redrony כתב:
לירון האדום כתב:
או שפשוט לא היתה לגילי בריירה.
בא חיימ'קה ואמר לו שמע גילי מכבי רוצים אותך ותמורתך אני מקבל ככה וככה.
תבין שאם אתה לא עוזב למכבי אין לי מאיפה לשלם משכורות, הקבוצה תלך לפירוק ואז אתה תלך גם ככה.
תבין שאם אתה לא עוזב קריסת המועדון היא עלייך.
אנחנו נמכור כמה שחקנים אחרים ונרד ליגה בגללך.
אתה חייב ללכת למכבי כדי לעזור להפועל.
אבל היי תאשימו את גילי, קהל של מטומטמים !
לירון, גילי יכול להגיד שהוא לא הולך. זה לא מוריד שגרוש מהאחריות של רמון גם אם גילי חולם כל לילה לעזוב, אבל גילי ורמוט חייב חהבין שעם כל הכבוד לו, יש דרך לעזוב את הפועל. אם הוא מתכוון לעזוב למכבי שהחרב על הצוואר של הפועל, באמצע העונה זה חמור מאוד.
עד לסוף העונה יש 3 חודשים, מה ייתן לו לעבור עכשיו?
דרך אגב, זו גם אחת הסיבות שהכל פה חשוד. לאף צד אין סיבה לעשות את העסקה הזו עכשיו. רמון יודע שעסקה כזו לא תעבור בשקט, תקטין את הסיכוי שלו למצוא רוכש בסכומים שהוא רוצה.
מה שמחזק תיאוריה אחרת שרמון רוצה עוד לצאת גדול פה בכל הסיפור (כמו שכתב אחד המשתמשים פה בפייסבוק) ו"לפוצץ" את המכירה בדקה 90.
לא, גילי לא יכול להגיד את זה.
כי אין לו בריירה, זרקו אותו מהמועדון אז מה אתה רוצה שהוא יעשה?!
בא חיימק'ה ואומר לו גילי לך מפה ! קישטה לך למכבי !
אם לא תלך, לא תקבל משכורות, לא תראה דשא, נוציא אותך זבל לא תהיה בנבחרת ובלה בלה בלה בלה !!
גם אם גילי היה בא ואומר אני רוצה ללכת היתי מצפה מהבעלים של הפועל שיטיל על זה וטו !!
מי שקובע זאת ההנהלה - אבל אתם באים בהאשמות להיחיד ששווה משהו בקבוצה הזאת
קהל של מטומטמים

אתה רואה מצב שרמון לגילי שהוא לא רואה דשא? גילי מפרסם את זה ורמון מאבד כל לגיטימציה מינימלית שעוד יש לו ללכת ברחוב. מהאוהדים והתקשורת.
בוא נהיה שנייה ריאליים.
שלא תטעה לרגע, אני מסכים לגמרי שרמון צריך להטיל וטו על מעבר של גילי גם אם גילי היה רוצה, אבל אם המעבר הזה יתבצע בסופו של דבר, לגילי יהיה בכך חלק. גם את דמארי רצו למכור והוא אמר, אני למכבי לא עובר.