אמיר כתב:
19 כתב:
אני הולך להפסיד את ההתערבות שלי על לופ הול בגלל האידיוט הזה.
התערבתי בעבודה שהם לא מגיעים לגמר אן בי איי לפני שהתחילה העונה, ואם יפטרו אותו קודם הצד השני טוען שההתערבות מבוטלת.
יאללה דיוויד, נצח כמה משחקים.
הם לא מגיעים לגמר בכל מקרה.
ולמרות שאני לא סובל את בלאט ומאד שמח לראות אותו ככה, אין מה יותר מדי מה להאשים אותו, לברון זרק עליו זין ופחות או יותר משחק איך שהוא רוצה.
ואגב, תמיד חשבתי שהטרייד של וויגינס\לאב הוא לא צעד חכם של קליבלנד (חוזי רוקי שווים את משקלם בזהב בליגה), אבל כמו שוויגינס משחק לאחרונה, זה נראה שיש מצב שמדובר בבזיון ענק מבחינתם, ואם לאב הולך בפרי אייג'נסי אחרי השנה (מה שלא בלתי אפשרי לדעתי) זה יהיה אחד הטריידים הכי מצחיקים בהיסטוריה.
לשפוט את הטרייד לפי איך שוויגינס ולאב נראים זה לתת להם הנחה, זה היה חתיכת טרייד מטומטם לא משנה מה הרמה של כל אחד מהם כרגע. הם נתנו את הבחירה הראשונה של אחד הדראפט הכי חזק בשנים האחרונות, פשוט בשביל להשכיר את לאב לשנה. בשביל מה?! הם יכלו להשאיר את וויגינס, כמובן על חוזה רוקי של גרושים, ובקיץ הבא להביא בפרי אייג'נסי שחקן מרשימה בלתי נגמרת של גבוהים מהטופ של הליגה שמסיימים חוזה (אולדריג', מארק גאסול, מילסאפ, דיאנדרה ג'ורדן וזו רשימה חלקית מאוד), כשלאב הוא רק אחד מהם ואפילו רחוק מלהיות הטוב שבהם. עם סגל חזק גם ככה, אולי אפילו ברמה של קונטנדרית, ומקום בתקרת השכר לחוזה מקסימום, היו עומדים בתור כדי לחתום אצלם.
ממש לא מסכים שבלאט לא אשם, הם פשוט נראים זבל בשני הצדדים של המגרש. הם נראים זבל בהתקפה בגלל שלברון זורק עליו זין? אולי זה הפוך ולברון הדבר היחיד שהם יכולים להציג כרגע? כשהוא היה פצוע הם היו הקבוצה הכי חלשה בליגה אולי חוץ מהניקס, יש לזה הצדקה? לברון אשם גם במשחק ההגנה שלהם או דיוויט בלאט? חוץ מזה, שלהסתדר עם לברון, מה לעשות, זה אחד התפקידים שלו כמאמן. אם הוא לא מצליח בזה, זה לא תירוץ לכישלון, זה כישלון בפני עצמו.