Asafas כתב:
ההצלחה של הפרויקט בכדורסל הפכה את האנשים כאן לשיכורים. הכדורגל לא דומה לכדורסל.
לא שחלילה אני משווה בין הדברים אבל גם בכדורסל כל פעם שמישהו העלה את הרעיון של קבוצת אוהדים שתיקח את הפועל משאול כל הפיינצ'מעקערים קמו והתחילו עם "אתה לא יודע על מה אתה מדבר", "אוהדים לא מסוגלים להחזיק קבוצת ספורט בארץ", "מאיפה תביאו כסף?" ועוד. מסתבר שהם טעו.
הפועל תחת ידי רמון צוברת חובות שאף בן אדם נורמלי לא יהיה מוכן לשלם אותם כחלק ממחיר רכישת המועדון ואף אחד לא מתכוון לשלם אותם.
המצב של הפועל רמון גרוע יותר ממצבה של הפועל שאול והוא רק יחמיר בדיוק מהסיבה שלנהל קבוצת כדורגל דורש ניהול של משאבים יותר גדולים מלנהל קבוצת כדורסל.
אם כשהיינו קבוצת צמרת עם שחקנים כמו עומר דמארי ווליד בדיר, עם מעל 9000 מנויים וניקוד שיא אירופי אחרי עונות רצופות של שלב בתים אירופי (כולל מעבר שלב הבתים בליגת אירופה ודקה ממקום שלישי בשלב הבתים של ליגת האלופות) אף אחד לא היה מוכן להתקרב לקבוצה הזאת עם מקל אז בטח שעכשיו עם מופעי היחצ"נות המהממים של רמון, עם המחיר שהוא דורש וכל בר דעת מבין שהוא גדול פי אינסוף מהשווי האמיתי של הקבוצה, בלי שום שחקן שהוא נכס (בטח אחרי שימכרו את ורמוט), עם ניקוד אירופי שלא נשאר ממנו זכר, עם לא יותר מ5000 מנויים להבא (אני הייתי מהמר שלא יהיו בעונות הבאות, כל עוד ההנהלה והבעלות לא מתחלפת, יותר מנויים ממספר האנשים שקנו כרטיסים אתמול), לא בטוח שעם קבוצה בליגת העל, ועם כל החובות שימשיכו להיצבר רק כדי לא להגיע לפירוק הסיכוי היחיד שלנו להימכר הוא איזה הזוי מנותק מן המציאות כמו סאני קהאן, וגם זה לא בטוח.
פירוק מרצון או פירוק מאינרציה, בלי נס בדמות רוכש פירוק זה מה שנקבל. השאלה היא רק באיזו ליגה נהיה אז.