תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיים רמון שקרן או גנב, מה שבטוח... כושל
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:23 
הנה התשובות לשקרים של חיים "המטריד" רמון.

"אחרי 60 שנה הפסיק חיים רמון לבוא למשחקי הכדורגל של הפועל תל אביב."
"מתי הפסקת להגיע לבלומפילד?"

"אחרי ההפגנה האלימה והבריונית בחדר המדרגות של עידו חג'ג'."

- אני אומר לך שאתה שקרן וההפגנה לא הייתה אלימה (4-5 אנשים לא נחשבים להפגנה) ושגם לפני "ההפגנה" אתה לא היית מגיע לבלומפילד כמעט.

"אז אתה נותן לכמה חוליגנים לנצח? אחרי 60 שנות אהדה לקבוצה?"

"הם גירשו את סמי סגול שהשקיע עשרות מיליונים בהפועל. הם מנהלים עד היום מסע הסתה נגד מושיק תאומים שהשקיע מיליונים בהפועל ובנה קבוצה גדולה. מוני הראל הפסיק לבוא בגללם, הם קיללו אותו ללא הפסקה. על טביב אני לא צריך לדבר. את עידו הם גירשו. גם אצלי מפגינים, אבל עלי זה לא עושה רושם. שמע, עד לפני עשר שנים החבורה המבחילה הזאת לא הייתה קיימת. מאז שהם צצו, הפועל נראית ככה".

- אני אומר שאת סגול גירשו כי חבר שלך תאומים ושות' (עגיב ואורנשטיין) רוקנו מסגול כספים על ימין ועל שמאל עד שהגיע מצב שסגול אמר שהקבוצה לא מעניינת אותו יותר והוא לא מוכן להשים בא שקל. בוא תדבר על טביב... תגיד לי מה עשו לו חוץ ממחאה לגיטימית? בוא תספר לי איך גירשו את חגג'? מעניין שהוא עדיין מנהל ומחליט הכל בקבוצה ואפילו בתקופה שהוא כביכול עזב הוא החליט וניהל. בוא תספר לכולם איך בכית לאוהדים של הפועל שאוהדי מכבי רוצים לבוא אליך הביתה להפגין בגלל מחירי הכרטיסים וביקשת מאוהדי הפועל לבוא לשמור עליך. בוא תדבר על טביב, מתחנן! שחכת שבאת להפועל החמאת על המחאה הלא אלימה של האוהדים? יכול להיות אתה סנילי? בינתיים זה טביב שפגע באוהד הפועל והורשע ולא ההפך! בוא אני יעזור לך קצת גם בחשבון כי נראה לי זה לא הצד החזק שלך... אולטראס הפועל 1999... היום אנחנו ב-2015 אז אתה אומר שעד לפני 10 שנים לא היו קיימים??? בוא אני אגלה לך עוד משהו... הם היו קיימים לגם לפני 1999 פשוט לא היה להם שם. אלה התארים מאז שהאולטראס קמו: אליפות- 2000, 2010, סגנות-1998, 2001, 2002, 2006, 2009, 2011, 2012, גביע המדינה- 1999, 2000, 2006, 2007, 2010, 2011, 2012, סגנות גביע המדינה- 2008, גביע הטוטו- 2002, ליגת האלופות שלב הבתים- שלב הבתים (1): 2010/2011, ליגה אירופאית- מקום ראשון בשלב הבתים והעפלה לשלב 32 האחרונות (1): 2009/2010, שלב הבתים (2): 2011/2012, 2012/2013, גביע אופ"א- רבע גמר (1): 2001/2002, שלב 32 האחרונות (1): 2006/2007
שלב הבתים (1): 2007/2008. בעונת 2001/2002 סיימה הפועל תל אביב ללא הפסד בית (13 ניצחונות, 4 תיקו), בעונת 2009/2010 סיימה הפועל תל אביב ללא הפסד חוץ (12 ניצחונות, 5 תיקו), שיא ניצחונות בעונה - 26 (1999/2000), שיא נקודות בעונה - 85 (1999/2000), שיא שערים בעונה - 87 (2009/2010), הקבוצה היחידה שזכתה שלוש פעמים ברציפות בגביע המדינה (1939-1937, 2012-2010). עכשיו בוא תספר לנו עוד פעם מה קרה מאז "שהחבורה המבחילה" קיימת...?

"מאיפה הם צצו? על כמה אנשים מדובר?"

"מאתיים, שלוש מאות, לא יודע. הם קבוצה אנרכיסטית שמזדהה עם ארגוני שמאל קיצוניים בעולם, יש אידיאולוגיה סדורה, הם אלה שממציאים את שירי השואה, את שירי הנאצה המבחילים כמו השיר נגד אובארוב וכו'. הם אלה שהפכו את הפועל לקבוצה אנטי־ישראלית, עם השלט המבחיל הזה 'מייצגים את הפועל, לא את ישראל'. ניסיתי לדבר עם מישהו שם, למה צריך את השלט הזה? למה לא רק מייצגים את הפועל. או מייצגים את הפועל ואת ישראל. הרי אנחנו משחקים בחו"ל, ואנחנו קבוצה מישראל, ויש דגל ישראל. הם היו מתנפלים על ילדים שהיו באים למשחקים עם דגלי ישראל. זו קבוצה איומה שהורסת את הפועל. הם אלה שמונעים מבעלים לרכוש את הפועל. הקבוצה לא מעניינת אותם. הם רוצים שהיא תפורק ותתחיל מחדש בליגה ג', והם ישלטו בה".

- אני אומר: שאני מכיר גם ימניים, דתיים, מתנחלים, עורכי דין, מורים, מתנדבים בעמותות שונות ועוד המון אנשים טובים בקבוצה האנרכיסטית הזאת שאתה מתאר, לא שאני מסכים עם מילה רעה שיצאה לך מהפה על שמאלנים או אנרכיסטים (בטח לא מוכן לשמוע ביקורת מאדם שדוחף את הלשון שלו בכוח לפה של חיילת שקטנה ממנו ב-40 שנה) אבל זה רק לשם ויכוח. מי שהמציא את השימוש בנאצות ומילים כמו שואה זאת החברה הישראלית שמשתמשת במילים האלה יום יום (אפילו בסטנד-אפ) ולא אוהדי הפועל! גם אם לא נשמע לך טוב באוזן זה עדיין במסגרת החוק ובמסגרת חופש הביטוי. שהפועל משחקת באירופה היא לא מייצגת את ישראל, היא מייצגת את מועדון כדורגל הפועל תל אביב ולא את האוהדים של ביתר, חיפה או מכבי ומי שחושב שקבוצה מייצגת מדינה ולא הנבחרת מוזמן לעשות מנוי ליד אליהו ולעודד שם כי הרי מכבי מייצגים את המדינה והמדינה זה אנחנו, לא? אנחנו רוצים בהצלחת מכבי לא? נו אל תהיו צבועים...
הפועל זה הקבוצה הכי שמייצגת ישראליות, יש בה הכל מהכול, דתיים, חילוניים, ערבים, מתנחלים, שמלנים, ימניים, עניים, עשירים, נוצרים, בקיצור הכל מהכול ממש כמו בחברה הישראלית וממש כמו החברה הישראלית גם היא פעם למעלה ופעם למטה ופעם טוב, פעם רע ומנסים לסגור את החודש ומחכים למשיח (רוכש) ועדיין שהיא משחק בחו"ל היא מייצגת את האוהדים שלה ולא אוהדים של קבוצות אחרות.
עוד מעט נגיע לעניין הבעלים ולמה אף אחד לא רוצה לרכוש.

"עם הפועל אוסישקין זה הצליח, לא?"

"הם לא מסוגלים להביא שקל. באוסישקין יודעים לגייס כסף, מה גם שבכדורסל זה סדרי גודל אחרים. אלה, תקציב מינימום לליגה לאומית לא יביאו. בשנה שעברה הם עשו לי נזק ישיר של 1.2 מיליון שקל. סגרו לנו את שערים 4 ו– 5, הם עברו לשער 8, בתחילת הדרבי הם זרקו אבוקות, אחרי שניצחנו הם אמרו שניצחו פעמיים: גם את מכבי, וגם את רמון שישלם עכשיו קנסות. הם יודעים שאין שקל בקופה, אבל זה לא מעניין אותם. הפועל צריכה לשרת אותם, לא הם אותה".

- אני אומר מי שהקים את קבוצת הכדורסל מעפר אלו האנשים שכתבת עליהם חוליגנים, אנרכיסטים ועוד כמה פנינים. מי שעשה את הנזק הכי גדול בהפועל זה אתה והניהול הכושל שלך, נגיד ועשינו נזק של 5 מיליון (עפתי רחוק בשבילך) מי עשה בור של עוד 25-30 מיליון? (זה רק מה שאנחנו יודעים). מי הבריח מפה שחקנים? האוהדים שכל שחקן שבא והלך מהמועדון אומר עליהם רק מילים טובות או הניהול הכושל שלך?

"הם האוהדים הכי מסורים. נוסעים לכל משחק. הקבוצה היא כל החיים שלהם. מעודדים בכל מצב."

“אלה אגדות. הם נאמנים לעצמם, לא לקבוצה. בשנתיים וחצי האחרונות אנחנו מקום ראשון במספר הפעמים שסגרו לנו יציעים ושלחו אותנו לרדיוס. שמונה פעמים. רק בגללם. על כל כרטיס שהם קונים לשערים ו– 5 הפועל מפסידה כסף, כי צריך שם אבטחה מתוגברת. אני בא לוועדת משמעת כמו עבריין מועד. הם הפכו את המועדון לעבריין. שום דבר לא מעניין אותם".

-אני אומר שבוא ואני אגלה לך סוד, רוב מהקהל במשחקי חוץ, בכל מיני חורים בארץ ובחו"ל אלה האנשים האלו שאתה מלכלך עליהם. מי שאשם בעונשים זה אתה ששולח מפגרים לבית הדין, וגם בית הדין אשם שהוא מעניש את חיפה ואת הפועל בעונשים שונים על אותו דבר ואשם בכלל על זה שהוא נותן עונשים על דבר כל כך יפה ומוסיף לאווירת הכדורגל כמו פירוטכניקה. חיים... אתה בא לוועדת משמעת כמו עבריין כי אתה עבריין אם לא ידעת.

יש מה לעשות נגד התופעה הזאת?

“ברור. אבל צריך כסף. אני דלפון, אין לי שקל למשכורות. תראה מה מכבי עשו. רישתו במצלמות את מגרש האימונים, את שערים 10 ו– 11 , תוך 24 שעות מפיצוץ הדרבי הם ידעו את השמות של כל מי שהתפרע, כל הגזענים שצעקו נגד מהרן ראדי אותרו מיד והורחקו. זה לא רק מצלמות, זה גם חוקרים פרטיים ואמצעים נוספים. לנו אין את האמצעים האלה".

- אני אומר שיש לי פתרון בשבילך, לא צריך מצלמות ובלגן, בוא ניתן לכל מי שיושב בשער 5 כדור בראש זה נראה לי יותר יעיל, יותר זול ופחות זמן. אפשר יהיה לעשות את זה בדרבי הקרוב, נעשה להם קבר אחים מתחת ליציע מיותר כל ענייני המלחמה הקרה הזו.
http://www.upf.co.il/file/662753242.html

"אי אפשר לדבר איתם?"

“בהתחלה ניסינו, זה לא התרומם. הם מפיצים כל היום שקרים ואגדות. קח את ‘מפעלות', הפרויקט הכי יפה של הפועל, שמביא לנו כבוד בכל העולם, הם כותבים שלטים ‘פושעי מפעלות לדין'. הם אנשים לא שפויים".

-ואני אומר רגע... מפעלות של הפועל? אז למה לא רצית למכור אותו לסאני קאהן כחלק מהעסקה? תגיד... מפעלות לא שייך לאורנשטיין?

"אתה פוליטיקאי. נולדת בשטח הגדול, גדלת ברחובות, היית עם פרס בימי ההסתה הכי קשים, ואתה בורח ממאתיים חוליגנים?"

“אי אפשר להתנהל ככה. כולם מפחדים מהם. מדובר בבריונים. קח את חג'ג'. הוא הביא מהכיס מיליונים. הם טוענים שעשה עלינו סיבוב תקשורתי. הם לא מבינים שבקהילה העסקית בארץ העיסוק בכדורגל נתפס פרסום שלילי, אלא אם כן אתה יענקל'ה שחר. גם בבנקים".

- אני אומר שאתה שקרן וחג'ג לא הביא להפועל מיליונים ובטח לא תרם אותם, הכל נעשה בתור הלוואת בעלים וערבויות שבחיים לא יתממשו. מאז שחג'ג נכנס להפועל העסקים שלו זינקו ב-300%, סיבוב או לא סיבוב... לכולם ברור מה זה.

"ועדיין, בגלל האולטראס אתה מחרים את הקבוצה שלך."

“חס ושלום. אני לא מחרים את הקבוצה. אני מחרים אותם. כל עוד הם נותנים את הטון, אני לא אהיה שם. שמע, באתי לבית הדין המשמעתי במקרה של פואד שפוצץ את הדרבי, הדיין אמר לי, ברגע שאתה הבעלים, אתה אחראי לפואד. אמרתי לו אדוני, אני לא אחראי לפואד, להפך, פואד מנסה להרוס את הקבוצה שלי, ובעזרתכם הוא יצליח. הפכתם אותי לבן ערובה של פואד והחברים שלו. אתם בעלי הברית של פואד, לא אני".

-אני אומר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"בוא נחזור לרגע שבו פואד יורד לדשא ומפוצץ את הדרבי. איפה ראית את המשחק?"

“בבית. אמרתי לך, אני כבר לא בא. ואני צופה בדרבי בחיל ורעדה, כרגיל. ואז הוא יורד לדשא".

"ומה אתה מרגיש?"

“אני מבין שזה הסוף של הפועל. אני מבין מיד שאף אחד לא יתקרב אלינו עכשיו ולא ייגע בנו גם עם מקל ארוך".

"באיזה שלב היה המו"מ עם סאני קאהן?"

“היה סגור. תשמע, לא אני הבאתי את סאני קאהן. הוא בא לבד. יש לו פה חברי ילדות, הוא גדל בפרדס כץ, עשה הרבה כסף. ישבנו, סגרנו, סיכמנו, כתבנו זיכרון דברים, חתמתי. ואז הוא אמר שיש בעיה אחת, שלא ישחקו בשבת. אמרתי, חבר'ה, השבת עלי. אף אחד לא האמין שאביא את השבת, אבל הבאתי. גמרתי עם צ'רלטון, גמרתי עם מנהלת הליגה, ובדיוק אז היה הדרבי".
ו
"אז בא פואד, כמו שאומרים."

“כן. סאני קאהן מיד ירד מהסיפור. בסוף גמרנו על מיליון שקל שתרם מכיסו. זה עזר לנו במשכורות. ובאותו לילה טסתי לארצות הברית, הייתה לי שם פגישה עם מיליארדר יהודי נוסף שרצה לקנות את הפועל. גם כאן, סיכמנו שהוא מקבל חודש בלעדיות, שמגיע ביום ראשון ארצה, שנשב ביום שני ונסגור. הוא התלהב. הגיע ביום ראשון ארצה, ביום שני הודיע שהוא יורד מזה".

"מה קרה?"

“כמה חברים שלו סיפרו לו מה קרה בדרבי ומה צפוי לו כבעלים חדש של הפועל".

- אני אומר לך שאתה שקרן והעסקה עם סאני קאהן התפוצצה חודש לפני הדרבי (גם רשום בכל אתר ספורט אפשרי) וחודש לפני הדרבי בגלל שהעסקה פוצצה הוא אמר שהוא יתרום מיליון. http://www.red-fans.com/Article.asp?id=10405
בעניין השבת... כרגיל אתה משקר, הרב של סהאני קאהן אישר לו שהקבוצה תשחק בשבת אבל אמר לו לנסות כמה שיותר כדי שזה לא יקרה.

"אתה מתחרט על כל הסיפור? שלקחת את הפועל, שניסית להציל את הקבוצה?"

“ברור. בעונה הראשונה הבאתי צ'ק פרטי שלי לבקרה, 3 וחצי מיליון שקל. הבנתי את גודל השגיאה בזמן אמת. למרבה המזל, היה לנו מזל משוגע באותה עונה והכסף ניצל. עלינו לליגה האירופית, הכל היה לטובתנו, כולל ההגרלות, כולל כל מיני גולים בתוספת זמן בכל מיני מקומות בעולם, ששיחקו לטובתנו. אם לא היינו עולים לליגה האירופית, הייתי מפסיד את הכסף".

- אני אומר שגם אנחנו האוהדים מתחרטים שלקחת את הקבוצה. את הצ'יק הפרטי שלך אתה לא תממש ואף אחד בבקרה לא יממש ואת זה כולם יודעים, הכל אחיזת עיניים.

"מה עבר לך בראש באותם ימים?"

“שאני אידיוט, וגם גמבלר חסר אחריות. הייתי צריך להגיד סטופ. חסרים לנו 3 וחצי מיליון? אין מי שיביא? לא צריך, תודה רבה. אבל לא עשיתי את זה".

-אני אומר שסוף סוף אנחנו מסכמים על משהו, אתה באמת אידיוט. תקרא שוב את מה שאמרת ובוא תספר לי למה לקחתם עוד הלוואה של 5 מיליון?

"אתה ההוכחה החיה שאסור לערבב ניהול עם ענייני רגש."

“חד־משמעית. גם את גילי ורמוט לא רציתי להביא, כי זה אסון כלכלי, ולא היה לי כוח לעצור את זה. גילי הוא שחקן ענק ואיש יקר, אבל זה לא קשור. אנחנו דלפונים. הכדורגל הישראלי מוחזק בארץ על ידי ארבעה אנשים עשירים: גולדהאר, איזי, יענקל'ה ואלונה ברקת. יש גם את יואב כץ בהפועל חיפה, ששם כל שנה בסביבות 7 מיליון שקל מהכיס. הוא הולך, אין הפועל חיפה. תביא לי מישהו שישים 7 מיליון שקל בשנה, ותהיה כאן קבוצה טובה".

- אני אומר שמעניין שאתה שופך פה את כל הטעויות שלך והכשלונות שלך ועדיין מאשים את כל העולם ואשתו חוץ מעצמך.

"הצהרת הון"
"תגיד, כמה כסף יש להפועל בתחילת עונה מהמקורות שלה?"

“בין 6 ל– 7 וחצי מיליון שקל".

-אני אומר: סוף סוף הגענו לקטע של כסף, תענוג! עונת 2012/2013 הכנסות היו 30.5 מיליון ובעונת 20013/2014 ההכנסות היו 25 מיליון... ככה לפי המצגת שאתם מראים לאנשים בחו"ל שיש בידי. עכשיו בוא תסביר לי מי אשם (לפי דבריך שאני לא מאמין להם) שההכנסות של הפועל ירדו בשני עונות בלמעלה מ-20 מיליון ש"ח? (יש קישור להורדת המצגת בסוף הדף). אני יודע שגם השנה ההכנסות היו בסביבות ה-20 מיליון אבל אני לא יודע איפה הכסף.

"זה הכל?"

“וגם זה, בעונה טובה. העונה הראשונה שלי, לדוגמה: 1.7 מיליון שקל מהטלוויזיה, 1.9 מיליון מהטוטו, מרכז הפועל חצי מיליון, מענק רייטינג 0.7 מיליון, בסך הכל 4.8 מיליון. תוסיף 1.2 מיליון מכל מיני ספונסרים, ועוד מיליון וחצי מינויים וכרטיסים - בסך הכל 7 וחצי מיליון".

- אני אומר לך (שוב) שאתה שקרן במקרה הטוב וגנב במקרה הרע, בעונה הראשונה שלך קיבלת 3.4 מיליון מהטוטו, 2.5 מיליון מחסויות, מהטלוויזיה 1.7 מיליון, מהפדרציה קיבלתם 1.4 מיליון, מהכרטיסים קיבלתם 12.5 מיליון, מהליגה האירופית 9 מיליון, סך הכל מעל 30 מיליון ש"ח.

"אבל להפועל, בשלוש השנים הללו, היה תקציב גדול בהרבה. מאיפה הכסף?"

“אני הבאתי. לקחנו הלוואות, הבאנו תרומות, ספונסרים, מהגורן ומהיקב. פרוטה לפרוטה".

"משכנת את העתיד של המועדון."

“כן, אבל כדי שיהיה הווה. הנה, השנה לא לקחנו הלוואות ולא משכנו כלום, וזה מה שיש. לכן אין הווה. להפועל אין בעלים שמזרים כסף, אין ספונסר בעלים כמו איתוראן, העירייה נותנת 200 אלף שקל עלובים לנוער, וזהו. מכאן ועד התקציבים הגבוהים, כל הכסף זה פשוט עבודה שלי. זו האמת".

- אני אומר: לא נמאס לך לשקר? לא לקחתם הלוואות???? הרי שבוע שעבר לקחתם הלוואה של 5 מיליון וזה בלי ההלוואות שלקחת מבעלי המניות כל העונות האלה. השנה בטח שלא משכנתם כלום, לא נשאר מה למשכן כבר כי הכל כבר מושכן! בסוף אתה תמשכן את אלי בואנו.

"ועדיין, התוצאות די עלובות."

“להפך. תבדוק את שתיים וחצי העונות הללו, אנחנו מקום ראשון בהשקעה פר תוצאות. בדוק. ולא הייתה אף תקלה ניהולית, והכל שקוף, והמשכורות שולמו בזמן חוץ מאיחור בודד של ארבעה ימים, ויחסית להשקעה הבאנו מקום שלישי ומקום רביעי, היחידים חוץ ממכבי שעלו פעמיים רצוף לאירופה, השארתי את הקבוצה בצמרת בשנתיים האלה בשיניים ובציפורניים. זה נגמר".

- אני אומר: הכל שקוף? למה העמותה עד היום לא קיבלה את כל הספרים לידיה כדי לדעת לאן הלך הכסף? אתה השארת את הפועל בצמרת? אתה דרדרת אותה בשתי עונות לתהום שאף אחד חוץ ממך לא הצליח לעשות כזה דבר (כן זוכרים שאתה עמדת בראש שהפועל ירדה ליגה בפעם היחידה בחיים שלה).

"איפה כל האוהדים העשירים?"

“הו, גם אני שואל. אני עוד זוכר את זה שישב מולי ואמר לי שאם אני לוקח את הקבוצה, הוא מיד רוכש 10% ממני. וכשלקחתי, הוא אמר לי ‘חיים, אני סומך עליך שתסתדר בלעדי. אני מתחרט'. ובכל פעם שרצו שחקנים, הבטיחו להביא כסף, והביאו פרוטות. על שכטר הביאו 400 אלף, כיסו בקושי 10% מעלות שכרו בעונה הראשונה. על ורמוט הביאו 100 אלף שקל".

- אני אומר: קנית 50% מהקבוצה מכסף של אנשים אחרים, כל שאר בעלי המניות מזרימים הלוואות לקבוצה חוץ ממך ואתה עוד פותח את הפה ג'ורה שלך? לא התביישת לעלות מחירי מנויים כדי להביא את שכטר ואחרי זה למכור אותו באמצע עונה ולא להחזיר לאוהדים את הכסף? זה נקרא גנבה!

"אז אם הם לא קיימו הבטחות ולא היה כסף, למה לא בלמת את מסעות הרכש האלה?"

"כישלון שלי. צודק. הייתי חלש. נכנעתי ללחצים. אני רציתי את ברקוביץ' לפני רן בן שמעון. אמרתי יבוא, יעשה קבוצה צעירה, רזה, נתמודד בכלים שיש לנו. אמרו לי לא, יש הזדמנות, נביא את בן שמעון, נגיע לאירופה. עלות השכר של בן שמעון והפסיכולוג שהביא איתו הייתה 2.3 מיליון שקל, יותר מפי שניים מהעלות של ניצן שירזי ז"ל ויוסי אבוקסיס. הוא החל במסע רכש, אמר שבונה ‘הגנת ברזל', הביא את השוער דני עמוס, הבטיח שימכור את קליימן, ולא מכר, מה שגרם להפסד של מיליון שקל. ואז החל הלחץ האדיר להביא את איתי שכטר. תאמין לי, אם הייתי מקבל שקל על כל מסרון שקיבלתי בעניין שכטר, הייתי מביא את מסי. בסוף התרומות כיסו 10% מעלות השכר של שכטר בעונה הראשונה. בן שמעון אמר שעם שכטר ניאבק על האליפות. האוהדים הסכימו להעלאת מחירי המינויים. אני יכול להראות לך מסמך רשמי של העמותה שמוכיח שהעלאת מחיר המינויים הכניסה למועדון נטו רבע מיליון שקל, קצת יותר מהמשכורת החודשית של שכטר".

- אני אומר: סוף סוף אתה מודה בכישלון... אה לא רגע, אתה מודה בכישלון אבל ממשיך להאשים אחרים? האוהדים הסכימו לשם יותר יקר על המנויים בשביל שכטר אבל מכרת את שכטר באמצע העונה... למה לא קיבלנו את הכסף בחזרה? רבע מיליון זה המון כסף במיוחד לך שלא שם שקל מהכיס.
הבאת את ברקוביץ... נו מה יצא מזה? את האמת אני מסכים איתך שיצאה קבוצה רזה... ואנמית שכרגע מתמודדת בשיניים על הישארות בליגה.

"ומה קורה השנה?"

“השנה ניסיתי להגיד לעידו ללכת רזה מההתחלה. לא לעשות גירעון. למכור את גילי, את כולם. לשחק עם צעירים ונוער. האוהדים יקבלו בדיוק מה שהם משלמים עבורו. הפועל תל אביב היא מותג גדול, עם כסף קטן. זה מה שיש. הוא ניסה להקים קבוצה חזקה יותר. בינתיים הוא עזב. מעכשיו נצטרך להסתדר עם מה שיש. אני די מזועזע מהפער בין מה ששמעתי מאנשים על האהבה האדירה לקבוצה, לבין המעט שהם עשו בסוף בשבילה. אלמלא קבוצה קטנה של אנשים כמו מני ויצמן, עידו חג'ג', מאיר תושב ועוד כמה, לא היינו מחזיקים מעמד ומגיעים עד היום".

-אני אומר לך שאף פעם חג'ג' לא באמת עזב ואף פעם לא הפסיק לבחוש והוא זה שהביא לפיטורי ברקוביץ, אותו ברקוביץ האיש שכל כך רציתה "מההתחלה". "האוהדים יקבלו בדיוק מה שהם משלמים עבורו"? אוהדי הפועל משלמים על המנויים שלהם הכי הרבה כסף בארץ, יותר ממכבי! זה אומר שאנחנו צריכים לקבל קבוצה יותר טובה ממכבי לא? או לפחות יותר טובה מחיפה, באר שבע, קריית שמונה, סכנין וכו'.

"העימות עם ברקוביץ'"
"הראיון עם רמון נערך בתחילת השבוע, יומיים לפני הפיצוץ עם אייל ברקוביץ'. אז עוד נשמע רמון די שבע רצון מהטאלנט שלו": “הייתי נותן לו ציון 10, אם היה נמנע מהמגע האינטנסיבי עם התקשורת. בגלל החולשה שלו לתקשורת, הוא מקבל 8. הוא עשה עבודה נהדרת עם הנוער, הביא ספונסר, פעם ראשונה שהנוער מאוזן, הוא עשה את המקסימום. הוא איש כדורגל, מותג אמיתי, יש לו נוכחות".

-אני שואל: למה רצית לפטר אותו? למה גרמת לו להתפטר? יכול להיות בגלל חג'ג? (אותו ח'ג'ג שברח מהמועדון עלק)

"בשלישי בצהריים, אחרי שאתרי הספורט דיווחו על המסרון הבוטה ששלח לו ברקוביץ' ובו הודיע על עזיבתו המיידית וכינה אותו “אפס" ו"פחדן", חזרתי אל רמון וביקשתי חוות דעת נוספת". “אין לי כוונה לרדת לשפת הביבים הנחותה של ברקוביץ'. בעיקרון אני מפרגן לו על העבודה הטובה שעשה בהפועל וכך גם אמרתי לך בראיון. הבעיה העיקרית שלו היא שאין לו שליטה על פיו ולשונו, הוא עוסק כל היום בהדלפות לתקשורת ובבחישות, שגורמות נזק אדיר להפועל. השיא היה השבוע בקשר לכספי ההלוואה שהגיעו להפועל, גם כאן הוא הדליף וגרם נזק".

-אני שואל: לא אמרת בגאווה איפהשהו בראיון שהשנה לא לקחתם הלוואות?

"בקיצור, אנחנו בפלייאוף התחתון."

“הלוואי. הסכנה היא שנשתחל לפלייאוף העליון. אתה יודע כמה זה עולה?".

- אני אומר, שאתה בן זונה! יש הרבה יותר הכנסות בפלייאוף העליון!

"בסוף תוריד את הפועל ליגה בפעם השנייה בתולדותיה."

“אני הצלתי את הפועל מפירוק, החזקתי אותה בשיניים ובציפורניים שנתיים וחצי בצמרת. אף אחד חוץ ממני לא נקף אצבע. כל אלה שהבטיחו ולא קיימו, כל האוהדים העשירים, אוהדים שרופים, שמביטים ולא מושיטים יד, שייתנו את הדין".

-אני שואל: שזה "מצליח" זה אתה ושזה נכשל זה אחרים? אוהדים לא הביאו לך כסף? שייתנו את הדין? מה אתה אלוהים? הם חייבים לך משהו? אתה הבעלים, אתה תדאג להביא כסף ואל תבנה על הבטחות.

אני אומר:בקיצור... אתה שקרן או גנב ובטוח מנהל כושל! אתה זה שהורדת את הפועל ליגה בפעם היחידה בתולדותיה, אתה זה שהרס את ההסתדרות, אתה זה שהרס את חברת לייפוייב, אתה זה שהרסת את מערכת הבריאות, אתה זה שעשה תרגיל מסריח להפלת הממשלה, אתה זה שהבטיח להפועל תל אביב כדורסל שיעמוד מאחורי חובותיה בתקופת שאול אייזנברג ולא עשה זאת, אתה זה שהטריד מינית חיילת, אתה זה שעומד להוריד את הפועל ליגה בפעם השנייה, תלמד אותנו איך להתנהג...

הנה מצגת של הפועל שם רשום מה היו ההכנסות בשנתיים הקודמות שחיים היה בקבוצה ושם מוצג מצג שווא שמפעלות חינוך הם חלק מהפועל ושהמשתמע מכך" מי שקונה את הפועל מקבל גם את מפעלות חינוך (מה שלא קורה ולא יקרה בפועל). http://www.upf.co.il/file/662753242.html

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 25 ינואר 2015, 15:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיים רמון שקרן או גנב, מה שבטוח... כושל
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 13:04 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4618918,00.html

ששששש... האוהדים אשמים, השלט אשם, פואד אשם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 13:05 
לא יאמן שכחלק מנסיון המכירה ואיתור רוכש הכלילו במצגת את "מפעלות חינוך וחברה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 13:08 
vangroder כתב:
לא יאמן שכחלק מנסיון המכירה ואיתור רוכש הכלילו במצגת את "מפעלות חינוך וחברה".

זאת הסיבה העיקרית שנפלה המכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה אחת
מה המחיר של הפועל תל אביב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 13:41 
אל באנדי כתב:
אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה אחת
מה המחיר של הפועל תל אביב ?

אם אתה תסתפק בתשובה חצי רשמית מהאנשים שמנסים למכור את הקבוצה בשביל רמון זה 40 מיליון על חצי קבוצה כולל החובות (החצי השני יישאר אצל רמון בינתיים) + 10 מיליון התחייבות להוציא מהכיס כל עונה (מהכיס של הרוכש לא של רמון, כנראה בגלל זה כל כך להוט למכור את החלק של אחרים ולא את שלו). למרות שהפועל מציגים את מפעלות חינוך בתוך המצגת... מפעלות חינוך לא למכירה ולא של הפועל.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 25 ינואר 2015, 13:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 13:41 
יותר גרוע מטביב אמרו כבר...
יש מצב שאוהדי מכבי פחות שונאים את הפועל מהחלאה הזו.
ועדיין פואד, סיפקת לו אוצר של תירוצים/שקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין את הענין הזה. הרי חיים רוצה כל כך למכור אותנו ולטענתו זו הטעות הכי גדולה שעשה בחייו. והטענה העיקרית שלו שלא קונים את הקבוצה היא בגלל כל ה"חוליגנים" שיש לנו בקבוצה. אז אני שואל, למה בכל פעם מחדש הוא נוהג להפיץ, להקצין ולפרסם בכל כלי תקשורת שקיים על אותה חבורה. ועל כל המעשים הבריוניים שלה. במה זה עוזר בדיוק? מילא כבר נשבר לו הזין, זאת לא סיבה לירות לעצמו ברגל. להקצין, וגרוע מכך - לספר גם עלילות שקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 14:54 
GATE7 כתב:

זה שנכנסתי למגרש לא סיפק לו כלום, רק מפגר מאמין לשטויות שיוצאות לו מהפה, הבנאדם סותר את עצמו מיליון פעם, מאשים את כל העולם ולא את עצמו, ועד שאומר בראיון שהוא אשם אז שתי מילים אחרי זה הוא מאשים את כולם ומסיר מעצמו את האחריות.
משקר אי אפשר לברוח, שיספר מהיום עד מחר שזה בגללי ובגלל איזה שלט ובגלל אוהדים כאלה ואחרים, לא יעזור לו כלום! בודדים אלו שבאמת אוכלים את החרא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 14:58 
נו בסדר
הוא רמאי ושקרן. הכל טוב ויפה

בלי קשר בלגן של אוהד כזה או אחר עושה נזק. אז למה? לא חבל? למה צריך לריב עם עצמנו "מה היה קורה אם"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
GATE7 כתב:

זה שנכנסתי למגרש לא סיפק לו כלום, רק מפגר מאמין לשטויות שיוצאות לו מהפה, הבנאדם סותר את עצמו מיליון פעם, מאשים את כל העולם ולא את עצמו, ועד שאומר בראיון שהוא אשם אז שתי מילים אחרי זה הוא מאשים את כולם ומסיר מעצמו את האחריות.
משקר אי אפשר לברוח, שיספר מהיום עד מחר שזה בגללי ובגלל איזה שלט ובגלל אוהדים כאלה ואחרים, לא יעזור לו כלום! בודדים אלו שבאמת אוכלים את החרא שלו.

בהחלט סיפק לו, כמו שכתב GATE7, תירוץ נוסף לאוסף הבלתי נגמר שלו
אם זו לא היתה הפריצה שלך למגרש זה היה סיפור אחר שהיה פתאום צף לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 14:59 
פואד כתב:
GATE7 כתב:

אתה באמת חושב שכשאוהד פורץ למגרש ומתעמת עם שחקן לא נגרם שום נזק תדמיתי? באמת? חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
GATE7 כתב:

שמע, אתה יכול לטעון שבפועל זה לא היה משנה ושהעסקה נפלה עוד לפני וכו' וכו'
אבל את דעת הקהל הפנית נגדינו בענק.
אבא שלי, שלא קורא בפורום כל היום חושב שבגלל אנשים כמוך הפועל נמצאת איפה שהיא נמצאת ואי אפשר להאשים אותו, כל אדם שקורא עיתון ורואה טלוויזיה יחשוב אותו דבר כשהוא רואה אותך פורץ למגרש להתעמת עם זהבי, את האוהדים מגיעים לבית של בעלים כדי למחות ועוד תקריות רבות.
אז נחמד שבפורום כתבת פוסט ארוך ואני מאמין שברובו אתה צודק אבל במקום להיות חכמים אנחנו כל הזמן צודקים ורמון, פוליטיקאי ממולח שיודע שמה שחשוב זה דעת הרוב, צוחק כל הדרך לעוד כתבת פרופיל.
די, הגיע הזמן לשנות פאזה ולהיות חכמים, לא צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:01 
עומר מ. כתב:
פואד כתב:
GATE7 כתב:

שמע, אתה יכול לטעון שבפועל זה לא היה משנה ושהעסקה נפלה עוד לפני וכו' וכו'
אבל את דעת הקהל הפנית נגדינו בענק.
אבא שלי, שלא קורא בפורום כל היום חושב שבגלל אנשים כמוך הפועל נמצאת איפה שהיא נמצאת ואי אפשר להאשים אותו, כל אדם שקורא עיתון ורואה טלוויזיה יחשוב אותו דבר כשהוא רואה אותך פורץ למגרש להתעמת עם זהבי, את האוהדים מגיעים לבית של בעלים כדי למחות ועוד תקריות רבות.
אז נחמד שבפורום כתבת פוסט ארוך ואני מאמין שברובו אתה צודק אבל במקום להיות חכמים אנחנו כל הזמן צודקים ורמון, פוליטיקאי ממולח שיודע שמה שחשוב זה דעת הרוב, צוחק כל הדרך לעוד כתבת פרופיל.
די, הגיע הזמן לשנות פאזה ולהיות חכמים, לא צודקים.

הוא לא היה לא חכם ולא צודק.
רמון הוא הדבר הכי רע שקרה להפועל. זה לא אומר שלא קורים עוד דברים רעים בדרך. וחבל מאוד על כל דבר כזה שבטח לא מוסיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אחד משני הדברים הבאים חייב להיות נכון, ואיתו אתה (ואנחנו) צריך להתמודד פואד:
א. אם לא באמת היה רוכש, אז הפריצה שלך לדשא רק חיזקה את תאוריית ה"לא רוצים למכור" ובעצם שיחקת לידיים של רמון.
ב. אם היה רוכש שלא רצה לקנות בגללך, אתה הרסת את זה.

ככה או ככה, ההחלטה שלך להיכנס לדשא באותו דרבי לקחה מפעל שלם והכתימה אותו בכתם של אלימות, וזה לא שאולטראס הפועל היו איזה גוף מתחסד עד אז,
אבל עכשיו אפשר להרים עד מחר שלטים נגד גזענות ואנטיפה, כל בן אדם בארץ חושב שהקהל שלנו, אפילו אני לצורך העניין, זה בן אדם קיצוני שבכל רגע יכול לפרוץ לדשא ולהכות אוהד, גם אם זה לא נכון.
ועל כך אפשר לומר לך - תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:12 
אני יכול לטעון, אני טוען, ואני צודק ב-100% במה שאני טענתי.

כמו שאתם אומרים... אם לא היה אותי להאשים אז הוא היה מוצא משהו או מישהו אחר, אז מה זה משנה?

מי שקורא עיתונות צהובה ויושב בבית שימשיך לשבת בבית, מי שבא למגרש במוקדם או מאוחר יבין לבד מי צודק ומי טועה.

וכרגיל במקום להתעסק בעיקר אתם מתעסקים בטפל, בדיוק כמו שחיים וטביב לימדו אותכם. שואלים את פואד ובאים בטענות או אמירות לא רלוונטיות כלפי פואד במקום לשאול שאלות קשות את חיים רמון, במקום להפגין נגדו, במקום לדרוש את השקיפות שהוא הבטיח שלקח את הניהול, במקום לשאול כמה עולה הקבוצה לעזעזל, במקום לשאול למה הוא אומר שנכנסו רק 7 מיליון כאשר נכנסו 20... תמשיכו, מקווה שזה עוזר לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו אשמים עכשיו? אולי אתה זה שלמד מטביב ורמון שאתם מאשים את כולם חוץ מאת עצמך ואת הארגון שאתה חלק ממנו.
הקבוצה הזו מנוהלת כמו שוק אחד גדול כבר שתי עונות וחצי, מאז שאתם הדחתם את אלי טביב (ובצדק הדחתם). אבל מה מאז?
קולכם לא נשמע בשום מקום, אתם מעדיפים לעודד ולעשות הופעות בבארבי במקום להביע מחאה רצינית בבלומפילד.
אתם לא שומעים את קול ההמון, קול שבור וחנוק, מספיק לשבת בשער 7 ולשמוע את האנשים סובבים אותך עם אמירות כמו
"כבר לא כיף לבוא לפה" / "המועדון הזה מפורק" / "שנה אחרונה שאני פה" ועוד ועוד.
הכוח היה ועדיין בידיים של אולטראס הפועל, ואם הארגון הזה לא יתעורר בזמן הקרוב הוא ימצא את עצמו מקים הפועל בלומפילד. או שבעצם זה מה שאתם רוצים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:16 
לא רוצה להיכנס למעשים של פואד, לא חושב שזה רלוונטי לדיון שנפתח פה.
על העניין של רמון אני יכול להגיד רק דבר אחד.
אם מישהו רוצה למכור את האוטו שלו, אבל באמת רוצה למכור, הוא לא הולך וכותב במודעה:
למכירה,
הבלמים גמורים, צריך להחליף ראש מנוע ויש רטיבות מתחת למושבים.
מחיר מבוקש - מחירון כפול שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
מסיבת עיתונאים בשידור חי של רמון:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4618913,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:20 
הוא צודק בהרבה דברים אבל טועה בלא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
על מי הוא יוצא? על סיימון כץ או בכור צבאן? ("איש שמתראיין הרבה ולא קובע כלום")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
איש מביך.
כמה טעויות,זאת הקבוצה שלך קיבינימאט!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:23 
האדס כתב:
אנחנו אשמים עכשיו? אולי אתה זה שלמד מטביב ורמון שאתם מאשים את כולם חוץ מאת עצמך ואת הארגון שאתה חלק ממנו.
הקבוצה הזו מנוהלת כמו שוק אחד גדול כבר שתי עונות וחצי, מאז שאתם הדחתם את אלי טביב (ובצדק הדחתם). אבל מה מאז?
קולכם לא נשמע בשום מקום, אתם מעדיפים לעודד ולעשות הופעות בבארבי במקום להביע מחאה רצינית בבלומפילד.
אתם לא שומעים את קול ההמון, קול שבור וחנוק, מספיק לשבת בשער 7 ולשמוע את האנשים סובבים אותך עם אמירות כמו
"כבר לא כיף לבוא לפה" / "המועדון הזה מפורק" / "שנה אחרונה שאני פה" ועוד ועוד.
הכוח היה ועדיין בידיים של אולטראס הפועל, ואם הארגון הזה לא יתעורר בזמן הקרוב הוא ימצא את עצמו מקים הפועל בלומפילד. או שבעצם זה מה שאתם רוצים?

אני את כל מה שלמדתי היה לפני שבכלל ידעתי מי זה אלי טביב. את מי אתה רוצה שאני יאשים במצב הקבוצה אם לא את רמון? מי שמחפש מנהיג או מישהו שיסחב אותו על הגב שלא יחפש יותר מידי, אתה יושב בשער 7 וכל כך הרבה אנשים רוצים ואף אחד לא עושה כלום כולל אתה ואתה מעז לבוא למישהו אחר בטענות למה הוא לא עושה? אתם בגנון? צריכים שהגננת תסביר לכם מה עושים? מי שהתחיל את המחאה נגד טביב אלה לא האולטראס וכמו אז גם היום המחאה צריכה להתחיל מהאוהדים "השפויים".
שאתה כותב לי אל תכניס את ארגון אולטראס הפועל באותה נשימה, אני אדם פרטי שפועל על דעת עצמו ולא כפוף לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:24 
מעניין מה תהיה התגובה של ברקוביץ' על כך שהשחקנים (ביטון, באלדה ואוחיון) הגיעו בהסכמתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:37 
לירון האדום כתב:
מעניין מה תהיה התגובה של ברקוביץ' על כך שהשחקנים (ביטון, באלדה ואוחיון) הגיעו בהסכמתו

אתה שומע את הראיון בוויינט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:37 
פואד כתב:

כמו שאתם אומרים... אם לא היה אותי להאשים אז הוא היה מוצא משהו או מישהו אחר, אז מה זה משנה?

מי שקורא עיתונות צהובה ויושב בבית שימשיך לשבת בבית, מי שבא למגרש במוקדם או מאוחר יבין לבד מי צודק ומי טועה.

וכרגיל במקום להתעסק בעיקר אתם מתעסקים בטפל, בדיוק כמו שחיים וטביב לימדו אותכם. שואלים את פואד ובאים בטענות או אמירות לא רלוונטיות כלפי פואד במקום לשאול שאלות קשות את חיים רמון, במקום להפגין נגדו, במקום לדרוש את השקיפות שהוא הבטיח שלקח את הניהול, במקום לשאול כמה עולה הקבוצה לעזעזל, במקום לשאול למה הוא אומר שנכנסו רק 7 מיליון כאשר נכנסו 20... תמשיכו, מקווה שזה עוזר לכם.

תגיד לי אתה אמיתי?
רמון נזק ואוהדים שעושה בלגן הם נזק. אתה ורמון מגלגלים את האשמה אחד לשני. אין פה אשם אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:38 
רמון: "אתם לא מאמינים איזה מאמנים רצו לאמן את הפועל תל אביב, כולל מאמנים מליגת העל"

וואלה? מליגת העל? שיואוווו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:40 
Oleg Neduda כתב:
פואד כתב:

תגיד לי אתה אמיתי?
רמון נזק ואוהדים שעושה בלגן הם נזק. אתה ורמון מגלגלים את האשמה אחד לשני. אין פה אשם אחד

תגיד לי אתה אמיתי? אני אשם שרמון מנהל כושל? אני אשם שהעסקה עם סאני קאהן התפוצצה חודש לפני הדרבי? אתה מקשיב לעצמך? על כל אחוז נזק שאוהד עושה הוא גם עושה מנגד דברים שנותנים 99% תועלת.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 25 ינואר 2015, 15:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:43 
פואד, אתה מאז ומעולם מתנהג כמו רמון, תמיד אחרים אשמים ואתה לא ( לאו דווקא אתה כאתה, אלא ביחס לאולטראס או גורמים שאתה מזדהה איתם והגבת מ'טעמם' ). לא אומרים לך שרמון לא אשם, אבל שלך יש חלק כרגע במצב, ואתה לא בדיוק האדם המתאים לבוא בטענות גם אם הן הכי צודקות שבעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חיים רמון שקרן או גנב, מה שבטוח... כושל
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:45 
אתה אשם בלספק לו ספין תקשורתי שהנזק שלו אתה לא מסוגל בכלל להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 107 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: