dino כתב:
מה אתם אומרים על הטור של דניאל שחק בספורט5? טוען שיש הבדלים במקצוענות בין המועדונים ותיאר את ההכנות והחימום שעשו שתי הקבוצות. בעוד מקקי מגוונים בהכנה והחימום, בהפועל רק זרקו חופשי לסל. גודס עוד הגיע לתידרוכים לפני וקטש בא לפרקט רק דקה וחצי לפני. ועוד..
אחד הטורים המביכים שקראתי בחיי. מילא קטש וזה, נניח. אבל מישהו שכותב קשקוש שכזה
ציטוט:
פארגו, אוחיון, לנדסברג ורנדל טיילו לצבע באין-מפריע יותר מדי פעמים. גייטס קיבל את הכדור בצבע פחות מדי. לימונד וסקוט מסרו ברשלנות הרבה יותר מדי (10 איבודים יחד). אלה ואחרים הם יסודות שמצריכים משמעת, הקפדה וסבלנות. אי אפשר לקנות אותם בכסף ולא בעזרת השפעה מאגית במסדרונות האיגוד. זה עניין של עבודת נמלים, סנטימטר אחר סנטימטר שמצטרפים יחד לדרך אמיתית.
ואני לתומי חשבתי שכשלקבוצה יש תקציב גדול פי 10 זה בדיוק מה שהיא משיגה - שחקנים יותר טובים שיש להם משמעת, הקפדה וסבלנות. וכן גם מאמן כושר יותר טוב, וגם סגירה לריבאונד יותר טובה ומה שלא רוצים.
זה ההבדל בין שחקנים שמקבלים חצי מיליון דולר לעונה לשחקנים שמקבלים 70 אלף דולר לעונה. אלא שמקבלים חצי מיליון הם לא סופרמנים וחבורת מייקל ג'ורדנים אלא בדיוק זה - קולעים יותר טוב, קופצים יותר גבוהה יותר ממושמעים, וגם נמצאים במערכת מקצועית יותר טובה שמכינה אותם יותר טוב למשחקים.
בקיצור טור שהעורך שם צריך להתבייש שעלה לאויר