תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 698 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 24  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 18 לב אדום
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 10:56 
נועם שחם כתב:
אנשים פה מייחסים לשי יכולות מאגיות.

לא מובן הסיפור של דומב עם אוחיון, אבל אני אשמח לדעת איך החלטתם שזה בגלל שי.

מעבר לכך, הסיבה העיקרית ששי משחק, היא שלמרות כל החולשות שלו, אין בסגל שחקנים אחרים (למעט אוחיון) שיכולים לשחק בתפקיד הזה.

זו גם הסיבה שגם מאמנים אחרים, כולל רב"ש ושירזי, שהוציאו את שי מההרכב, נאלצו לחזור ולהשתמש בו.

וכולל גוטמן. זה לא נקודת לזכותם. כולם, אבל כולם, נכשלו בלהביא קשר אחורי במקומו ולאף אחד מהם לא היתה את היצירתיות (למעט גוטמן פה ושם) בשביל להכשיר שחקן אחר לשחק בעמדה הזו במקומו. חלקם אני מניח, כמו חלקים מסוימים בקהל של הפועל (הרבה יותר רק מהאולטראס) חושבים שהוא שחקן טוב. איך אמר לי איזה ילד שישב לידי בתחילת העונה, "שי מחזיק את הפועל". הוא נותן גול בכדור חופשי בעונה, עוד איזה 2 הרמות ונחשב לשחקן יצירתי. את התפקיד שלו, שזה להחזיק את האמצע, הוא כמובן מעולם לא עשה חוץ מכמה הבלחות פה ושם (הגומלין נגד זלצבורג היה המשחק הכי טוב שראיתי אותו בהפועל שהוא נכנס מחליף), אבל כמו שאנשים חשבו שטל חן זו הברקה של שייע בתור קשר אחורי, אז גם שי זוכה לתדמית הזו כל הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 10:56 
גם הוא לא יכול לשחק בתפקיד הזה.
התפקיד היחיד שהוא יכול לשחק בו, וגם בו להיות ככה ככה, זה קשר מאחורי החלוצים בשנות ה80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:04 
Idandosh כתב:
נועם שחם כתב:

מעבר לכך, הסיבה העיקרית ששי משחק, היא שלמרות כל החולשות שלו, אין בסגל שחקנים אחרים (למעט אוחיון) שיכולים לשחק בתפקיד הזה.

זו גם הסיבה שגם מאמנים אחרים, כולל רב"ש ושירזי, שהוציאו את שי מההרכב, נאלצו לחזור ולהשתמש בו.

יש לך את אוחיון, סאשה ופיליפ לפניו, על מה אתה מדבר?!

סאשה פצוע. פיליפ זה ששחקן שאתמול לראשונה בחייו בערך שיחק משחק שלם בליגת העל וספק רב אם עדיף על שי. לגבי אוחיון, כתבתי "למעט אוחיון". תקרא לפני שאתה קופץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:05 
19 כתב:
גם הוא לא יכול לשחק בתפקיד הזה.
התפקיד היחיד שהוא יכול לשחק בו, וגם בו להיות ככה ככה, זה קשר מאחורי החלוצים בשנות ה80.

בסדר. אבל השאלה היא בסוף אם יש בסגל אלטרנטיבות.

מעבר לכך, אני אשמח להבין למה שי אשם בספסול של אוחיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:14 
משה אוחיון הוא אלטרנטיבה הרבה יותר טובה, סאשה כמובן כשהוא בריא, ואלטרנטיבות פחות טובות אבל עדיפות עליו,אלה שחקנים שאשכרה רצים כמו פיליפ ורמזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Idandosh כתב:
נועם שחם כתב:

סאשה פצוע. פיליפ זה ששחקן שאתמול לראשונה בחייו בערך שיחק משחק שלם בליגת העל וספק רב אם עדיף על שי. לגבי אוחיון, כתבתי "למעט אוחיון". תקרא לפני שאתה קופץ.

אולי תקרא אתה לפני שאתה כותב, לפני שסאשה נפצע המצב היה שונה בגזרת שי? לא.
פיליפ זה שחקן שעד אתמול לא שיחק משחק שלם אחד ועדיין רץ יותר מכל העונה של אבוטבול בערך. אין שום סיבה לפתוח עם שי בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:25 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
בהנחה ואין לו בעיה עם סאשה ( ואם יש לו, אז ממילא הכל אבוד וחבל על הזמן ) אז ניתן לקוות שמדובר על המקום של שי. נראה מה יקרה עם צעירי ועם אוחיון, ובכל מקרה ניכר שהוא יודע היטב מה הבעיות שלנו.

אתם שוכחים שהרבה מאמנים עברו, חלקם אף מוערכים ושי שיחק אצל כולם (אצל מי יותר ואצל מי פחות). אני עדיין חושב שבהפועל לא משחק קשר אחורי נורמלי כבר המון שנים (כי רב המאמנים פשוט נכשלו להביא אחד כזה) כך שהיה להם יותר קל להרכיב אותו.
אני לא חושב שאלי כהן יהיה שונה בקטע הזה.
דבר שני זה שסאשה עוד לא יודעים מתי הוא יחזור ודבר שלישי זה שאלי כהן רחוק מלהיות, לפחות לדעתי, הבחירה האופטימלית. הוא פשוט מאמן כדורגל במקצועו שזה כבר שיפור משמעותי לעומת דומב, אבל אני לא חושב שהוא קוסם.

כן, סאשה פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו. בחייך, הוא אמור לחזור עוד מעט. גם קטן שיחק אצל כולם עד שהגיע סטנויביץ', בוא נקווה שאלי כהן הוא הסטנויביץ' שלנו.

לא קשור ג'וש. אם לסאשה יש עוד חודש החלמה וכולנו יודעים שאלי כהן לא ישחק גם קשר אחורי אחד בהרכב, אתה מצפה שמאמן שהגיע רק אתמול יוציא את הקפטן אהוב הקהל מההרכב? אני ריאלי, לא הייתי בונה על זה.
מה שמעודד טיפה זה שהיה כתוב באיזה מקום שהוא רוצה קשר אחורי. מה אגיד לך, נקווה לטוב. ותעשה לי טובה, אל תשים את קטן ואבוטבול באותה נשימה. לקטן יש חותמת זהב בהיסטוריה של מכבי חיפה, אפילו אם הסוף היה פחות טוב. לשי אין כלום.

מצפה מכל אחד, מאמין זה משהו אחר. מאחר והוא לא איזה ילד שמפחד מכוכבים ואני מקווה שכמו רוב האוהדים לא כולל הילד שישב לידך ונועם שחם, הוא יודע שזו הבעיה הגדולה ביותר בהרכב שלנו, אני רוצה להאמין שגם אם הקפטן יקבל הרכב הוא ייצא ממנו ישר. ובחייאת, השוויתי את מה שקורה עם קטן למה שקורה עם אבוטבול כי זו אותה סיטואציה, מה הקשר למה הם עשו... ( אתה צריך רגיעון נראה לי :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:28 
joshsoos כתב:

מצפה מכל אחד, מאמין זה משהו אחר. מאחר והוא לא איזה ילד שמפחד מכוכבים ואני מקווה שכמו רוב האוהדים לא כולל הילד שישב לידך ונועם שחם, הוא יודע שזו הבעיה הגדולה ביותר בהרכב שלנו, אני רוצה להאמין שגם אם הקפטן יקבל הרכב הוא ייצא ממנו ישר. ובחייאת, השוויתי את מה שקורה עם קטן למה שקורה עם אבוטבול כי זו אותה סיטואציה, מה הקשר למה הם עשו... ( אתה צריך רגיעון נראה לי :) )

לא, אני רגוע יחסית, בואך אדיש. אתמול איחרתי 9 דקות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:31 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

לא, אני רגוע יחסית, בואך אדיש. אתמול איחרתי 9 דקות למשחק.

:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
כל קשרי האמצע בקבוצה הזו (אלה שאמורים לנהל את המשחק) הם פחות או יותר באותה הרמה (נמוכה מאוד) וזה כולל גם את שי.
לא רואה שום צירוף של האנשים האלה שמשדרג אותנו ברמה עם או בלי שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:22 
ראיתי בשנתיים האחרונות את הקישור של הפועל עם שי ובלי שי. עד היום, כל מאמן שניסה את זה, נאלץ בסוף לחזור ולתת לשי לשחק בהעדר פתרונות אחרים.

אגב, לא שאני מצדיק את ההתעלמות ההזויה של דומב מאוחיון, אבל גם הוא לא המשיח. בפעמים המעטות ששיחק, גם אוחיון לא הצטיין והפגין בעיות דומות. זה לא שחקן שעושה קילומטראז' או מצטיין בחילוצי כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:24 
Idandosh כתב:
נועם שחם כתב:
Idandosh כתב:
נועם שחם כתב:

אולי תקרא אתה לפני שאתה כותב, לפני שסאשה נפצע המצב היה שונה בגזרת שי? לא.
פיליפ זה שחקן שעד אתמול לא שיחק משחק שלם אחד ועדיין רץ יותר מכל העונה של אבוטבול בערך. אין שום סיבה לפתוח עם שי בהרכב.

לפני שסאשה נפצע היית צריך להרכיב עוד שחקן אחד. עכשיו צריך להרכיב שניים. לגבי פיליפ, עד אתמול לא היה בנאדם אחד בפורום הזה שהתייחס אליו כמתמודד ראוי על חולצת ההרכב. בעיקר התעסקו בלהתבדח על הגובה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
נועם גם היום אני לא חושב שהוא מתמודד ראוי על חולצת ההרכב,
הקטע הוא שאני חושב אותו דבר על שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:41 
el dudernio כתב:

מה לעשות שאת ההרכב מעמידים לפי החומר הקיים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:46 
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ראיתי בשנתיים האחרונות את הקישור של הפועל עם שי ובלי שי. עד היום, כל מאמן שניסה את זה, נאלץ בסוף לחזור ולתת לשי לשחק בהעדר פתרונות אחרים.

אגב, לא שאני מצדיק את ההתעלמות ההזויה של דומב מאוחיון, אבל גם הוא לא המשיח. בפעמים המעטות ששיחק, גם אוחיון לא הצטיין והפגין בעיות דומות. זה לא שחקן שעושה קילומטראז' או מצטיין בחילוצי כדור.

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 13:50 
שניהם בעייתיים מאוד. רק אחד מהם משתכר בהתאם ליכולתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:

לפי החומר הקיים בסגל מרבית הזמן (אתמול אולי לא אבל זה חריג) היו שחקנים טובים יותר משי בעמדה הזאת.
איקנדה, אוחיון, סאשה הם "רק" 3 שטובים יותר על 2 עמדות.
אז אולי הוא הרביעי בתור, אולי החמישי ואולי הוא טוב מאיקנדה, אבל את זה אי אפשר לדעת
כי בכל הזמן שלו בהפועל הוא תמיד היה בלם ולא חס וחלילה במקומות הטבעי בקישור.
אני מאמין שהסיבה לכך היא מאותה סיבה שאוחיון לא פתח אתמול, וקשה לי למצוא "תירוצים" מקצועיים לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:46 
סמל אישי של המשתמש

קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:15 
el dudernio כתב:
נועם שחם כתב:
el dudernio כתב:

לפי החומר הקיים בסגל מרבית הזמן (אתמול אולי לא אבל זה חריג) היו שחקנים טובים יותר משי בעמדה הזאת.
איקנדה, אוחיון, סאשה הם "רק" 3 שטובים יותר על 2 עמדות.
אז אולי הוא הרביעי בתור, אולי החמישי ואולי הוא טוב מאיקנדה, אבל את זה אי אפשר לדעת
כי בכל הזמן שלו בהפועל הוא תמיד היה בלם ולא חס וחלילה במקומות הטבעי בקישור.
אני מאמין שהסיבה לכך היא מאותה סיבה שאוחיון לא פתח אתמול, וקשה לי למצוא "תירוצים" מקצועיים לכך.

כנראה ששי בעזרת אחיו כלאו במרתף את ביתו של דומב וזאת על מנת לשלוט בקביעת ההרכבים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:15 
zink כתב:
שניהם בעייתיים מאוד. רק אחד מהם משתכר בהתאם ליכולתו.

אז עכשיו זו פינת רואי החשבון? כי חשבתי שמדברים כרגע על היכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:16 
קשה לדבר על משהו שאין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:18 
סבבה. עדין לא הבנתי רק למה כל המאמנים במועדון ב-3 השנים האחרונות החליטו לתת לו לשחק. איזה כוחות על הוא מפעיל נגדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:22 
איזה כוחות הפעיל קטן על המאמנים בחיפה שנתנו גם לו לשוטט על המגרש כמה שנים? כנראה שהפעיל. איזה כוחות הפעיל בניון ה'תמים' שנים בנבחרת וכרגע בחיפה? מה עשה נמני במכבי? אין הסבר הגיוני למה שחקן שבספק אם יכול לשחק בליגה א' עולה בהרכב קבוע. אצלנו זה אפילו קל להבין כי אנחנו מועדון רקוב ושכונתי, מועדון חברים ואוהדים אפילו עזרו לו להשיג את החוזה העשיר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:26 
וחוץ מהשערות בעלמא, משהו קצת יותר מוצק?

כי אני דווקא זוכר שרב"ש ושירזי העלו אותו בהרכב אחרי ייבוש ארוך, בגלל שהשחקנים ששיחקו במשבצת הזו לא שיחקו טוב. שי עלה לשחק אחרי שלא הצליחו למצוא מישהו טוב יותר, לא בגלל אוהדים ביציע שקראו בשמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:32 
לא יכול להיות שאין יותר טוב מקשר האמצע שנמצא בעשירון התחתון של ליגת העל, וזה כשאני עוד נדיב איתו. אוחיון טוב ממנו בשתי דרגות וגם רמזי עדיף שם. זה.אפילו לא קרוב.
יש שיקול סביר כמו להעדיף את אבו אל היג'ה על ליאור לוי בימין, או את זגורי על רמזי באגף, או להיפך. במקרה של אבוטבול זה אפילו לא קרוב, הוא משמעותית פחות טוב, הוא לא רץ, אי אפשר לשחק בלי לרוץ. שיישב בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:33 
אתה יותר טוב ממנו, עם גבס על הרגל. שי לא יכול לשחק בתפקיד שאתה מייחס לו, הוא בקושי רץ, אם אתה חושב שהוא משחק שם כי לא מצאו מישהו טוב יותר כמה שנים אתה או תמים או עיוור או השד יודע מה. שים אותו היום בשוק ותראה אם תימצא קבוצה אחת בליגה שתיגע בו ( כמו שהוא תמיד פמפם בזמן המשאים ומתנים שלו, מעניין אם ביקשת ממנו אז הוכחה מוצקת ) ואולי זה יספק לך את הדברים המוצקים שאתה מחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:41 
19 כתב:
לא יכול להיות שאין יותר טוב מקשר האמצע שנמצא בעשירון התחתון של ליגת העל, וזה כשאני עוד נדיב איתו. אוחיון טוב ממנו בשתי דרגות וגם רמזי עדיף שם. זה.אפילו לא קרוב.
יש שיקול סביר כמו להעדיף את אבו אל היג'ה על ליאור לוי בימין, או את זגורי על רמזי באגף, או להיפך. במקרה של אבוטבול זה אפילו לא קרוב, הוא משמעותית פחות טוב, הוא לא רץ, אי אפשר לשחק בלי לרוץ. שיישב בחוץ.

לגבי אוחיון, כבר התייחסתי קודם, שהספסול שלו תמוה בעיני ובטח שלא מוצדק מקצועית. אבל להגיד שהוא יושב בספסל בגלל שי או שש אחראי לזה בגלל אינטרגיות כאלו ואחרות? בחיאת.

אני מצטרף לרוב הביקורת שהעבירו פה, אבל גם אי אפשר להעביר ביקורת ולתהלעם מעובדות. העובדות הן שגם מאמן כמו רב"ש שלא הלביש את שי בהתחלה ונתן לו פירורים של דקות, נשבר בגלל סיבות מקצועיות ולא משום סיבה אחרת. שי התחיל לשחק אחרי שורה של משחקים רעים וכשהוא עלה הקבוצה הייתה טובה יותר. בן שמעון לא עשה לו הנחות.

אז אפשר להגיד ששי חלש ואסכים לחלק גדול מהביקורת, אבל גם צריך קצת הגינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:04 
אני לא דיברתי על אינטריגות, אמרתי שזה מאד לא סביר. יש החלטות לגיטימיות גם אם אתה לא מסכים איתן, ויש דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 698 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: