון לא היה לוקח אותה.
איכשהו נראה לי שלא היינו מגיעים למצב שהגענו אליו.
המחיר של הקבוצה בזמנו לעומת היום היה מציאה שלא לדבר על הניקוד האירופי ועל מצבת השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיים רמון
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 01:34 
היינו מגיעים לאותה תוצאה רק בלי הגסיסה בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:

זהו שאני זוכר את כל תרחישי האימים בנוגע לטביב (יפרק את הקבוצה וכו')
אבל קח בחשבון שאיש עסקים ממולח כמוהו לא היה מפסיד את ההשקעה שלו בקבוצה
שלא לדבר על כך שהיה הרבה יותר קל לרכוש את הקבוצה מאשר כיום עם מיליון הבעלים וההלוואות שיש עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
טביב היה עושה מיידית ובכוונה את מה שרמון עשה בכוונות טובות ו3 שנים של חוסר יכולת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 01:42 
dr.avi כתב:
Adom Bdam כתב:

זהו שאני זוכר את כל תרחישי האימים בנוגע לטביב (יפרק את הקבוצה וכו')
אבל קח בחשבון שאיש עסקים ממולח כמוהו לא היה מפסיד את ההשקעה שלו בקבוצה
שלא לדבר על כך שהיה הרבה יותר קל לרכוש את הקבוצה מאשר כיום עם מיליון הבעלים וההלוואות שיש עליה.

בזה אתה צודק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
זה בנאדם שכל דבר שהוא נוגע בו מת. פשוט כישלון מהלך.
הוא צריך לשבת בבית ולא לצאת לעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
לנצח יזכר כמחריבה של הפועל ת"א. האיש שבא והרס הכל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 08:18 
איפה הכסף מחריב סדרתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 08:20 
ItaiH6 כתב:
טביב היה עושה מיידית ובכוונה את מה שרמון עשה בכוונות טובות ו3 שנים של חוסר יכולת.

כוונות טובות זו בדיחה עצובה. יש לו כוונות טובות כמו שלשאול אייזנברג היו כוונות טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 09:01 
טביב הוא סתם נוכל, במוקדם או במאוחר היינו נפטרים ממנו
אנשים מסוגם של רמון ושאול אייזנברג הם אלו שמסוכנים באמת
הם בטוחים שהם היחידים שיכולים להצליח, שכולם מסביבם דפוקים ורק הם הכי חכמים והכי מוצלחים
ראיתם את הראיון של רמון, הבנאדם באמת ובתמים חושב שהוא המנהל הכי מוצלח בכדורגל הישראלי.
לרמון יש שילוב של בעיה חמורה בתפיסת העולם ובתפיסת המציאות יחד עם טיפשות ברמה קיצונית ולבנאדם כזה אסור היה להתקרב להפועל (בטח אחרי שבשתי הקדנציות הקודמות כמעט הוריד אותנו ליגה)
מה לעשות שכולם היו לחוצים להיפטר מטביב ולכן זו באמת חכמה בדיעבד

דרך אגב, הנה מה שהשופטים אמרו על חיים רמון במשפט, בפסקה השנייה תחליפו את המילה "מתלוננת" במילה "אוהדים":

על טענותיו העיקריות של רמון בתיק, כאילו גרמה לו המתלוננת לחשוב שהיא מסכימה לנשיקה והטענה כי היא זו שפיתתה אותו וגרמה לנשיקה והוא רק נענה והגיב לה, אמרו השופטים כי למרות התרגשותו על דוכן העדים ולמרות שדמעות חנקו את גרונו הגיעו למסקנה כי "גרסתו אינה עומדת במבחן ההיגיון והסבירות ואינה עומדת על רגליים מוצקות בחלקים שונים שלה. היא אינה נתמכת בעדויות אחרות ובחלקים אחרים אף מהווה סתירה לראיות".

לדבריהם, גירסתו של רמון היא "דוגמה מובהקת ומאפיינת כיצד רמון מנסה להרחיק עצמו מכל מה שעלול לסבכו במחיר של אי אמירת אמת ובה בעת אינו בוחל מלהכפיש את המתלוננת". השופטים מוסיפים כי רמון יעוות את העובדות כדי להרחיק את עצמו מאירוע שעלול לסבכו וכותבים: "אין מדובר בשקרים או בבדיות שהפריחה המתלוננת, ועל כן הצגתה כשקרנית מראה על מגמתו הברורה של הנאשם להכפיש את שמה ולהטיל בה דופי ובה בעת להתנער מאשמה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
לך כבר מנותק לך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 10:32 
הבן אדם הזה שונא את הפועל! הוא שקרן ומכפיש את האוהדים מתוך שנאתו ונסיון להסתיר את הכשלונות והשקרים שלו.
אין דבר יותר גרוע מרמון אני מצטער, בכל ראיון שלו, בכל פיסת מידע שאני שומע, אני מבין כמה הוא מנסה לפרק את הפועל.
הדבר הזה הוא מפלצת!
כמה הוא ימשיך לשקר שבגלל 100 בריונים הוא לא מצליח לנהל קבוצת כדורגל!? לא מצליח למכור בגלל בן אדם בודד שפרץ למגרש??
האיש הזה הוא השטן של הפועל, הוא האדם הכי שונא הפועל, הכי שקרן והכי גרוע שיכול להיות פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
ביום שהוא יאשים את עצמו במשהו בחיים, תעירו אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
טביב הוא סתם נוכל, במוקדם או במאוחר היינו נפטרים ממנו
אנשים מסוגם של רמון ושאול אייזנברג הם אלו שמסוכנים באמת
הם בטוחים שהם היחידים שיכולים להצליח, שכולם מסביבם דפוקים ורק הם הכי חכמים והכי מוצלחים
ראיתם את הראיון של רמון, הבנאדם באמת ובתמים חושב שהוא המנהל הכי מוצלח בכדורגל הישראלי.
לרמון יש שילוב של בעיה חמורה בתפיסת העולם ובתפיסת המציאות יחד עם טיפשות ברמה קיצונית ולבנאדם כזה אסור היה להתקרב להפועל (בטח אחרי שבשתי הקדנציות הקודמות כמעט הוריד אותנו ליגה)
מה לעשות שכולם היו לחוצים להיפטר מטביב ולכן זו באמת חכמה בדיעבד

דרך אגב, הנה מה שהשופטים אמרו על חיים רמון במשפט, בפסקה השנייה תחליפו את המילה "מתלוננת" במילה "אוהדים":

על טענותיו העיקריות של רמון בתיק, כאילו גרמה לו המתלוננת לחשוב שהיא מסכימה לנשיקה והטענה כי היא זו שפיתתה אותו וגרמה לנשיקה והוא רק נענה והגיב לה, אמרו השופטים כי למרות התרגשותו על דוכן העדים ולמרות שדמעות חנקו את גרונו הגיעו למסקנה כי "גרסתו אינה עומדת במבחן ההיגיון והסבירות ואינה עומדת על רגליים מוצקות בחלקים שונים שלה. היא אינה נתמכת בעדויות אחרות ובחלקים אחרים אף מהווה סתירה לראיות".

לדבריהם, גירסתו של רמון היא "דוגמה מובהקת ומאפיינת כיצד רמון מנסה להרחיק עצמו מכל מה שעלול לסבכו במחיר של אי אמירת אמת ובה בעת אינו בוחל מלהכפיש את המתלוננת". השופטים מוסיפים כי רמון יעוות את העובדות כדי להרחיק את עצמו מאירוע שעלול לסבכו וכותבים: "אין מדובר בשקרים או בבדיות שהפריחה המתלוננת, ועל כן הצגתה כשקרנית מראה על מגמתו הברורה של הנאשם להכפיש את שמה ולהטיל בה דופי ובה בעת להתנער מאשמה"

אחרי טביב זה עוד נון גדול לאוהדים.
כמה היה לנו נוח להעלים עין גם מהפרשיה שציטטת וכמובן מהקדנציות הקודמות שלו וגם מתקופתו בפוליטיקה. כל דבר שנגע בו נהרס.
את הבעלים הבא חייבים לבדוק בציציות.
כבר פעמיים אכלנו אותה (ועוד לא דיברתי על מוני שגם הוא זיין אותנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
רמון: "הכשילו אותי בהפועל. אני כבר מזמן רוצה להתפטר"

מחזיק זכויות הניהול של הפועל, חיים רמון, רקם ובישל בצוותא עם הגורמים במכבי את המהלך הזה בשבועיים האחרונים.

מסתבר כי רמון שוחח עם ג'ורדי קרויף וגורמים נוספים במכבי, דוגמת המנכ"ל מרטין ביין, בשבועיים האחרונים. אלה ניהלו את המו"מ ובישלו את מתווה העסקה הכוללת את מעברו של ורמוט לקריית שלום. רק כשהעסקה קיבלה צורה והצדדים סיכמו פחות או יותר על השחקנים ממכבי שיעברו לאדום קיבל הקפטן את הפנייה ממכבי - וזו, חשוב מאוד להדגיש, נעשתה רק לאחר שריקת הסיום של הדרבי שנערך ביום שני. במילים אחרות, לפני הדרבי ובכלל בכל העת שהמועדונים ניהלו מו"מ על העסקה המתגבשת - ורמוט לא היה בתמונה.

"אני הבאתי את הסמל הזה להפועל תל אביב ועכשיו הסמל הזה רצה לעבור. ורמוט עזב כי הוא ביקש", אמר חיים רמון הבוקר בתוכניתו של רזי ברקאי בגלי צה"ל. "אף אחד לא דיבר איתו לפני הדרבי, אלא רק אחרי. לא ניסיתי לשכנע אותו להישאר כי הוא היה מתוסכל הרבה זמן. גילי שחקן ענק, שלא הצליח להביא את כישוריו לידי ביטוי בהפועל ת"א הנוכחית. אני לא משאיר שחקנים בכוח, זו מדיניות המועדון. לא מחזיקים שחקן בכוח כי אי אפשר להפיק ממנו כלום".

כשנשאל מדוע הוא לא מתפטר מהפועל תל אביב, כפי שעמותת "האדומים" דורשת, השיב רמון בתקיפות ובמעט סרקזם: "אני רוצה להתפטר מזמן ואפילו התפטרתי בתחילת העונה. העברתי את הזכויות לעידו חג'ג', אבל אותם בריונים - שקוראים לעצמם אוהדים - איימו עליו, צעקו עליו והורו לו לעזוב. נאלצתי לחזור. ביקשתי גם בשבוע שעבר מהעמותה הזו לקחת את זכויות הניהול. האנשים שם סירבו ואמרו שהם לא מסוגלים. אני מוכן לעשות חפיפה בכל רגע ובכל שעה מ-24 שעות היממה למי שיבוא".

על ההכנסות מעסקת ורמוט אמר רמון: "נכנס לקופה קרוב למיליון יורו במזומן וערך של שחקנים בגובה 200 אלף יורו. כל מי שרצתה ורמוט עד עכשיו הציעה חצי ממה שמכבי הציעה עכשיו". רמון גם הדגיש את כובד משקל חוזהו של ורמוט על הפועל: "אני הבאתי את ורמוט, שעלה עד עכשיו למועדון בשנתיים וחצי 10 מיליון שקלים, זה חלק גדול מהגרעון של הפועל. כל התרומות שהגיעו למועדון עד עכשיו היו בקושי 5-6 מיליון שקלים".

בהפועל העידו כי בשבועיים האחרונים ורמוט נראה כבוי בעקבות מצבם ההולך ומידרדר של האדומים, כשהשיא במצב רוחו המדוכדך הגיע עם ההפסד בדרבי, כשלאחר שריקת הסיום נראה מרוסק. זה כמובן עבד לטובת הצהובים, שעם פנייתם תפסו את ורמוט ברגע של משבר. אומנם לוורמוט הייתה התלבטות אם לבצע את המהלך, אך בסופו של דבר הוא הגיע למסקנה כי זה הדבר הנכון ביותר עבורו, כפי שהצהיר, וסגירת התנאים שלו במכבי ארכה זמן קצר. בשלישי בבוקר התנאים כבר נסגרו, כאשר הקשר ירוויח שכר בסיס של 350 אלף יורו לעונה למשך התקופה.

כשוורמוט נתן אישור למהלך דרש ממנו רמון שיצהיר פומבית כי הוא מבקש לעזוב ליריבה העירונית, וכך אתמול בבוקר העביר להפועל עורך דינו של השחקן, יוסי גייר, בשמו של ורמוט בקשה להשתחרר. בשלב זה רמון הכניס לעניינים את היו"ר בארי בן זאב והמאמן אלי כהן, שנועדו בביתו של היו"ר על מנת לסגור לחלוטין את כל פרטי העסקה. ומה קורה בינתיים? אוהדי הפועל ת"א זועמים. כבר אמש הפגינו עשרות אוהדים במתחם חודורוב ומשם חלקם המשיך לבתיהם של בן זאב ורמון, אם כי נראה שזו רק ההתחלה. מספר אוהדי הפועל קוראים להחרים את המשחק הקרוב מול הפועל רעננה, שהוגדר רק אמש כמלחמת עולם במועדון. ישנם כבר אוהדים שוויתרו על המנויים שלהם וכולם מפנים אצבע מאשימה כלפי חיים רמון.

"קיוויתי שיבוא רוכש ושיקרו דברים טובים. לא נכשלתי, אבל הכשילו אותי", אמר רמון, "אותם בריונים גורמים לכך שאף משקיע לא רוצה לבוא ודיברתי עם עשרות אנשים. כולם יודעים שאירועי הדרבי מנעו ממיליונר גדול, סאני קאהן, לרכוש את הפועל ת"א. תודה לפואד ולכל הבריונים. אני בא ומנסה לעשות כמיטב יכולתי. השנה אין גרעון בהפועל, אם לא הייתי יוצר גרעון בעונה הראשונה היינו יורדים ליגה כבר לפני שנתיים או שהיינו בתחתית. בקבוצה כמו הפועל ת"א צריך להביא בכל עונה 10-15 מיליון שקלים מהבית". רמון אף פנה ישירות לרזי ברקאי בצעד שמשדר נואשות גדולה להיפטר מהעול שרובץ על כתפיו: "אם אתה מכיר מישהו שמוכן לבוא, אז בבקשה. כאן ועכשיו. תשו כוחותיי מלהביא עוד כסף. אם אני עוזב, אז הפועל תתרסק. אני מקווה שיבוא מישהו שבאמת אוהב את הפועל ולא רק אומר את זה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
שאול. אחד לאחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
מחריב הפועל הרשמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מחריב הפועל הרשמי

לא. אלה האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
שאול. אחד לאחד.

הגיע הזמן לעדכן את השיר:
חולדאי, מזרחי וגם חיים הנוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
מחריב הפועל הרשמי

לא. אלה האוהדים.

אתה סתם מכפיש.
זה רק פואד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 11:51 
הייתי שם לו איזה אחת לפרצוף שיתעורר ויבין מה הוא עשה!@
שיהיה גבר ויקח אחריות, חתיכת טינופת בכיינית שמאשים את כל העולם חוץ מאת עצמו
הוא כזה בן אדם אפס זה לא יאומן, אפילו ילדים בגיל 12 יש להם יותר ביצים ויותר אחריות מלו
הוא פשוט אפס, בן זונה אפס, כישלון , בכיין, מתלונן מניאק, אני יכול להמשיך עוד מלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 12:05 
הוא לא יוותר על הערבויות שלו בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
מחריב הפועל הרשמי

לא. אלה האוהדים.

אתה סתם מכפיש.
זה רק פואד

הייתי רציני לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
מחריב הפועל הרשמי

לא. אלה האוהדים.

אתה סתם מכפיש.
זה רק פואד

הייתי רציני לגמרי.

יש גבול כמה אפשר להפיל על הקהל, בחבירה לרמון ותאומים לפני שנתיים וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 12:37 
אז לא הקהל, נציגי הקהל.

לשם שינוי הטרול צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אז לא הקהל, נציגי הקהל.

לשם שינוי הטרול צודק.

אם בנציגי הקהל אתה מתכוון בהקשר של החבירה לרמון, אז עמדתי נשארה זהה.
הקהל הרחב נתן לזה יד, והאחריות היא על כולנו. אבל יש לה גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
רק שתדעו, במצב רגיל אין שום סיכוי שרמון היה מגיע לבית המשפט על הנשיקה ההיא.
אבל זה לא היה מצב רגיל מבחינת הפרקליטות, כי הם הרגישו צורך עז לסכל את המינוי שלו לשר המשפטים.
הם חששו מאד מהפסיכי הזה עם המהפכות ההרסניות שלו ובצדק.
האיש הוא כישלון מהלך, ואפשר להשתגע איך אחרי כל האסונות שהוא השאיר בכל מקום קיבלו אותו אצלנו בזרועות פתוחות.
זה בן אדם שבקדנציה הקודמת היה לו גם חלק גדול בקריסה של מועדון הכדורסל.
לא זוכר את הציטוט המלא, אבל הוא אמר שאין צורך במועדון כדורסל ושכל הכסף צריך ללכת לכדורגל.
משם זה הגיע לגברי ולשאול והשאר היסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 16:25 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
אז לא הקהל, נציגי הקהל.

לשם שינוי הטרול צודק.

אם בנציגי הקהל אתה מתכוון בהקשר של החבירה לרמון, אז עמדתי נשארה זהה.
הקהל הרחב נתן לזה יד, והאחריות היא על כולנו. אבל יש לה גבול.

הקהל הרחב קיבל מצג שיקרי, מצג שווא. הקהל הרחב לא ידע את האמת מאחורי העסקה הזו.

לא בטוח שנציגי הקהל לא ידעו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
KingAlpaca כתב:
אדום נחמד כתב:
מחריב הפועל הרשמי

לא. אלה האוהדים.

אתה סתם מכפיש.
זה רק פואד

הייתי רציני לגמרי.

יש גבול כמה אפשר להפיל על הקהל, בחבירה לרמון ותאומים לפני שנתיים וחצי.

זה הרבה יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
מה היה קורה?
טביב היה מפרק את הפועל לאט לאט, אבל משאיר מועדון בלי חובות, כי לא היה לוקח סיכונים.
סיכוי סביר שגם היינו יורדים ליגה או שתיים, כמו שקרה בכפ"ס, ואז אולי היה מגיע מישהו במחיר סביר.
בגדול יכול להיות שנמצא את עצמנו בליגה שנייה, 4 שנים מאוחר מידי, באופן מגוחך כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: