תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
כן, היא לא מתמודדת בבחירות האלו. לבני הביאה איתה 2 אנשים מהתנועה, אחד מהם היה יו"ר העבודה בעבר.
אם אתה משכנע את עצמך שזו לא העבודה וגורם לך להרגיע את השדים בראש שרוצים לראות אותה נעלמת מהמפה הפוליטית אז אני זורם איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כן, היא לא מתמודדת בבחירות האלו. לבני הביאה איתה 2 אנשים מהתנועה, אחד מהם היה יו"ר העבודה בעבר.
אם אתה משכנע את עצמך שזו לא העבודה וגורם לך להרגיע את השדים בראש שרוצים לראות אותה נעלמת מהמפה הפוליטית אז אני זורם איתך.

אינך סותר את קביעתי לפיה שני העומדים בראש המחה"צ רצו להמשיך בתפקידי השרים תחת נתניהו.
אינך סותר את קביעתי לפיה מפלגת העבודה העצמאית, ללא החבירה לרשימה משותפת עם התנועה, קיבלה בסקרים
(רק לפני חודשיים שלושה) פחות מנדטים ממה שקיבלה בבחירות האחרונות.
והחשוב יותר: אינך סותר את קביעתך שלך לפיה יצחק הרצוג, אבישי ברוורמן, אראל מרגלית, נחמן שי ואולי גם פואד - התכוונו "בוודאות" להתפלג ולחבור לממשלת נתניהו.
שלושה מתוכם מועמדים לכנסת גם היום. אחד מהם עומד בראש הרשימה...

אגב, סקר ערוץ 1 מהערב:
הליכוד 27, המחה"צ 26, הבית היהודי 14, ערביות 12, יש עתיד 8, יהדות התורה 8, ישראל ביתנו 7, שס 7, כולנו 6, מרצ 5.
המחה"צ+יש עתיד+מרצ: 39 בלבד לעומת 46 בכנסת הנוכחית. מהפך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:

אינך סותר את קביעתי לפיה שני העומדים בראש המחה"צ רצו להמשיך בתפקידי השרים תחת נתניהו.
אינך סותר את קביעתי לפיה מפלגת העבודה העצמאית, ללא החבירה לרשימה משותפת עם התנועה, קיבלה בסקרים
והחשוב יותר: אינך סותר את קביעתך שלך לפיה יצחק הרצוג, אבישי ברוורמן, אראל מרגלית, נחמן שי ואולי גם פואד - התכוונו "בוודאות" להתפלג ולחבור לממשלת נתניהו.

1. ה"קביעה" הראשונה שלך משעשעת. מאיפה אתה או אני יודעים מה בוז'י רצה לעשות לפני כמעט עשור ?
2. הקביעה השניה רק מראה עד כמה המפלגה כמפלגה עדיין רלבנטית והיא רק היתה צריכה חיזוק בהנהגה שלה. אפשר לאהוב את ציפי יותר או פחות אבל אי אפשר להתכחש לשינוי שהחבירה שלה לעבודה עשתה.
3. הקביעה השלישית נגעה לשלי יחימוביץ'. אתה טענת באיזו טענה מופרכת שבגלל שהיא היתה חברת כנסת בקואליציה תחת נתניהו היא תשמח לפזז לממשלה שלו גם עכשיו. הוכחתי לך שזה גם מה שטענת בבחירות הקודמות. טעית.
4. לא התייחסתי בכלל לבוז'י ולציפי. יכול להיות שהם ירצו להיכנס עם ביבי ויכול להיות שלא. התייחסתי רק לאנשים שהיו ברשימה האחרונה (שלי,כבל, מיכאלי, שפיר ושמולי) שכמו לפני שנתיים כך גם היום לא יתנו לבוז'י להיכנס לממשלת אחדות ולא יאשרו שום הסכם כזה.
5. חלאס עם ראשי התיבות ההזויים האלו. אני מבין שקשה לך לכתוב את השם של המפלגה אבל המחה"צ ? נו באמת...
6. מרצ נרשמה לבחירות תחת השם "השמאל של ישראל", אני מניח שלא תתנגד אם אני אקרא להם שש"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:

1. ה"קביעה" הראשונה שלך משעשעת. מאיפה אתה או אני יודעים מה בוז'י רצה לעשות לפני כמעט עשור ?
2. הקביעה השניה רק מראה עד כמה המפלגה כמפלגה עדיין רלבנטית והיא רק היתה צריכה חיזוק בהנהגה שלה. אפשר לאהוב את ציפי יותר או פחות אבל אי אפשר להתכחש לשינוי שהחבירה שלה לעבודה עשתה.
3. הקביעה השלישית נגעה לשלי יחימוביץ'. אתה טענת באיזו טענה מופרכת שבגלל שהיא היתה חברת כנסת בקואליציה תחת נתניהו היא תשמח לפזז לממשלה שלו גם עכשיו. הוכחתי לך שזה גם מה שטענת בבחירות הקודמות. טעית.
4. לא התייחסתי בכלל לבוז'י ולציפי. יכול להיות שהם ירצו להיכנס עם ביבי ויכול להיות שלא. התייחסתי רק לאנשים שהיו ברשימה האחרונה (שלי,כבל, מיכאלי, שפיר ושמולי) שכמו לפני שנתיים כך גם היום לא יתנו לבוז'י להיכנס לממשלת אחדות ולא יאשרו שום הסכם כזה.
5. חלאס עם ראשי התיבות ההזויים האלו. אני מבין שקשה לך לכתוב את השם של המפלגה אבל המחה"צ ? נו באמת...

1. מה פירוש איך אנחנו יודעים מה בוז'י רצה לעשות לפני עשור? הוא היה שר של נתניהו ולא עשה שום סימנים שהוא רוצה לסיים את תפקידו. כך אנו יודעים. ציפי לבני הייתה שרה של נתניהו ולהבדיל מעמיר פרץ, לא התפטרה. כך אנו יודעים.
2. כן, רלבנטית. אחרי עוד שנתיים של ביבי ואחרי המפולת של לפיד -העבודה מקבלת בסקרים פחות מאשר בבחירות הקודמות.
3. לא אני אלא אתה קבעת בוודאות ששלושה ממועמדי המחה"צ (יצחק הרצוג, אראל מרגלית ונחמן שי) תכננו
לאחר הבחירות האחרונות להתפלג ולחבור לממשלת נתניהו.
מי מוכן לסכן את הפתק האחד שיש לו ולתת אותו לשלושה הללו?
מאין לנו שהם לא ינסו לחזור על המהלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אני רואה עכשיו שהוספת משפט גם בנוגע לשמה של מרצ.
ובכן, לא, אינני מתנגד שתקרא למרצ בכל שם שהנך חפץ.
וכי למה שאתנגד? למה זה אמור להיות אכפת לי?
אינני חבר במרצ. אינני פעיל במרצ. ככל הנראה אצביע בעדה וגם זה עדיין לא לגמרי בטוח.
נדמה לי שהייתי הראשון באשכול הזה שהעלה את האפשרות שמרצ לא תעבור הפעם את אחוז החסימה.
לא בדיוק הודעה שעושה למרצ שרות טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
כי זה לא קרה בבחירות האחרונות. לא לפני עשור, לא לפני חמש שנים, לפני שנתיים. ביבי הבטיח לשלי את משרד האוצר ועוד שני תיקים בכירים וזה אפילו לא הגיע להצבעה.
זו מפלגת העבודה הנוכחית. בחרו במודע ללכת לאופוזיציה ועכשיו מועמדים לגיטימיים להרכיב את הממשלה הבאה. אתה מוזמן להמשיך לפקפק ולקוות שהיא תעלם מהמפה הפוליטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כי זה לא קרה בבחירות האחרונות. לא לפני עשור, לא לפני חמש שנים, לפני שנתיים. ביבי הבטיח לשלי את משרד האוצר ועוד שני תיקים בכירים וזה אפילו לא הגיע להצבעה.
זו מפלגת העבודה הנוכחית. בחרו במודע ללכת לאופוזיציה ועכשיו מועמדים לגיטימיים להרכיב את הממשלה הבאה. אתה מוזמן להמשיך לפקפק ולקוות שהיא תעלם מהמפה הפוליטית.

זה לא קרה לפני עשור, לא לפני חמש שנים. לפני שנתיים. לטענתך, רק לפני שנתיים תכננו ראש המחה"צ יצחק הרצוג
והח"כים מרגלית ושי להתפלג מ"העבודה" ולחבור לממשלת נתניהו.
אתה מוזמן להמשיך ולבזבז עליהם את הקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
אתה שוב מתעסק בספוקלציות שהיו או לא היו במקום בעובדות כי זה כנראה מתנגש עם הדעה שלך לגבי הנחיצות של מפלגת העבודה במפה הפוליטית.
מקווה שלא תתבאס כשהיא לא תהיה עם ביבי בממשלה, הפעם מהצד הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אתה שוב מתעסק בספוקלציות שהיו או לא היו במקום בעובדות כי זה כנראה מתנגש עם הדעה שלך לגבי הנחיצות של מפלגת העבודה במפה הפוליטית.

לא אתבאס. יש מצב שבלית ברירה אאלץ אפילו להצביע בעדה... :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2015, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
kobster כתב:

לא אתבאס. יש מצב שבלית ברירה אאלץ אפילו להצביע בעדה... :LOMASHOO:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
בסקר בוואלה מרצ כבר יורדת ל-4 מנדטים ומתקרבת לאחוז החסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
כבר לא יודע מה עדיף, להצביע לעבודה או למרצ בשביל שיהיה אפקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
מי שמתחבר למרץ אבל מצביע עבודה הוא חתיכת סתום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 10:34 
מרץ על הגבול מאוד מאוד. מי שעוד לא הבין את זה, אז בוקר טוב.
אם אני צריך לקחת הימור - הם לא עוברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 11:19 
זה יהיה אסון.
הייתי מאוד פסיבי אבל אולי אני אתחיל לנסות לשכנע אנשים שמתנדנדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
יוסי שריד כתב:

הבוחרים שלה, כך מרננים, הם אנשים חושבים. אבל לפעמים הם חושבים יותר מדי. לפני כל בחירות, הופך כל בוחר לאסטרטג-על: בוודאי, הוא מעריך מאוד את עבודתה ומסירותה, ומי יתחרה בה בניקיון דעתה וכפיה. אמנם מרצ היא אהבתו הראשונה, אבל חייבים להיפטר מנתניהו ויהי מה. על כן, אין ברירה, הולכים ללקט בשדה אחר, ולהצביע בעד הפילגש. די לסנטימנטים, הבו לנו ארגומנטים.

אחר כך הוא מתחרט, האסטרטג, אחר כך הוא מתבייש, ולא מבין איך זה קרה לו שוב. אבל אחר כך זה כבר מאוחר, ואת הפתק האחד אין להשיב. את קולו שלח, ועד מהרה מצא אותו במקום לא יכירנו. ועל הטעות האיומה הזאת חוזרים האנשים החושבים, ולא לומדים לקח. האם יש קול יותר מובטח ל"מחנה" מזה שניתן למרצ? האם ציפי לבני ויצחק הרצוג נאמנים עליכם יותר מזהבה גלאון ומאילן גילאון? האם עודף האחריות שלכם לא גובל בחוסר אחריות?

מה אתם רוצים ממרצ: אתם רוצים שלא תהיה טהרנית כזאת, שתתלכלך קצת, שתשמור לפעמים על זכות השתיקה. אתם רוצים שתהיה יותר מציאותית, למרות שהמציאות מצחינה. אתם רוצים שתייצג את כל רחבי הארץ וחלקי האוכלוסייה - פטורים בלא עולים, נשים, מזרחים, ערבים, צעירים, הומוסקסואלים אי אפשר. וגם גנרל יופיע, ליתר ביטחון. אולי בפעם הבאה, ניתן יהיה לדחוס עשרות מועמדים בחמישה-שישה מקומות, כי יותר לא תוכלו להציע לה הפעם, לצערכם. ומה זה משנה לכם אם ארבעה מששת ח"כי מרצ נבחרו לראשונה רק לפני שנתיים והוכיחו את עצמם, בכל זאת אתם דורשים ממנה פנים חדשות.

עוד אתם רוצים, שתיטמע במפלגת העבודה והתנועה, לצד עמוס ידלין מסילואן, וכך תעשה לכם את הכרעתכם קלה, בדרך לממשלה לא לכם ולא לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 13:42 
מצויין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 14:12 
למי אני פאקינג אמור להצביע?!

כולם משוגעים, באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
מערכת הבחירות השלישית שאני אמור להצביע, ושוב אני מוצא את עצמי מלא בסימני שאלה כשאין אף מפלגה שאני חושב שתצליח לשנות פה משהו.
לא השמאל הרקוב ולא הימין שלא הצליח.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
יוסי שריד כתב:

הבוחרים שלה, כך מרננים, הם אנשים חושבים. אבל לפעמים הם חושבים יותר מדי. לפני כל בחירות, הופך כל בוחר לאסטרטג-על: בוודאי, הוא מעריך מאוד את עבודתה ומסירותה, ומי יתחרה בה בניקיון דעתה וכפיה. אמנם מרצ היא אהבתו הראשונה, אבל חייבים להיפטר מנתניהו ויהי מה. על כן, אין ברירה, הולכים ללקט בשדה אחר, ולהצביע בעד הפילגש. די לסנטימנטים, הבו לנו ארגומנטים.

אחר כך הוא מתחרט, האסטרטג, אחר כך הוא מתבייש, ולא מבין איך זה קרה לו שוב. אבל אחר כך זה כבר מאוחר, ואת הפתק האחד אין להשיב. את קולו שלח, ועד מהרה מצא אותו במקום לא יכירנו. ועל הטעות האיומה הזאת חוזרים האנשים החושבים, ולא לומדים לקח. האם יש קול יותר מובטח ל"מחנה" מזה שניתן למרצ? האם ציפי לבני ויצחק הרצוג נאמנים עליכם יותר מזהבה גלאון ומאילן גילאון? האם עודף האחריות שלכם לא גובל בחוסר אחריות?

מה אתם רוצים ממרצ: אתם רוצים שלא תהיה טהרנית כזאת, שתתלכלך קצת, שתשמור לפעמים על זכות השתיקה. אתם רוצים שתהיה יותר מציאותית, למרות שהמציאות מצחינה. אתם רוצים שתייצג את כל רחבי הארץ וחלקי האוכלוסייה - פטורים בלא עולים, נשים, מזרחים, ערבים, צעירים, הומוסקסואלים אי אפשר. וגם גנרל יופיע, ליתר ביטחון. אולי בפעם הבאה, ניתן יהיה לדחוס עשרות מועמדים בחמישה-שישה מקומות, כי יותר לא תוכלו להציע לה הפעם, לצערכם. ומה זה משנה לכם אם ארבעה מששת ח"כי מרצ נבחרו לראשונה רק לפני שנתיים והוכיחו את עצמם, בכל זאת אתם דורשים ממנה פנים חדשות.

עוד אתם רוצים, שתיטמע במפלגת העבודה והתנועה, לצד עמוס ידלין מסילואן, וכך תעשה לכם את הכרעתכם קלה, בדרך לממשלה לא לכם ולא לה.

כל מילה. שמאלנים טיפשים, חיים בסרט שעם "הצבעה אסטרטגית" ושאר תעתועים מתמטיים הם יצליחו להערים על הימניים המפגרים האלה ולא שמים לב שהם חופרים לעצמם את הקבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה הפעם תהיה אחרת. אני משער שאם מרצ תמשיך לדשדש, בעוד שבועיים שלושה
תיכנס לשיח הציבורי-פוליטי השאלה האם היא בכלל תתמודד עד הסוף...
אם בשבוע האחרון היא תמשיך להתגרד על סף אחוז החסימה יופעל עליה לחץ אדיר לפרוש מהמירוץ.
עצם העיסוק בכך יבהיל עוד רבים מתומכיה שיעברו ברגע האחרון למחה"צ.
הבחירות האלה מסתמנות כרגע כקטסטרופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ינואר 2015, 19:30 
הסבר טוב לאופן חישוב המנדטים:

[url]main.knesset.gov.il/About/Lexicon/Pages/seats.aspx[/url]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 12:04 
לא טענתם שמצביעי מרצ הם אסטרטגים וטקטיים כאחד, ועוברים ךהרצוג כדי ליצור פער מביבי?
כי אם כן, הם אמורים לקרוא את הפרשנויות של אחוז החסימה ולהצביע לה בהמוניהם.
אחוז החסימה מכניס עניין מסוים - ליברמן, כחלון וישי עשויים לעבור ו עשויים שלא.
בינתיים תואר הקמפיין הטוב הולך לביבי , למרות שיכול להיות שהבקבוקים ותקרית אובמה יהרסו לו.
המחנה הציוני עם החלטה טובה אבל מאז קמפיין מחריד ושבלוני שהורס כל אפשרות לשינוי.
לפיד עם קמפיין מעולה, אבל בכל זאת נחתך בחצי.
כחלון וליברמן מזעזעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
בסקר בוואלה מרצ כבר יורדת ל-4 מנדטים ומתקרבת לאחוז החסימה.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 16:50 
https://www.facebook.com/Project.61.IL?fref=ts

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 17:03 
20 כתב:
לא טענתם שמצביעי מרצ הם אסטרטגים וטקטיים כאחד, ועוברים ךהרצוג כדי ליצור פער מביבי?
כי אם כן, הם אמורים לקרוא את הפרשנויות של אחוז החסימה ולהצביע לה בהמוניהם.
אחוז החסימה מכניס עניין מסוים - ליברמן, כחלון וישי עשויים לעבור ו עשויים שלא.
בינתיים תואר הקמפיין הטוב הולך לביבי , למרות שיכול להיות שהבקבוקים ותקרית אובמה יהרסו לו.
המחנה הציוני עם החלטה טובה אבל מאז קמפיין מחריד ושבלוני שהורס כל אפשרות לשינוי.
לפיד עם קמפיין מעולה, אבל בכל זאת נחתך בחצי.
כחלון וליברמן מזעזעים.

על בסיס מה את שופט עכשיו קמפיינים? (חוץ מכחלון שיורד באופן די שיטתי ולא עושה שום דבר מובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 17:12 
בסקר שנערך ב28 לחודש יש עתיד קיבלה 11 מנדטים.
בסקר שנערך ב29 לחודש יש עתיד קיבלה 4 מנדטים.

זה רציני?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1038480399

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 17:41 
בינתיים...
ביבי הצליח יחסית לעצור את הסחף ו להעביר את הדיון לנושאי בטחון וציונות (שאגב גם שם הוא אמור להפסיד אם היריב היה ראוי).
על לבני והרצוג בשבועות האחרונים כבר כתבו באשכול הזה. התחילו חזק ועכשיו הם תמוהים.
לפיד הצליח לעצור את ההתרסקות הראשונית ולשכנע הרבה ממצביעיו שעצרו אותו באמצע.
אצל ליברמן זה יותר נסיבות חיצוניות, אבל עדיין אני מניח שהוא מקלל את עצמו לדעת איך הוא לא נתן לביבי לבנות ממשלה חלופית. זה רק אמצע דרך, עוד הרבה יכול להשתנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
בינתיים...
ביבי הצליח יחסית לעצור את הסחף ו להעביר את הדיון לנושאי בטחון וציונות (שאגב גם שם הוא אמור להפסיד אם היריב היה ראוי).
על לבני והרצוג בשבועות האחרונים כבר כתבו באשכול הזה. התחילו חזק ועכשיו הם תמוהים.
לפיד הצליח לעצור את ההתרסקות הראשונית ולשכנע הרבה ממצביעיו שעצרו אותו באמצע.
אצל ליברמן זה יותר נסיבות חיצוניות, אבל עדיין אני מניח שהוא מקלל את עצמו לדעת איך הוא לא נתן לביבי לבנות ממשלה חלופית. זה רק אמצע דרך, עוד הרבה יכול להשתנות

הבנתי. אתה כאילו עושה חיקויים של פאנליסטים מתוכניות הספורט השונות, רק על פוליטיקה.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2015, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
אתר מעולה על סקרי בחירות שגיליתי היום. סוג של נייט סילבר הישראלי
http://www.batelbe60.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: