אוגוסטוס היל כתב:
תגידו אתם ילדים? מי רוצה לעבור עכשיו למועדון הזה? זה מועדון חולה סופני. אם יש שחקן שרוצה לעבור אלינו צריך לאשפז אותו.
המומחה לפירוק חיים רמון הביא את המועדון לשפל הגדול ביותר אי פעם. שפל שבו שחקנים בינוניים מינוס לא רוצים להגיע אלינו. שפל שבו האוהדים כבר איבדו עניין ואיבדו תקווה, שפל שבו במשחק בית מול פאקינג רעננה, הם הפייבוריטים.
אז סבבה תקללו אותם, תעשו מה שבא לכם.
אוגוסטוס, באמת שאני לא מבין אותך.
באמת שאין כאן שום עניין של קיצוניות ואני בחיים לא קיללתי שחקן של הפועל.
אתה לא מבין את הבעייתיות כאן? זה בכלל לא קשור לשחקנים, זה קשור לכך שיושב כאן כלב גדול כמו ג'ורדי קרויף, שמנופף בכסף שלא שלו ומנסה להשפיל אותך. פעם הוא נעזר במשפחת לוזון שממשת חוזים הזויים שנחתמו ופעם הוא משתמש בהנהלה הפושעת של הפועל, שבמקום להגיד לגילי ורמוט "יש לך חוזה", חותמת על שחרור ועל עסקה עוד יותר משפילה מאלה שטביב חתם עליהן.
ואנחנו חסרי אונים. מושפלים בלי שום יכולת לעשות כלום, רק לקוות שהוא יהיה האחרון.
ואז מה עושה ההנהלה, מביאה לנו שחקנים בהשאלה ואנחנו במילכוד. לא יהיו טובים, מכבי עשתה אחלה עסקה. יהיו טובים, ושנה הבאה ג'ורדי יצחק לך בפרצוף ואו שהוא יחזיר אותם למכבי או שהוא יעביר אותם לקבוצה אחרת, אם אפשר לבית"ר, העיקר לפגוע בך ולהשפיל אותך שוב.
אז אתה רוצה שאנחנו ניקשר לשחקנים כאלה ונעודד אותם? למה אנחנו צריכים לעבור את מסכת ההשפלות הזו שוב?
אז השחקנים לא אשמים ואני לא חושב שצריך למרר להם את החיים, אבל אפשר להסביר להם שהשריקות בוז שהם יקבלו, מופנות להנהלה של הפועל ושיבינו שאנחנו לא יכולים לעודד שחקן, ששנה הבאה יילך למכבי.
באמת שעדיף לרדת ליגה, מאשר לתת להם להשפיל אותנו שוב.