תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1424 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים ינואר
הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
אז בשביל מה יש שם 9 בעלים מיליונרים אני לא מבין? בשביל להשיג תקציב של ליגה לאומית? הפעם לא יהיה להם את התירוץ של ורמוט.
מה אני צריך את חג'ג' וצבאן ותושב וניסנוב וכו' ובטח את רמון שלא תורם כלום?

חיים רמון צודק. הפועל ת"א תהיה "קבוצת מה שאוהדיה רוצים"
או שהאוהדים רוצים להמשיך לשבת בצד ולראות אותה נקברת תחת האנשים האלו, או שהם רוצים לצאת החוצה ולהתחיל לכעוס ולהפגין מול החבורת כלום הזאת שסתם מתעלקת שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
לכל אלה שחושבים שבשנה הבאה נלך לפירוק ללא פירוק ושנשחק עם שחקני נוער-צריכים להבין:
1.פירוק ללא פירוק אומר שגם נקבל קבוצה מאד חלשה וגם ישארו החובות (חובות עבר) שרק יטפחו בגלל הצמדות וריביות.
2.האווירה שקיימת השנה בקרב השחקנים תמשך (ניהול,חובות,מרמור של אוהדים וכו...) ועם שחקנים צעירים יהיה קשה לתפקד.
3.הפירוק (או רוכש) יבוא בסופו של דבר,אך ככל שהוא נדחה הוא יהיה קשה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 12:20 
ועדיין רמון לא מחתים את סאשה, לפחות ניפטר מהחוזה של אבוטבול, גם זה משהו.
אני מאוד מאמין להם לגבי העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק איך תוך שנתיים וחצי המשיח הרומני, שעבר עבירת מין לפני 8 שנים, הפך לעבריין המין.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
מצחיק איך תוך שנתיים וחצי המשיח הרומני, שעבר עבירת מין לפני 8 שנים, הפך לעבריין המין.

:ROSE:

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 15:11 
עונה פיננסית עם תקציב מינימום של 7 מיליון שקלים והקבוצה תתבסס על שחקנים צעירים בלבד.
אם זה יקרה,אפשר להגיד שהחלום הרטוב שלכם התגשם.
קבוצת הכדורגל תהיה בצלמה ודמותה של קבוצת הכדורז"ל. קבוצה שהסיכוי שלה להשיג איזשהו תואר שואף לאפס כאשר על אליפות אין בכלל על מה לדבר והשיא שלה זה אולי איזה נצחון בדרבי אם בכלל.
איזה מואי כיף יהיה לכם. סוף סוף תרגישו שהשגתם משהו בזה שהקמתם עמותה והלכתם יד ביד עם חבורת ההרס.
אולי בכלל יהיה לכם מזל עוד יותר גדול ואחרי שיפטרו את המאמן הבא או הבא אחריו תמצאו איזה אוהד חבר עמותה שמאמן כדורגל באיזה מתנ"ס והוא יהיה המאמן של קבוצת הפועל תל אביב.
ככה הוא יצטרף לאוהדים בעלים עם ה 20% במועדון, לכל מיני אוהדים שקיבלו איזה תפקיד ומסתובבים שם במתחם וגם אל הדובדבן שבקצפת - המנכ"ל.
אין איזה אוהדים חברי עמותה שיכולים להיות גם שחקנים?
אחח, איזה מואי כיף יהיה לכם. תוכלו לשיר סוף סוף עוד פעם את "תנו לנו עוד" ולחלוחית תעלה לכם בעינים כשתמלמלו " הפועל שוב הפסידה ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב"
ותרגישו כל כך מיוחדים כמו שאתם כל כך אוהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום - נראה לי שנגמרה לך חבילת הטישו. מקווה שתספיק להצטייד בקרם לפני הדרבי.
אני קורא את ההודעות האלה שאתה לפרקים מפציע אתם בפורום ותוהה: על מה אתה אחראי? על ההבאה של תאומים וסגול? על הגירוש שלהם? של טביב? על לשבת ולהביא ביד?
אלו ההודעות הכי מטופשות בפורום. "אתם", "תרגישו "," שלכם ". פאראנויה פאר אקסלנס.
יש לך משהו להגיד חוץ מזה? משהו אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה רוצה ממנו? כל ההודעה שלו מסתמכת על הודעה של צנציפר שזה בן אדם שכל מה שהוא עושה זה לסכסך בין הקהל למועדון.
זה המטרה של האיש השפל הזה, שאני יודע שהוא קורא פה (הלוואי יפטרו אותך מחר יא אפס מסריח).
מקווה שמועדון הפועל ת"א יודיע לו שהוא לא רשאי לסקר את הקבוצה ויוציאו הודעה מסודרת שכל דבר שהסמרטוט הזה רושם זה שקר מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 15:51 
חתול אדום כתב:
עונה פיננסית עם תקציב מינימום של 7 מיליון שקלים והקבוצה תתבסס על שחקנים צעירים בלבד.
אם זה יקרה,אפשר להגיד שהחלום הרטוב שלכם התגשם.
קבוצת הכדורגל תהיה בצלמה ודמותה של קבוצת הכדורז"ל. קבוצה שהסיכוי שלה להשיג איזשהו תואר שואף לאפס כאשר על אליפות אין בכלל על מה לדבר והשיא שלה זה אולי איזה נצחון בדרבי אם בכלל.
איזה מואי כיף יהיה לכם. סוף סוף תרגישו שהשגתם משהו בזה שהקמתם עמותה והלכתם יד ביד עם חבורת ההרס.
אולי בכלל יהיה לכם מזל עוד יותר גדול ואחרי שיפטרו את המאמן הבא או הבא אחריו תמצאו איזה אוהד חבר עמותה שמאמן כדורגל באיזה מתנ"ס והוא יהיה המאמן של קבוצת הפועל תל אביב.
ככה הוא יצטרף לאוהדים בעלים עם ה 20% במועדון, לכל מיני אוהדים שקיבלו איזה תפקיד ומסתובבים שם במתחם וגם אל הדובדבן שבקצפת - המנכ"ל.
אין איזה אוהדים חברי עמותה שיכולים להיות גם שחקנים?
אחח, איזה מואי כיף יהיה לכם. תוכלו לשיר סוף סוף עוד פעם את "תנו לנו עוד" ולחלוחית תעלה לכם בעינים כשתמלמלו " הפועל שוב הפסידה ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב"
ותרגישו כל כך מיוחדים כמו שאתם כל כך אוהבים.

טרול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 15:58 
האדס כתב:
מה אתה רוצה ממנו? כל ההודעה שלו מסתמכת על הודעה של צנציפר שזה בן אדם שכל מה שהוא עושה זה לסכסך בין הקהל למועדון.
זה המטרה של האיש השפל הזה, שאני יודע שהוא קורא פה (הלוואי יפטרו אותך מחר יא אפס מסריח).
מקווה שמועדון הפועל ת"א יודיע לו שהוא לא רשאי לסקר את הקבוצה ויוציאו הודעה מסודרת שכל דבר שהסמרטוט הזה רושם זה שקר מוחלט.

אל תהיה תמים, צנציפר עובד עם ההנהלה בשיתוף פעולה ואין להם שום סיבה להעיף אותו.
הכתבה של היום היא הודעה של רמון שאומר "תקשיבו, תנו לי עוד כסף אחרת שנה הבאה תהיה קבוצת נוער..."
מה לעשות שכבר היום זו קבוצת נוער עם שחקנים מוגבלים שבכל ליגה נורמלית כבר מזמן הייתה במקום האחרון.. ככה שההודעה הזו לא ממש מרגשת וכל החבר'ה כולל צנציפר צריכים לחשוב על שינוי תקליט למשהו מקורי יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
מה תאמרו על גיא דיין .. אולי עדיף אותו לפני לירוי צעירי ... אולי שניהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
חתול, יש איזה תואם גולדהאר בקנה?
גם אם נעיף את כל הגידולים הסרטניים, נשאר קבוצה עניה שתלויה הכשרונות זולים.
אני לא יכול לקרוא את החרא הזה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:

נמאס משחקנים טמבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אבירמוס כתב:

נמאס משחקנים טמבלים.

שחקנים לא טמבלים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1424 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: