תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 21:33 
אחרי שהעלו את אחוז החסימה בשביל שהם לא ייכנסו, והשעו את חנין זועבי, ולא הייתה לשני הדברים האלה התנגדות בציבור היהודי, הם לא חייבים הסברים לאף אחד.
ולמה שמישהו יחשוש להצביע לרשימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 21:54 
מה זה יחשוש? לחד"ש הייתי מצביע לזחאלקה לא ממש בא לי. הוא לא מייצג אותי ואת העמדות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
כי השב"כ יודע מה הצבעת, והוא יכניס אותך לרשימות השחורות שלו (אם אתה עדיין לא שם)

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 21:56 
אוגוסטוס היל כתב:
מה זה יחשוש? לחד"ש הייתי מצביע לזחאלקה לא ממש בא לי. הוא לא מייצג אותי ואת העמדות שלי.

סבבה, אל תצביע.
עניתי לאדום נחמד שרוצה שראשי הרשימה יפיגו את חששות הבוחרים היהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
גם העבודה וגם חד"ש לקחו הימור מחושב מראש.
העבודה התאחדה עם התנועה וקראה לעצמה המחנה הציוני כשהיא יודעת שזה עלול להרחיק מצביעים ערבים אבל יכול להרוויח עוד מנדטים מהמרכז-שמאל.
חד"ש רצה במשותף עם בל"ד והתנועה האיסלאמית בידיעה שזה עלול להרחיק מצביעים יהודיים אבל יבטיח לה ארבעה מנדטים ובסיכוי לא רע גם חמישה.
הדבר המרכזי בעיני זה אחוז ההצבעה של כל הגוש מהמרכז שמאלה שאם יהיה גבוה (באזור ה 70%) יקטין משמעותית את הכוח של המצביעים האוטומטים בימין, למשל יהדות התורה שכמעט בוודאות לא תעבור את השישה מנדטים בתנאים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
אחרי שהעלו את אחוז החסימה בשביל שהם לא ייכנסו, והשעו את חנין זועבי, ולא הייתה לשני הדברים האלה התנגדות בציבור היהודי, הם לא חייבים הסברים לאף אחד.

הם לא "חייבים הסברים", אבל מה מונע מהם לפנות ליהודים?
למה שמישהו יחשוש? הנה פה יש החוששים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2015, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הנסיונות של אופטימי ודומיו נועדו למטרה אחת, והיא ערעור הבטחון של היהודים מצביעי חד"ש.

בפועל זה שטויות. הכח היחסי של כל מפלגה נשמר, ואסור לשכוח שזהו איחוד שנכפה עליהן.

על תפחדו להצביע לרשימה משותפת. זו התשובה הכי טובה לגזענים

ליהודים שמצבעים לחד"ש נחשפתי משמעותית בפעם הראשונה לפני יותר מ-10 שנים בפורום.בפעם הקודמת נתקלתי במורה להיסטוריה שלי שהייתה חברת רק"ח והפילגש של בר המרגל הרוסי.
בהתחלה נבהלתי חשבתי שהרבה יהודים מצבעים למפלגות ערביות. נרגעתי שהבנתי שחד"ש מקבלת כמחצית מנדט בלבד מהמגזר היהודי.
אין לי סיכוי להשפיע על אף קורא בפורום כמו שאין סיכוי לאף שמאלני קיצוני להשפיע עלי.

אפשר למצוא תירוצים למה להצביע לזחלאקה לזועובי לאחמד טיזי.
פעם היו כאלה שעוד טענו שחד"ש אינה מפלגה אנטי ציונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 01:41 
בארה"ב בימים האחרונים יש יותר ויותר כיסוי לביקור נתניהו, אשר זוכה לביקורת (מוצדקת) די קשה, כולל אפילו פרשנים ימנים מובהקים:

עוד פעם מתברר שזה שיש לך אנגלית שוטפת לא אומר שאתה מבין בפוליטיקה אמריקאית. לא ברור איפה הדברים האלו יגמרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
בראשות ממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
בראשות ממשלה.

נגיד וכן, הוא יצטרך את הגב של אובמה עד נובמבר 2016.
בהצלחה לנו עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 05:25 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
בארה"ב בימים האחרונים יש יותר ויותר כיסוי לביקור נתניהו, אשר זוכה לביקורת (מוצדקת) די קשה, כולל אפילו פרשנים ימנים מובהקים:

עוד פעם מתברר שזה שיש לך אנגלית שוטפת לא אומר שאתה מבין בפוליטיקה אמריקאית. לא ברור איפה הדברים האלו יגמרו.

זה פשוט מדהים הנזק האסטרטגי שהאידיוט הזה עושה ליחסי ישראל ארה"ב.
אני לא חושב שמשהו רציני הולך לקרות בטווח המיידי, אבל ישראל די מאבדת את התמיכה שלה בשמאל האמריקאי, בעיקר אצל הדור הצעיר.
ומילא אם זה היה על עניין אידיאולגי חשוב, אבל כל הבלגנים האלו הם בעיקר בגלל שביבי קשר את עצמו (ודי את ישראל) לאדלסון ולאגף המטורלל של המפלגה הרפובליקאית שנהנת להשתמש בישראל ככלי ניגוח בדמוקרטים.
התמיכה בישראל זה היה עניין שחצה מפלגות, וזה היה יתרון עצום, אם הנושא הזה יהפוך לדמוקרטים מול רפובליקאים זו פגיעה די רצינית באינטרסים הישראלים (אלא אם אתה שונא ישראל סמולני כמוני שחושב שזה או סנקציות או נהרות של דם, אז בהפוך על הפוך זה יכול לקדם את האינטרסים הישראלים, אבל אין מה להקשיב לאנשים כמוני ששכחו מה זה להיות יהודי).

אבל על הזין של ביבי הרי, הוא עשה מספיק כסף בשביל לגלידות פיסטוק ורהיטי גן לכל החיים, והוא יהיה על המטוס הראשון החוצה מישראל, אז למה לחשוב אסטרטגי בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
אמיר, אם הבלאגן שביביהו עושה יגמול את ישראל מהסם שנקרא ״סיוע בטחוני״, אז גם הרווחנו משהו.
למרות שכמובן עדיף להיגמל מהסם שנקרא ביביהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2015: אשכול רשמי
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
זה הרבה מעבר לסיוע בטחוני, הם יפסיקו לשכב על הגדר בשבילנו באו"ם ובהאג ובמי יודע איפה עוד. מישהו יכול לדמיין לעצמו שיירת של ראשי המערכת המדינית בטחונית טסים להאג ועומדים שם לדין ?
גם אם ביבי יבחר שוב, מה יקרה אם הרפובליקנים יפסידו גם אחרי אובאמה וקלינטון למשל תהיה נשיאה ? מישהו במחנה הדמוקרטי הולך לשכוח לביבי את ההתנהגות הזו ?
פשוט טמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 07:50 
Serp und Molot כתב:
אמיר, אם הבלאגן שביביהו עושה יגמול את ישראל מהסם שנקרא ״סיוע בטחוני״, אז גם הרווחנו משהו.
למרות שכמובן עדיף להיגמל מהסם שנקרא ביביהו.

תשע רקטות כיפת ברזל מכל עשר שנורו בצוק איתן היו במימון אמריקאי. גמילה נעימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 08:18 
אף אחד לא יפסיק את הסיוע הבטחוני מחר בבוקר אבל בהמון דברים קטנים יותר תהיה לזה השפעה. זה באמת אסון אם התמיכה בישראל תהפך לאג'נדה רפובליקנית. החלום הורוד של הפלסטינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:25 
אני לא בטוח שזה נזק אסטרטגי, ברור שזה פרסונלי לגמרי. הבעיה היא כמובן שביבי לא הולך לשום מקום בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:29 
חברים, אל תדאגו.
"תרחיש האימים" שקובסטר מתאר הולך ומתרחש מול עינינו, והוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות למדינה שלנו בשנים הקרובות. הדרך היחידה להשיג כאן איזשהו הסדר.
יישר כח, נתניהו. כל המרבה, הרי זה משובח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
גיא האדום כתב:

זה פשוט מדהים הנזק האסטרטגי שהאידיוט הזה עושה ליחסי ישראל ארה"ב.
אני לא חושב שמשהו רציני הולך לקרות בטווח המיידי, אבל ישראל די מאבדת את התמיכה שלה בשמאל האמריקאי, בעיקר אצל הדור הצעיר.
ומילא אם זה היה על עניין אידיאולגי חשוב, אבל כל הבלגנים האלו הם בעיקר בגלל שביבי קשר את עצמו (ודי את ישראל) לאדלסון ולאגף המטורלל של המפלגה הרפובליקאית שנהנת להשתמש בישראל ככלי ניגוח בדמוקרטים.
התמיכה בישראל זה היה עניין שחצה מפלגות, וזה היה יתרון עצום, אם הנושא הזה יהפוך לדמוקרטים מול רפובליקאים זו פגיעה די רצינית באינטרסים הישראלים ( אלא אם אתה שונא ישראל סמולני כמוני שחושב שזה או סנקציות או נהרות של דם, אז בהפוך על הפוך זה יכול לקדם את האינטרסים הישראלים, אבל אין מה להקשיב לאנשים כמוני ששכחו מה זה להיות יהודי ).

אבל על הזין של ביבי הרי, הוא עשה מספיק כסף בשביל לגלידות פיסטוק ורהיטי גן לכל החיים, והוא יהיה על המטוס הראשון החוצה מישראל, אז למה לחשוב אסטרטגי בכלל?

:ROSE: :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 11:35 
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
הנסיונות של אופטימי ודומיו נועדו למטרה אחת, והיא ערעור הבטחון של היהודים מצביעי חד"ש.

בפועל זה שטויות. הכח היחסי של כל מפלגה נשמר, ואסור לשכוח שזהו איחוד שנכפה עליהן.

על תפחדו להצביע לרשימה משותפת. זו התשובה הכי טובה לגזענים

ליהודים שמצבעים לחד"ש נחשפתי משמעותית בפעם הראשונה לפני יותר מ-10 שנים בפורום.בפעם הקודמת נתקלתי במורה להיסטוריה שלי שהייתה חברת רק"ח והפילגש של בר המרגל הרוסי.
בהתחלה נבהלתי חשבתי שהרבה יהודים מצבעים למפלגות ערביות. נרגעתי שהבנתי שחד"ש מקבלת כמחצית מנדט בלבד מהמגזר היהודי.
אין לי סיכוי להשפיע על אף קורא בפורום כמו שאין סיכוי לאף שמאלני קיצוני להשפיע עלי.

אפשר למצוא תירוצים למה להצביע לזחלאקה לזועובי לאחמד טיזי.
פעם היו כאלה שעוד טענו שחד"ש אינה מפלגה אנטי ציונית.

אתה מבין אופטימי?זו התשובה הכי טובה לגזענים.
הם חושבים שהם חסידי אומות עולם בכך שהם מצביעים למפלגה ערבית שבמסווה של לחימה נגד "גזענות"
רוצה לכבוש את ארץ ישראל.
מעודדים מסתננים לא חוקיים להשאר כאן בארץ ולתפוס מקומות עבודה ל"עניי עירך",לא נותנים שום ביטוי לאלימות הקשה שמתחוללת
בדרום ת"א ע"י פליטים לא חוקיים, עושים מהחוק בדיחה בשם הנאורות,בשם קבלת האחר המדומינת שלהם והלא אמינה בעיניי.
עוצמים את עיניהם כאשר מכוניות מופגזות באבנים ליד כביש כפר קנא בדרך לטבריה,מתעלמים מדגלי החמאס ודאעש שמתנופפים שם.
איך אמר אבא בלגי שהילד שלו התאסלם, הוא אמר שאין לאירופאים מה להציע לנוער שם, התרבות שם היא תרבות רופסת,אין משהו יציב להצי לכן אנשים בורחים לאיסלאם, בכל 2 דקות עוד אירופאי מתאסלם, את התרבות הזאת רוצים להכניס כאן בארץ ישראל,כמובן שבשם הנאורות ובשם הסבלנות לאחר, אך בנתיים מי שנפגע מזה זה הם בעצמם.
הייתי אמנם יותר שמח לראות תמיכה במפלגת הירוקים,או מפלגה שבאמת תשפר את אורח החיים שלנו כאן, ןלא לקבל דוגמה קטנה של אירופה בחסות "האירופאים שלנו" שגם רוצים ל"התאסלם" בגלל תרבות רופסת.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:51 
אז בעצם השמאל אשם שיש פה המון מסתננים, אלימות בדרום ת"א ואבנים בכפר קנא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 12:54 
NARKOTIKA כתב:

חייבים להוריד אותו מהשלטון כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 13:13 
NARKOTIKA כתב:

חס וחלילה.
הממשלה לא מבצעת את עבודתה כראוי.
השמאל מצידו מתנער מאחריות,לא שומעים התבטאויות מעודדות בנושאים אלו מהשמאל,
כל פעם שעולה נושא חשוב כזה על הפרק, מבחינת השמאל מדובר בגזענות.
לכן כבר מראש אין לי מה לצפות מהמפלגות שנקראות שמאל לטפל במצב הזה.
אנשים חכמים צריכים לקרוא את מה שמתרחש מאחורי הקלעים ולא לחכות שהמצב יתפוצץ,
אנשים חכמים רואים מהלכים 10 צעדים קדימה ולא באותו רגע נתון.
אם אני בא להידבר עם אנשי שמאל וכל מה שאני שומע זה את המילה "גזענות" בלי שום הסבר למה שמתרחש מאחורי הקלעים
אז אין לי מה להצביע למפלגה כזאת או לשמוע עליה.
מבחינתי החסד הזה כלפי המסתננים והסובלנות כלפי אזרחים ערבים שמצפצפים על המדינה ומסכנים את בטחון תושביה זה לא חסד,
זה חסד מקולקל וכאן הייתי רוצה שמה שנקרא שמאל יתנו את הדעת על זה.
בערסים של פתח תקוה המדינה תוכל מצויין לטפל ולהסתדר, בתאים של דאעש שמתפתחים פה יהיה להם קצת יותר קשה.
כמו שלמשטרה בלונדון,בבירמינגהם,נוטינגהם,מאלמו, ועוד שאר מקומות קשה היום לטפל באוכלוסיה המוסלמית שם כך יהיה קשה למשטרה ולצה"ל להכנס לכפרים ערביים שיהפכו עוינים,לרהט,ולדרום ת"א עיר המסתננים.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
לפי הסקרים שראיתי מצב המנדטים במפלגות ה"ערביות" היה:
רע"מ-תע"ל : 5-6 מנדטים.
חדש : 4-5 מנדטים
בל"ד : 0-2 מנדטים.

לפי החלוקה בהסכם אם יש 41 מנדטים:
לרע"מ תעל יהיו : 5 מנדטים
לחדש : 5 ח"כים
לבל"ד : 4 ח"כים.

אם זה המצב אני יכול להגיד בברור מי הרויח (בל"ד)
ומי הפסיד (נתניהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אל תיפול לתרגיל של השלטון, שהביא את החוק להעלאת אחוז החסימה, במטרה לפגוע בייצוג של המיעוטים בכנסת, ובמיוחד במיעוט הערבי.
ברור שאחרי החוק הזה לא היתה ברירה, ואם זה המשחק אז הערבים בשכל מתאחדים בבחירות, ואני מניח שהם יתפצלו אחרי הבחירות. איחוד טכני וטקטי בלבד כתגובה לניסיון רמיסת והשתקת הקול הזה.
אתה רוצה להצביע לחד"ש, תצביע לחד"ש שמתמודדת בבחירות האלה בפתק עם מפלגות נוספות, כמו שתומך בל"ד, רע"מ ותע"ל צריך להצביע לרשימה הזאת.
להיפך, התרגיל הזה של הרוב הדורסני היה נותן לי יותר מוטיבציה להצביע לרשימה המאוחדת.

מצד שני, אם מרצ חשובה לך או למתלבט בין העבודה למרצ, הייתי כן ממליץ להצביע מרצ, כי הם כן בסכנה לא לעבור את אחוז החסימה.
תסלח לי, אבל החשיבה כאן היא מטומטמת, ולא בפעם הראשונה, כאילו מרצ הבטיחו חמישה מנדטים, והשיקול אם להצביע להם או לא זה אם אני רוצה להכניס את הח"כ השישי.
זה לא עובד ככה. בשביל לקבל חמישה מנדטים צריכים להצביע חמישה מנדטים.
לפעמים נראה שאנשים חושבים שהסקרים מבטיחים את המנדטים האלה.
זה לא פחות אדיוטי מהמחשבה של תומכי מרצ, שחייבים להצביע בוז'י-ציפי בכדי להחליף את השלטון.
פעם אחת הם גרמו נזק אדיר למרצ, הפעם הם עלולים לגרום להיעלמותה מהכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
אפשר גם פשוט להצביע למי שאתה חושב שנכון להצביע.
כ"כ מתעסקים בהצבעות טקטיות. לא זוכר מתי פעם אחרונה הצבעה טקטית בכלל שינתה משהו באמת בבחירות בישראל. שכל אחד יצביע למה שנראה לו נכון וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
כ"כ מתעסקים בהצבעות טקטיות. לא זוכר מתי פעם אחרונה הצבעה טקטית בכלל שינתה משהו באמת בבחירות בישראל. שכל אחד יצביע למה שנראה לו נכון וזהו
כשיש אחוז חסימה כל כך גבוה, יש חשיבות גדולה להצבעה הטקטית.
מי שמתחשק לו להצביע פתאום לבוזיהו ויראה מחיקה של מרצ מהמפה הפוליטית, לא יוכל לתקן אחר כך.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 16:41 
מרצ לגמרי על גבול אחוז החסימה. לא ברור מאיזה צד של הגבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
הפועל כתב:
כשיש אחוז חסימה כל כך גבוה, יש חשיבות גדולה להצבעה הטקטית.
מי שמתחשק לו להצביע פתאום לבוזיהו ויראה מחיקה של מרצ מהמפה הפוליטית, לא יוכל לתקן אחר כך.

אז אנשים צריכים להצביע למפלגה שהם לא מאמינים באידאולוגיה שלה, רק בשביל שהיא תהיה בכנסת? זה מצחיק.
שכל אחד יצביע למי שנכון לדעתו וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2015, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לפי הסקרים שראיתי מצב המנדטים במפלגות ה"ערביות" היה:
רע"מ-תע"ל : 5-6 מנדטים.
חדש : 4-5 מנדטים
בל"ד : 0-2 מנדטים.

לפי החלוקה בהסכם אם יש 41 מנדטים:
לרע"מ תעל יהיו : 5 מנדטים
לחדש : 5 ח"כים
לבל"ד : 4 ח"כים.

אם זה המצב אני יכול להגיד בברור מי הרויח (בל"ד)
ומי הפסיד (נתניהו).

אכן בל"ד שהיתה אמורה להימחק עקב הגדלת אחוז החסימה היא המרוויחה העיקרית במידה והאיחוד בין המפלגות יגדיל את אחוז ההצבעה. לא בטוח שביבי הוא המפסיד העיקרי מכך. לדעתי בסיטואציה מסויימת גם המחנה הציוני יפגע אם איחוד המפלגות הערביות יגיע ל-14 מנדטים כפי שמופיע בתחשיב שלך.אבל, בפועל המרוויחים העיקריים ממצב שציירת הם לפיד וכחלון ואולי גם ליברמן שיגדילו את כושר המיקוח שלהם משמעותית עם יווצר רוב חוסם לשמאל, ואם כך יהיה אני אשמח מאוד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: