תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 15:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המהפך הצליח לכם
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 03:54 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
הוא הגיע כי מוני הראל היה בהליכי גירושין ולא יכול היה לשעבד כסף, שהיה יכול להיפסק לטובת גרושתו, לערבויות ברשות לבקרת תקציבים.

כלומר היו צריכים את טביב בשביל שתהיה קבוצה חזקה כמו שהיתה. בלעדיו או שהקבוצה לא היתה מתקיימת או שהיתה עם תקציב הרבה יותר נמוך, ובלי דאבל, גביעים, הצלחות באירופה, בדרבים, ריצה לאליפות ושחקנים מרגשים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 04:29 
בלאד מצטער הפועל תפקדה למרות טביב מכיר הרבה סיפורים מאחרי הקלעים,אני לא משער, אני יודע הפועל תפקדה למרות!!!!!!!טביב
לצערי הוא בערמומיות לקח את הפועל מהראל, לפחות היה לנו בעל הבית אוהד הפועל.
בדיעבד כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 04:38 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:
בלאד מצטער הפועל תפקדה למרות טביב מכיר הרבה סיפורים מאחרי הקלעים,אני לא משער, אני יודע הפועל תפקדה למרות!!!!!!!טביב
לצערי הוא בערמומיות לקח את הפועל מהראל, לפחות היה לנו בעל הבית אוהד הפועל.
בדיעבד כמובן

מה היה קורה אם טביב לא היה בא?

ורמון לא אוהד הפועל? מה יצא מזה?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 04:48 
היפוטטי ,אז להפועל היה שוק קונים רחב יותר, אחרי שטביב כבר הגיע היו הרבה טייקונים שהתעניינו ,ראה את סיפור בן זקן ,בקיצור היום חרש עיוור לא יגע בנו והסיבות מגוונות קח את תאומים שמסנדל וטביב התפספס לו
ואם זה היה תלוי בו,טביב לא היה נכנס לבלומפילד
ותאומים הוא קצה הקרחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 05:05 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:
היפוטטי ,אז להפועל היה שוק קונים רחב יותר, אחרי שטביב כבר הגיע היו הרבה טייקונים שהתעניינו ,ראה את סיפור בן זקן ,בקיצור היום חרש עיוור לא יגע בנו והסיבות מגוונות קח את תאומים שמסנדל וטביב התפספס לו
ואם זה היה תלוי בו,טביב לא היה נכנס לבלומפילד
ותאומים הוא קצה הקרחון

מה היה קורה להפועל בעונת הדאבל אם טביב לא היה מגיע? היו אנשים על הכוונת שהיו באים באותה עונה אם הוא לא היה בא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 05:10 
תמיד היו אנשים שרצו את הפועל !!!!תמיד יש מסנדלים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 פברואר 2015, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
טביב היה זבל והפועל תפקדה למרות... אבל היא תפקדה.
היום הפועל לא תפקדת.

ודי כבר עם המעשיות אם באמת יש מתענינים תנו לי שנה וחצי ואני הופך את הפועל למוצר הכי נחשק על המדף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: