תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:47 
יופי שהוא מחפש רוכש. יש מישהו שרוצה למכור?
אבל באמת רוצה, לא בתנאים מופרכים.

כל מי שעובד שם מלכלך את השם שלו עוד ועוד בכל יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יושב הראש בן זאב
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט תמיד אבל תמיד עובד אחרי עוד מכה שהצורר מנחית עלינו: ספין על רוכש בעוד 3...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מקווה שהוא לא יתפטר וימשיך לעשות את מה שהוא נכנס לעשות וזה סדר.
פסיכי מי שחושב שפירוק והקמת הקבוצה מחדש זה פיתרון.
יש לנו עדיין מועדון גדול, עדיין קהל אוהדים, עדיין איכשהו ניקוד אירופאי.
אם הוא לא יצליח למצוא רוכש, אפשר להרים ידיים. אבל עד אז תעזבו את הבן אדם,
הוא בטח לא זה שמכר את גילי ורמוט היום. וכולנו יודעים את זה.

זה לא ילך לשום מקום בפירוק, רק שעל הדרך תיפטר מהגרעון ומחבורת רמון.
אתה יודע מצוין שלא ימצאו רוכש, זו סתם פנטזיה בעלמא. מי יקנה מועדון עם גרעון של 25 מיליון שקל (מתוך הודעת המועדון - "חיים רמון היה אחראי להחזרתו של ורמוט להפועל ת"א מקייזרסלאוטרן, כשעלותו עד לרגע זה הייתה כ-10 מיליון שקלים, סכום המהווה כ-40% מהגרעון של הקבוצה הבוגרת"), עם חוב של 11 מיליון לטביב ועם 0 עגול בנכסים ?

Adom Bdam כתב:
kobster כתב:
הפועל כתב:
מאחר שפירוק גורם לכך שרמון צריך לשלם מיליונים שאין לו, בחיים לא יהיה פירוק.
ומה שהיה לנו היום זה רק הפריוויו למכירת חיסול. אם גולדהאר מציע לרמון מחר לקנות את הפועל ולהפוך אותה לקבוצת בת, הוא עושה את זה

מסכים.
הכי טוב לאוהדים והכי רע לרמון ומני זה פירוק.
אז או שמאלצים אותם לעשות את זה או שכצעד ראשון גורמים לרמון לזוז ומביאים מישהו אחר שינהל במקומו.

בפירוק לא נמחקים כל החובות?

1. החוב לטביב עומד בעינו ועובר להיות חוב אישי של מני ויצמן. לא להיט מבחינתו.
2. כל מי שהשקיע כסף במועדון, מבעלי המניות דרך מי ששם הלוואת בעלים ועד למני ויצמן - הכסף הזה הולך לעזאזל והם לא יראו אותו בחזרה. מקבלי ההחלטות עדיין חושבים שיגיע רוכש והם יראו את הכסף הזה בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:57 
קראתי את מה שהוא אמר היום.
מדובר בארכי משת"פ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 23:59 
לשם שינוי בנושאים האלו אני מסכים איתך לגמרי.
אנחנו צריכים לגרום למוצר שלהם להיראות עלוב מספיק שהם יבינו שהכסף שלהם אבוד.

הם לא ילכו לפירוק לבד. אנחנו צריכים להשאיר את בלומפילד ריק. כשהם יראו קבוצה בדרך ללאומית הם יבינו שהכסף שלהם בדרך להימחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 00:01 
אנחנו צריכים? שמעת אותו מתראיין?
הקהל זה זבל, יש רק חובות, כל מי שמתחייב לעזור כלכלית שקרן, אי אפשר להביא ספונסרים, האוהדים לא מכניסים כסף וכו' וכו'.
הוא עושה את זה בעצמו. המוכר הכי גרוע שראיתי, לא ככה מתנהג מישהו שמוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 00:06 
אני לא מאמין לדברים שאני קורא פה.
יושב רמון במסיבת עיתונאים של מאה דקות וחצי שעה מתוך זה רק בוכה על איך האוהדים באים אליו הביתה ובאים אל עידו חג'ג' הביתה ושהוא היה צריך לשים ערבויות מהכיס כי הפועל בחובות...
זה נראה לכם בנאדם שרוצה למכור את נכס ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 00:15 
kobster כתב:
האדס כתב:
מקווה שהוא לא יתפטר וימשיך לעשות את מה שהוא נכנס לעשות וזה סדר.
פסיכי מי שחושב שפירוק והקמת הקבוצה מחדש זה פיתרון.
יש לנו עדיין מועדון גדול, עדיין קהל אוהדים, עדיין איכשהו ניקוד אירופאי.
אם הוא לא יצליח למצוא רוכש, אפשר להרים ידיים. אבל עד אז תעזבו את הבן אדם,
הוא בטח לא זה שמכר את גילי ורמוט היום. וכולנו יודעים את זה.

זה לא ילך לשום מקום בפירוק, רק שעל הדרך תיפטר מהגרעון ומחבורת רמון.
אתה יודע מצוין שלא ימצאו רוכש, זו סתם פנטזיה בעלמא. מי יקנה מועדון עם גרעון של 25 מיליון שקל (מתוך הודעת המועדון - "חיים רמון היה אחראי להחזרתו של ורמוט להפועל ת"א מקייזרסלאוטרן, כשעלותו עד לרגע זה הייתה כ-10 מיליון שקלים, סכום המהווה כ-40% מהגרעון של הקבוצה הבוגרת"), עם חוב של 11 מיליון לטביב ועם 0 עגול בנכסים ?

Adom Bdam כתב:
kobster כתב:
הפועל כתב:
מאחר שפירוק גורם לכך שרמון צריך לשלם מיליונים שאין לו, בחיים לא יהיה פירוק.
ומה שהיה לנו היום זה רק הפריוויו למכירת חיסול. אם גולדהאר מציע לרמון מחר לקנות את הפועל ולהפוך אותה לקבוצת בת, הוא עושה את זה

מסכים.
הכי טוב לאוהדים והכי רע לרמון ומני זה פירוק.
אז או שמאלצים אותם לעשות את זה או שכצעד ראשון גורמים לרמון לזוז ומביאים מישהו אחר שינהל במקומו.

בפירוק לא נמחקים כל החובות?

1. החוב לטביב עומד בעינו ועובר להיות חוב אישי של מני ויצמן. לא להיט מבחינתו.
2. כל מי שהשקיע כסף במועדון, מבעלי המניות דרך מי ששם הלוואת בעלים ועד למני ויצמן - הכסף הזה הולך לעזאזל והם לא יראו אותו בחזרה. מקבלי ההחלטות עדיין חושבים שיגיע רוכש והם יראו את הכסף הזה בחזרה.

1. כרגע זה לא חוב אישי? בהנחה שה5 מיליון שאמורים להגיע מהקבוצה מתבטלים בגלל החובות של טביב, ה6 האלה הם חובי אישי של רמון.
2. ואם נרד ללאומית הם יראו אותו בחזרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 00:26 
NARKOTIKA כתב:
לשם שינוי בנושאים האלו אני מסכים איתך לגמרי.
אנחנו צריכים לגרום למוצר שלהם להיראות עלוב מספיק שהם יבינו שהכסף שלהם אבוד.

הם לא ילכו לפירוק לבד. אנחנו צריכים להשאיר את בלומפילד ריק. כשהם יראו קבוצה בדרך ללאומית הם יבינו שהכסף שלהם בדרך להימחק.

אוהדי הפועל הוכיחו בשנתיים האחרונות שהם אוהדים סמרטוטים.
כי מי שנותן גב וכמה מיליונים של שקלים לאנשים כמו רמון ותאומים, שהיה ברור שהם יהרסו את המועדון הזה עד היסוד, הוא אוהד סמרטוט.
מי שעשה מנוי או הגיע למשחקי בית והזרים כסף לאנשים האלו הוא אוהד סמרטוט.
אז רמון ותאומים לא סופרים אותכם ומשתינים עליכם בקשת.
לא מזיז להם אם עד סוף העונה בלומפילד יהיה ריק.

אם היו לנו אוהדים לא סמרטוטים אז מהמשחק הבא כל משחק בית יורדים למגרש מאה, מאתיים, חמש מאוד אוהדים כמה דקות אחרי שהמשחק מתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 00:31 
בוא רד למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 00:45 
לך תחדש חברות בעמותה

מתוק, אני את הדעות שלי ואת הדרך שלי לא שיניתי בשלוש שנים האחרונות.
לצערי, כל מה שאמרתי מתגשם.
כשהיה צריך להזיז את התחת למען המועדון תמיד הייתי שם.

מזמן אמרתי שהאוהדים צריכים להכיר בעובדה ולהגיד שכל ענין העמותה וההליכה ביחד עם רמון ותאומים הייתה משגה פטאלי כשבפועל הפכתם לשבויים שלהם.
לא מתרגש מכל הבכי והנהי בחודשים האחרונים והיום בפרט. כי כל עוד לא קרה מה שכתבתי שורה מעל אז שום דבר לא השתנה.
גם עכשיו אין אם מי ללכת להילחם.
אוהד אחד שיורד למגרש יאסף לזינזנה ולא יקרה כלום. חמש מאות זה כבר סיפור אחר.

כמו שכתבתי בשנתיים האחרונות מיליון פעמים - תמשיכו תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 00:47 
גם הורדה של 10 נקודות וגם שיחוק לידיים של רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 00:52 
אין לי חברות בעמותה.
בוא רד למגרש גיבור גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
א. באמת לא הייתה ברירה למכור את וורמוט. תבדקו מה אני ועוד מעטין אמרו בתחילת השנה על המשכורות של חודש פברואר. קטע באמת אין כסף.
ב. בארי צרייך להשאר בתפקיד אבל לשנות דיסקט. אין בעיה שימשיך עם כל מה שהוא עושה כרגע אבל שהוא כיו"ר יחשוף את הכל, יוציא את הכביסה המלוכלכלת החוצה
וינקה את הזבל שרמון זורק פנימה כל הזמן, גם אם רק תקשורתית. מבחינתי שכל שבועיים יעשה מסיבת עיתונאים שתביך את ויצמן רמון ושות'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 08:49 
el dudernio כתב:
א. באמת לא הייתה ברירה למכור את וורמוט. תבדקו מה אני ועוד מעטין אמרו בתחילת השנה על המשכורות של חודש פברואר. קטע באמת אין כסף.
ב. בארי צרייך להשאר בתפקיד אבל לשנות דיסקט. אין בעיה שימשיך עם כל מה שהוא עושה כרגע אבל שהוא כיו"ר יחשוף את הכל, יוציא את הכביסה המלוכלכלת החוצה
וינקה את הזבל שרמון זורק פנימה כל הזמן, גם אם רק תקשורתית. מבחינתי שכל שבועיים יעשה מסיבת עיתונאים שתביך את ויצמן רמון ושות'

לגבי סעיף ב' - אתה באמת מאמין בשטויות שאתה כותב?
נראה לך שזה מה שבן זאב יעשה?
עוד לא הבנתם שכל מי שבהנהלה יידבר בכתם של פירוק המועדון ו\או הורדת הקבוצה ליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אין לי חברות בעמותה.
בוא רד למגרש גיבור גדול.

מה שמעניין זה שפחות מ-500 אנשים יורדים למגרש האוהדים סמרטוטים,
וללכת לבעלים הביתה זה להרוס את הקבוצה עוד יותר.
העיקר שהוא באותה דעה 3 שנים ותמיד צודק משחר ההיסטוריה .

הצקצקן הכי גדול שראיתי פה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
el dudernio כתב:

אני לא מאמין בעמותה ואני חושב שהיא הביאה עלינו חורבן וצעקתי את זה יחד עם חתול אדום מהתחלה שהרעיון המגלומני שלכם יביא להריסת המועדון?
גם אז טענתם שאני מדבר שטוית.

כרגע אם אנחנו לא רוצים להתפרק לחלוטין חייבים שמישהו מתוך המועדון יעשה דברים, היחיד שיכול פוטנציאלית לעשות את זה זה בארי שהוא במקרה גם נציג העמותה.
אם הוא ואתם (חברי העמותה) רוצים לתקן קצת מהנזק שגרמתם תדאגו שזה יקרה, אחרת אתם יותר גרועים מרמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

לא החזרתי לך תשובה אתמול.
זה אפילו לא מתחילת השנה או מסוף השנה שעברה אלא רק מלפני חודשיים ומספיק לקרוא מהתגובה הזו עד סוף האשכול -
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=2006896#p2006896

גילי הוא לא האישיו אלא הפושעים שמנהלים את המועדון בשנתיים וחצי האחרונות שלקחו מועדון שהוא אימפריה והפכו אותם במו ידם לקבוצת בת של מכבי ת"א. אין לי ספק שבארי איש מכובד שבאמת בא לעזור ולתרום מהידע והזמן שלו בשביל המועדון שהוא אוהב. הוא גם יודע שהכל מתחיל ונגמר בבעל הבית וגם אם הוא יביא 1001 תוכניות להתייעל, בסופו של דבר יעמדו חיים רמון בפרונט ומני ויצמן מאחורי הקלעים ויעשו את מה שמשרת את האינטרסים שלהם. כל מי שמשתף איתם פעולה ביודעין שותף לפשע הזה.
הם רוצים להציל את הפועל ? שיעזבו ויעזרו להעיף את כל החבורה המטונפת הזו מהמועדון ואז יוכלו לחזור אליו כשהם לא יהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2015, 09:02 
el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:
el dudernio כתב:

אני לא מאמין בעמותה ואני חושב שהיא הביאה עלינו חורבן וצעקתי את זה יחד עם חתול אדום מהתחלה שהרעיון המגלומני שלכם יביא להריסת המועדון?
גם אז טענתם שאני מדבר שטוית.

כרגע אם אנחנו לא רוצים להתפרק לחלוטין חייבים שמישהו מתוך המועדון יעשה דברים, היחיד שיכול פוטנציאלית לעשות את זה זה בארי שהוא במקרה גם נציג העמותה.
אם הוא ואתם (חברי העמותה) רוצים לתקן קצת מהנזק שגרמתם תדאגו שזה יקרה, אחרת אתם יותר גרועים מרמון.

אני לא חבר עמותה וגם אני כמוך מתנגד לכל הרעיון המטומטם של עמותה שתנהל את הקבוצה.
אני גם נגד ירידת ליגה, גם נגד פירוק - אם כי לאט לאט אני מתחיל לחשוב שאין מנוס מכך.
אבל בן זאב לא משפיע בשיט על המועדון אם מוכרים את ורמוט ואין לו YES במועדון ולכן שיקום ויילך הביתה.
הוא בניגוד לאחרים אפילו לא מרוויח שכר במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: